Gość: Alex IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:56 Laga, jestem pod dużym wrażeniem twoich postów. Mam jednakże wrażenie, że marnujesz tutaj swój talent. Zapraszam na forum Reality show. twoj.net/cgi-bin/twoj/ubb/Ultimate.cgi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan laga Re: Do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:58 ...Nie pierdol, tu mi dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga post wyżej nie jest mój IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga to chuj fotograf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:00 To ten skurwielek podpisał się wyżej moim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Do pana lagi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:07 Gość portalu: Alex napisał(a): > Laga, jestem pod dużym wrażeniem twoich postów. Mam jednakże wrażenie, że > marnujesz tutaj swój talent. Zapraszam na forum Reality show. > <a href="http://twoj.net/cgi-bin/twoj/ubb/Ultimate.cgi">twoj.net/cgi-bin/twoj/u > bb/Ultimate.cgi</a> ZAjrze za chwilę co tam masz - tu, jak wiadać coraz bardziej chujowo.... (ktos /fotograf7 ?/ dziala jako ja i jako fotograf pisując sam do siebie. chujowizna, jako sie rzekło........) pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga dzięki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:10 Dzięki za adres bo tutaj same chuje podszywają się pod mój nick i pewnie rzeczywiście opuszczę to pierdolone forum. Dla ciebie jestem dziś łaskawy pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga No to bylem tam..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:16 Gość portalu: Alex napisał(a): > Laga, jestem pod dużym wrażeniem twoich postów. Mam jednakże wrażenie, że > marnujesz tutaj swój talent. Zapraszam na forum Reality show. > <a href="http://twoj.net/cgi-bin/twoj/ubb/Ultimate.cgi">twoj.net/cgi-bin/twoj/u > bb/Ultimate.cgi</a> Ciekawy jest zwłaszcza temat "Niepokalane poczęcie" - interesujaco brzmi...... Właśnie zastanawialem sie czy po wystepie Kukulskiej, ktora ma , ponoc, spiewac koledy przez papą, zostanie ogloszone , ze powila niepokalanie....... pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: No to bylem tam..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:08 Laga, do kurwy nędzy, który post jest twój? Zobacz jeszcze Reality Show, tam dopiero jest jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: No to bylem tam..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:19 Gość portalu: Alex napisał(a): > Laga, do kurwy nędzy, który post jest twój? Zobacz jeszcze Reality Show, tam > dopiero jest jazda. Te są moje w ktorych Cię nie opierdalam, bo na razie nie mam powodu. Byłem tam, napisalem co nieco i chuj, nie pokazalo się toto , com wyskrobał. Jakas chujowizna tam czy co ? A moze ja chuj i napisac nie umiem na tamtym forum..? pan laga (Ale podoba mi sie - konkretne gadki tam u Ciebie..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Do pana lagi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.01, 00:12 ale ty jesteś przygłup,tobie nawet zmiana muzgu na muzg szympansa by pomogla;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurator Re: Do pana lagi IP: *.*.*.* 14.12.01, 00:14 Gość portalu: . napisał(a): > ale ty jesteś przygłup,tobie nawet zmiana muzgu na muzg szympansa by pomogla;) jemu juz nic nie pomoze,chyba ze pokoj bez klamek i okno z krata:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: P.LAGA niech pan nie bedzie glupi IP: 62.109.68.* 14.12.01, 00:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: P.LAGA niech pan nie bedzie glupi IP: 62.109.68.* 14.12.01, 00:50 I nie przechodzi tam, to badziewie z samymi porzadnialskimi pensjonariuszkami, takie tam TWA samouwielbiajace sie. A do tego zdycha. Potrzebuja nowej krwi, bo nudy tam maja jak jasna cholera. Calowanie sie nawzajem po dupach, to jest ich motto. Picia robi tam za gwiazde rocka z gitara na ktorej sie jeszcze biedactwo grac nie nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga do siostry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 00:53 ...a ty ścierwo po chuj mi doradzasz albo odradzasz...idź pod latarnię i sprzedawaj po złotówce swoją brudną kapustę mieszanino psiego gówna i kociego moczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:00 Mowilam juz ci cos wczoraj ty podszywany stary h*ju, nie bede sie powtarzac alfonsie od 7 bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
panlaga Re: do podszywanca zasranego 14.12.01, 01:07 przepraszam ale ostatnio strasznie mnie wali w dekiel i nie wiem co mowie,wybaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:09 panlaga napisał(a): > przepraszam ale ostatnio strasznie mnie wali w dekiel i nie wiem co > mowie,wybaczysz? Zamieniles sie na lby ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: do podszywanca zasranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:12 ...a co ty stara kurwo jesteś taka ciekawa?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:17 Jednak sie zamieniles oblesny kutafonie. Pasuje ci ten zoladz na szyi, wciagnij go do srodka, niczym zolw, i zassij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: do podszywanca zasranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:19 ...wymyj tą swoją brudną łechtkę bo capisz jak stara kurwa bo przeleceniu VI dywizji... Odpowiedz Link Zgłoś
panlaga Re: do podszywanca zasranego 14.12.01, 01:24 Gość portalu: pan laga napisał(a): > ...wymyj tą swoją brudną łechtkę bo capisz jak stara kurwa bo przeleceniu VI > dywizji... no i znowu mnie walneło w łeb ja juz tego nie wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:24 Nudny sie zrobiles stary alfonsie, myslalam ze orginalniejszy z ciebie kutas ... powtarzasz sie i sklapciales tak jak twoja nedzna pyta, bay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: do podszywanca zasranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:26 Pa pa stara szmato do wycierania spermy z podłogi w burdelu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: do podszywanca zasranego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:25 Gość portalu: siostra napisał(a): > Mowilam juz ci cos wczoraj ty podszywany stary h*ju, nie bede sie powtarzac > alfonsie od 7 bolesci. Miło, ze wyczułas, iż to nie ja Cię obrazam całkiem za darmo. Mówisz, sioro, ze tam badziewie. A tu ? Same dzieci, podszywający się kretyni, ktorzy boją sie bluzgać nawet na własne konto i kradną innym nicki... Co do wymierania...mówiac szczerze, to wole małe fora - tu ciagle grupa się zmienia, ktos odchodzi , przychodzi - to dlatego mozliwe jest podszywanie sie tak, by nikt nie kojarzyl, ze to zupelnie nie jest styl okradzionej z nicku osoby... W mniejszych grupach ludzie sie znają, wiedzą kto kretyn, kto normalny, z kim gadać, a kogo jebac równo...... szacunek pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: do podszywanca zasranego IP: 62.109.68.* 14.12.01, 01:34 Gość portalu: pan laga napisał(a): > Gość portalu: siostra napisał(a): > > > Mowilam juz ci cos wczoraj ty podszywany stary h*ju, nie bede sie powtarza > c > > alfonsie od 7 bolesci. > > Miło, ze wyczułas, iż to nie ja Cię obrazam całkiem za darmo. > Mówisz, sioro, ze tam badziewie. > A tu ? > Same dzieci, podszywający się kretyni, ktorzy boją sie bluzgać nawet na własne > konto i kradną innym nicki... > Co do wymierania...mówiac szczerze, to wole małe fora - tu ciagle grupa się > zmienia, ktos odchodzi , przychodzi - to dlatego mozliwe jest podszywanie sie > tak, by nikt nie kojarzyl, ze to zupelnie nie jest styl okradzionej z nicku > osoby... > W mniejszych grupach ludzie sie znają, wiedzą kto kretyn, kto normalny, z kim > gadać, a kogo jebac równo...... > szacunek > pan laga Zgadza sie, ze i tu gowniarstwo i prymityw zaczal dominowac, ale to juz taki los jak program ku nieuchronnemu koncu sie zbliza ... Tu i tam za pare dni bedzie cicho ostana sie co najwyzej osrane podszywacze i beda same sie z soba za lby wodzic. I to i tamto forum zdechnie smiercia naturalna najdalej za tydzien czy jest wiec sens gdziekolwiek sie jeszcze angazowac i przenosic ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś