Dodaj do ulubionych

BB DLA KATOLIKÓW

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 01:42
Program powinien wygrać ktoś porządny. Zadne fiubździu. Powinien / powinna to
być dobra osoba i przede wzystkim Katolik. Wtedy możemy mieć pewność, że
pieniądze zostaną wykorzystane we właściwy sposób.
Pozdrawiam Was.
Obserwuj wątek
    • Gość: mlody Re: BB DLA KATOLIKÓW do starego IP: *.telepac.pt 06.12.01, 01:46
      stary ty baranie głupi zmiana nicka nic ci nie da
      • Gość: alicja Re: BB DLA KATOLIKÓW do starego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 01:49
        o co tu chodzi?
        Pozdrowienia Alicja.
    • Gość: ania Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 02:05
      Nie wiem kim jesteś i ile masz lat ale trochę ze swoją wiarą przesadzasz. W tym
      kraju są różne wyznania. Wcale nie uważam, że innowiercy są gorsi.
      Też pozdrawiam.
      • Gość: Alicja Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 02:10
        W zasadzie masz rację. Pamiętaj jednak, że w Polsce dominującą wiarą jest
        katolicyzm. Dlatego uważam, że reszta ludzi w tym kraju (których jest mniej niż
        Katolików) powinna się podporządkować i dostosować do większości. Oczywiście,
        że nie są gorsi. Ale są inni. Prawdziwy Polak/Polka jest Katolikiem. I my
        powinniśmy dawać przykład. Czym bardziej będziemy lepsi, tym więcej osób
        przyciągnie nasz Kościół.
        Pozdrowienia.
        • Gość: mumi Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 02:36
          Alicja jesteś pojebaną dewotą.
          • Gość: KWIATEK Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 02:50
            TO MUSI BYĆ JAKAŚ STARA NIEDOPIERDOLONA CIZIA.
            • Gość: ania Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 03:25
              Kwiatek tym razem ty przeginasz.
              • Gość: Mi Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.bialystok.gddp.gov.pl 06.12.01, 12:18
                Spójrz kretynko na swoje wypowiedzi sama sobie lżysz i sama siebie obrażasz.
                Dobrze że nie wstydzisz się prawdy o sobie i robisz sobie reklamę. Tu wszyscy
                wiedzą że sama ze sobą prowadzisz monolog inaczej się podpisując coś z tobą nie
                tak?
        • Gość: Mayewsky Re: BB DLA KATOLIKÓW - jaja sobie robisz ??? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 12:01
          Gość portalu: Alicja napisał(a):

> W zasadzie masz rację. Pamiętaj jednak, że w Polsce dominującą wiarą jest
          > katolicyzm.

I tu sie mylisz. ok. 90% ludzi w POlsce jest ochszczonych i siłą wciągnietych w
          wieku niemowlęcym do tej religii. Nie oznacza to , że w Polsce większość to
          katolicy, a już na pewno nie mówimy o ludziach tzw. praktykujących (też bzdura
          albo sie wierzy i czynnie bierze udział albo nie).

> Prawdziwy Polak/Polka jest Katolikiem.

Czekaj. Zostałem wychowany w rodzinie katolickiej i w takier religii. Mam nawet w
          rodzinie księdza a moi rodzice i rodzina są "wierzący praktykujący". Ja jednak
          nie jestem katolikiem (pomijam to, że nie mozna sie z wypisać) ale jestem
          POlakiem. Trzeba mieć nasrane żeby mówić, że prawdziwy Polak to katolik. Na
          zachodzie się mówi, że prawdziwy Polak to alkoholik, a Polka to kurwa. - tez sie
          z tym zgadzasz ?

> I my powinniśmy dawać przykład. Czym bardziej będziemy lepsi, tym więcej osób
          > przyciągnie nasz Kościół.

A więc o to chodzi. Nie o chrześcijaństwo, nie o wiarę (nie religię) w Boga, o
          czynienie jego postanowień itp. tylko o powiększanie płatników dla kościoła tak ?
          Tu i teraz właśnie pokazałaś/eś na czym właśnie polega katolicyzm.

MIłego dnia i nie zapomnij jutro rzucic coś na tacę.

• Gość: fotograf Re: BB DLA KATOLIKÓW - jaja sobie robisz ??? IP: *.netia.pl 06.12.01, 12:13
            *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

Klasyczna podpucha

Ale ludzie są naiwni.
        • paolamaria Re: BB DLA KATOLIKÓW 06.12.01, 13:15
          Cześć Alicja!
          Odsyłam cię do ostatniego numeru tygodnika "Wprost", gdzie znajduje się
          informacja o katolikach, którzy zmienili wyznanie. To pokaźna liczba, która
          będzie się zwiększać.
          Ja sama, mimo że byłam wychowywana w wierze katolickiej, już się za katoliczkę
          nie uważam, ale mimo wszystko jestem stuprocentową Polką (z dziada pradziada).
          Aha, i nie próbuj mi wmawiać, że jeśli czytam "Wprost", to należę do
          zwolinników L. Millera bo to nie jest żaden argument.
          Załączam pozdrowienia.
          paolamaria
    • Gość: Mayewsky Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 03:28
      Gość portalu: alicja napisał(a):

> Program powinien wygrać ktoś porządny. Zadne fiubździu. Powinien / powinna to
      > być dobra osoba i przede wzystkim Katolik. Wtedy możemy mieć pewność, że
      > pieniądze zostaną wykorzystane we właściwy sposób.

A weź spierdalaj !
    • Gość: aco Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: 213.158.197.* 06.12.01, 10:10
      Zastanów się zawsze, zanim zaczniesz prowokować.
      Czy to było dobre ?
    • Gość: dżastina Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.acn.waw.pl 06.12.01, 13:28
      Powiem tak: już dawno nie czytałam równie idiotycznego postu pt. BB ma wygrać
      katolik (to ja bym w takim razie nie wygrała hahahaha).
      Dobrze zainwestować pieniądze? W co? W nacjonalistyczne szopki ks.
      Jankowskiego? nowe posiadłości Rydzyka i s-ki? merce dla klechów? złote ornaty
      i piernaty dla setek funkcjonariuszy KK?

Może się mylę i Alicja chciała coś innego zakomunikować?

Ale całość wypowiedzi Ali przyjmuję po namyśle jako prowokację. Ulżyło, ufffff!

pozdravki i bez obrazy Ala
      • Gość: MAK Do Dżastiny! IP: *.acn.waw.pl 06.12.01, 14:52
        Witaj po długiej nieobecności.
        Alicja to przecież: crak66, KWIATEK, pan laga itd.
        Wątek jest prowokacją tego pana.

Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: fotograf Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 22:22
        Wyluzuj trochę. Nie wszyscy ludzie kościoła to rydzyki. trochę więcej szacunku.
        Pozdravki
    • Gość: Yogi Re: BB DLA KATOLIKÓW IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 13:32
      Przestan pan, wstydu obie oszczedz
      Nie pozdrawiam
    • Gość: Pirx40 Re: Mutacja IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 14:26
      Ludziska, Alicja to kolejna mutacja "pana Lagi", "cracka sracka" itp.
      Wydaje mi się, że tylko kolega Fotograf nie dałsię nabrać.
      A poza tym na pohybel talibom, rydzykom i innym alicjom.
      • Gość: Yogi Re: Mutacja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 15:14
        No wlasnie o tym pisze, ze to ten sam pan laga najprawdopodobniej sam ze soba
        monologuje i ze ma przestac, bo wstyd.
        • Gość: pan laga Re: Mutacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 01:06
          Pojebane żydzisko.
          • Gość: Yogi Re: Mutacja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 13:05
            Gość portalu: pan laga napisał(a):

> Pojebane żydzisko.
            Co za intuicja !!!!!!!
            Brawo!!!!!!!

• Gość: pan laga DO ALICJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 01:31
      Oj widać ty kacza cipko, że chciałabyś z księdzem się poruchać. Tak w zasadzie
      to oni mają takie małe niewydarzone chujki (brak treningu - samo walenie nie
      pomoże - no nie mówiąc o zabawianiu się z dziewczynkami po lekcjach religii).
      Takie małe peniski w sam raz do twojej zdewociałej kapustki.
      • Gość: fotograf Re: DO ALICJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 01:54
        Są pewne świętości z których kpić nie należy. Ale widzę debilu, że dla ciebie
        takowe nie istnieją. Oj przyjdzie zapłacić za grzechy malutki człowieczku.
        • Gość: pan laga Re: DO ALICJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 02:17
          Odpierdol się zdjęciologu złodzieju nicków.
          • Gość: KWIATEK Re: DO ALICJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 02:46
            MASZ RACJĘ. NIECH SIĘ ODPIERDOLI.
            • Gość: crack66 Re: DO ALICJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 02:47
              Co wy kurwa piszecie sami do siebie?
              • Gość: fotograf Re: DO ALICJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 02:47
                Sam jesteś kurwa szajbusie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka