alka83 02.11.07, 08:30 kobieta.wp.pl/kat,58074,statp,cGlzemFEb05hc0xld2E,title,Uwolnic-Kozuchowska,wid,9344732,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Kożuchowska... 02.11.07, 09:48 Dla mnie troche zalosny ten apel. Moim zdaniem Kozuchowska nigdy swietna aktorka nie byla, a przed Killerem i po nim, cienko zagrala w kilku badziewnych produkcjach. To wlasnie w czasie mjm, ludzie uznali ja za jedna z najlepszych polskich aktrorek. Pytam sie za co? Za modna fryzure i gre Hanki Mostowiak? Caly ten felieton, jest podobny do sytuacji kiedy mloda Kwasniewska wstawila sie za ojcem, ktory pozniej sam sie przyznaje, ze pil. :O Kozuchowska wlasnie taka jest, ani za dobra w aktorstwie, ani za ladna (ma dosyc duzy nos), ani juz za mloda, oprocz roli w killerze i mjm nie ma zadnej roli godnej rozpamietywania, po prostu przecietnosc. A co najwazniejsze, Kozuchowskiej wstyd sie chyba przyznac, ze bedac pierwsza wdowa po jpII nie weszla jeszcze w zwiazek malzenski, tylko wchodzi w nieformalne zwiazki z mezczyznami i to w dodatku z mlodszymi, hmmm bo starsi juz zajeci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kożuchowska... 02.11.07, 10:49 dokładnie tak, dla mnie Kożuchowska to taki Gąsowski/Piotr/ w spódnicy, medialnie namolny aż do niestrawności Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Kożuchowska... 02.11.07, 11:09 A słyszeliście kiedyś o teatrze? Może to to tam Kożuchowska zyskała opinię dobrej aktorki? Odpowiedz Link Zgłoś
pleple1972 Re: Kożuchowska... 02.11.07, 11:52 W Narodowym gra, ale chyba bez rewelacji- z jednym się zgadzam z KKPp- zapowiadała się genialnie, ale potem utonęła w mrokach Grabiny. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kosznat Re: Kożuchowska... 02.11.07, 11:53 panistrusia napisała: > A słyszeliście kiedyś o teatrze? Może to to tam Kożuchowska zyskała opinię > dobrej aktorki? Niestety, ale moim zdaniem, jesli ktos chce isc do teatru ze wzgledu na to, ze w obsadzie jest Kozuchowska, w 90% idzie po to by zobaczyc Hanke Mostowiak na zywo. Poza tym przyczepie sie do jeszcze jednego. Piotrowska chwali Kozuchowska za przejscie do polsatu i graniu w "tylko milosc". No nie ma co, odwazne to bylo, prawie desperacja. Ktora z aktorek grajaca w serialach nie przyjelaby takiej propozycji?? Zarabia pewnie dwa razy tyle, ma status gwiazdy i podpory serialu, pelno jej w mediach, co oznacza krajowa slawe i pieniadze. To ostatnie jest bardzo wazne, bo balerinki od prady troche kosztuja. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Kożuchowska... 04.11.07, 20:34 Pozwolę sobie zauważyć, że tytuł najlepszej aktorki przyznali jej nie krytycy a widzowie i to w momencie, kiedy MjM naprawdę przykuwało miliony - pojawił sie wątek Marcina (w tej roli Małaszyński) i wielkiej miłości z okresu Hanki w domu dziecka. Wspólscenarzystką w tym czasie była Grochola (akcja w kilku wątkach nabrały tempa i nieoczekiwanych zwrotów), i z nudnawej familinej opowiastki, w której wszyscy tylko raz w tygodniu po bozemu i wiecznego nalewania zupy zrobiła się całkiem pikantna historia z kołataniem serca. Szkoda tylko, że Kożuchowska odmówiła zagrania sceny łózkowej z Małszyńskim, bo podobno bała się stracić sympatię widzów, która dopiero co zyskała po okresie czarnego charakteru. A szkoda, bo wątek stał się mydlany i stracił swoją wiarygodność, a Kozuchowska charakter. Bo jak tu nie pójść z takim Ciachem do łóżka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kożuchowska... 02.11.07, 12:05 czy "temperament jak wulkan Etna" to komplement, czy wrecz przeciwnie? Etna jest zwalista, uśpiona i co najwyzej czasem troche sobie podymi. natomiast caly artykul kolejny raz mi przypomnial, ze to Karolina Korwn Piotrowska jest zalosna. i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: Kożuchowska... 02.11.07, 14:31 To typowa lanserka. Najlepiej ubrana Polka, z której inni mają brac przykład. Na zdjęciach z różnych przyjec zawsze super ubrana, wyprzedzająca trendy itp. Widziałam ją kiedys na targach książki, siedziała wymuskana, noga na noge, pełen makijaz, sztuczny uśmiech... W teatrze ją widziałam - nic specjalnego. To samo co w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Kożuchowska... 02.11.07, 14:57 obecnie Kozuchowska pojawia sie w Kryminalnych -z niecierpliwoscia czekam az przestanie. moze serialowa Basia cos wymysli:-))) jako aktorka jest dretwa i zawsze taka sama. to, ze sie modnie ubiera i niby wyprzedza mode? jakos nie wydaje mi sie to wazne. co do urody - jak juz po tym watku widac -zdania sa podzielone, wg mnie za ladna nie jest, czasem dobrze "zrobiona" Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Kożuchowska... 02.11.07, 22:51 mam pewien odruch, kiedy ZNOWU widzę MK w telewizorze:/ albo gdziekolwiek ją widzę ot,przesyt Odpowiedz Link Zgłoś