Dodaj do ulubionych

Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.03, 21:46
Ale widziałem tylko końcówkę a darli koty podobno przez 5 minut ale o co
chodziło.Może mi ktoś życzliwy wyjaśnić?
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.acn.pl 01.06.03, 21:46
      zaraz :)
      • Gość: wirtualnemedia Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.net.pl 01.06.03, 21:54
        ale był ubaw po pachy ;)

Zasadniczo to bardzo dobrze przygadał Wiśniewski Hubercikowi

nie jestem fanem Ich Troje, ale zupełnie Urbański zepsuł ten program
        a niechęc do Wisniewskiego było czuc na odległosc

• Gość: Babson Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.03, 21:52
      Tak to jest jak się wpuści hama na salony.
      • Gość: g.w Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.icpnet.pl 01.06.03, 21:54
        Brawo Hubert!
        Ten dEBIL nie dorasta Ci do piet.
        Wywoluje dyskusje i jest taki pusty ze nie wie ze to go jeszcze dobije. Ten
        koles pozjadal wszystkie rozumy i mysli ze jest Bogiem. Dobrze ze Hubert
        Urbanski sprowadzil dURNIA na ziemie.
        Dlaczego tacy dEBILE maja jakies programy w telewizji i dzieci ogladaja tego
        kRETYNA jak przeklina i robi z siebie durnia. Co to za przyklad ludzie??
        Mam nadzieje ze wiecej juz zaden normalny czlowiek nie zgodzi sie na
        prowadzenie takiego "show" bo jest to prawde mowiac niemoralne
      • Gość: mahoney Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.man.polbox.pl 01.06.03, 22:06
        no ale na szczescie wiocha sie skonczyla ,
        Wisniewski to super dziad ,
        z tego co widzialem ,
        to na sile chcial wymusic na Hubercie zeby powiedzial ze ten go nienawidzi ,
        gardzi itp , no i zeby w rezultacie mogl sie obwolac pokrzywdzonym i dalej
        zbijac kase na tym ze ludzie o tzw wyzszej kulturze go nie lubia ,
        ale jak na pozarcie sie to to bylo slabe
        bo mielismy jednego debila , ktory zachowywal sie jak typowy podpity dres i
        zaczepial bogu ducha winnego huberta , no i huberta , ktory nie dal sie wpuscic
        w te zalosne gierki i zachowal na poziomie ,
        Wisniewski zachowal sie jak debil ( bo to nie jest debil , zobaczcie ile kasy
        kosi na swoim imidżu , no i docencie jego poswiecenie on sie przeciez musial
        totalnie zaprzedac , zapomniec o guscie , o idealach ) , kurcze przeciez
        normalny czlowiek polapie sie szybko w tych jego gierkach ,
        wisnia zachowal sie tak jakby wszyscy musieli go wielbic i robic mu wszedzie
        oltarzyki , no i zeby sie do niego modlic , bo jak nie to w ryj ,
    • Gość: miki Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.acn.pl 01.06.03, 21:54
      "nie jestem jego fanem, idę się rzucić na tory"
      buhahaha rewelacja.

Poszło o "Nigdy więcej nie mów do mnie takim głosem..." czy jakoś tak. Pamięć
      do kawałków mam fatalną. Wiśnia "przymilał" się do Huberta. Hubert zareagował w
      stylu - oso chodzi??? I odkrył, kim naprawdę jest. A raczej nie jest - nie jest
      fanem Wiśniewskiego.
    • swiezy TVN manipuluje wami jak marionetkami !!! 01.06.03, 22:03
      Naprawdę uwierzyliście w te bzdury, to wszystko było nagrane !!!

Taaa nie wiedzieli dla kogo i po co ma śpiewać tą piosenkę !!!

TVN chciałą pokazać że wcale nie jest jakąś fanką Wiśniewskiego a Wiśniewskiemu
      cały ten spektakl poprawi wyniki sprzedaży. Interes obopólny !!!

To, że Urbański nie jest fanem Wiśniewskiego było wiadomo od początku, ale kto
      by chciał oglądać prowadzącego co lubi Ich Troje (o ile w ogóle taki jest:))

HJeszcze raz powtarzam TO WSZYSTKO BYŁO PLANOWANE !!!
      • frank4 Re: TVN manipuluje wami jak marionetkami !!! 02.06.03, 09:54
        swiezy napisał:

> Naprawdę uwierzyliście w te bzdury, to wszystko było nagrane !!!
        > HJeszcze raz powtarzam TO WSZYSTKO BYŁO PLANOWANE !!!

Zgadzam się.
        PS. Pod koniec piosenki Wiśniewski zaklął.... a tu piiiiiip i nie było słychać.
        Co za refleks technicznego!!! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Zoska Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: 172.28.252.* 01.06.03, 22:04
      Wisniewski chyba "rwal" Hubercika i od chyba od trzech miesiecy, a Hubercik nie
      byl zachwycony widokiem rozpietego rozporka (i jego zawartosci) u
      M.Wisniewskiego.
      Generalnie Urbanski wyszedl z "kolizji" obronna reka.....
      Tylko co z tymi torami.
      • Gość: TVN Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 22:38
        Gość portalu: Zoska napisał(a):

> Wisniewski chyba "rwal" Hubercika i od chyba od trzech miesiecy, a Hubercik
        nie
        >
        > byl zachwycony widokiem rozpietego rozporka (i jego zawartosci) u
        > M.Wisniewskiego.
        > Generalnie Urbanski wyszedl z "kolizji" obronna reka.....
        > Tylko co z tymi torami.

Hubert nie pójdzie na tory ! Zakazałem mu tego.
        W zamian za to obiecał, że kupi sobie ostatnią płytę
        Ich3 i pogryzie ją na oczach niedoszłych Milionerów

Prezes
    • Gość: baby Po pierwsze:nie pożarł się!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 22:22
      Gość portalu: verte napisał(a):

> Ale widziałem tylko końcówkę a darli koty podobno przez 5 minut ale o co
      > chodziło.Może mi ktoś życzliwy wyjaśnić?

Po drugie: nie ostro
      Po trzecie: nie darli kotów tylko "wymieniali wrażenia"-tak bym to nazwała:)
      Moim zdaniem obaj panowie powiedzieli co im na sercach leżało, z tą różnicą, że
      Hubert Urbański bardziej powściągliwie i z większym taktem-albo to kwestia
      charakteru, albo tego, że Wiśniewskiemu w końcu wisi, co powie i jak to kto
      odbierze,bo po programie weźmie kasę i wyjdzie, a Urbański jakby nie było
      pracuje w TVN i musi uważać na słowa.
      • minka001 Wisniewski siegnal bruku!! 01.06.03, 22:29
        Wisniewski siegnal bruku!!!
        A juz zaczynalm go lubic i myslalam ze to normalny facet.
        On chyba mysli ze jest bogiem i ze wszyscy powinni go kochac, i ze hubert na
        koniec program powinnien przyjsc do niego na kleczkach z przeprosinami ze go
        nie lubi lub ze sie mylil co do niego i dziekowac mu za danie zyciowej szansy
        prowadzeniego tego programu.
        Mysle ze gdyby nie hubert to ten program duzo by stracil...
        a wisniewski zapomnial ze hubert tez ma swoej grono fanow, moze nie tak liczne
        jak "tlumy" ich troje...
        zapomnial rowniez o tym ze jest DEBILEM i ze nie powinnien zaczynac takich
        bezsensownych dyskusji bo sie wszyscy dowiedza jaki naparwde jest..:)pos ta
        swoja maska dobroci i zyczliwosci...:)))
        • Gość: guciog Re: Wisniewski siegnal bruku!! IP: *.pl / 192.168.1.* 02.06.03, 00:30
          Nie zartuj reality show wplywa na Twoje gusty - wylanosowac wszystko mozna
          nawet Wisniewskiego.
          Pozdrowienia
        • Gość: tvnmaniak Re: Wisniewski siegnal bruku!! IP: *.espol.com.pl 02.06.03, 16:13
          minka001 napisała:

> Wisniewski siegnal bruku!!!
          > A juz zaczynalm go lubic i myslalam ze to normalny facet.
          > On chyba mysli ze jest bogiem i ze wszyscy powinni go kochac, i ze hubert na
          > koniec program powinnien przyjsc do niego na kleczkach z przeprosinami ze go
          > nie lubi lub ze sie mylil co do niego i dziekowac mu za danie zyciowej szansy
          > prowadzeniego tego programu.
          > Mysle ze gdyby nie hubert to ten program duzo by stracil...
          > a wisniewski zapomnial ze hubert tez ma swoej grono fanow, moze nie tak
          liczne
          > jak "tlumy" ich troje...
          > zapomnial rowniez o tym ze jest DEBILEM i ze nie powinnien zaczynac takich
          > bezsensownych dyskusji bo sie wszyscy dowiedza jaki naparwde jest..:)pos ta
          > swoja maska dobroci i zyczliwosci...:)))

popieram minke! A jeszcze wisniewski powiedział, ze to on jest gospodarzem
          programu! no moze jeszcze jest Bogiem Stwórcą?? co za palant z niego, nie dosc
          ze nie umie spiewac, to jeszcze nie potrafi ruszac ustami w rytm słow z play-
          backu.... zenada, szkoda ze TVN wydała na niego tyle kasy, on nie wart jest
          złotówki...
    • Gość: Kasia Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.kopernik.gliwice.pl 01.06.03, 22:34
      Moim zdaniem Michał zafudował sobie koniec w bardzo kiepskim i tandetnym stylu.
      Zapomniał o tym że Hubert ma też swoich fanów. Ja osobiście uważam że z tej
      potyczki z twarzą wyszedł własnie Hubert, a Wiśniewski pokazł że jest
      rozhisteryzowanym dzieckiem. Brawo dla Huberta!
      • g.w sam sie podsumowal 01.06.03, 22:48
        jakie to szczescie ze Wisniewski pokazal jaki to on rzeczywiscie jest - zwyklym
        popier.ncem - jest to koles wulgarny, nie ma szacunku dla osoby o innym zdaniu
        niz on - to sie tyczy nawet jego zony (btw nie wiem jak mozna z taki
        czlowiekiem zyc?!?!)
        a dzisiejsze zachowanie bylo podsumowaniem calego wisniewskiego - zaczal
        ublizac Hubertowi Urbanskiemu - ktory w telewizji nie znalazl sie dlatego ze ma
        cos ciekawego na glowie tylko ze ma cos w glowie
        pozdrawiam fanow wisniewskiego czyli 90% spoleczenstwa do 15 oraz powyzej 65
        roku zycia
      • Gość: sek Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 22:59
        Z tej ostatnej rozmowy jasno wynika panowie i panie ze pan Michal Wisniewski to
        pedal !!!! I to w dodatku taki ktory uwaza sie za jakiegos Boga.Mysli ze jest
        pieknym chopcem, wszyscy bez wyjatku go kochaja i uwielbiaja a to przeciez
        medialna prostytutka.Urbanski moim zdaniem bardzo dobrze sie zachowal i brawa
        dla niego.
        • Gość: Smile Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.03, 02:51
          A ja dalej nie wiem o co chodzilo.
          • Gość: verte Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 04:45
            Gość portalu: Smile napisał(a):

> A ja dalej nie wiem o co chodzilo.

Dziś powtórka chyba o 11.40 do 13.00.Obejrzyj,nagraj na 15 minut przed końcem.
            • Gość: magda Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: 66.69.163.* 02.06.03, 05:01
              Prosze napisz o co chodzilo. Nie moge obejrzec powtorki, bo nie mam dostepu do
              Tvn.
              • Gość: verte Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 05:05
                Gość portalu: magda napisał(a):

> Prosze napisz o co chodzilo. Nie moge obejrzec powtorki, bo nie mam dostepu
                do
                > Tvn.

Właśnie nie wiem o co.Jutro Ci napiszę.
                • Gość: Magus Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.chello.pl 02.06.03, 18:27

> Gość portalu: magda napisał(a):
                  >
                  > > Prosze napisz o co chodzilo. Nie moge obejrzec powtorki, bo nie mam dostep
                  > u
                  > do
                  > > Tvn.
                  >

I tak nie obejrzalabys niczego w powtorce - TVN wycial co najlepsze, wlasciwie
                  nie puscili klotni Wisniewskiego z Urbanskim. I to sie nazywa powtorka
                  programu... :/
              • Gość: maro Re: Pożarł się Hubert z Wiśniewskim. IP: *.bogucicka7.com.pl 02.06.03, 09:13
                Nie wiecie o co chodziło?
                Jak zawsze o pieniądze.
    • Gość: Karina Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.06.03, 09:08
      Też spodobał mi sie Hubert i cała ew. sympatia do MW prysła - juz pomyślałam,
      ze jest po prostu zwykłym człowiekiem z takimi samymi zaletami i wadami jak
      każdy z nas (odboszenie się do żony było okropne, ale sami przyznajcie - nie
      wkurzała was ona?). Jednak po wczorajszym wyskoku sympatia prysła.

Dręczy mnie też jedno pytanie: dlaczego on się tak pocił? ;) Dlaczego Hubert
      miał zawsze matową twarz, a twarz Wiśniewskiego wyglądałą gorzej niż Mulata-
      Leppera. Widać jego fatalną cerę, ilość nałożonej maski, ale mogłoby to chociaz
      być matowe. A tak było to obrzydliwe. ;)
      • Gość: maro Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.bogucicka7.com.pl 02.06.03, 09:41
        Gość portalu: Karina napisał(a):

> Dręczy mnie też jedno pytanie: dlaczego on się tak
        pocił? Dlaczego Hubert miał zawsze matową twarz, a twarz
        Wiśniewskiego wyglądałą gorzej niż Mulata- Leppera. Widać
        jego fatalną cerę, ilość nałożonej maski, ale mogłoby to
        chociaz być matowe. A tak było to obrzydliwe.

Może nakładacze masek też nie lubili MW i nakładali mu
        jakiś świecący się szajs.
        Co do pocenia się to przyznasz chyba, że HU był raczej
        statyczny, MW biegał, skakał, miał przez to większą
        szansę na wydzielanie potu.
        • Gość: Karina Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.06.03, 09:50
          Ogladałam tylko początek i koniec (słynny) i już na początku MW sie świecił.
          Oczywiście nie jest to ważne, ale wiele gwiazd biega i tańczy i jednak mogą
          dobrze podczas występu wygladać. Może i Hubert był statyczny, ale za to zapięty
          pod szyję. ;)
          • Gość: Yanka O co chodziło z tym rozporkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 10:44
            bylo cos takiego? kiedy? na wizji???
    • Gość: Arti Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 10:45
      Coście się uczepili Wiśniewskiego, może jeszcze włosy w nosie miał nie
      powyrywane..?! MW chciał tylko pokazać że Hubert to kolejny gość który w
      całości sprzedał się TVN-owi i dla niego liczy się tylko kasa, bo czy jeżeli
      ktoś kogoś nieznosi decyduje się z nim na współpracę, grając i przez klika
      miesięcy lepiej lub gorzej udając że wszystko jest ok. Hubert okazał się
      poprostu fałszywy i MW chciał tylko to pokazać tym którzy o tym nie wiedzą.
      • aguszak Myślę sobie, że... 03.06.03, 09:31
        Gość portalu: Arti napisał(a):

> Coście się uczepili Wiśniewskiego, może jeszcze włosy w nosie miał nie
        > powyrywane..?! MW chciał tylko pokazać że Hubert to kolejny gość który w
        > całości sprzedał się TVN-owi i dla niego liczy się tylko kasa, bo czy jeżeli
        > ktoś kogoś nieznosi decyduje się z nim na współpracę, grając i przez klika
        > miesięcy lepiej lub gorzej udając że wszystko jest ok. Hubert okazał się
        > poprostu fałszywy i MW chciał tylko to pokazać tym którzy o tym nie wiedzą.

...żeby robić o kimś program nie trzeba go wcale lubić, ani byc jego fanem,
        wystrczy tolerować i mieć chęć przyglądania się danej osobie - dystans jest jak
        najbardziej oznaką profesjonalizmu. Natomiast mówienie (Wiśniewski), że
        niektóre osoby z realizacji programu Urbańskiego nie szanują, czy nie lubią, to
        moim zdaniem przedszkolandia w najgorszym wydaniu ("Felek, a Ciebie to nikt nie
        lubi, o!")... Inna sprawa, że Wiśniewski wymaga od osób go otaczających
        bezgraniczne oddanie i uwielbienie dla swojej czerwonowłoswj osobistości...
        ;) Ale luz - w końcu się to skończyło, tylko... czy będzie o czym gadać i z
        kogo się nabijać...?

Pozdrowionka ;)))
    • Gość: ckm Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 11:02
      Według mnie to wszystko było wyreżyserwoane,miało być na końcu z akcentem i
      było.Co do Wiśniewskiego to zarobił 1mln $ i tyle,i Urbański też.Osobiście nie
      trawię za bardzo jednego ani drugiego.
    • Gość: Goka Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 11:14
      No, no, no nie przesadzajcie...
      Jeżeli sami nie chcecie być nazywani "idiotami", to innych też nie wyzywajcie;)
      A teraz meritum sprawy:
      1. To, że Urabański nie lubi Wiśniewskiego, było wodać od samego początku
      programu, i z każdym kolejnym odcinkiem narastało coraz bardziej. Pewnie, że ma
      do tego prawo-nikt, Go nie zmusza, żeby padał przed Nim na kolana;) ALE, jeżeli
      cierpi coś do Wiśniewskiego, to nie musiał brać tej roboty i zostawać
      prowadzącym. No, ale oczywiście chęć robienia kariery i duuuże pieniądze
      okazały się argumentem nie do zbicia. Jeżeli wziął tą robotę, to tzreba było
      zacisnąc zęby i spokojnie przetrwać do końca, tym bardziej, że to telewizja
      komercyjna (choć nie wierzę, że ta rozmowa była niezaplanowana). Ja, jeszcze
      jakiś czas temu bardzo lubiłam Urbaniak, niestety po przeczytaniu kilku
      wywiadów i rozmowy na czacie, zmieniałam radykalnie zdanie. Snobek...
      2. Wiśniewski jest jaki jest;) I wszystko co robi, robi dla popularnośći,
      pieniędzy i dla siebie. I albo ktoś nauczył się z Nim żyć, albo nie. Nikt, nie
      każde Go kochać i lubić na siłe. Ale szacunek moi drodzy każdemu się należy.
      Pozdrawiam serdecznoie i życzę trochę więcej tolerancji...
      Gosia.
      • Gość: Dorka Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: 194.181.60.* 02.06.03, 12:04
        Gość portalu: Goka napisał(a):

> No, no, no nie przesadzajcie...
        > Jeżeli sami nie chcecie być nazywani "idiotami", to innych też nie
        wyzywajcie;)

No właśnie : jeśli taki Wiśniewski ma pretensje o napastliwość innych muzyków i
        ludzi tworzących programy n.p. Idol to dlaczego sam jest tak mało tolerancyjny.
        Wiedział od początku, ze Hubert go nie lubi. Ja odniosłam wrażenie,że go
        polubił. Sama też miałam mieszane odczucia co do czerwonego ale to napastliwe
        zaatakowanie Huberta zupełnie mnie upewniło, że Wiśniewski zasłużył sobie na
        poniewierkę światlejszej części społeczeństwa. BO SAM JEST NIETOLERANCYJNY i
        NAPASTLIWY.

> cierpi coś do Wiśniewskiego, to nie musiał brać tej roboty i zostawać
        > prowadzącym. No, ale oczywiście chęć robienia kariery i duuuże pieniądze
        > okazały się argumentem nie do zbicia. Jeżeli wziął tą robotę, to tzreba było
        > zacisnąc zęby i spokojnie przetrwać do końca, tym bardziej, że to telewizja
        > komercyjna (choć nie wierzę, że ta rozmowa była niezaplanowana). Ja, jeszcze
        > jakiś czas temu bardzo lubiłam Urbaniak, niestety po przeczytaniu kilku
        > wywiadów i rozmowy na czacie, zmieniałam radykalnie zdanie. Snobek.

Dla innych takim snobkiem i karierowiczem jest właśnie Wiśniewski, do tego małó
        tolerancyjnym dla ludzi nie traktujących go w pozycji na klęczkach ja ty n.p.

> 2. Wiśniewski jest jaki jest;) I wszystko co robi, robi dla popularnośći,
        > pieniędzy i dla siebie. I albo ktoś nauczył się z Nim żyć, albo nie. Nikt,
        nie
        > każde Go kochać i lubić na siłe. Ale szacunek moi drodzy każdemu się należy.

To samo tyczy się Urbańskiego(szacunek i jemu się należy), głupi czerwony
        powinien mieć trochę więcej tolerancji i mniej bąbelków w pustym łbie.
        Goha z wzajemnością
      • zbychooo Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. 02.06.03, 12:20
        Przede wszystkim to Wiśniewski zaczął cały temat, nie mógł strawić, że Urbański
        go nie lubi i na koniec chciał mu "narobić koło pióra". Wykorzystując to że są
        na wizji - na żywo, ostro zaatakował Urbańskiego. Zagrywka poniżej pasa....
        Takie prywatne porachunki mógł załatwić poza programem, ale nie, chciał go
        ośmieszyć i sprowokować do pyskówki. Świadomy tego, że jest koniec programu, że
        nie musi już liczyć się z producentem, bo forsę ma już w kieszeni, postanowił
        zapędzić w kozi róg Urbańskiego, a ten wiadomo, na etacie w TVN, zależny od
        swych zwierzchników, od producenta, wiec na gorszej pozycji niż Wiśniewski.
        Jednak nasz Michałek trochę się przeliczył.... Urbański zachował się z
        godnością i otwarcie, spokojnie powiedział co o nim myśli. Tym sposobem to
        Wiśniewski wyszedł na pieniacza i zakompleksionego małego człowieczka, który
        sam nie wie o co mu chodzi. Najpierw zarzucił Urbańskiemu, że ten wypowiada się
        o nim niepochlebnie, a później wyraził żal, że Urbański jako jedyny nie poznał
        go i nie polubil po programie. Na to Urbański odpowiedział, no cóż chłopie nie
        będę ukrywał, że jesteś nie z mojej bajki... i tu Michałkowi nie pozostało nic
        innego jak tylko się rozpłakać...
        Najciekawsze jest to, co panowie powiedzieli miedzy wierszami, magiczna
        słuchaweczka, którą Urbański miał w uchu, dyktowała mu co ma w danym momencie
        powiedzieć, o co zapytać, a jakich tematów nie poruszać, jak zareagować itd.,
        więc widzicie wszyscy fani tego głupawego programu jaki on był faktycznie "na
        żywo", wszystko było zdalnie sterowane, dopiero na koniec gdy Urbański
        wyciągnął słuchawkę, to przez kilka minut mieliśmy okazję usłyszeć i ocenić
        jaki jest Michał a jaki Hubert.... bezdyskusynjnie z tej potyczki Urbański
        wyszedł zwycięsko!!!

P.S. Wszyscy ci, którzy zarzucają Urbańskiemu, że nie powinien prowadzić
        programu z Wiśniewskim, niech przyjmą do wiadomości, że z założenia ten program
        nie miał być słodkim koncertem życzeń dla rodziny Wiśniewskich, a prowadzący
        czpkującym fanem z uwielbieniem w oczach dla dokonań głównego bohatera! Program
        miał być kontrowersyjny, również z kontrowersyjnym prowadzącym, tak aby
        pomiędzy dwoma panami było tzw. iskrzenie. I tak też się stało, tylko okazało
        się, że Wiśniewski nie może strawić, że w jego otoczeniu przebywa osoba, dla
        której nie jest GWIAZOREM, ciężko chłopina to przeżył i musiał swoje żale wylać
        publicznie, a przy okazji pognębić przeciwnika, oj nie ładnie panie Michale, oj
        nie ładnie.......
        • Gość: A Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.bmj.net.pl 02.06.03, 12:32
          Boże, to tyle ludzi oglada ten bzdet?!
      • Gość: fazer Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 00:51
        Brawo!!!!
        Zgadzam sie z Toba w 100%
        pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.chello.pl 02.06.03, 12:48
      jak to było nagrane to po co wycięli kłótnię z dzisiejszej
      powtórki???
      • Gość: cukerro Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.chello.pl 02.06.03, 13:06
        TVn nie chcial zeby widzowi zobaczyli jaka zalosna kreatura jest Wisniewski, a
        Hubert zachowal zimna krew i nie dal sie sprowokowac!!!!
      • Gość: mzs04 Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 13:14
        nie wiem czy zwrociliscie uwage,ze po klotninastapila przerwa po ktorej miala
        byc finalowa piosenka.i byla,tyle tylko,ze z tasmy!!!!najlepszym dowodem jest
        to ,ze gdy mw zdjal plaszczyk niestety na karku nie bylo orzelka,ktorego sobie
        wytatuowal 2 tygodnie temu. ale moze to byla tylko kalkomania????:)))
        • Gość: KINGA Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 02.06.03, 13:29
          Gość portalu: mzs04 napisał(a):

> nie wiem czy zwrociliscie uwage,ze po klotninastapila przerwa po ktorej miala
          > byc finalowa piosenka.i byla,tyle tylko,ze z tasmy!!!!najlepszym dowodem jest
          > to ,ze gdy mw zdjal plaszczyk niestety na karku nie bylo orzelka,ktorego
          sobie
          > wytatuowal 2 tygodnie temu. ale moze to byla tylko kalkomania????:)))

nie upieram się,bo byli u mnie goście-hojni,bo z piwkiem przyszli;))zerkałam w
          strone telewizora i być moze to omam,ale mnie sie wydawało,że ptica na plecach
          była;))
          • forward Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. 02.06.03, 13:42
            Tabakiera jest dla nosa a Hubert tylko i wyłącznie dzięki Ich Troje mógł
            zarobić kasę za Ring JJJ na TVN. Nie podoba mi się polityka TVN a zwłaszcza
            ocenzurowanie dzisiejszej powtórki.To jeszcze jeden skandal.

Forward
    • Gość: beauty in black Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.chello.pl 02.06.03, 14:12
      Kto mi pomoze.Kto jest wykonawca i jaki jest tytul piosenki ktora Wisniewski
      zaspiewal na koniec wczorajszego Ringa???
      PS:To nie jest chyba Falco?
      • Gość: eroll Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.chello.pl 02.06.03, 14:24
        dla mnie najlepsze było wtedy jak michał przestał śpiewać a hubert zapytał "o
        co ci chodzi"?.Generalnie hubert pokazał klasę.
    • Gość: maro Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.bogucicka7.com.pl 02.06.03, 14:38
      A ja uważam, że pokazana wczoraj rozgrywka pomiędzy MW i
      HU nie dotyczyła jedynie ich. Wiśniewski był zapewne
      podpuszczony przez realizatorów (ich część). Ktoś
      Wiśniewskim załatwiał swoje interesy.
      • Gość: eroll Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.chello.pl 02.06.03, 16:35
        na pewno ktoś go podpuścił.
        • Gość: asd Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.devs.futuro.pl 02.06.03, 16:37
          ale i tak sie nie spuscil
    • Gość: agnieszka Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: 157.25.119.* 02.06.03, 16:53
      Zaczynałam mieć do Wiśniewskiego szacunek ale tylko za szaloną osobowość a nie
      za jego antytalent wokalny. Niestety, na mecie okazał się prostakiem i zwykłym
      chamem !!! Nie przepadam za Hubertem Urbańskim ale pokazał prawdziwą klasę i
      wyszedł z tego słownego ringu zwycięsko !

WIŚNIEWSKI PROSZĘ NIE PROFANUJ WIĘCEJ PRAWDZIWEJ MUZYKI !!!!!!! W TWOIM
      WYKONANIU TO TYLKO BEŁKOT !!!

WCZORAJ POKAZAŁEŚ NAPRAWDĘ SWOJA PRAWDZIWĄ TWARZ...

• yann2 Może ktoś nas wreszcie oświeci? 02.06.03, 17:57
      Nie ogladam nigdy tego show, ale ponieważ dawno (od czasów Idola wlaściwie i
      wyjścia panów L. i W. ze studia) nie było tu tak emocjonalnej dyskusji, zżera
      mnie ciekawość CO SIĘ TAK NAPRAWDĘ STAŁO I CO KTO KOMU POWIEDZIAŁ???
      Na razie większość wiesza psy na Wiśniewskim, ale ZA CO DOKŁADNIE?
      Może jakaś dobra dusza zrobi małe streszczenie?
      • Gość: Ain Re: Może ktoś nas wreszcie oświeci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 20:52
        Za to, że na koniec obwinił Huberta o brak uwielbienia dla niego. Mimo to,
        Wiśniewski zadeklarował, że szanuje go jako jedyna osoba, bo w tajemnicy
        zdradzi Urbańskiemu, że cała ekipa nienawidzi go za brak miłości i zrozumienia
        dla Wiśniewskiego. Z satysfakcją uświadomił Hubertowi, że jest on {Hubert}
        jedyną osobą jaka nie kocha Wiśniewskiego, a feee!!! I z tym to trgicznym
        problemem Hubercie musisz teraz żyć, a feee!!! Hubert się nie popłakał, a feee!
        • minka001 Dla wszystkich nie wtajemniczonych 02.06.03, 21:06
          dla tych ktorzy nie ogladali i nie wiedza o co chodzi....na stronie jestem
          jaki jestem sa urywki wczorajszego programu

jestemjakijestem.onet.pl/0,1121957,2,odcinek.html
      • Gość: dfsd Re: Może ktoś nas wreszcie oświeci? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 21:10
        zaczelo sie od tego ze wisniewski zaspiewal Hubertowi piosenke co miala w
        refrenie takie tam teksty "nigdy wiecej nie patrz na mnie takim wzrokiem" .
        w sumie troche niespodziewanie to wyszlo, bo MW najpierw zapowiedzial ta
        piosenke jako podziekowanie dla HU.a tu takie teksty.
        po piosence HU spytal sie MW o co mu wlasciwie chodzi.a chodzilo o to , ze
        niby michal wie od kogos ze hubert wszytskim mowi ze nie lubi (delikatnie
        mowiac) michala. i michal chcial zmusic huberta zeby ten mu powiedzial to
        prosto w oczy, a nie tam komus po kątach.z kolei hubert nie chcial tego
        powiedziec, sugerujac przy tym ze michal ani go grzeje ani ziebi i dlatego nie
        musie tego mowic. pozatym michal jeszcze rzucil tekst w stylu" jesli jest ktos
        kto na tym porgramie chce tylko i wylacznie zarobic to jest to hubert". i takie
        tam bajdurzenie.
        w sumie dziwna historia...
    • ellivia Przegapiłam 02.06.03, 21:14
      No nie ogladałam, a miałam nadzieje ,ze zobacze w powtórce, jak to bylo.
      Dzisiaj specjalnie nagrałam program a tam już "momenty" zostały wycięte.
      A tak na marginesie dodam, ze to byl najnudniejszy reality show jaki
      kiedykolwiek ogladałam, tzn. ogladalam tylko fragmenty kilku odcinków ale były
      wprost nie do opisania nudne ....
      • ellivia Re: Przegapiłam 02.06.03, 21:50
        A jednak udalo mi sie obejrzeć na onecie. Wisniewski wyszedl z zalożenia,ze nie
        ma to jak mały skandalik na koniec programu w celu czysto reklamowym. Nie ważne
        jak, ważne żeby gadali. Urbański bardzo dobrze sie obronił, a zachowanie
        Wisniewskiego bylo po prostu dziecinne. Jezeli były jakies niesnaski między H.U
        a M.W. to takie wyskakiwanie z nimi i pranie brudow na wizji po prsotu żle
        swiadczy o M.W.
        pozdrawiam
        E.
      • Gość: lulu ale o co chodzi z tymi torami????? IP: *.duna.pl 02.06.03, 21:53
        nie ogladalam ani jednego odcinka tego reality show z Wiśniewskim,wiec nie wiem
        za bardzo jak to wygladalo,ale z tego co przeczytalam,to mam mniej wiecej
        pojecie co sie dzialo w ostatnim odcinku.tylko dwa pytania:
        1)czy Wisniewski naprawde sie poryczał i czemu????
        2)co to za hasło z tymi torami????
        • Gość: Misza rozporek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 22:55
          I o co chodzi z rozporkiem!!!!!????????? Niech ktoś mnie oświeci!!
        • Gość: ula Re: ale o co chodzi z tymi torami????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 09:56
          Urbanski powiedział: nie lubię muzyki Wisniewskiego, idę się rzucic na tory. I
          tyle.
          • Gość: alfik Re: ale o co chodzi z tymi torami????? IP: *.com.pl 03.06.03, 13:20
            Piosenka końcowa była nagrana ("blacha" na palcach prawej ręki raz się
            pojawiała a raz znikała). Pytanie: jeśli nie było to reżyserowane i wycięli ich
            dialog z powtórki poniedziałkowej, to dlaczego zamieścili to w Internecie?
            Jeśli nie widzieliście obejrzyjcie sami i nie pytajcie się co to było.
            • ksywa Re: ale o co chodzi z tymi torami????? 03.06.03, 13:50
              Ja tylko w kwestii formalnej: piosenka końcowa to był tak dokładnie MONTAŻ
              naprzemienny ujęć z programu live oraz nagrania pr. specjalnie dla potrzeb
              programu - z pustą widownią. Przez to "kłapy" nie pasują, a pazur pojawia się i
              znika:-) tudzież parę innych szczegółów. Początek to ujęcie z programu, potem z
              pustego studia - czytaj: publiki i poklasku niet, potem znów live i pojawiają
              się wielbiciele, ale ci na pierwszym planie to balet, dalej znów pusto, potem
              przebitka na ring z wiwatującym tłumem, potem znów puste studio i Wisniewski
              kłaniający się pustym ławkom, czytaj: "wszystko panie, ułuda i marność nad
              marnościami";-) A na koniec konsternacja Wiśni, ktory wolno idzie przez scenę i
              znika w ringowych wrotach. I są tylko kamerzyści, a przy ostatniej kamerze nie
              operator, a dziwacznie przebrana, przymulona panienka;-))
              Jak się łatwo domyślić po prostu zamiast powtórki pyskówki nagrało mi się
              ostatnie 10 min. czyli Coming Home;-)) A że ktoś snuł przypuszczenia, że to
              było to wyjście awaryjne, więc sobie to dokładnie przesledziłam. I wyszło mi,
              ze żadne tam wyjście awaryjne, a taki był plan.
              • Gość: alfik Re: ale o co chodzi z tymi torami????? IP: *.com.pl 03.06.03, 14:07
                Jeśli to wszystko było ukartowane, dlaczego Hubert "wyjechał" z torami? Gdyby
                to zaplanował, myślę, że wymyśliłby celniejszą ripostę.
                • ksywa Re: ale o co chodzi z tymi torami????? 03.06.03, 14:28
                  Ale ja tylko mówię, że sama "inscenizacja" Coming Home została zaplanowana, a
                  nie wymiana poglądów Hubert vs Michał;-))Z pewnością również "Nigdy więcej"
                  było zaplanowane i przećwiczone, bo na telebimie leciały odpowiednio dopasowane
                  fragmenty programu z minami Huberta;-) Tylko to małe POMIĘDZY tymi numerami
                  wymknęło się spod kontroli, a dokładnie to ktoś się nie trzymał scenariusza.
                  Wiem jedno: chciałabym wiedzieć, co się działo w przerwach oraz przeczytać, jak
                  MIAŁO BYĆ;-))) Gdzie jest ten ch... screenplay??;-))
                  • Gość: alfik Re: ale o co chodzi z tymi torami????? IP: *.com.pl 03.06.03, 15:00
                    Coraz bardziej skłaniam się do wersji, że cała dyskusja była zaplanowana, choć
                    tego do konca nie wiem, bo teksty obu panów a szczególne pana W. były dość
                    mocne i mało wyszukane. Fragmenty są na stronie tvn. Link powyżej.
                    • Gość: verte Re: ale o co chodzi z tymi torami????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 15:30
                      Ja twierdze,że teksty i forma tej dyskusji nie były zaplanowane tak jak we
                      wcześniejszych programach gdzie Wiśnia sugerował Hubertusowi pedalstwo lub
                      nazywał Leszczyńskiego śmieciem.Dla Wiśniewskiego to punkt honoru żeby
                      trochę namieszać,pokazać kto tu rządzi i jest prawdziwą gwiazdą,pociągnąć
                      program choć trochę po swojej lini(wszak uważa się za niewiadomo co) zamiast
                      być grzecznie prowadzonym za rączke według dokładnego scenariusza.
                      • ksywa Re: ale o co chodzi z tymi torami????? 03.06.03, 15:48

> Ja twierdze,że teksty i forma tej dyskusji nie były zaplanowane

Ale juz sama dyskusja jako taka - niewykluczone. Tylko że czemus pióra
                        poleciały zamiast dyskusji. Powiedz, powiedz, czemu;-))

>tak jak we wcześniejszych programach gdzie Wiśnia sugerował Hubertusowi
                        pedalstwo

Bez przesady z tym SUGEROWANIEM, na żartobliwe pytanie "masz chłopaka?" tylko
                        kryptogej reaguje irytacją. Poczucia humoru bywają różne, ale przecież Hubert
                        sam podkreślał w wywiadzie, ze to program rozrywkowy.

lub
                        > nazywał Leszczyńskiego śmieciem.Dla Wiśniewskiego to punkt honoru żeby
                        > trochę namieszać,pokazać kto tu rządzi i jest prawdziwą gwiazdą,pociągnąć
                        > program choć trochę po swojej lini(wszak uważa się za niewiadomo co) zamiast
                        > być grzecznie prowadzonym za rączke według dokładnego scenariusza.

No właśnie, ale czemu Hubert wyszedł z roli tego opanowanego, którego nic nie
                        rusza, bo jest z lepszej bajki?

Oj dobra już, z mojej strony- EOT.
                  • flora1 Hubert! jesteśmy z tobą!!!!! 03.06.03, 15:43
                    Skoro twierdzisz, że wszystko było ukartowane, to dlaczego z powtórki wycieli
                    tą całą żenującą dyskusję? Była niewygodna dla producentów programu? Czy dwaj
                    panowie M i H powiedzieli więcej niż powinni?
                    Dopiero na koniec Wiśniewski pokazał swoją prawdziwą twarz i niestety nie
                    zyskal tym sympatii wydzów, chciał pogrążyć Huberta a pogrążył siebie...
                    • Gość: alfik Re: Hubert! jesteśmy z tobą!!!!! IP: *.com.pl 03.06.03, 15:49
                      Za to możesz sobie ją obejrzeć w Internecie na stronie TVN. Może program był
                      odrobinę dłuższy niż planowano i obcięli koniec.
    • dorenia20 Artykul z Super expressu 03.06.03, 16:39
      Puściły im nerwy
      Awantura na wizji. Michał Wiśniewski nawrzucał Hubertowi Urbańskiemu.
      W programie na żywo "Jestem, jaki jestem" lider Ich Troje miał pretensje do
      dziennikarza TVN, że ten... nim pogardza i za plecami obgaduje.

Warszawa
      Program "Jestem, jaki jestem" pokazywany był w TVN przez trzy miesiące. Od
      dawna wiadomo było, że Hubert z Michałem nie bardzo się lubią, ale wczoraj,
      podczas emisji ostatniego odcinka, już tego w ogóle nie ukrywali.

Nie brzydzę się tobą

Wiśniewski na wizji zaatakował Huberta Urbańskiego, że ten go nie znosi.
      Dziennikarz grzecznie, acz stanowczo poprosił lidera Ich Troje, żeby ujawnił,
      od kogo to usłyszał. Piosenkarz unikał jednak odpowiedzi. Za to złościł się
      coraz bardziej. Stwierdził na przykład, że wiele osób z TVN Huberta nie
      szanuje.

Producentka programu przez interkom kilkakrotnie próbowała uspokoić obu panów,
      ale w pewnym momencie temperatura rozmowy już tak się podniosła, że Hubert,
      żeby nie słyszeć instrukcji zza kadru, wyjął słuchawkę z ucha. Próbował
      zapanować nad sytuacją. Powiedział, że jako gospodarz programu chciałby
      poprowadzić go dalej. Na to Wiśniewski, że Hubert jest tylko prowadzącym, bo
      gospodarzem to jest on sam.

Rozdzielił ich muzyk

Na szczęście do akcji wkroczył muzyk Paweł Konjo Konnak, przyjaciel Michała,
      który rozładował napięcie, mówiąc, że tak pięknie razem wyglądają, że musi im
      zrobić zdjęcie.

Po programie obu panów poprosiliśmy o komentarz.

- Mam wrażenie, że Michał nie potrafi pogodzić się z brakiem aprobaty -
      powiedział nam Hubert Urbański.

Michał Wiśniewski: - Jeśli ktoś dostaje miesięcznie za współpracę ze mną 60
      tys. zł, to mam prawo oczekiwać od niego przynajmniej akceptacji. A wiem od
      ludzi również pracujących przy programie, że Hubert nie zachowywał się w
      porządku poza planem i dopuszczał się komentarzy, które nie są na miejscu.

Inteligentny widz potrafi

Czy taki problem należało rozwiązywać na oczach 2,8 mln widzów?

Hubert Urbański: - Michał zachowując się agresywnie, chciał potwierdzić swoją
      tezę, że nim pogardzam. To, oczywiście, nie jest prawdą... Już wcześniej, poza
      kamerą, wyjaśnialiśmy sobie pewne rzeczy. Mówiłem mu, że wprawdzie nie jestem
      fanem jego muzyki, ale to nie znaczy, że jestem jego wrogiem... Nie mam
      potrzeby szerszego komentowania tego, co się stało. Każdy z nas tym, co
      powiedział, wystawił sobie przecież świadectwo w niedzielny wieczór.

Zdaniem Urbańskiego inteligentny widz na pewno potrafi to właściwie ocenić.

Anna Janiak, Bożena Chodyniecka
      • Gość: alina1 Re: Artykul z Super expressu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 18:27
        Właśnie na onecie obejrzałam tą rozmowę. Jak miałam cień sympatii do
        Wiśniewskiego, tak już nie mam. Czy każdy prowadzący program musi lubieć
        gościa, bzdura. Przecież to ich praca, mają tylko zrobić co do nich należy.
        Nie wierzę także w to, że Hubert komentował coś do współpracowników. A druga
        sprawa co to za zbieranie plotek, zasłyszanych opinii.
        Dla mnie taka rozmowa mogła się odbyć po programie w 4 oczy, a nie na forum, ja
        czułam się zażenowana oglądając i słuchając tą część programu.
        Oglądałam czasem Ringi i nie zauważyłam antypatii, raczej tonowanie przez
        Urbańskiego pewnych zachowań Wiśniewskiego.

Dziwne żale i pretensje. Urbański pokazał klasę. Ogólnie przykra sytuacja.
    • Gość: kika Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.36.11.vie.surfer.at 03.06.03, 18:43
      Wisniewski chcial zrobic z Urbanskiego smiecia ale mu sie nie
      udalo.Potwierdzil,ze sam jest smieciem,czlowiekiem niedojrzalym
      emocjonalnie,nieznoszacym sprzeciwu i braku akceptacji.Moim zdaniem Hubert
      przez caly czas trwania programu zachowywal sie bardzo w porzadku do
      wisniewskiego,ktory miliony razy nie dawal dokonczyc zdania
      Urbanskiemu,przerywal wypowiedzi.Mi z takim gosciem dawno puscilyby juz nerwy a
      urbanski caly czas byl opanowany.Pamietam to zapytanie Czerwonego o pedalstwo-
      ja gdybym byla w tak szczesliwym zwiazku z kobieta,z ktora mam dwoje dzieci to
      rozprawilabym sie z nim inaczej a Urbanski zareagowal z klasa.I powiedzial w
      wywiadzie dla Super expresu,ze inteligentny gosc potrafi ocenic to co sie stalo
      na wizji,co ucieklo spod kontroli scenariusza.Jak zaczynalam doceniac
      wisniewskiego przez te 3 miesiace to wszystko ulotnilo sie podczas ogladania
      ostatnich minut ringu.Dla mnie to chlopczyk w dzieciecych,krotkich spodenkach-
      ot taki Piotrus Pan,ktory boi sie dorosnac.
      • Gość: fiuta Re: Pożarł się ostro Hubert z Wiśniewskim. IP: *.rtk.net.pl 03.06.03, 20:31
        "Mi z takim gosciem dawno puscilyby juz nerwy a urbanski
        caly czas byl opanowany."

Ja wybycham co kwadrans jak petarda z różnych nerwów.
        Ale zaręczam: gdyby mi płacili tyle, Hubertowi -
        potrafiłbym być opanowany jak trup w trumnie na katafalku!

• zbychooo To już powolny koniec "Ich Dwoje"... 04.06.03, 12:10
          Gość portalu: fiuta napisał(a):

> "Mi z takim gosciem dawno puscilyby juz nerwy a urbanski
          > caly czas byl opanowany."
          >
          > Ja wybycham co kwadrans jak petarda z różnych nerwów.
          > Ale zaręczam: gdyby mi płacili tyle, Hubertowi -
          > potrafiłbym być opanowany jak trup w trumnie na katafalku!

Po awanturze z Wiśniewskim Hubertowi mogą nie wypłacić całej kasy, którą
          zagwarantowano mu kontrakcie, czy o to właśnie chodziło Michałkowi? chciał
          mu "narobić koło pióra" a przy okazji pokazał jakim jest głupim facetem, który
          nie może strawić, że ktoś z uwielbienia nie pada rzed nim na kolana...
          Mam nadzieję, że to będzie powolny koniec zespołu "Ich Dwoje"...
          >
          • frank4 Re: To już powolny koniec 'Ich Dwoje'... 04.06.03, 13:24
            zbychooo napisał:

> Mam nadzieję, że to będzie powolny koniec zespołu "Ich Dwoje"...

Już jest koniec "Ich Dwoje", bo jak sam Łągwa powiedział: teraz będzie ich
            czworo (oni + 2 "wokalistki") i będą trochę "jak ABBA" - to jego
            słowa :o)))))))))
            W kontekscie pedalskiego zachowania Wiśniewskiego (w Ringu), urasta to do
            megahumoru - wiadomo ABBA, to ABBA, una z uną, un z unym :o)))))))))))
            • Gość: kaisa Re: To już powolny koniec 'Ich Dwoje'... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 14:18
              może wiśnieweskiego po prostu szlag trafił że ktoś może też dobrze zarobić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka