Gość: andre IP: 195.94.198.* 22.05.01, 14:27 macias, przestan pierdo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 14:32 Właśnie Macias przestań pierdolić , bo sam nie wiesz o co Ci chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafla Re: Macias jest idiota IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 14:36 No, ja chyba tak daleko bym się nie posuwał. Chociaż, jeśli wyszedłeś z nerw to jest jakies usprawiedliwienie. Ale cieniutkie. Macias, nadawaj dalej i pomóż nam zgnoić AntyMaca - psychicznie i fizycznie - ale bardzo mocno. Dokopiemy mu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 14:38 Co to kurwa, Liga Obrony Maciasa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafla Re: Macias jest idiota IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 14:49 Gość portalu: Miles napisał(a): > Co to kurwa, Liga Obrony Maciasa??? Znowu Cię poniosło Miles. Musisz mieć męczącą pracę. Może jakiś któtki urlopik? Co do Maciasa to mam po prostu nadzieję że pomoze mi zgnoić AntyMaca - do tego momentu będzie moim sojusznikiem. Później oczywiście spróbuję zgnoić samego Maciasa. Oczywiście jeśli mi pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 14:53 > Znowu Cię poniosło Miles. A żebys wiedział.... Musisz mieć męczącą pracę. Oj mam..... Może jakiś któtki urlopik? Bez Maciasa , nie jadę na żaden urlopik!!! > Co do Maciasa to mam po prostu nadzieję że pomoze mi zgnoić AntyMaca - do tego > momentu będzie moim sojusznikiem. Później oczywiście spróbuję zgnoić samego > Maciasa. Oczywiście jeśli mi pomoże. Znaczy Macias ma Ci pomóc zgnoić Maciasa? A jak będziecie się gnoić? Zrobicie kupę? Ha to będzie ciekawe, bo Macias właśnie rzyga ............ Może Ci pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafla Re: Macias jest idiota IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 15:05 Podobają mi sie Twoje wypowiedzi. Z wyłączeniem stolca i wymiocin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 15:16 > Podobają mi sie Twoje wypowiedzi. Z wyłączeniem stolca i wymiocin. Ale sam powiedziałeś,że będziesz zgnoić???? Ja tylko pytam o sposób...... Co do wymiocin to nie ja to Macias.......... A swoją drogą, widziałeś ostatni jakiś post od Maciasa? Ciekawe co się z nim dzieje? Lepiej nie napiszę, bo znowu ktoś mnie zwyzywa od degeneratów....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafla Re: Macias jest idiota IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 15:26 Do degenerata to jeszcze Ci brakuje ( sam wiesz ile ). A gdzie jest Macias? No własnie, Macias podłącz laptopa do komórki w swoim Jaguarze i nadaj jakiś text. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Macias jest idiota IP: 57.66.33.* 22.05.01, 16:08 Macias padł. siedzi w otchłani ciemnosci i odpala z kopyta kolejny temacik-degenarcik Macias tęsknimy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Do Fafla(i) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 16:43 Ty wiesz że Macias i Antymac (czy jak tam się zwie ta pierdoła do gnojenia) to jedna osoba? Ha i kto tu jest chory?????????? Jestem genialny!!!! Teraz wiemy gdzie jest Macias - na leczeniu.... Dobra Macias i tak wiem że wkrótce nie wytrzymasz i coś skrobniesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafla Re: Do Fafla(i) IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 16:55 Gość portalu: Miles napisał(a): > Ty wiesz że Macias i Antymac (czy jak tam się zwie ta pierdoła do gnojenia) > > to jedna osoba? Ha i kto tu jest chory?????????? > Jestem genialny!!!! Nadaję Ci honorowy patronat Klubu Odkrywców! W sumie lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Macias jest idiota IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 16:45 Gość portalu: fafla napisał(a): > No własnie, Macias podłącz laptopa do komórki w swoim > Jaguarze i nadaj jakiś text. ^^^^^^^^^ No i ukryj sie tu z takimi Sherlockami! Pisalem wyraznie, ze jestem biednym snobem i przy tym zostanmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 17:00 Niby , kurwa Macias ale nie maciasow. Co jest grane? Oddaj nam starego, durnego i czepialskiego Maciasa. Ciebie nie chcemy!!! Won!!! A może odnalazł mózg i to jest powodem jego przemiany? Odpowiedz Link Zgłoś