Dodaj do ulubionych

TURCJA czy TUNEZJA

IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 22.06.01, 13:11
BB się skonczyl pora pomyslec o wakacjach
Jesli ktos byl tam niech mi powie co wybrac gdzie poleciec do Turcji czy
Tunezji co lepiej zoboaczyc?
Obserwuj wątek
    • Gość: samara Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
      byłam w Tunezji dwa lata temu i musze stwierdzic,za jest to doskonale miejsce
      na spedzenie wakacji. Oczywiscie dla tych, ktorzy lubia upaly i wylegiwaniw sie
      na sloneczku. Plaze sa wspaniale, morze cieple i o niespotykanym kolorze.
      Oprocz tego przemili ludzie. Chetnie wroce tam kiedys, mam nadzieje, że nie
      bedzie to odlegy termin ;-))
      • Gość: gosia Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: 10.129.221.* / *.acn.pl 25.06.01, 00:00
        w turcji pyszne jedzonko, smaczne drinki, plazy i wodzie niczego nie brakuje, a
        do tego sympatyczni ludzie i mnostwo poczciwych tureckich kelenerow, ktorzy
        gotowi zakochac sie w przyjezdnej dziewczynie na smierc i zycie, chociaz nawet
        nie umieja z nia porozmawiac, bo nie znaja jezykow :) do tego mnostwo zabytkow
        i ciekawych miejsc. mozna tez kupic duzo zlota i skory jak ktos lubi :) i
        baaaardzo goraco.
        • Gość: malla Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: *.gazeta.pl 26.06.01, 00:00
          Byłam tu i tu. Zdecydowanie Turcja, jeżeli oprócz leżenia chcesz coś zobaczyć. Koniecznie Kapadocję.
          Zgadzam się ze wszystkimi argumentami, które podała Gosia. Poza tym w Turcji bardzo lubią
          Polaków i to jest naprawdę przyjemnie, gdy możesz się chwalić, a nie wstydzić, że jesteś z Polski.
          Miłych wakacji.
          • Gość: Coco Re: TURCJA czy TUNEZJA- WSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 19:33
            Od reklamowania pięknych stron w Europie jest WSI(Wakacyjny Serwis
            Informacyjny).Tam poszukajcie i wybierzcie coś dla siebie!
    • Gość: raf Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: *.acn.waw.pl 06.07.01, 01:01
      tylko turcja
    • Gość: Anka Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 03:26
      Turcja to syf , hałas i brudna woda. Unikajcie jej jak ognia , to były
      najgorsze wakacje w moim życiu(Marmaris).
      • Gość: Nick Re: TURCJA czy TUNEZJA IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 26.07.01, 14:54
        Dzieki za wszystkie info
        Wybrałem tunezje jade 17 wrzesnia z traidy
        mam nadzieje ze wróce na II edycje BB (kiedy start?)
        • Gość: req TYLKO TURCJA IP: *.telia.com 26.08.01, 13:53
          Gość portalu: Nick napisał(a):

> Dzieki za wszystkie info
          > Wybrałem tunezje jade 17 wrzesnia z traidy
          > mam nadzieje ze wróce na II edycje BB (kiedy start?)
          czlowieku nieeeeeeeeeeee!!!!!!!!! turcja jest 10 razy lepsza od tunezji jest
          wiecej imprez, zycie nocne jest zajebiste (antalya) no i ludzie nie sa tacy
          natarczywi jak w tunezji! jesli mozesz to zmien na turcje
          ps
          co prawda morze i plaze sa troszke lepsze w tunezji (mahdia)
          pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka