shatmach 26.05.07, 23:03 Kto wygra cały program? Czekam na Wasze typy. :) Mój: Agnieszka Włodarczyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: JOŚ - Wlodarczyk - mam nadzieje! 26.05.07, 23:23 Chciałabym aby wygrała Włodarczyk...ale moze być też tak ,że jednak wygra ten aktor( zapomnialam jak mu tam na nazwisko:), najbardziej nie chciałabym aby wygrała Natasza - od razu zaznaczę , ze nie chodzi tu absolutnie o zazdrość , zawiśc itd... tylk , ONA nie powinna brać udziału w tm programie od samego początku! Spiewa profesjonalnie i kiedy startowała w konkursie do Eurowizji to trzymałam za nią kciuki , ale teraz nie - teraz powinna wygrac Włodarczyk lub te aktor! Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: JOŚ - FINAŁ 26.05.07, 23:35 Ja też chciałabym, aby wygrała Agnieszka Włodarczyk. Natasza Urbańska jakoś mnie nie porywa, choć ładnie śpiewa i bardzo się stara. Mistrz Józefowicz sporo ją nauczył ;) Talent wokalny Włodarczyk objawił się w tym programie i to ona wyciska łzy i porywa widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: JOŚ - FINAŁ 27.05.07, 12:00 A G N I E S Z K A i choć nigdy nie wysyłałem esemesów w takich programach to teraz wyśle i apeluje do wszystkich żeby to zrobili bo bój między Aga i Natasza bedzie niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
oko.na.widelcu Re: JOŚ - FINAŁ 27.05.07, 12:32 No niestety, wasze marzenia się spełnią i wygra włodarczyk. a szkoda, bo urbańska jest lepsza. ale ludzie jej nie znają i będą wysyłali smsy na włodarczyk... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejakmk Agnieszka też jest śpiewającą aktorką! 30.05.07, 14:12 Sama ją widziałam kilka lat temu w teatrze Józefowicza(2x).Mnie jest wszystko jedno kto to wygra,tylko bądzcie obiektywni. Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: JOŚ - FINAŁ 27.05.07, 14:10 A mnie się marzy Robert Moskwa... Taka fajna płyta na jesienne wieczory by była ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilimarlene1 Re: JOŚ - FINAŁ 27.05.07, 14:47 Robert Moskwa (niezależnie od zwycięstwa w JOŚ)powinien nagrać płytę w stylu Wysockiego ,Okudżawy,Brela lub z innymi ciekawymi tekstami i interesującą muzyką i aranżacją. JOŚ wygra Agnieszka Włodarczyk ,bo ma najlepszy głos i duży potencjał. Urbańską lubię ,robi niezły "szoł" ale wokalnie jest słabsza od A.W. Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: JOŚ - FINAŁ 27.05.07, 14:53 Moskwa albo Włodarczyk. Argument taki jak u ankas4. Po prostu Nataszy tam być nie powinno, ona już swój rozwój wokalny niemal zakończyła, tak powiedziała nawet jej nauczycielka wokalna. Natomiast Aga i Robert mają wiele przed sobą w tej dziedzinie - słyszą, mają czym śpiewać i w miarę upływu czasu będą to robić coraz lepiej i na pewno jeszcze nie raz nas zaskoczą. Poza tym Natasza jest niesamowicie przesłodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: JOŚ - FINAŁ 28.05.07, 12:29 Jestem za Agnieszką Włodarczyk, drugi Moskwa, a Natasza trzecia tylko dla tego że jest aktorką śpiewającą i nie powinna brac udziału w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JOŚ - FINAŁ 28.05.07, 12:34 niezależnie od WYROKU robert rzeczywiscie mógłby nagrać "jesienną płytę" ...kto wie?... kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: JOŚ - FINAŁ 28.05.07, 20:17 powinna wygrać Natasza wygra niestety Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: JOŚ - FINAŁ 30.05.07, 14:54 a mnie nie zachwyca głos ani jednej,ani drugiej pani mogę sie założyć,że ich płyty będą przeciętne jak większości popowych gwiazdek na naszym rynku - jeśli będzie inaczej z przyjemnością odszczekam :) wrażenie zrobił na mnie o dziwo Moskwa,który się bardzo rozwinął (na początku śpiewał okropnie),ale na wydanie płyty jest raczej za słaby Odpowiedz Link Zgłoś