Dodaj do ulubionych

NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ??

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 12:02
Ja na prawde tego nie rozumiem i chyba juz nie pojme. Moze ktos mi w tym pomoze
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? 11.06.01, 12:11
      Ojej to Ty masz naprawde wielki problem.
      Ale jakby sie natezyc... albo moze stop klatka i
      jakas dluga analiza...sam juz nie wiem jak Ci pomoc.
      • biscuit Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? 11.06.01, 12:19
        Oj Krzysztof, może kolega lubi długowłose blondynki,
        lub kasztanowłose z włosami do pasa. Należy mu raczej
        pomóc, wskazać "jedyną słuszną drogę".
        :)))
        • Gość: kemot81 Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 12:29
          Przyłączam się do pytania: Co Wy widzicie w Alicji?

Oglądam BB. Oglądam, nagrywam i oglądam.
          I za chuja nie mogę w tej babie wypatrzyć niczego ciekawego.
          Kim ona jest, co sobą reprezentuje?

Ludzie litości, skazaliście Mnie na oglądanie Alicji do końca.

Co widzicie w Alicji?

Konkrety proszę.
          • Gość: ona Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.06.01, 12:30
            nie martw sie, zobaczysz, teraz poleci, w koncu we czwartek ma swieto!...
            • Gość: widz Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 12:34
              Niestety, na sypanie kwiatków w procesji nie zdązy.Ale przynajmniej pomodli się
              z Mariuszem.

• biscuit Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? 11.06.01, 12:32
            O kto Tobie każe oglądać? Czy masz polecenie służbowe
            od swojego kierownika? Każdy ma swój gust i o tym się
            nie dyskutuje. Mi się podobają takie, Tobie inne, a
            KRM lubi jescze inne.
            ;))
          • krzysztof.r.m Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? 11.06.01, 12:39

Gość portalu: kemot81 napisał(a):

> Przyłączam się do pytania: Co Wy widzicie w Alicji?
            >
            > Oglądam BB. Oglądam, nagrywam i oglądam.
            > I za chuja nie mogę w tej babie wypatrzyć niczego ciekawego.
            > Kim ona jest, co sobą reprezentuje?
            >

Nalezy raczej uzyc formy ZZA , w miejsce ZA. I wowczas problem jest wyjasniony. Konretnie czyli tak jak oczekujesz.
            Jesli dalej Ci przeszkadza i nic nie widzisz ,to odsun go reka.
            Taka przypadlosc nazywa sie priapizm. Twoj przypadek zdaje sie dobrze rokowac.
            Juz w nastepnym tygodniu objawy winny slabnac az do calkowitego ustapienia.

• Gość: kemot81 Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 12:49
              krzysztof.r.m napisał(a):

>
              > Nalezy raczej uzyc formy ZZA , w miejsce ZA. I wowczas problem jest wyjasniony.
              > Konretnie czyli tak jak oczekujesz.
              > Jesli dalej Ci przeszkadza i nic nie widzisz ,to odsun go reka.
              > Taka przypadlosc nazywa sie priapizm. Twoj przypadek zdaje sie dobrze rokowac.
              > Juz w nastepnym tygodniu objawy winny slabnac az do calkowitego ustapienia.
              >

Sraj tak dalej, aby każde gówno wprawiało cię w zachwyt!

PS.
              Widziałem twoich rodziców.
              Fajni Panowie.
              • krzysztof.r.m Re: kemot81 11.06.01, 13:12
                Trudno oczekiwac od kogos Twojego pokroju innego zachowania czy wypowiedzi wykraczajacej poza dotychczasowa autoprezentacje. Jednak jesli rzeczywiscie zyczysz Sobie aby Cie skutecznie skarcic , sluze.
                Pracuj nad Soba Jestes na tyle mlody, ze masz jeszcze cien szansy. Nie odbieraj jej sobie ot tak , bo wydalo Ci sie , ze mozna. Wyhamuj. Jest jeszce czas.
                Pozdrawiam krm
                • Gość: kemot81 Re: kemot81 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 13:24
                  krzysztof.r.m napisał(a):

> Trudno oczekiwac od kogos Twojego pokroju innego zachowania czy wypowiedzi wykr
                  > aczajacej poza dotychczasowa autoprezentacje. Jednak jesli rzeczywiscie zyczysz
                  > Sobie aby Cie skutecznie skarcic , sluze.
                  > Pracuj nad Soba Jestes na tyle mlody, ze masz jeszcze cien szansy. Nie odbieraj
                  > jej sobie ot tak , bo wydalo Ci sie , ze mozna. Wyhamuj. Jest jeszce czas.
                  > Pozdrawiam krm

Przykazanie 7B - Nie kradnij czasu.
    • Gość: ameba Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: 195.117.174.* 11.06.01, 13:16
      myślę(!), że większość widzi siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka