Dodaj do ulubionych

Ibisz - JAK ŁYSE KONIE

18.08.03, 10:06
Oglądał ktoś powtórkę programu JAK ŁYSE KONIE z Ibiszem i Gawryluk? He, he -
Ibisz w tych wysokich obcasach :)) A te włosy to cholernie szybko mu rosną!
Może przedłuża je tak jak Ostrowska??
A ten program jak Wam się podoba?? Jak dla mnie rewelacyjny był odcinek ze
Skibą :))
A ten 'band' mnie wkurza :)
Obserwuj wątek
    • Gość: EROLL Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE IP: *.chello.pl 18.08.03, 11:06
      OBEJRZAŁEM JEDEN ODCINEK WŁAŚNIE Z IBISZEM, ZESPÓŁ FAKTYCZNIE JEST WQRWIAJĄCY.
      A TAK POZA TYM NIE BYŁO ŻLE IBISZ JEST SPOOKO, GAWRYLUK ZRESZTĄ TEŻ. WŁOSY
      ZAPUSZCZA SOBIE BO WYRUSZA W TRASĘ Z ODDZIAŁEM ZAMKNIĘTYM I CHCE MIEĆ TAKIE
      WŁOSY JAK ONI. CO SĄDZICIE O PROWADZĄCYM????
      • sonny07 Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE 18.08.03, 13:34
        O prowadzącym? Hmmmm, Big Brawer to to nie jest, ale tu chyba znacznie częściej
        suszy zęby niż w BB :]
        Zespół wqrwiający maxxxx!
        • Gość: eroll Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE IP: *.chello.pl 18.08.03, 14:13
          szczególnie jak śpiewają tą piosenkę nie znam jej tytułu ale w refrenie
          podśpiewują "acha"
          • sonny07 Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE 18.08.03, 14:19
            hehe! qrde, na pewno podśpiewują coś z U2, Fugees, nawet 'one way ticket' im
            się raz wymksnęło.. chyba będę oglądał i zapisywał :)) Zna może ktoś nazwę tego
            bandu??
            'acha, acha, acha'
    • Gość: Ania Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE IP: *.piramida.one.pl / 192.168.1.* 29.08.03, 00:26
      A myślałam że tylko ja mam ochotę rzucić czymś w telewizor jak
      zaczynają "śpiewać".
    • Gość: verte Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 01:23
      sonny07 napisał:

> Oglądał ktoś powtórkę programu JAK ŁYSE KONIE z Ibiszem i Gawryluk? He, he -
      > Ibisz w tych wysokich obcasach :)) A te włosy to cholernie szybko mu rosną!
      > Może przedłuża je tak jak Ostrowska??
      > A ten program jak Wam się podoba?? Jak dla mnie rewelacyjny był odcinek ze
      > Skibą :))
      > A ten 'band' mnie wkurza :)

Jeden gostek z tego bandu to mi przypomina Gonerę a drugi takiego pana Kazia
      co zbiera złom u mnie po osiedlu.
      • sonny07 Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE 29.08.03, 08:14
        Dokładnie!! Gonera jak malowany :)) Seryjnie - też takie skojarzenie miałem!!
        A ta puszysta trochę Dorkę Wellman mi przypomina :))
        • Gość: ada Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE IP: 195.117.188.* 29.08.03, 09:48
          Czy ona nie śpiewała w chórkach w Idolu w zespole Sztaby Adama?
    • nuxx Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE 29.08.03, 13:29
      poziom poszczególnych odcinków tego programu jest ściśle związany z poziomem
      gości jacy w nim akurat biorą udział. a po ibiszu wiele nie można było
      oczekiwać:(

Świetny był np. z
      • Gość: nuxx Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE IP: *.kapsch.com.pl 29.08.03, 13:48
        nuxx napisał:

> poziom poszczególnych odcinków tego programu jest ściśle związany z poziomem
        > gości jacy w nim akurat biorą udział. a po ibiszu wiele nie można było
        > oczekiwać:(
        >
        > Świetny był np. z Przybylską

a band jest fajny:)
        • Gość: M. Re: Ibisz - JAK ŁYSE KONIE IP: gil:* / 192.168.0.* 29.08.03, 20:40
          O rany, ten program naprawdę się wam podoba? Ja nie mogę patrzeć na ten
          sztuczny entuzjazm, wymuszony luzik, to gibanie, podrygiwanie, nawet
          "bigbrawer" tańcowuje sobie. Wszyscy tacy cool muszą być, że aż coś czlowieka
          bierze.Brrr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka