Gość: aurely IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 11:32 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cosinus Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.am.lodz.pl 14.06.03, 10:34 Radio Maryja z obrazkami - nuda + amatorszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.master.pl 14.06.03, 18:43 Gość portalu: cosinus napisał(a): > Radio Maryja z obrazkami - nuda + amatorszczyzna Święte słowa. Wczoraj przełączyłem i akurat zapowiedziano różaniec. Włączyłem radio maryja i tam to samo. Co do amatorszczyzny to rzeczywiście praca kamery jest tragiczna, przedwczoraj był jakis "talk show". Operatorzy nie wiedzieli kogo pokazywać, ale sam Rydzyk wprowadzał straszne zamieszanie. Z drugiej strony mi to wisi bo i tak nie sądziłem że będę to oglądał. Ps. Dzięki telewizji przynajmniej zobaczyłem księdza który usyszał "Trzy słowa do ojca prowadzącego". Można go poznać po głosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.dnet.pl / 10.2.12.* 14.06.03, 23:47 Przecież to tylko dla kasy!! Teraz dwie starsze panie będą się kłucić czy wplacić na konto radia czy telewizji, a może tu i tu (czyli dwa razy więcej niż dotychczas). rydzyk będzie mógł zdobyć reklamy (kasa!), episkopat znów dostanie prztyczka bo ich puls leży. I nie ma co dyskutować o operatorze, poziomie czy wartościom, dla tych osób wystarczyła by kropka na ekranie a oni by wpłacali i cieszyli się, że to ich rydzyk ma telewizje. "...a wiesz zosiu po oglądaniu tej kropki czyje się jakby zdrowsza i pogłębiona duchowo i nastrojona do medytacji i ten nasz ojciec dyrektor tez wspominał, że kto nie zaakceptuje kropki niegodny jest posiadania telewizora"( czy inne takie brednie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosinus Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.am.lodz.pl 15.06.03, 09:48 Nadal uważam, że to nuda i amatorszczyzna, niemniej jednak czasem bywa ciekawie. Wczoraj przez kilka godzin dyskutowano na temat porażki w referendum i aktualnej sytuacji w kraju - z J.R. Nowakiem w roli głównego ideologa. Jak zwykle - było straszenie Niemcami i zepsuciem moralnym, dzielenie Polaków na NARÓD POLSKI SŁUCHAJĄCY RADIA MARYJA i resztę hołoty. Ciekawe było to, że chyba zaczęły się jakieś rozgrywki wewnątrz LPR zmierzające do zmiany kierownictwa, a głównie Naczelnego Wodza R. Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.dnet.pl / 10.2.12.* 16.06.03, 11:01 Słuchacze radia maryja - 450 emerytyry, podatne na ględzenie: www.radiomaryja.pl/newv/pol/wersja2002/jimidzes/10_lat_radia_maryja/11p.jpg Odpowiedz Link Zgłoś