panteerka81 29.05.07, 09:33 Nie moge patrzeć na Przybylską co to świeci od konserwantów. Niech się posamruje jakimś mazidłem z astora to przestanie świecić. Nie trawię tej baby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panistrusia Re: Konserwanty i Astor 29.05.07, 10:35 Co najlepsze to ta woda wcale nie jest bez konserwantów i sztucznych słodzików...może dlatego Ania świeci? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Konserwanty i Astor 29.05.07, 21:07 A ja ją bardzo lubię. Jest znana ze swojego niewybrednego sposobu wyrażania się i to wykorzystano w tej reklamie, gdzie mówi wprost, co myśli - żadnego owijania w bawełnę. Przez to podświetlanie reklama jest lekko dramatyczna. A do tego Anna Przybylska to przepiękna dziewczyna - prawie dzieło sztuki - i z wiekiem jej uroda nie mija. Ponadto reklama wpływa bardzo pozytywnie na naród, moja najlepsza przyjacółka niby przypadkiem odstawiła coca-colę light i popija (wreszcie!) czystą nałęczowiankę :) Odpowiedz Link Zgłoś
panteerka81 Re: Konserwanty i Astor 30.05.07, 08:31 Nie kwestionuję urody- to jej trzeba przyznać. Ale i tak mnie wkurza w tej reklamie wody. Co do coli light to nie wiem co może miec mniej niż 1 kalorię. Chyba tylko zawartość tablicy Mendelejewa. Też popijam wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Konserwanty i Astor 30.05.07, 09:12 paul_ina napisała: > > A do tego Anna Przybylska to przepiękna dziewczyna - prawie dzieło sztuki - i z > wiekiem jej uroda nie mija. No, proszę Cię ona jeszcze trzydziestki nawet nie ma. Tak to można pisać o kimś w wieku Szapołowskiej:DDDDD Z resztą się zgadzam , Anka świetna babka jest i śliczna ,ale wodę to ja wolę bez smaku.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
89mika Re: Konserwanty i Astor 30.05.07, 09:38 a do tego ma w tej reklamie beznadziejny głos wszędzie jej pełno, może juz wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Konserwanty i Astor 30.05.07, 09:46 A gdzie tak "pełno" Ani Przybylskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Konserwanty i Astor 30.05.07, 21:09 Reklama powinna być wycofana, bo straszy konsumentów i zniechęca konsumentów od innych produktów. To jest zakazana praktyka. Poza tym od konserwantów się nie świeci, więc jest drugi powód do wycofania reklamy, bo podaje nieprawdę. Reklamodawca wie o tym, że nasze urzędy są niemrawe i jedzie na tym koniku. Odpowiedz Link Zgłoś