Dodaj do ulubionych

Marzenka ekshibicjonistka

IP: *.icpnet.pl 04.12.01, 15:32
Wszystkim którym nie przeszkadza ekshibicjonizm Marzenki oraz jej mimika
wskazująca na ciągłe rozdarcie wewnętrzne i cierpiętnictwo (zapewne z powodu
przymusu nominowania Dawida) przesyłam wyrazy głębokiego uznania . Radzę
również zaopatrzyć się w chusteczki higieniczne bowiem nieznośna lekkość bytu
Marzenki może wzruszyć nie tylko ją .
Obserwuj wątek
    • Gość: pan laga Re: Marzenka ekshibicjonistka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 02:14
      Gość portalu: grik napisał(a):

> Wszystkim którym nie przeszkadza ekshibicjonizm Marzenki oraz jej mimika
      > wskazująca na ciągłe rozdarcie wewnętrzne i cierpiętnictwo (zapewne z powodu
      > przymusu nominowania Dawida) przesyłam wyrazy głębokiego uznania . Radzę
      > również zaopatrzyć się w chusteczki higieniczne bowiem nieznośna lekkość bytu
      > Marzenki może wzruszyć nie tylko ją .

Mnie zachwyca szczególnie, gdy oglądam od tylca jej starcze już mocno dupsko i
      wychudzone uda z dziurą miedzy nimi - ale krzywulce !
      Wczoraj zauważyłem też, ze, choc wydawało się to mało mozliwe, cyce jej jeszcze
      bardziej wsiąkły w kierunku kregosłupa.
      No i doznaję orgazmu, gdy wypowiada słodkie "O Boże" i "Ja tam nie wiem" pytana ,
      np., o to, jak ma na imie albo jak też nazywa sie kraj, w którym zyje...
      Niech nam żyje i płacze jak najwięcej wciąż suchar- Marzka vel bezcyc vel
      nakrapiane plery !
      pan laga
      • Gość: kaba Re: Marzenka ekshibicjonistka IP: *.bsb.com.pl 05.12.01, 07:41
        Na pana, to jedynie lagę można położyć!
      • Gość: mat Re: Marzenka ekshibicjonistka IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 05.12.01, 10:51
        Obrzydliwy panie laga. Niech pan zabiera swoje starcze dupsko z tego forum i
        czym prędzej spada. Pańska laga jest nico przytępiona. Chyba ze starości.
        Żegnam ozięble.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka