znajoma_krolika 03.07.03, 14:04 Ciekawe, czy to prawda... :-) www.cgm.pl/aktualnosci/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: nowy juror 'IDOLA' IP: *.chello.pl 03.07.03, 15:36 raczej prawda inaczej by nie podali choć wielokrotnie pisali że w nowym jury nie będzie Leszczyńskiego a zdaje się że będzie. Jestem bardzo zaskoczony że to właśnie Maciek będzie w jury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nowy juror 'IDOLA' IP: *.pl / *.gazeta.pl 03.07.03, 16:20 prawie dostalam zawalu serca, ze to Maciek...Dowbor.Co do TEGO Maćka-cóż... zawsze mi się wydawało, że to twórca niekomercyjny.Jestem zdziwiona,ale nic mnie już nie zaskoczy w tym businessie Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: nowy juror 'IDOLA' 03.07.03, 16:27 Gość portalu: aga napisał(a): > prawie dostalam zawalu serca, ze to Maciek...Dowbor.Co do TEGO Maćka-cóż... > zawsze mi się wydawało, że to twórca niekomercyjny. Teraz jest popyt na niekomercyjność. Czy mi się wydaje, że wielki powrót Maleńczuka zaczął się od udziału w show Wojewódzkiego? A teledysk - ta niby parodia na wiadomości - ma w sobie więcej kiczu niż wymaga. > Jestem zdziwiona,ale nic > mnie już nie zaskoczy w tym businessie Nie zarzekaj się, płacą im za to, że zaskakują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: nowy juror 'IDOLA' IP: *.chello.pl 03.07.03, 15:55 boszzzz przeciez to koszmar :/ ani on znawca ani typ medialny to moze jeszcze Polsat tam wrzuci Cejrowskiego i Ibisza, zeby lepiej promowac swoje gwiazdy jezeli to prawda, to bedzie jeszcze gorsza edycja niz ta druga :/ Odpowiedz Link Zgłoś