Dodaj do ulubionych

IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW

22.08.03, 03:19
www.wirtualnemedia.pl/
JEBANY TVN
Obserwuj wątek
    • Gość: Kia Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.acn.waw.pl 22.08.03, 03:30
      Czas najwyższy ten pasztet był niestrawny.Czy mąż też wylatuje?NARESZCIE!
      • znajoma_krolika Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 22.08.03, 08:00
        muszę przyznać, że jej aaakurat wcale nie będzie mi brakować.
        pamiętam doskonale: w pierwszym, może drugim wydaniu Faktów wysłano ją nad
        morze w charakterze reporterki. wiatr wiał, strugi deszczu lały się z nieba, a
        ta w kompletnych ciemnościach starała się przeczytać swoją kwestię z wymiętej
        kartki...
        po przerzuceniu do studia trochę się uspokoiła, ale ten jej udawany luz mnie
        dobijał.
        no i czytanie jej nie szło... :-(
        • michal_82 Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 23.08.03, 15:08
          znajoma_krolika napisała:

> muszę przyznać, że jej aaakurat wcale nie będzie mi brakować.

Dla mnie tez nie była kimś specjalnym, ale trochę jestem w szoku, bo kojarzy mi
          się z Faktami i to bardzo mocno. Szkoda, że odchodzi.

> pamiętam doskonale: w pierwszym, może drugim wydaniu Faktów wysłano ją nad
          > morze w charakterze reporterki. wiatr wiał, strugi deszczu lały się z nieba,
          a
          > ta w kompletnych ciemnościach starała się przeczytać swoją kwestię z wymiętej
          > kartki...

No właśnie ona zaczynała jako reporterka. Pamiętam jak relacjonowała zamieszki
          ze Słupska.

> po przerzuceniu do studia trochę się uspokoiła, ale ten jej udawany luz mnie
          > dobijał.
          > no i czytanie jej nie szło... :-(

W sumie tak, ale pasowała do Faktów. Przyzwyczaiłem się do tego i mi już w
          ogóle nie przeszkadzało, nawet przełykanie śliny.
      • Gość: nioma Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.chello.pl 22.08.03, 23:05
        nareszcie!!!! wyjatkowo kiepsko prowadzila fakty.
        te wieczne pomylki, ta dykcja przedziwna.
        a fe!!!
      • inteligent1 Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 29.08.03, 17:04
        Gość portalu: Kia napisał(a):

> Czas najwyższy ten pasztet był niestrawny.Czy mąż też wylatuje?NARESZCIE!
        Jej mąż jest spoko gościem i wcale nie wylatuje. Przejście z szefa redakcji to
        zarządu stacji mozna nawet traktować jak awans. wszystko zależy od tego, co kto
        lubi robić...
    • Gość: xxx Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 62.233.183.* 22.08.03, 12:20
      Czytalam tu duzo krytycznych opinii na jej temat. Mnie nie draznila. Na
      poczatku byla jakas taka nadpobudliwa, ale teraz calkiem znosnie prowadzila
      Fakty, nie silac sie na kretynskie komentarze.
      • Gość: eroll Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.chello.pl 22.08.03, 12:31
        cieszę się że będzie Rymanowski.
    • Gość: kuku Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: diak:* / 10.6.1.* 22.08.03, 18:49
      Radziszewska to ta blondyna czy czarna?
    • Gość: Paweł Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 19:08
      Eee tam nie znacie sie,
      bo wg mnie to bardzo atrakcyjna kobietka :)))
    • b767 Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 22.08.03, 19:11
      szczerze mowiac to sie ciesze. nigdy jej nie lubialem. arogancko sie
      zachowuje i ma mine, jakby łaske robila, ze czyta. nie bedzie mi jej
      brak. 100 X wole Pati.

• Gość: max Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.chello.pl 22.08.03, 20:28
        radziszewska odchodzi z faktów a figurski z rmf fm, a co z patrycją redo?
        • inteligent1 Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 29.08.03, 17:05
          Gość portalu: max napisał(a):

> radziszewska odchodzi z faktów a figurski z rmf fm, a co z patrycją redo?
          Będzie w Faktach o 16
    • Gość: porodpl Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.2a.pl / 10.17.9.* 22.08.03, 20:38
      agoniapl napisała:

> www.wirtualnemedia.pl/
      > JEBANY TVN

czy agoniapl to nowy nick spamujących wirtualnychmediów?
      • inny.obserwator Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 22.08.03, 22:14
        Gość portalu: porodpl napisał(a):

> agoniapl napisała:
        >
        > > www.wirtualnemedia.pl/
        > > JEBANY TVN
        >
        > czy agoniapl to nowy nick spamujących wirtualnychmediów?

Tak, z pewnoscia - zawsze jej posty sa powiazane z linkiem do WM. A poza tym,
        gdy juz nie ma nowych postow na jej tematy, to pisze jakies pierdoly tylko po
        to, aby zmobilizowac do odpowiedzi... Taka sobie taktyka...
        • spatologizowana_sempiterna POCHANKE W FAKTACH??? 22.08.03, 22:39
          Jezus Maria!
          • Gość: r Ale tylko w wieczornych IP: 217.98.232.* 22.08.03, 23:00
            Do głównych Faktów ma dołączyć Rymanowski, a to na pewno dobra wiadomość.
            • aniak31 Re: Ale tylko w wieczornych 22.08.03, 23:40
              Gość portalu: r napisał(a):

> Do głównych Faktów ma dołączyć Rymanowski, a to na pewno dobra wiadomość.

O taaaaaaaaak!!!
              Można będzie słuchać wiadomości przekazywanych przez kompetentnego i do tego
              przystojnego faceta!
            • Gość: xxx Re: Ale tylko w wieczornych IP: 62.233.183.* 27.08.03, 02:18
              Gość portalu: r napisał(a):

> Do głównych Faktów ma dołączyć Rymanowski, a to na pewno dobra wiadomość.

Zawsze cenilam Rymanowskiego. Jest lepszy od Lisa. TYlko ten nos...
              Zaluje, ze wywalili go z Pulsu.
        • Gość: xxx Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 62.233.183.* 22.08.03, 22:48
          • Gość: r Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 217.98.232.* 22.08.03, 22:57
            Gość portalu: xxx napisał(a):

>
            • Gość: xxx Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 62.233.183.* 22.08.03, 23:04
              Jak sie komus wytyka, ze wprowadza linki do jakiegos portalu, z ktorego i tak
              wiekszosc osob tu pewnie korzysta, a samemu sie robi to samo tyle, ze do
              prywatnej strony z peanami na czesc tvn, to jest to poprostu smieszne.
              To nie jest watek o Lisie; ktory moim zdaniem jest srednim, stronniczym i
              meczacym dziennikarzem i nie musze niczego przezywac, bo to poprostu wiem.
              • Gość: r Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 217.98.232.* 22.08.03, 23:31
                Ale, jak rozumiem, to chodziło nie o podawanie linku do WM z własnej
                inicjatywy, tylko o celowy spam w ich immieniu, bądź przez nich. Dla mnie to
                jednak jest różnica między tym, a podawaniem linków do własnych stron, bez
                względu na to czy tam znajdują się peany czy nie.
                • inny.obserwator Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 23.08.03, 01:54
                  A ja wam chcialem podziekowac: "r" i "errol" za to, ze macie poglady podobne do
                  moich wzgledem Faktow i TVP:) Chociaz dwie osoby na tym forum, ktore caly czas
                  o tym mowia i staraja sie tlumaczyc...
                  • inny.obserwator Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 23.08.03, 02:05
                    Ech... przepraszam, mialo byc "eroll":) Literowka:)
                    • Gość: eroll Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.chello.pl 23.08.03, 12:01
                      inny.obserwator napisał:

> Ech... przepraszam, mialo byc "eroll":) Literowka:)
                      nie ma sprawy, dzięki.
                • Gość: xxx Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 62.233.183.* 23.08.03, 19:22
                  Przepraszam a czym sie rozni popularyzowanie linku, ktory ktos tam redaguje, od
                  linku osoby prywatnej?
                  Czy ktos kto robi strone poswiecajac swoj czas i zdolnosci dla jedynie slusznej
                  stacji jest bardziej wiarygodny od ,,jakiejstam'' agonipl? Bez obrazy.
                  Nalezy olewac te linki.
                  Te ciagle odwolania
                  Zapraszam na strone ...... ble ble, obrazaja inteligencje forumowiczow. Jak
                  ktos sobie chce znalezc informacje o stacji, to ja znajdzie.
                  • Gość: r Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 217.98.232.* 23.08.03, 19:45

> Czy ktos kto robi strone poswiecajac swoj czas i zdolnosci dla jedynie
                    slusznej stacji jest bardziej wiarygodny od ,,jakiejstam'' agonipl?

Ale tutaj nie chodzi o wiarygodność. Każdy robi strony, jakie chce.

Bez obrazy.
                    > Nalezy olewac te linki.
                    > Te ciagle odwolania
                    > Zapraszam na strone ...... ble ble, obrazaja inteligencje forumowiczow. Jak
                    > ktos sobie chce znalezc informacje o stacji, to ja znajdzie.

Ale jak ktoś sobie walnie w sygnaturce linki do własnek strony, to chyba nic
                    się nie dzieje. Prawda? Niech robią strony o Wiadomościach TVP i Trybunie. Nikt
                    nikomu przecież tego nie zabrania. I niech wrzucają te strony na forum.
                    Zresztą nie wiem właściwie, o co się kłócimy. I znowu się kłócę z Tobą. I znowu
                    (chociaż pośrednio) o brygadę TVN.... :)
                    • Gość: xxx Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 62.233.183.* 27.08.03, 02:15
                      NIe wiem kiedy sie klocilismy? Co do TVN mam nadzieje, ze kiedys bedziesz
                      bardziej obiektywny(a). NIe jestem wrogiem, jestem tylko wymagajacym
                      obserwatorem i widzem.
                      Jesli chodzi o linki, to nie wierze, ze ktos absolutnie bezinteresownie robi
                      profesjonalne i wazeliniarskie stronki o ulubionej stacji.
                      Na tym formum byly zawsze osoby, ktore na sile lansowaly programy i stacje.
                      Do ,,zobaczenia''
                      • Gość: r Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 217.98.232.* 29.08.03, 00:54

> NIe wiem kiedy sie klocilismy? Co do TVN mam nadzieje, ze kiedys bedziesz
                        > bardziej obiektywny(a). NIe jestem wrogiem, jestem tylko wymagajacym
                        > obserwatorem i widzem.

Pisząc o stacjach, podajemy swoje opinie na zasadzie możliwego wyboru
                        (kontrastu), a nie abstrakcyjnego wyobrażenia. Widzsz, o Polsacie nikt tutaj
                        nie mówi w taki sposób, jak o TVN, a w sympatiach politycznych są bardzo
                        blisko. O Faktach mówi się dlatego, że są jedyną realną alternatywą dla TVP
                        (mam nadzieję, że "Informacje" będą zyskiwać na znaczeniu). Narazie mamy media
                        na takim poziomie, na jakim mamy całą demokrację.

> Jesli chodzi o linki, to nie wierze, ze ktos absolutnie bezinteresownie robi
                        > profesjonalne i wazeliniarskie stronki o ulubionej stacji.
                        > Na tym formum byly zawsze osoby, ktore na sile lansowaly programy i stacje.

I pewnie im przez to oglądalność skoczyła :)

> Do ,,zobaczenia''

Oczywiście, że tak :)
                    • Gość: xxx Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 62.233.183.* 29.08.03, 00:00
                      Tak mi to chodzi po glowie. Kiedy sie ze mna klocilas/les? Nie przypominam
                      sobie zadnego starcia z r.
                      • Gość: r Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: 217.98.232.* 29.08.03, 00:32

> Tak mi to chodzi po glowie. Kiedy sie ze mna klocilas/les? Nie przypominam
                        > sobie zadnego starcia z r.

Widzę, że nie daje Ci to spokoju :)
                        Ano kłociłem się z Tobą, może nie tyle kłociłem, co lekko spierałem w tym wątku
                        na samym dole.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=7440749

Były pewnie jeszcze jakieś krótkie wymiany zdań (chyba), ale nie na taką, że
                        tak powiem, skalę :)
    • Gość: robert Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.chello.pl 24.08.03, 01:35
      Radziszewska nie byla taka zla. Wydaje mi sie, ze byla lepsza od Lisa w
      prowadzeniu Faktow "na zywo". Widzialem kilka takich weekendowych
      wydan Faktow w czasie incydentu z zakladnikami w teatrze w Moskwie.
      Radziszewska byla szybka, sprawna i zadawala ciekawe pytania.
      • agoniapl Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 24.08.03, 16:55
        Gość portalu: robert napisał(a):

> Radziszewska nie byla taka zla. Wydaje mi sie, ze byla lepsza od Lisa w
        > prowadzeniu Faktow "na zywo". Widzialem kilka takich weekendowych
        > wydan Faktow w czasie incydentu z zakladnikami w teatrze w Moskwie.
        > Radziszewska byla szybka, sprawna i zadawala ciekawe pytania.
        Radziszewska byla super i 100 razy lepsza od Redo

szkoda, że odpada
        • Gość: bart Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.padernet.silesianet.pl 24.08.03, 20:17
          NIEEEE JA SIE ZALAMIEEE! OGLADALEM FAKTY TYLKO DLA NIEJ!!!! ZA CO TAKA CHAMOWA:
          (( IWONKA BYLA SWIETNA .... DO DUPY JEBAC TVN
      • inteligent1 Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW 29.08.03, 17:08
        Nie sprawdzała się jako prezenterka. Szczególnie irytujące były te przerwy na
        przełknięcie śliny. Tak to można prowadzić serwis w kablówce. Dobrze, że ją
        przesunęli do innej roboty. W TVN Iwonka zostaje.
    • Gość: YYY Re: IWONA RADZISZEWSKA ODCHODZI Z FAKTÓW IP: *.wrzeszcz.net / 192.168.0.* 26.08.03, 22:04
      no nareszcie ta jakajaca sie mamalyga sobie idzie. nie potrafi czytac z
      promptera, jak jej zniknie tekst to sie jaka tak, ze polknelaby kamere ze
      strachu. fatalna. fatalna.
      jej maz tez ma troche za skora

ale fakt. brzydka nie jest. lepiej niech wroci do aktorstwa i gra u
      pasikowskiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka