Gość: xxx IP: 62.233.183.* 23.08.03, 23:19 Jestem pod wrazeniem Kayah. Wykonanie ,,Testosteronu'' w Sopocie bylo swietne. Teksty Kayah ... Jak zwykle pokazala, ze jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Testosteron i Kayah IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 23:24 szkoda tylko ze spiewała tak niewyraźnie. Jak ktos nie zna słów jej piosenek to podczas tego koncertu na pewno ich nie poznał. Muzyka zas rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
jaki71 Re: Testosteron i Kayah 24.08.03, 13:08 Gość portalu: JJ napisał(a): > szkoda tylko ze spiewała tak niewyraźnie. Jak ktos nie zna słów jej piosenek to > > podczas tego koncertu na pewno ich nie poznał. Muzyka zas rewelacja! To ze bylo niewyraznie to tylko wina dzwiekowca a nie Kayah. JAki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Testosteron i Kayah IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 24.08.03, 10:06 Bardzo udany koncert. Kayah jest jedną z najlepszych polskich piosenkarek, ma ciekawy głos i spiewa "o czymś". Oglądałam to z przyjemnością, w przeciweiństwie do Ricky'ego (który nawiasem mówiąc wypadł dośc blado). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AI Re: Testosteron i Kayah IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.03, 14:56 Buahahah nie moge z tych wszystkich wypowiedzi... Idźcie się pierdolnąć pod pociąg czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Testosteron i Kayah IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 20:11 sorry ale ten testosteron w refrenie pasuje do piosenki jak pięść do nosa... Ale poza tym Kayah jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Testosteron i Kayah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 20:42 a mnie się kayah nie podobała.. dalej twierdze, że ma coś z faceta i koniec, kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Testosteron i Kayah IP: gil:* / 192.168.0.* 24.08.03, 21:06 Aha. Ale co to ma jej muzyki, do tego jaką jest artystką? Złą - bo tobie, a może jeszcze twojemu szwagrowi się kojarzy z facetem??? Jak ja lubię takich mądrych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly Re: Testosteron i Kayah IP: 156.24.231.* 25.08.03, 16:05 czy nikt nie zauwazyl zachowania Kayah??? najpierw prywata: jak uslyszycie o mnie plotki to podzielcie przez dwa... potem gest reki na szyi oznaczajacego picie grzecznie mowiac... i te jej popisy breakdance'owe do piosenki do ktorej to zupelnie nie pasowalo... boozee... stracila dziewczyna klase, przynajmniej w moich oczach... nacpana byla czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Testosteron i Kayah IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 16:56 zgadzam się,ja tez zwrocilam uwagę na załatwienie swoich spraw na scenie ale pisenka jest zajbista...tylko ten Testosteron rzeczywiście jaks tak się nie rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: Testosteron i Kayah IP: *.chello.pl 25.08.03, 17:14 Dlaczego testosteron nie pasuje w piosence? Przecież to właśnie chodzi o testosteron... który z facetów robi... A może to ja zgłupiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Testosteron i Kayah IP: gil:* / 192.168.0.* 25.08.03, 19:01 Jezu, ludzie - pogięło was? Jakie załatwianie osobistych spraw, przecież to był tylko komentarz do piosenki, która traktuje o plotkach. Podobnie z gestem przy "prawym do lewego". Luzu trochę. I oczywiście, że testosteron pasuje do piosenki, bo jest to, że tak powiem adresat tego utworu. Jesli chodzi o rymy, to jak się nie tworzy takich częstochowskich rymow jak np. Koziidrak to już żle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
qian Re: Testosteron i Kayah - videoklip 25.08.03, 19:14 Czy mi się wydaje, czy faktycznie w tym teledysku występuje Arkadius? A może to ktoś tylko podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Testosteron i Kayah - videoklip IP: gil:* / 192.168.0.* 25.08.03, 19:27 Ja też tak przez chwilę myślałem, ale to chyba nie on. W ogole szkoda, że w tym teledysku pojawiają się ci wszyscy sliczni, modni chłopcy i panny, bo myślę, że jakby byli tylko bokserzy, i Kayah oczywiście, i ewentualnie ludzie bardziej podobni do tych, którzy przychodzą na mecze bokserskie, niż ci podrygujący "trendy-kolesie", to fajniejsze by to było,bardziej stylowe. A tak wyszło, jakieś takie "warszawkowe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Testosteron i Kayah IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 20:46 testostreon nie pasuje? najwidoczniej niz nie zrozumiałas z tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśkowska Re: Testosteron i Kayah IP: *.chello.pl 25.08.03, 21:32 Gość portalu: nosek napisał(a): > testostreon nie pasuje? najwidoczniej niz nie zrozumiałas z tekstu Mam nadzieję, że to nie do mnie skierowane... Bo ja akurat świetnie rozumiem ten tekst, uwierz. Pozdrawiam! :-] Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Testosteron i Kayah 26.08.03, 00:18 Kayah ma dobry głos i umie nim operować. Niestety jest "drewniana" na scenie. Widać było, że na tych wysokich obcasach porusza się niepewnie. Przydałby jej się dobry choreograf i więcej ćwiczeń ruchu scenicznego. Odpowiedz Link Zgłoś