Gość: MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 12:02 Ja na prawde tego nie rozumiem i chyba juz nie pojme. Moze ktos mi w tym pomoze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? 11.06.01, 12:11 Ojej to Ty masz naprawde wielki problem. Ale jakby sie natezyc... albo moze stop klatka i jakas dluga analiza...sam juz nie wiem jak Ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
biscuit Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? 11.06.01, 12:19 Oj Krzysztof, może kolega lubi długowłose blondynki, lub kasztanowłose z włosami do pasa. Należy mu raczej pomóc, wskazać "jedyną słuszną drogę". :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 12:29 Przyłączam się do pytania: Co Wy widzicie w Alicji? Oglądam BB. Oglądam, nagrywam i oglądam. I za chuja nie mogę w tej babie wypatrzyć niczego ciekawego. Kim ona jest, co sobą reprezentuje? Ludzie litości, skazaliście Mnie na oglądanie Alicji do końca. Co widzicie w Alicji? Konkrety proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 11.06.01, 12:30 nie martw sie, zobaczysz, teraz poleci, w koncu we czwartek ma swieto!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 12:34 Niestety, na sypanie kwiatków w procesji nie zdązy.Ale przynajmniej pomodli się z Mariuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
biscuit Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? 11.06.01, 12:32 O kto Tobie każe oglądać? Czy masz polecenie służbowe od swojego kierownika? Każdy ma swój gust i o tym się nie dyskutuje. Mi się podobają takie, Tobie inne, a KRM lubi jescze inne. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? 11.06.01, 12:39 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Przyłączam się do pytania: Co Wy widzicie w Alicji? > > Oglądam BB. Oglądam, nagrywam i oglądam. > I za chuja nie mogę w tej babie wypatrzyć niczego ciekawego. > Kim ona jest, co sobą reprezentuje? > Nalezy raczej uzyc formy ZZA , w miejsce ZA. I wowczas problem jest wyjasniony. Konretnie czyli tak jak oczekujesz. Jesli dalej Ci przeszkadza i nic nie widzisz ,to odsun go reka. Taka przypadlosc nazywa sie priapizm. Twoj przypadek zdaje sie dobrze rokowac. Juz w nastepnym tygodniu objawy winny slabnac az do calkowitego ustapienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 12:49 krzysztof.r.m napisał(a): > > Nalezy raczej uzyc formy ZZA , w miejsce ZA. I wowczas problem jest wyjasniony. > Konretnie czyli tak jak oczekujesz. > Jesli dalej Ci przeszkadza i nic nie widzisz ,to odsun go reka. > Taka przypadlosc nazywa sie priapizm. Twoj przypadek zdaje sie dobrze rokowac. > Juz w nastepnym tygodniu objawy winny slabnac az do calkowitego ustapienia. > Sraj tak dalej, aby każde gówno wprawiało cię w zachwyt! PS. Widziałem twoich rodziców. Fajni Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: kemot81 11.06.01, 13:12 Trudno oczekiwac od kogos Twojego pokroju innego zachowania czy wypowiedzi wykraczajacej poza dotychczasowa autoprezentacje. Jednak jesli rzeczywiscie zyczysz Sobie aby Cie skutecznie skarcic , sluze. Pracuj nad Soba Jestes na tyle mlody, ze masz jeszcze cien szansy. Nie odbieraj jej sobie ot tak , bo wydalo Ci sie , ze mozna. Wyhamuj. Jest jeszce czas. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: kemot81 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 13:24 krzysztof.r.m napisał(a): > Trudno oczekiwac od kogos Twojego pokroju innego zachowania czy wypowiedzi wykr > aczajacej poza dotychczasowa autoprezentacje. Jednak jesli rzeczywiscie zyczysz > Sobie aby Cie skutecznie skarcic , sluze. > Pracuj nad Soba Jestes na tyle mlody, ze masz jeszcze cien szansy. Nie odbieraj > jej sobie ot tak , bo wydalo Ci sie , ze mozna. Wyhamuj. Jest jeszce czas. > Pozdrawiam krm Przykazanie 7B - Nie kradnij czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba Re: NIech mi ktos wytlumaczy co widzi w Alicji ?? IP: 195.117.174.* 11.06.01, 13:16 myślę(!), że większość widzi siebie Odpowiedz Link Zgłoś