Gość: wakacje IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 22.06.01, 13:11 BB się skonczyl pora pomyslec o wakacjach Jesli ktos byl tam niech mi powie co wybrac gdzie poleciec do Turcji czy Tunezji co lepiej zoboaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samara Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 byłam w Tunezji dwa lata temu i musze stwierdzic,za jest to doskonale miejsce na spedzenie wakacji. Oczywiscie dla tych, ktorzy lubia upaly i wylegiwaniw sie na sloneczku. Plaze sa wspaniale, morze cieple i o niespotykanym kolorze. Oprocz tego przemili ludzie. Chetnie wroce tam kiedys, mam nadzieje, że nie bedzie to odlegy termin ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: 10.129.221.* / *.acn.pl 25.06.01, 00:00 w turcji pyszne jedzonko, smaczne drinki, plazy i wodzie niczego nie brakuje, a do tego sympatyczni ludzie i mnostwo poczciwych tureckich kelenerow, ktorzy gotowi zakochac sie w przyjezdnej dziewczynie na smierc i zycie, chociaz nawet nie umieja z nia porozmawiac, bo nie znaja jezykow :) do tego mnostwo zabytkow i ciekawych miejsc. mozna tez kupic duzo zlota i skory jak ktos lubi :) i baaaardzo goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malla Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: *.gazeta.pl 26.06.01, 00:00 Byłam tu i tu. Zdecydowanie Turcja, jeżeli oprócz leżenia chcesz coś zobaczyć. Koniecznie Kapadocję. Zgadzam się ze wszystkimi argumentami, które podała Gosia. Poza tym w Turcji bardzo lubią Polaków i to jest naprawdę przyjemnie, gdy możesz się chwalić, a nie wstydzić, że jesteś z Polski. Miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coco Re: TURCJA czy TUNEZJA- WSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 19:33 Od reklamowania pięknych stron w Europie jest WSI(Wakacyjny Serwis Informacyjny).Tam poszukajcie i wybierzcie coś dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 03:26 Turcja to syf , hałas i brudna woda. Unikajcie jej jak ognia , to były najgorsze wakacje w moim życiu(Marmaris). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 26.07.01, 14:54 Dzieki za wszystkie info Wybrałem tunezje jade 17 wrzesnia z traidy mam nadzieje ze wróce na II edycje BB (kiedy start?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req TYLKO TURCJA IP: *.telia.com 26.08.01, 13:53 Gość portalu: Nick napisał(a): > Dzieki za wszystkie info > Wybrałem tunezje jade 17 wrzesnia z traidy > mam nadzieje ze wróce na II edycje BB (kiedy start?) czlowieku nieeeeeeeeeeee!!!!!!!!! turcja jest 10 razy lepsza od tunezji jest wiecej imprez, zycie nocne jest zajebiste (antalya) no i ludzie nie sa tacy natarczywi jak w tunezji! jesli mozesz to zmien na turcje ps co prawda morze i plaze sa troszke lepsze w tunezji (mahdia) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś