novitta 04.03.08, 17:41 Nie widzę takiego wątku, a strasznie ciekawa jestem opinii.Jeśli taki wątek jest - to przepraszam i proszę o linka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miau78 Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 04.03.08, 19:13 Ja widziałam. Coś okropnego. Cztery rozwrzeszczane babska i w tym wszystkim Kuba, pozujący na maczo czy Bóg wie kogo. Jeśli one w tym filmie zagrały podobnie do tego, co zaprezentowały na kanapach, to straszny gniot musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 04.03.08, 19:24 średnio było. dziś nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 04.03.08, 19:52 Jeszcze raz się potwierdziło, jak Kuba ma gościa na poziomie to i on podnosi poziom, a jak ma panie które albo nie mają ochoty albo możliwości to wychodzi mocno średnio i tak wyszło, wytrzymałam do pierwszej przerwy reklamowej. Ciekawe kto dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 04.03.08, 20:12 Słabo, słabo. Ale to nie gości wina, tylko Wojewódzkiego, ktorego patenty już sie zużyły, a nowych jakoś nie może znaleźc. Wkurzające są tez te zagajenia na początku programu, chyba nawet najwiekszych wrogow pisiorów to już nudzi, ileż można o kaczorach, itp. - zieeew. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 04.03.08, 20:27 widziałam tylko połowę. wynudziłam się za wszystkie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 04.03.08, 20:36 Kuba promował film Lejdis i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 04.03.08, 21:21 wczorajsze "Teraz My" pokazało, że przed Kuba wielka przyszłośc - pod warunkiem, że zmieni emploi i miast grać bez końca błaznującego seksoholika zacznie nam poważniej trochę grzebać w narodowej duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 05.03.08, 10:17 Zmeczylmnie ten jazgot 4 bab przekrzykujacych jedna przez druga! Wylaczylam tv po polowie! Nuuuudaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: A widział ktoś Wojewódzkiego w niedzielę? 05.03.08, 11:41 ja miałam wrażenie że Olszówka była na bani poza tym nuda, zasnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa A we wtorek? 05.03.08, 21:50 Super, Paweł Królikowski idealny rozmówca dla Kuby, popłakałam się ze śmiechu. Pani Kasia seksowny wygląd i głos szczególnie w wersji jidysz. Odcinek wyjątkowo udany, niedzielna promocja Lejdis kula w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: A we wtorek? 06.03.08, 11:24 Paweł Królikowski alias Stary Królik - prześwietny facet! Odpowiedz Link Zgłoś