Dodaj do ulubionych

Testosteron i Kayah

IP: 62.233.183.* 23.08.03, 23:19
Jestem pod wrazeniem Kayah. Wykonanie ,,Testosteronu'' w Sopocie bylo
swietne. Teksty Kayah ... Jak zwykle pokazala, ze jest dobra.
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Testosteron i Kayah IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 23:24
      szkoda tylko ze spiewała tak niewyraźnie. Jak ktos nie zna słów jej piosenek to
      podczas tego koncertu na pewno ich nie poznał. Muzyka zas rewelacja!
      • jaki71 Re: Testosteron i Kayah 24.08.03, 13:08
        Gość portalu: JJ napisał(a):

> szkoda tylko ze spiewała tak niewyraźnie. Jak ktos nie zna słów jej piosenek
        to
        >
        > podczas tego koncertu na pewno ich nie poznał. Muzyka zas rewelacja!

To ze bylo niewyraznie to tylko wina dzwiekowca a nie Kayah.
        JAki
    • Gość: Ginny Re: Testosteron i Kayah IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 24.08.03, 10:06
      Bardzo udany koncert. Kayah jest jedną z najlepszych polskich piosenkarek, ma
      ciekawy głos i spiewa "o czymś". Oglądałam to z przyjemnością, w
      przeciweiństwie do Ricky'ego (który nawiasem mówiąc wypadł dośc blado).
    • Gość: AI Re: Testosteron i Kayah IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.03, 14:56
      Buahahah nie moge z tych wszystkich wypowiedzi... Idźcie się pierdolnąć pod
      pociąg czy coś takiego
      • Gość: czerwony kapturek Re: Testosteron i Kayah IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:11
        sorry ale ten testosteron w refrenie pasuje do piosenki jak pięść do nosa...
        Ale poza tym Kayah jest OK
        • Gość: mk Re: Testosteron i Kayah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 20:42
          a mnie się kayah nie podobała.. dalej twierdze, że ma coś z faceta i koniec,
          kropka!
          • Gość: MC Re: Testosteron i Kayah IP: gil:* / 192.168.0.* 24.08.03, 21:06
            Aha. Ale co to ma jej muzyki, do tego jaką jest artystką? Złą - bo tobie, a
            może jeszcze twojemu szwagrowi się kojarzy z facetem??? Jak ja lubię takich
            mądrych...
            • Gość: Fly Re: Testosteron i Kayah IP: 156.24.231.* 25.08.03, 16:05
              czy nikt nie zauwazyl zachowania Kayah???
              najpierw prywata: jak uslyszycie o mnie plotki to podzielcie przez dwa...
              potem gest reki na szyi oznaczajacego picie grzecznie mowiac...
              i te jej popisy breakdance'owe do piosenki do ktorej to zupelnie nie pasowalo...
              boozee...
              stracila dziewczyna klase, przynajmniej w moich oczach...
              nacpana byla czy co?
              • Gość: zz Re: Testosteron i Kayah IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 16:56
                zgadzam się,ja tez zwrocilam uwagę na załatwienie swoich spraw na scenie
                ale pisenka jest zajbista...tylko ten Testosteron rzeczywiście jaks tak się nie
                rymuje
                • Gość: miśkowska Re: Testosteron i Kayah IP: *.chello.pl 25.08.03, 17:14
                  Dlaczego testosteron nie pasuje w piosence? Przecież to właśnie chodzi o
                  testosteron... który z facetów robi...
                  A może to ja zgłupiałam?
                  • Gość: MC Re: Testosteron i Kayah IP: gil:* / 192.168.0.* 25.08.03, 19:01
                    Jezu, ludzie - pogięło was? Jakie załatwianie osobistych spraw, przecież to był
                    tylko komentarz do piosenki, która traktuje o plotkach. Podobnie z gestem przy
                    "prawym do lewego". Luzu trochę. I oczywiście, że testosteron pasuje do
                    piosenki, bo jest to, że tak powiem adresat tego utworu. Jesli chodzi o rymy,
                    to jak się nie tworzy takich częstochowskich rymow jak np. Koziidrak to już żle
                    jest?
                    • qian Re: Testosteron i Kayah - videoklip 25.08.03, 19:14
                      Czy mi się wydaje, czy faktycznie w tym teledysku występuje Arkadius?
                      A może to ktoś tylko podobny.
                      • Gość: MC Re: Testosteron i Kayah - videoklip IP: gil:* / 192.168.0.* 25.08.03, 19:27
                        Ja też tak przez chwilę myślałem, ale to chyba nie on. W ogole szkoda, że w tym
                        teledysku pojawiają się ci wszyscy sliczni, modni chłopcy i panny, bo myślę, że
                        jakby byli tylko bokserzy, i Kayah oczywiście, i ewentualnie ludzie bardziej
                        podobni do tych, którzy przychodzą na mecze bokserskie, niż ci podrygujący
                        "trendy-kolesie", to fajniejsze by to było,bardziej stylowe. A tak wyszło,
                        jakieś takie "warszawkowe".
                • Gość: nosek Re: Testosteron i Kayah IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 20:46
                  testostreon nie pasuje? najwidoczniej niz nie zrozumiałas z tekstu
                  • Gość: miśkowska Re: Testosteron i Kayah IP: *.chello.pl 25.08.03, 21:32
                    Gość portalu: nosek napisał(a):

> testostreon nie pasuje? najwidoczniej niz nie zrozumiałas z tekstu

Mam nadzieję, że to nie do mnie skierowane... Bo ja akurat świetnie rozumiem
                    ten tekst, uwierz. Pozdrawiam! :-]
    • menisk Re: Testosteron i Kayah 26.08.03, 00:18
      Kayah ma dobry głos i umie nim operować. Niestety jest "drewniana" na scenie.
      Widać było, że na tych wysokich obcasach porusza się niepewnie. Przydałby jej
      się dobry choreograf i więcej ćwiczeń ruchu scenicznego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka