Dodaj do ulubionych

Do pana lagi

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:56
Laga, jestem pod dużym wrażeniem twoich postów. Mam jednakże wrażenie, że
marnujesz tutaj swój talent. Zapraszam na forum Reality show.
twoj.net/cgi-bin/twoj/ubb/Ultimate.cgi
Obserwuj wątek
    • Gość: pan laga Re: Do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:58
      ...Nie pierdol, tu mi dobrze...
      • Gość: pan laga post wyżej nie jest mój IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:59
        • Gość: pan laga to chuj fotograf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:00
          To ten skurwielek podpisał się wyżej moim nickiem.
    • Gość: pan laga Re: Do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:07
      Gość portalu: Alex napisał(a):

> Laga, jestem pod dużym wrażeniem twoich postów. Mam jednakże wrażenie, że
      > marnujesz tutaj swój talent. Zapraszam na forum Reality show.
      > <a href="http://twoj.net/cgi-bin/twoj/ubb/Ultimate.cgi">twoj.net/cgi-bin/twoj/u
      > bb/Ultimate.cgi</a>

ZAjrze za chwilę co tam masz - tu, jak wiadać coraz bardziej chujowo....
      (ktos /fotograf7 ?/ dziala jako ja i jako fotograf pisując sam do siebie.
      chujowizna, jako sie rzekło........)
      pan laga
      • Gość: pan laga dzięki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:10
        Dzięki za adres bo tutaj same chuje podszywają się pod mój nick i pewnie
        rzeczywiście opuszczę to pierdolone forum.
        Dla ciebie jestem dziś łaskawy
        pan laga
    • Gość: pan laga No to bylem tam..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:16

> Laga, jestem pod dużym wrażeniem twoich postów. Mam jednakże wrażenie, że
      > marnujesz tutaj swój talent. Zapraszam na forum Reality show.
      > <a href="http://twoj.net/cgi-bin/twoj/ubb/Ultimate.cgi">twoj.net/cgi-bin/twoj/u
      > bb/Ultimate.cgi</a>

Ciekawy jest zwłaszcza temat "Niepokalane poczęcie" - interesujaco brzmi......
      Właśnie zastanawialem sie czy po wystepie Kukulskiej, ktora ma , ponoc, spiewac
      koledy przez papą, zostanie ogloszone , ze powila niepokalanie.......
      pan laga
      • Gość: Alex Re: No to bylem tam..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:08
        Laga, do kurwy nędzy, który post jest twój? Zobacz jeszcze Reality Show, tam
        dopiero jest jazda.
        • Gość: pan laga Re: No to bylem tam..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:19

> Laga, do kurwy nędzy, który post jest twój? Zobacz jeszcze Reality Show, tam
          > dopiero jest jazda.

Te są moje w ktorych Cię nie opierdalam, bo na razie nie mam powodu.
          Byłem tam, napisalem co nieco i chuj, nie pokazalo się toto , com wyskrobał.
          Jakas chujowizna tam czy co ?
          A moze ja chuj i napisac nie umiem na tamtym forum..?
          pan laga
          (Ale podoba mi sie - konkretne gadki tam u Ciebie..)
    • Gość: . Re: Do pana lagi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.01, 00:12
      ale ty jesteś przygłup,tobie nawet zmiana muzgu na muzg szympansa by pomogla;)
      • Gość: kurator Re: Do pana lagi IP: *.*.*.* 14.12.01, 00:14
        Gość portalu: . napisał(a):

> ale ty jesteś przygłup,tobie nawet zmiana muzgu na muzg szympansa by pomogla;)
        jemu juz nic nie pomoze,chyba ze pokoj bez klamek i okno z krata:))

• Gość: siostra Re: P.LAGA niech pan nie bedzie glupi IP: 62.109.68.* 14.12.01, 00:44
          • Gość: siostra Re: P.LAGA niech pan nie bedzie glupi IP: 62.109.68.* 14.12.01, 00:50
            I nie przechodzi tam, to badziewie z samymi porzadnialskimi pensjonariuszkami,
            takie tam TWA samouwielbiajace sie. A do tego zdycha. Potrzebuja nowej krwi, bo
            nudy tam maja jak jasna cholera. Calowanie sie nawzajem po dupach, to jest ich
            motto. Picia robi tam za gwiazde rocka z gitara na ktorej sie jeszcze biedactwo
            grac nie nauczyl.
            • Gość: pan laga do siostry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:53
              ...a ty ścierwo po chuj mi doradzasz albo odradzasz...idź pod latarnię i
              sprzedawaj po złotówce swoją brudną kapustę mieszanino psiego gówna i kociego
              moczu...
              • Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:00
                Mowilam juz ci cos wczoraj ty podszywany stary h*ju, nie bede sie powtarzac
                alfonsie od 7 bolesci.
                • panlaga Re: do podszywanca zasranego 14.12.01, 01:07
                  przepraszam ale ostatnio strasznie mnie wali w dekiel i nie wiem co
                  mowie,wybaczysz?
                  • Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:09
                    panlaga napisał(a):

> przepraszam ale ostatnio strasznie mnie wali w dekiel i nie wiem co
                    > mowie,wybaczysz?

Zamieniles sie na lby ???
                    • Gość: pan laga Re: do podszywanca zasranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:12
                      ...a co ty stara kurwo jesteś taka ciekawa?...
                      • Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:17
                        Jednak sie zamieniles oblesny kutafonie. Pasuje ci ten zoladz na szyi, wciagnij
                        go do srodka, niczym zolw, i zassij.
                        • Gość: pan laga Re: do podszywanca zasranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:19
                          ...wymyj tą swoją brudną łechtkę bo capisz jak stara kurwa bo przeleceniu VI
                          dywizji...
                          • panlaga Re: do podszywanca zasranego 14.12.01, 01:24
                            Gość portalu: pan laga napisał(a):

> ...wymyj tą swoją brudną łechtkę bo capisz jak stara kurwa bo przeleceniu VI
                            > dywizji...

no i znowu mnie walneło w łeb ja juz tego nie wytrzymam

• Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:24
                            Nudny sie zrobiles stary alfonsie, myslalam ze orginalniejszy z ciebie kutas ...
                            powtarzasz sie i sklapciales tak jak twoja nedzna pyta, bay.
                            • Gość: pan laga Re: do podszywanca zasranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:26
                              Pa pa stara szmato do wycierania spermy z podłogi w burdelu..
                • Gość: pan laga Re: do podszywanca zasranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:25
                  Gość portalu: siostra napisał(a):

> Mowilam juz ci cos wczoraj ty podszywany stary h*ju, nie bede sie powtarzac
                  > alfonsie od 7 bolesci.

Miło, ze wyczułas, iż to nie ja Cię obrazam całkiem za darmo.
                  Mówisz, sioro, ze tam badziewie.
                  A tu ?
                  Same dzieci, podszywający się kretyni, ktorzy boją sie bluzgać nawet na własne
                  konto i kradną innym nicki...
                  Co do wymierania...mówiac szczerze, to wole małe fora - tu ciagle grupa się
                  zmienia, ktos odchodzi , przychodzi - to dlatego mozliwe jest podszywanie sie
                  tak, by nikt nie kojarzyl, ze to zupelnie nie jest styl okradzionej z nicku
                  osoby...
                  W mniejszych grupach ludzie sie znają, wiedzą kto kretyn, kto normalny, z kim
                  gadać, a kogo jebac równo......
                  szacunek
                  pan laga
                  • Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:34
                    Gość portalu: pan laga napisał(a):

> Gość portalu: siostra napisał(a):
                    >
                    > > Mowilam juz ci cos wczoraj ty podszywany stary h*ju, nie bede sie powtarza
                    > c
                    > > alfonsie od 7 bolesci.
                    >
                    > Miło, ze wyczułas, iż to nie ja Cię obrazam całkiem za darmo.
                    > Mówisz, sioro, ze tam badziewie.
                    > A tu ?
                    > Same dzieci, podszywający się kretyni, ktorzy boją sie bluzgać nawet na własne
                    > konto i kradną innym nicki...
                    > Co do wymierania...mówiac szczerze, to wole małe fora - tu ciagle grupa się
                    > zmienia, ktos odchodzi , przychodzi - to dlatego mozliwe jest podszywanie sie
                    > tak, by nikt nie kojarzyl, ze to zupelnie nie jest styl okradzionej z nicku
                    > osoby...
                    > W mniejszych grupach ludzie sie znają, wiedzą kto kretyn, kto normalny, z kim
                    > gadać, a kogo jebac równo......
                    > szacunek
                    > pan laga

Zgadza sie, ze i tu gowniarstwo i prymityw zaczal dominowac, ale to juz taki los
                    jak program ku nieuchronnemu koncu sie zbliza ... Tu i tam za pare dni bedzie
                    cicho ostana sie co najwyzej osrane podszywacze i beda same sie z soba za lby
                    wodzic.
                    I to i tamto forum zdechnie smiercia naturalna najdalej za tydzien czy jest wiec
                    sens gdziekolwiek sie jeszcze angazowac i przenosic ?
                    Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka