Dodaj do ulubionych

Kożuchowska...

02.11.07, 08:30
kobieta.wp.pl/kat,58074,statp,cGlzemFEb05hc0xld2E,title,Uwolnic-Kozuchowska,wid,9344732,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • deczko Re: Kożuchowska... 02.11.07, 09:48
      Dla mnie troche zalosny ten apel.
      Moim zdaniem Kozuchowska nigdy swietna aktorka nie byla, a przed Killerem i po
      nim, cienko zagrala w kilku badziewnych produkcjach. To wlasnie w czasie mjm,
      ludzie uznali ja za jedna z najlepszych polskich aktrorek. Pytam sie za co? Za
      modna fryzure i gre Hanki Mostowiak?
      Caly ten felieton, jest podobny do sytuacji kiedy mloda Kwasniewska wstawila sie
      za ojcem, ktory pozniej sam sie przyznaje, ze pil. :O
      Kozuchowska wlasnie taka jest, ani za dobra w aktorstwie, ani za ladna (ma dosyc
      duzy nos), ani juz za mloda, oprocz roli w killerze i mjm nie ma zadnej roli
      godnej rozpamietywania, po prostu przecietnosc. A co najwazniejsze,
      Kozuchowskiej wstyd sie chyba przyznac, ze bedac pierwsza wdowa po jpII nie
      weszla jeszcze w zwiazek malzenski, tylko wchodzi w nieformalne zwiazki z
      mezczyznami i to w dodatku z mlodszymi, hmmm bo starsi juz zajeci? :)
      • dona.a Re: Kożuchowska... 02.11.07, 10:49
        dokładnie tak, dla mnie Kożuchowska to taki Gąsowski/Piotr/ w
        spódnicy, medialnie namolny aż do niestrawności
        • panistrusia Re: Kożuchowska... 02.11.07, 11:09
          A słyszeliście kiedyś o teatrze? Może to to tam Kożuchowska zyskała opinię
          dobrej aktorki?
          • pleple1972 Re: Kożuchowska... 02.11.07, 11:52
            W Narodowym gra, ale chyba bez rewelacji- z jednym się zgadzam z
            KKPp- zapowiadała się genialnie, ale potem utonęła w mrokach
            Grabiny. Szkoda.
          • kosznat Re: Kożuchowska... 02.11.07, 11:53
            panistrusia napisała:

> A słyszeliście kiedyś o teatrze? Może to to tam Kożuchowska zyskała opinię
            > dobrej aktorki?

Niestety, ale moim zdaniem, jesli ktos chce isc do teatru ze wzgledu na to, ze w
            obsadzie jest Kozuchowska, w 90% idzie po to by zobaczyc Hanke Mostowiak na zywo.

Poza tym przyczepie sie do jeszcze jednego. Piotrowska chwali Kozuchowska za
            przejscie do polsatu i graniu w "tylko milosc". No nie ma co, odwazne to bylo,
            prawie desperacja.

Ktora z aktorek grajaca w serialach nie przyjelaby takiej propozycji?? Zarabia
            pewnie dwa razy tyle, ma status gwiazdy i podpory serialu, pelno jej w mediach,
            co oznacza krajowa slawe i pieniadze. To ostatnie jest bardzo wazne, bo
            balerinki od prady troche kosztuja. :))
      • setorika Re: Kożuchowska... 04.11.07, 20:34
        Pozwolę sobie zauważyć, że tytuł najlepszej aktorki przyznali jej nie krytycy a
        widzowie i to w momencie, kiedy MjM naprawdę przykuwało miliony - pojawił sie
        wątek Marcina (w tej roli Małaszyński) i wielkiej miłości z okresu Hanki w domu
        dziecka. Wspólscenarzystką w tym czasie była Grochola (akcja w kilku wątkach
        nabrały tempa i nieoczekiwanych zwrotów), i z nudnawej familinej opowiastki, w
        której wszyscy tylko raz w tygodniu po bozemu i wiecznego nalewania zupy zrobiła
        się całkiem pikantna historia z kołataniem serca. Szkoda tylko, że Kożuchowska
        odmówiła zagrania sceny łózkowej z Małszyńskim, bo podobno bała się stracić
        sympatię widzów, która dopiero co zyskała po okresie czarnego charakteru. A
        szkoda, bo wątek stał się mydlany i stracił swoją wiarygodność, a Kozuchowska
        charakter. Bo jak tu nie pójść z takim Ciachem do łóżka ;)
    • kubissimo Re: Kożuchowska... 02.11.07, 12:05
      czy "temperament jak wulkan Etna" to komplement, czy wrecz
      przeciwnie? Etna jest zwalista, uśpiona i co najwyzej czasem troche
      sobie podymi.

natomiast caly artykul kolejny raz mi przypomnial, ze to Karolina
      Korwn Piotrowska jest zalosna. i tyle
      • lenawawa Re: Kożuchowska... 02.11.07, 14:31
        To typowa lanserka. Najlepiej ubrana Polka, z której inni mają brac
        przykład.
        Na zdjęciach z różnych przyjec zawsze super ubrana, wyprzedzająca
        trendy itp.
        Widziałam ją kiedys na targach książki, siedziała wymuskana, noga na
        noge, pełen makijaz, sztuczny uśmiech...
        W teatrze ją widziałam - nic specjalnego. To samo co w serialu.
    • mallina Re: Kożuchowska... 02.11.07, 14:57
      obecnie Kozuchowska pojawia sie w Kryminalnych -z niecierpliwoscia czekam az
      przestanie. moze serialowa Basia cos wymysli:-)))

jako aktorka jest dretwa i zawsze taka sama.
      to, ze sie modnie ubiera i niby wyprzedza mode? jakos nie wydaje mi sie to wazne.
      co do urody - jak juz po tym watku widac -zdania sa podzielone, wg mnie za ladna
      nie jest, czasem dobrze "zrobiona"
    • kamilla77a Re: Kożuchowska... 02.11.07, 22:51
      mam pewien odruch, kiedy ZNOWU widzę MK w telewizorze:/
      albo gdziekolwiek ją widzę

ot,przesyt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka