magda1306 08.09.07, 01:46 NIKT tego nie komentuje??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginny22 Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 10:05 A bo pewnie samorozwiązanie przyćmiło to "wydarzenie". ;) Ale przyznaję, zdziwiłam się mocno, zwłaszcza że to odejście takie nagłe i tuż przaez szóstym TZG. Teraz chyba TVN ma zagwozdkę, kogo wsadzić na jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 10:09 > A bo pewnie samorozwiązanie przyćmiło to "wydarzenie". ;) Ale > przyznaję, zdziwiłam się mocno, zwłaszcza że to odejście takie nagłe > i tuż przaez szóstym TZG. Teraz chyba TVN ma zagwozdkę, kogo wsadzić > na jego miejsce. Każdy byle nie Olivier Janiak lub Andrzej Sołtysik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 10:19 mam nadzieje, ze nie wymieniles ich w zla godzine ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 10:30 niestety obawiam sie, ze to moze byc ktorys z nich Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 10:31 przeciez juz od pewnego czasu gada sie o Kammelu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 10:34 Super Express dziś spekuluje, podobno Gąsowski, może też być Prokop, Sołtysik, Jagielski. Jak nikogo nie znajdą to w niedzielę poprowadzi tylko Skrzynecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 11:47 Byle nie Gąsowski. Wszystkich innych zniosę (ew. będę oglądała tylko tańce i oceny jury, co i tak często czyniłam). Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 22:11 Jaka Skrzynecka? przeciez ostatnia edycje ma prowadzic Kinga Rusin?! Wtykaja ja gdzie moga... Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 10:36 Przeciez Kammel jest w TVP a poza tym to ona w Tańcu występuje, więc jdnocześnie go nie poprowadzi, nie? Chociaż,co to dla niego. Obskoczyłby 2 stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 11:52 I bardzo bardzo dobrze, nadęty i pazerny .... życzę mu żeby nigdy nie poprowadził nigdy żadnego programu Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 12:03 obstawiam Janiaka niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 12:47 a może Sekielski z Morozowskim :DDDDD, skoro pojawiają się Bosak i Lewandowska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonykociak Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 13:36 Huberta lubię, ale rozczarował mnie tym zachowaniem. Jeżeli nie chciał już prowadzić TzG to mógł wcześniej podać jakiś powód, tak jak Sztaba np. A jeżeli chodzi o następcę to wszyscy w ostateczności mogą być byle nie Prokop. Obstawiam jakiegoś byłego uczestnika czyli Gąsowski lub Janiak. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 14:16 dokladnie-w koncu negocjacje finansowe odbywaly sie wczesniej, wiec jak mial jakies zale co do wysokosci wynagrodzenia mogl wowczas o tym wspomniec. chyba ze to nie pieniadze sa problemem. ja lubie Urbanskiego choc czasem jest jakis oderwany od rzeczywistosci. i moglby jednak pozostac w tvn. moze potrzebuje odpoczynku od pracy? w kazdym razie wierze, ze prowadzacym zostanie ktos konkretny, Gasowski jakos mi bardziej do festynu pasuje a nie tego programu. a jak juz tyle zmian, to czy nie mozna wymienic Wodeckiego i Tyszkiewicz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 15:00 jurorów nie wymienią bo to ostatnia edycja /tak mówią/. Gąsowski obrzydziłby mnie ten program dokumentnie, tylko nie on! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Urbanski sobie poszedl 09.09.07, 23:01 dona.a napisała: > Gąsowski obrzydziłby mnie ten program dokumentnie, tylko nie on! mówisz i masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnaagentka Re: Urbanski sobie poszedl 08.09.07, 19:16 a ja sie tak zastanawiam czy ty nie jakis chwyt tvn i odejscie urbanskiego to jedna wielka sciema, zeby wszyscy jutro o 20 wlaczyli tvn i zobaczyli kto wystapi w roli nowego prowadzacego, ogladalnosc wysoka, od wczoraj wszedzie pojawia sie informacja o odejsciu urbanskiego. taka dodatkowa promocja programu, maly szum medialny:) ale moze mi sie tylko wydaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 na 100% nie Sołtysik 09.09.07, 11:37 Dziś rano prowadził DDTVN a od samego rana były próby do dzisiejszego wydania TzG. W DDTVN potwierdzono, że Skrzynka nie będzie sama i że Urbański odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Jednak Gąsowski 09.09.07, 20:09 ja też NIEEE! ledwo dygnął, zadyszka, spie.... program Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Jednak Gąsowski 09.09.07, 21:40 Ależ przecież...., mimo że normalnie go nie trawię, się sprawdził o niebo lepiej niż HU :). Jakoś tak sympatycznie i żartobliwie się zrobiło, bez tej głupawej celebry z powodu nieodpartej potrzeby zdystansowania się, jaką wykonywał HU. W sumie zmiana na lepsze, IMHO. No i Skrzynka jakaś taka bardziej wyluzowana i "normalna", no cuda się zdarzają! Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Jednak Gąsowski 09.09.07, 21:47 zdecydowanie zmiana na plus! jakos tak na luzie, tylko na jury juz nie mozna patrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Jednak Gąsowski 09.09.07, 23:03 notting_hill napisała: > No i Skrzynka jakaś taka bardziej wyluzowana i "normalna", no > cuda się zdarzają! i jakaś taka mniej opalona na żółto:) TO jest zdecydowany plus:) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Urbanski sobie poszedl 09.09.07, 22:00 po cichu liczyłam, że prowadzącym zostanie Krzysiu Tyniec. On z pewnością by się sprawdził, konferansjerka to jego żywioł. Ale Gąsowski... nie było źle, rozkręci się pewnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Re: Urbanski sobie poszedl 10.09.07, 00:23 Dlaczego pani Tyszkiewicz nie odejdzie? :((( Szanuje ja jako czlowieka, ale w tym programie jej "rola" wywoluje u mnie torsje. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Urbanski sobie poszedl 10.09.07, 00:46 W tej edycji pani T. będzie dawać "10" Damięckiemu - tak, jak dawała Wesołowskiemu czy Cypryańskiemu. Kryterium, wedle którego ocenia, jest dość czytelne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś