Dodaj do ulubionych

Macias jest idiota

IP: 195.94.198.* 22.05.01, 14:27
macias, przestan pierdo...
Obserwuj wątek
    • Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 14:32
      Właśnie Macias przestań pierdolić , bo sam nie wiesz o co Ci chodzi....
    • Gość: fafla Re: Macias jest idiota IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 14:36
      No, ja chyba tak daleko bym się nie posuwał. Chociaż, jeśli wyszedłeś z nerw to
      jest jakies usprawiedliwienie. Ale cieniutkie.
      Macias, nadawaj dalej i pomóż nam zgnoić AntyMaca - psychicznie i fizycznie -
      ale bardzo mocno. Dokopiemy mu?
      • Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 14:38
        Co to kurwa, Liga Obrony Maciasa???
        • Gość: fafla Re: Macias jest idiota IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 14:49
          Gość portalu: Miles napisał(a):

> Co to kurwa, Liga Obrony Maciasa???

Znowu Cię poniosło Miles. Musisz mieć męczącą pracę. Może jakiś któtki urlopik?
          Co do Maciasa to mam po prostu nadzieję że pomoze mi zgnoić AntyMaca - do tego
          momentu będzie moim sojusznikiem. Później oczywiście spróbuję zgnoić samego
          Maciasa. Oczywiście jeśli mi pomoże.
          • Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 14:53

> Znowu Cię poniosło Miles.
            A żebys wiedział....

Musisz mieć męczącą pracę.
            Oj mam.....

Może jakiś któtki urlopik?

Bez Maciasa , nie jadę na żaden urlopik!!!
            > Co do Maciasa to mam po prostu nadzieję że pomoze mi zgnoić AntyMaca - do tego
            > momentu będzie moim sojusznikiem. Później oczywiście spróbuję zgnoić samego
            > Maciasa. Oczywiście jeśli mi pomoże.

Znaczy Macias ma Ci pomóc zgnoić Maciasa?
            A jak będziecie się gnoić?
            Zrobicie kupę?
            Ha to będzie ciekawe, bo Macias właśnie rzyga ............

Może Ci pomóc?

• Gość: fafla Re: Macias jest idiota IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 15:05
              Podobają mi sie Twoje wypowiedzi. Z wyłączeniem stolca i wymiocin.
              • Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 15:16

> Podobają mi sie Twoje wypowiedzi. Z wyłączeniem stolca i wymiocin.
                Ale sam powiedziałeś,że będziesz zgnoić???? Ja tylko pytam o sposób......

Co do wymiocin to nie ja to Macias..........

A swoją drogą, widziałeś ostatni jakiś post od Maciasa?
                Ciekawe co się z nim dzieje?
                Lepiej nie napiszę, bo znowu ktoś mnie zwyzywa od degeneratów.......

• Gość: fafla Re: Macias jest idiota IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 15:26
                  Do degenerata to jeszcze Ci brakuje ( sam wiesz ile ).
                  A gdzie jest Macias?
                  No własnie, Macias podłącz laptopa do komórki w swoim Jaguarze i nadaj jakiś
                  text.
                  • Gość: Nina Re: Macias jest idiota IP: 57.66.33.* 22.05.01, 16:08
                    Macias padł.

siedzi w otchłani ciemnosci i odpala z kopyta kolejny temacik-degenarcik

Macias tęsknimy!!!!!
                  • Gość: Miles Re: Do Fafla(i) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 16:43
                    Ty wiesz że Macias i Antymac (czy jak tam się zwie ta pierdoła do gnojenia)

to jedna osoba? Ha i kto tu jest chory??????????
                    Jestem genialny!!!!

Teraz wiemy gdzie jest Macias - na leczeniu....

Dobra Macias i tak wiem że wkrótce nie wytrzymasz i coś skrobniesz!!!!
                    • Gość: fafla Re: Do Fafla(i) IP: *.pl-net.pl 22.05.01, 16:55
                      Gość portalu: Miles napisał(a):

> Ty wiesz że Macias i Antymac (czy jak tam się zwie ta pierdoła do gnojenia)
                      >
                      > to jedna osoba? Ha i kto tu jest chory??????????
                      > Jestem genialny!!!!

Nadaję Ci honorowy patronat Klubu Odkrywców! W sumie lepiej późno niż wcale.

• Gość: Macias Re: Macias jest idiota IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 16:45
                    Gość portalu: fafla napisał(a):

> No własnie, Macias podłącz laptopa do komórki w swoim
                    > Jaguarze i nadaj jakiś text.
                    ^^^^^^^^^

No i ukryj sie tu z takimi Sherlockami!
                    Pisalem wyraznie, ze jestem biednym snobem i przy tym zostanmy.
                    • Gość: Miles Re: Macias jest idiota IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.05.01, 17:00
                      Niby , kurwa Macias ale nie maciasow. Co jest grane?
                      Oddaj nam starego, durnego i czepialskiego Maciasa. Ciebie nie chcemy!!!
                      Won!!!

A może odnalazł mózg i to jest powodem jego przemiany?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka