Dodaj do ulubionych

TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE???

IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 11:32
Obserwuj wątek
    • Gość: cosinus Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.am.lodz.pl 14.06.03, 10:34
      Radio Maryja z obrazkami - nuda + amatorszczyzna
      • Gość: jasiu Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.master.pl 14.06.03, 18:43
        Gość portalu: cosinus napisał(a):

> Radio Maryja z obrazkami - nuda + amatorszczyzna
        Święte słowa. Wczoraj przełączyłem i akurat zapowiedziano różaniec. Włączyłem
        radio maryja i tam to samo. Co do amatorszczyzny to rzeczywiście praca kamery
        jest tragiczna, przedwczoraj był jakis "talk show". Operatorzy nie wiedzieli
        kogo pokazywać, ale sam Rydzyk wprowadzał straszne zamieszanie. Z drugiej
        strony mi to wisi bo i tak nie sądziłem że będę to oglądał.
        Ps. Dzięki telewizji przynajmniej zobaczyłem księdza który usyszał "Trzy słowa
        do ojca prowadzącego". Można go poznać po głosie.
        • Gość: tak Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.dnet.pl / 10.2.12.* 14.06.03, 23:47
          Przecież to tylko dla kasy!! Teraz dwie starsze panie będą się kłucić czy
          wplacić na konto radia czy telewizji, a może tu i tu (czyli dwa razy więcej niż
          dotychczas). rydzyk będzie mógł zdobyć reklamy (kasa!), episkopat znów dostanie
          prztyczka bo ich puls leży.
          I nie ma co dyskutować o operatorze, poziomie czy wartościom, dla tych osób
          wystarczyła by kropka na ekranie a oni by wpłacali i cieszyli się, że to ich
          rydzyk ma telewizje.
          "...a wiesz zosiu po oglądaniu tej kropki czyje się jakby zdrowsza i pogłębiona
          duchowo i nastrojona do medytacji i ten nasz ojciec dyrektor tez wspominał, że
          kto nie zaakceptuje kropki niegodny jest posiadania telewizora"( czy inne takie
          brednie!)
        • Gość: cosinus Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.am.lodz.pl 15.06.03, 09:48
          Nadal uważam, że to nuda i amatorszczyzna, niemniej jednak czasem bywa
          ciekawie. Wczoraj przez kilka godzin dyskutowano na temat porażki w referendum
          i aktualnej sytuacji w kraju - z J.R. Nowakiem w roli głównego ideologa. Jak
          zwykle - było straszenie Niemcami i zepsuciem moralnym, dzielenie Polaków na
          NARÓD POLSKI SŁUCHAJĄCY RADIA MARYJA i resztę hołoty. Ciekawe było to, że chyba
          zaczęły się jakieś rozgrywki wewnątrz LPR zmierzające do zmiany kierownictwa,
          a głównie Naczelnego Wodza R. Giertycha.
          • Gość: szok Re: TELEWIZJA TRWAM ! WASZE OPINIE??? IP: *.dnet.pl / 10.2.12.* 16.06.03, 11:01
            Słuchacze radia maryja - 450 emerytyry, podatne na ględzenie:
            www.radiomaryja.pl/newv/pol/wersja2002/jimidzes/10_lat_radia_maryja/11p.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka