Dodaj do ulubionych

Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała reszta

14.03.08, 13:29
Nie za bardzo rozumiem zachowania tych ludzi.
Ok, nie wyszło im małżeństwo (kolejne, trzecie, czwarte, dziesiąte)
Ale czy tak publicznie muszą się obnosić z tym nowym 'związkiem'?

Nie znam a i może nie do końca przepadam za Kingą Rusin
bądź za Weroniką Pazurą, ale czy to nie musi być przykre dla
tych kobiet, jak zachowują i publicznie demonstrują
swoje nowe JA ich ex-mężowie? W imię czego to robią?

Ludzie, trochę skromności i klasy może? Dopiero co wyskoczyliście z
jednego łóżka do drugiego ale żeby odrazu się pchać na okładki Vivy
czy innego pismaka...

FUJ!
Obserwuj wątek
    • tele_sfor Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 14.03.08, 14:28
      pieniądz nie śmierdzi , więc wszystko na sprzedaż.
      Jeszcze niedawno te same tabloidy pokazywały wielką miłość Pazury i
      Weroniki i za jakiś czas znowu pokażą nową miłość Czarusia.
      To taka przestroga dla panny Zając, ze nic nie jest wieczne, a
      zwłaszcza stałość i wierność aktorów.
      • tiresias Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 14.03.08, 14:36
        no ja sobie wypraszam!
        nie jestem i nie zamierzam być aktorem a byłem już 2 razy żonaty.
        okiej?
        • cherry_lips Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 18.03.08, 13:15
          A ja myślę że zaraz Pani Zając zrobi wielką karierę
          Tańce na Lodzie itp.
          A czaruś pójdzie w odstawkę.
          • luka76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 25.03.08, 22:53
            Juz dawno mialam zadac to samo pytanie co autor postu i ciesze sie ze sa ludzie
            co podobnie mysla co ja. Mysle ze ci panowie i te panie tak bardzo sie pchaja na
            okladki poczytnych pism bo po prostu maja poczucie winy i nieczyste sumienia a
            poprzez takie "obnoszenie" sie chca "poklasku" i "akceptacji" . Taka
            Kedaj-Smoktunowicz na przyklad,czy ta kobieta sobie nie zdaje sprawy ze Kinga
            bedzie zawsze stala miedzy nia a jej bylym bo ma z nim dzieci?i ze Tomek / co
            dal juz dowod/ zawsze sie z Kinga bedzie liczyl? a przynajmniej z jej decyzjami
            dotyczacymi ich corek?.Zastanawiam sie jak te babki co rozbijaja malzenstwa moga
            spokojnie zyc z takimi facetami, czy one nie mysla o tym ze jak zdradzil z nimi
            zone to moze zdradzic i ją.Zycie pokaze - Kinge Rusin bardzo lubie , uwazamja za
            kobiete z klasa i bardzo piekna i wiem jedno ze na ogol takie osoby ukladaja
            sobie pozniej wspaniale zycie i zastanawiaja sie tylko co tak dlugo robily z
            "pierwszymi mezami"
            • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 11:14
              i oczywiscie towje zdanie jest całkowiecie obioektywne i nie ma
              zadnego zwiazku z tym ze Kinge lubisz i uwazasz za babake z klasa ???

ja z kolei kretynki Kongi nie lubie ( bo z zasady nie lubie
              głupiutkich słodkich idiotek) i uwazam ze nie ma czegos takeigo jak
              robiijanie cudzego małzenstwa. Małzenstow "rozbija" sam małzonek ,
              zdradzajac na boku zonę z inną, a im blizsza domowi jestta inna tym
              wieksze swinstwo ów małzonek robi. i to on powienine byc
              napietnowany . A tu cóz widizmy - wszytkei baby gremailne rzucajs ie
              na kogo ? na faeta ? nieeeeee, facet jest nietykalny. Oczywiscie
              rzucają sie na babę ?

nie ma to jak solidarnosc jajników :((((((
              • baba67 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 12:40
                Pozostaje jeszcze kwestia dobrego samopoczucia nowej pani tudziez jej wysokiej
                samooceny.Uwaza, ze jest tak niezwykla, a ich zwiazek tak wyjatkowy ze nie
                zostanie w przyszlosci podobnie potraktowana.
                Jest caly szereg dowodow na to na rodzimym podworku nawet ze moze ten optymizm
                byc uzasadniony.
                Przytoczmy chocby przyklad Jana Englerta, no i o zgrozo swietego Holoubka.
                • ewakozdryk Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 12:52
                  "Przytoczmy chocby przyklad Jana Englerta, no i o zgrozo swietego Holoubka"

a o jakie wydarzenia chodzi w przytoczonych wyżej przykładach?
                  • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 14:10
                    za obaj porzucili zony dla nowych , ładniejszych , przy ktorych są
                    szczesliwi i trwają do smierci

Ament!
                    • luka76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 15:08
                      Twoja wypowiedz jest nie na temat - tu nie chodzi o to kto kogo zdradza ani kto
                      kogo lubi - tylko o fakt, iz te "nowo" zawierane zwiazki ludzi znanych sa
                      "opiewane" we wszystkich mediach, czasopismach itd "XX byli na wakacjach w
                      ........" "XX kupili dom kolo bylej zony - zeby miec blizej do dzieci", "X
                      wypowiedzial sie w prasie na temat bylej zony ", "XX - to , XX - tamto . I tu
                      sie wlasnie zgadzam a autorem postu - ze ten "ekshibicjonizm" jest chyba po to /
                      powtorze jeszcze raz/ zeby "zagluszyc poczucie winy i wyrzuty sumienia. Ale
                      oczywiscie to jest moje prywatne zdanie, nikomu nie narzucam swoich pogladow a
                      do faktu ze lubie Kinge Rusin przyznalam sie na marginesie i zawsze bede
                      podziwiala kobiete, ktora wtedy gdy jej mezus "robil" kariere w Stanach - ona
                      siedziala w domu i urodzila mu dwie corki. Pozdrawiam.
                      • the_dzidka Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 15:24
                        A mnie sie bardzo podoba, jak jakieś czasopisemko pieje na
                        cześć "wielkiej miłości i szczęśliwego związku Hanny i Tomasza
                        Lisów", słowem sie nie zająknawszy o ich poprzednich związkach :))
                        I to wszystko jest do obrzydliwości słodkie, polukrowane, ona kocha
                        jego a on ją, i będą zyli długo i szczęśliwie.
                        NB nie znoszę Lisa, nie lubię Hanny, a Rusin jest mi doskonale
                        obojętna :)
                      • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 15:36
                        zawsze bede
                        > podziwiala kobiete, ktora wtedy gdy jej mezus "robil" kariere w
                        Stanach - ona
                        > siedziala w domu i urodzila mu dwie corki. Pozdrawiam.

za co ja podziwiasz ? za to ze w 9 m-cu ciazu leciała do stanów zeby
                        urodzic w Ameryce i zeby dziecko miało obywatelstwo?
                        i ze w stanach męzus ( jak piszesz) torował jej drogew do załozenia
                        firmy i załatwial pierwsze kontakty ?
                        co tu podziwac ? ze babeczka potrafiła swietnie wykorzystac
                        kontakty, dojscia i znajomych meżusia ?

a ze urodziła 2 dzieci ? nie rozsieszja mnei , jej swiadomy wybór,
                        dorosła kobieta jets i płciowo dojzrała zdjaje sie
                        i
                        • luka76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 15:57
                          Dzidka - fajna wypowiedz - zgadzam sie z toba calkowicie :polukrowane i
                          przeslodzone , nie wspominaja o poprzednich zwiazkach / a zwlaszcza o lzach
                          pozostawionych dzieci/ bo to dla nich "zbyt bolesne". Co do slow mozambique - to
                          powiem ci tak: Kinga doskonale zna jezyk angielski i to jej prywatna sprawa czy
                          chciala rodzic w Stanach czy na Grenlandii a jezeli Lis rzeczywiscie jej cos
                          "ulatwil" to chyba zadnej laski nie zrobil w koncu to byla jego zona kasa "szla"
                          do wspolnego gniazda. Przypomnij sobie ze Kinga i Lis poznali sie w telewizji bo
                          tam razem pracowali a ze jego potem wyslali na placowke jako korespondenta i
                          pojechali tam jako malzonkowie wiec "insynowanie ze babeczka potrafila
                          wykorzystac kontakty, dojscia i znajomych mezusia" jest tu chyba nie na miejscu
                          moj drogi Mozambiqu. Pozdrawiam.
                          • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 16:14
                            co jest nie na miejscu ??]
                            jesli jako małzonkowie funskjonowali to nie na miejscu jest
                            kanonizacjai Kingi za urodzeniei 2 dzieci gdy "męzus" pracował

skoro funckjonowlai jako małzonkowie to to raczej normalne ze zona
                            rodzi dzieci a nie mąż, czyz nie ?

nie wiem jak KInga zna angileskei ale jesli tak samo jak włoski w
                            rozmowie z tancerzem-Włochem ( a ponoc jest Italianistką) to az boje
                            sie myslec dalej
                            • luka76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 16:40
                              Nikogo nie "kanonizuje" zle mnie zrozumiales . W malzenstwach czesto jest po
                              prostu tak ze kiedy zona urodzi dziecko - to po prostu / naturalnie/ musi
                              "zawiesic" swoje zawodowe ambicje , ksztalcenie sie czy rozwijanie swoich pasji.
                              Natomiast mezow to nie dotyczy , ksztalca sie "robia" doktoraty, rozwijaja swoje
                              pasje - sa po prostu "wolnymi ludzmi"nadal. I taki facio nastepnie / tak jak to
                              zrobil Lis/ zmienia sobie zonke - bo tamta juz jest be ale malo tego zmienia
                              zonke i pojawia sie w mediach z nowym "modelem" notabene dobra przyjaciolka
                              poprzedniej zonki i chce "akceptacji, poklasku i nie wiem jeszcze czego - bo
                              wlasnie chyba o tym pisal autor postu nieprawdaz?
                              • anastazja-pavlovna Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 17:25

A co ty taka jaśnie wiedząca jesteś? W kuchni z nimi jadałaś, pod
                                łóżkiem przebywałaś, że wiesz kto był winien rozpadu małżeństwa i
                                dlaczego? Bronisz tej Rusinówny jakby było warto. Babon jest
                                skrajnie antypatyczny, skupiony na sobie w dodatku empatii nie ma za
                                grosz (gołąbka , który uwił sobie gniazdo w jej kominie "nie ma
                                serca wyrzucać", ale już w futra się przyobleka bez żalu nad
                                zwierzętami które wcześniej zabito by babon mógł paradować "we
                                futrze")
                                Zgadzam się z Mozambique w całej rozciągłości. Co to ten Lis to
                                koszyk w samie Albert, że można go było ot tak sobie wziąć??? Ano
                                nie. Widocznie nieodpowiadało mu życie z Kingusią hipokrytką, skoro
                                ją zostawił.
                                Zresztą kilka lat już minęło i nikt się specjalnie o względy Kini
                                nie zabija. Jakoś powodzenia nie ma za grosz a to o czymś świadczy.
                                I z pewnością nie o tym, że jest fajną, ciepłą osobą.:P

I nie bój się, pani Kingusia _Durnowaty_Śmiech też sporo skorzystała
                                na małżeństwie a potem rozwodzie z Lisem, już ona nie taka znowu
                                biedniusia ciumcia. Kasę wyrwać potrafi, nawet swoją-nie-swoją twarz
                                potrafi wsadzić na okładkę, bo w ostatnim Elle np nieźle się graficy
                                musieli napracować, żeby jej "kartofel"przypominał nos, nie do
                                rozpoznania jest kobieta:D
                                • luka76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 26.03.08, 21:05
                                  I to jest Mozambiqu "solidarnosc jajnikow" hhahahahahah noi co ulzylo ci kobieto?
                                • kira_koslin Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 07:23
                                  Za to Ty masz chyba 2m2 pod ich łóżkiem skoro tak napadłas na Kingę
                                  hmmm????

Mnie jako obserwatora wydarzeń w zaden sposón nie interesuje fakt,
                                  kto jest winny ropadu małżeństwa, natomiast fakt w jaki sposób to
                                  zrobili wbudza moja sympatię.
                                  I tak:
                                  T. Lis, załosny, smieszny wywiad w VIVIE, gadający banialuki i bylej
                                  zonie. jeżeli ma do Niej zal niech wygarnie jej w cztery oczy i
                                  reszte zostawi dla siebie, ma dzieci i kompletnie nie dba o to co
                                  wygaduje publicznie o ich matce i ex zonie z która był 10 lat
                                  H.Smoktunowicz, niby nic a sms do faktu wysyła, zali się ze
                                  utrzymują ( sic!) 4 dzieci i nie dostaje alimentów - po prsotu wstyd.
                                  K.Rusin - klasa, nie kryła ze czuje się poszkodowana, porzucona ale
                                  złego słowa o Lisie i Smoktunowicz nie powiedziała.
                                  I iej klasy powinnini sie od Niej nauczyc.
                                  • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 09:39
                                    klasą nazywasz półtora roku szwendanai sie po absolutnei WSZYSTKIECH
                                    brukowcach, okładkach, i tablioidach w POelsce z ciagłym smarkaniem
                                    i jojczeniem ze mąz ja zostawił ?

klasą nazywasz uzwyanie własnych dzieci w reklamei własnej osoby ?

klasa nazywasz podejrzane układy zwiazae w wygrwyaniej rózncyh
                                    pierdół w tancu , po to tylko zeby sie zarkelamowac ?

klasą nazywasz zarabianie wielkeij kasy na rozowdzie i medialnym
                                    stanowisku "byciu porzuconą" ?

przy tym wszytkim az dziw ze LIs przez cały ten czas pary z geby nie
                                    puscił i nie dał sie sprowokowac do medialnej pyskówki ze swoja
                                    byłą.robił swoje , zdobywał prestiz i powazanie w zawodzie .
                                    odezwał sie dopiero wsuemi niedawno, i na złóśc wszytkim ozenił sie
                                    ze sowja nastepną niunią. Bo gdyby tylko puknął i zostawił - oo
                                    taaaak, wszytkie baby az popusciłyby w gacie ze szczescia i tryumfu
                                    nas Smokiem ( paczpani , odszedł od zony do tej dziwy ale przejrzał
                                    na oczy i wrócil, dobry mąz ) a on , furt, nie wrócił tylko ożenił
                                    sie z nową.
                                    No i co , paczpani, robić ? nie da rady juz od dziw wyzywać, trza na
                                    salonach przyjmować, i jak my damy rade ?, no jak ?
                                    • niki_maus Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 10:05
                                      Mozambigue musisz czegoś strasznie zazdrościć Kindze Rusin - od kiedy pamietam rzucasz sie na każdy wątek jej dotyczący zeby ją obsmarować i wylać 10 kilogramów zalegającej żółci. teraz tak samo. Tylko, że temat dotyczy zupełnie czegoś innego - ale co tam - jest okazja żeby dowalić i bluznąć jadem. A podsumowując wątek Lisa - dla mnie zarówno w życiu zawodowym jak i prywatnym - szmata
                                      • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 10:08
                                        po prostu nie cierpie słodkich idiotek , przynoszą ujmę naszej płci

owszem nie lubie jej, nie przejawai zadnych cech za które mogłabym
                                        ją lubic czy szanowac
                                        , bycie porzucona zoną nie jest dlamnie zadnym powodem do lubienia
                                        a sprzedawanie swej prywtanosci w mediach i jeszce zarbianie na tym
                                        jest dla mnie wogole obrzydliwe
                                        • kira_koslin Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 11:29
                                          Nie obchodzi mnie ile kasy zarabia K.Rusin, bo to zwyczajnie nie
                                          moja rzecz.
                                          To ze robiła wywiady? Kochana, jak 99% gwiazd i gwiazdeczek, miedzy
                                          innymi na tym potrzymuja swoj medialny byt.

I tak zachowała KLASĘ w przeciwieństwie do ex-męża i ex-przyjacółki.
                                          Nie wysyłała durnych sms do tabloidów,
                                          nie gadała że musi oszczedzac bo ma iles tam dzieci na utrzymaniu
                                          nie wyliczyła ile czasu poswieca dzieciom w przeliczeniu na dni i
                                          godziny
                                          nie informowała całej Polski, że ktos był, jest lub Ona tak się
                                          czuje że byla dla kogos trampoliną
                                          PRZECIWNIE! O Ojcu swoich dzieci mówiła, ze jest w sensownym i
                                          mądrym facetem nadającym się na polityka.

Nie mam nic do zwiazku Hanki i Lisa, niech beda szczesliwi, tak sie
                                          w zyciu zdarza, ludzie się rozchodzą inni schodzą. wszystko
                                          wygladało nie fajnie ze wzgledu na ich wczesniejsze relacje i to ze
                                          wszyscy są osobami publicznymi. Natomaist nie podoba mi się
                                          zachowanie HAnki i Tomka i na siłę wybielanie się mediach. Są z
                                          soba, sa szczesliwi i ok.

natomiast Ty mozambique, dam Ci radę:
                                          Jak chcesz kogoś az tak oczerniac to spróbuj mu to powiedziec w 4
                                          oczy? tak zza klawiatury to smieszne i niewiarygodne jest:):):)
                                          Ja też moge napisac że jestem Hanki sąsiadką i widzę codziennie co
                                          robi i co uwierzysz mi?????

Żenada
                                          • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:00
                                            szcerze ? - głaboko mi zwisa i powiewa czy towja sąsiadką jest
                                            Hanka ,Lis czy Gozdzikowa , choc predzej obsatwiam panią Lusię z
                                            solarium .
                                            To w takich na ogól przypbytkach na ogól baby oddają sie tak
                                            istotnym tematom dyskusji jak kolejna panienka bzykana przez Lisa
                                            czy kolejny smark Kini.

"Nie wysyłała durnych sms do tabloidów" - po co tracic 40gr na SMS
                                            jak mozna zarobic parenascie tysiecy za smarkajacy wywiad to "MOjej
                                            rabatki"
                                            "nie gadała że musi oszczedzac bo ma iles tam dzieci na utrzymaniu"-
                                            oj przespałas ciezkei wzdychania Kingi w któryc narzekałam jak musi
                                            oszcedzac zeby 20tys alimentów starczyło do pierwszego. Ciezka
                                            sparaw to dla Kini była, cięężka
                                            "nie wyliczyła ile czasu poswieca dzieciom w przeliczeniu na dni i
                                            > godziny"
                                            wyliczała dokłądnei , bopdajze w jakiej Vivie czy innej Gali ,
                                            zmaiesciał nawet harmonopgram podziału obowiazków "dziecinnych" jaki
                                            zawarli z LIsem, fajnie nie ?

"nie informowała całej Polski, że ktos był, jest lub Ona tak się
                                            > czuje że byla dla kogos trampoliną"
                                            widocznie jesst szcear , wkoncu LIsu był powazanym dziennikarzem juz
                                            dawno,a kim była Kinia ? panienką z okienka , jaka on mogła byc
                                            trampoliną ? dla kogo ?
                                            • kira_koslin Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:42
                                              Wow, niezłe dno reprezentujesz jak cały jad przelewasz na osobe
                                              która znasz z okładek gazet i na anonimowego forumowicza.
                                              A teraz raz jeszcze przeczytaj o co chodzi a p[otem sie wypowiadaj.
                                              czy ja mam cos pzreciwko temu ze Lis I Smoktunowicz sa razem???? Nie
                                              obchodzi mnie to. Moge się natomaist wypowiadac nt tego kto w jakim
                                              stylu cos spzredaje w mediach. Moim zdaniem Lisze Smoktunowicz bez
                                              klasy i juz!

A teraz wyzywaj do woli, skoro Ci po tym lepiej...

PS. zarzut wykorzystania dzieci w reklamie, hmmm to nie były jej
                                              dzieci wiesz? Ups, jak juz ozceraniac musisz to sparwdz, dziecko czy
                                              masz sparwdzone informacje:):):):)
                                              • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 31.03.08, 10:51
                                                nie jej dzieci ?????
                                                czyli KInia od kulu lat wychowuje dzieci przysposobione ?
                                                ne zesz kurde - matka teresa z pcimia górnego
                                                • kira_koslin Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 31.03.08, 11:28
                                                  szkoda gadac z fanatyczką a Ty nia jestes moja droga.
                                                  Miłego dalszego rzucania g.ó.w.i.e.n.k.i.e.m., uważaj abys się nie
                                                  pobrudziła bo może smierdziec:)
                                                  • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 31.03.08, 11:32
                                                    a ja sie dziwei ze tak długo i z takim przejcecim piszesz na tak
                                                    nudny w sumei temat

smacznego ,
                                                  • kira_koslin Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 31.03.08, 11:33
                                                    mozambique napisała:

> a ja sie dziwei ze tak długo i z takim przejcecim piszesz na tak
                                                    > nudny w sumei temat
                                                    >
                                                    > smacznego ,

dziw sie ile dusza zapragnie
                                • kira_koslin Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:50
                                  anastazja-pavlovna napisał:

>
                                  >
                                  >
                                  > A co ty taka jaśnie wiedząca jesteś? W kuchni z nimi jadałaś, pod
                                  > łóżkiem przebywałaś, że wiesz kto był winien rozpadu małżeństwa i
                                  > dlaczego? Bronisz tej Rusinówny jakby było warto. Babon jest
                                  > skrajnie antypatyczny, skupiony na sobie w dodatku empatii nie ma
                                  za
                                  > grosz (gołąbka , który uwił sobie gniazdo w jej kominie "nie ma
                                  > serca wyrzucać", ale już w futra się przyobleka bez żalu nad
                                  > zwierzętami które wcześniej zabito by babon mógł paradować "we
                                  > futrze")
                                  > Zgadzam się z Mozambique w całej rozciągłości. Co to ten Lis to
                                  > koszyk w samie Albert, że można go było ot tak sobie wziąć??? Ano
                                  > nie. Widocznie nieodpowiadało mu życie z Kingusią hipokrytką,
                                  skoro
                                  > ją zostawił.
                                  > Zresztą kilka lat już minęło i nikt się specjalnie o względy Kini
                                  > nie zabija. Jakoś powodzenia nie ma za grosz a to o czymś
                                  świadczy.
                                  > I z pewnością nie o tym, że jest fajną, ciepłą osobą.:P
                                  >
                                  > I nie bój się, pani Kingusia _Durnowaty_Śmiech też sporo
                                  skorzystała
                                  > na małżeństwie a potem rozwodzie z Lisem, już ona nie taka znowu
                                  > biedniusia ciumcia. Kasę wyrwać potrafi, nawet swoją-nie-swoją
                                  twarz
                                  > potrafi wsadzić na okładkę, bo w ostatnim Elle np nieźle się
                                  graficy
                                  > musieli napracować, żeby jej "kartofel"przypominał nos, nie do
                                  > rozpoznania jest kobieta:D

Wiesz jak kobieta jest sama to może jeszcze oznaczac, że to jej
                                  wybor i fajnie jej z tym. Czasy sredniowiecza dawno mineły a kobiety
                                  maja nie tylko parwa wyborcze ale i rowniez inne prawa i
                                  przywileje!!!!!
                • zofijkamyjka Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 28.03.08, 21:13
                  baba67 napisała:

> Przytoczmy chocby przyklad Jana Englerta, no i o zgrozo swietego
                  Holoubka.

Że Englert to wiedziałam ale że ŚP Holoubek.... toz to świat staje
                  do góry nogami.
                  • the_dzidka Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 29.03.08, 09:02
                    > Że Englert to wiedziałam ale że ŚP Holoubek.... toz to świat staje
                    > do góry nogami.

Dlaczego? Takie to straszne, że rozstał się z jedną żoną, i przeżył
                    następnych 30 lat z drugą? To takie złe, i obrzydliwe? I uwalcza w
                    czymś pamięci Holoubka?
                    Nie bądźcie tacy święci.
                    • lilith76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 29.03.08, 23:12
                      Rozstał się z pierwszą, rozstał się z druga, a dopiero z trzecią przeżył ponad 30 lat ;)
                      • romy_sznajder Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 30.03.08, 14:40
                        Ale co jest tematem rozmowy: nowa zona, nowe czasy, czy obnoszenie sie z nowym
                        zwiazkiem i negowanie poprzedniego? Jesli nowa zona/kobieta to porownanie na
                        miejscu.

> Rozstał się z pierwszą, rozstał się z druga, a dopiero z trzecią przeżył ponad
                        > 30 lat ;)

I tez mial z nimi dzieci.
                        Magde Zawadzka poslubil, kiedy mu stuknela 50-tka (czyli wiecej, niz dzis maja i
                        Lis, i nawet Pazura). To podrywanie Zawadzkiej bylo glosne juz w tamtych
                        czasach, a przeciez ani Pudelka, ani tabloidow nie bylo.
                        Ale zeby wrocic do tematu watku - Holoubek podrywal Zawadzka GADANIEM, ja to
                        irytowalo, ale sie udalo. Wiec nie wiadomo, jakby bylo z tym gadaniem w mediach.
                        Po prostu inne czasy, nie wiadomo, co by bylo gdyby. Pamietamy Holoubka jako
                        statecznego i godnego szacunku pana, a przeciez i on przechodzil kryzys wieku
                        sredniego.

Trudno ocenic, czy to roznica klasy czlowieka (Holoubek vs. Lis, Englert vs.
                        Pazura), czy pewnej statecznosci jaka wynika z pozycji, wieku, kultury
                        teatralnej w Polsce itd. Englert nie straszyl z kazdej okladki i nie opowiadal
                        po gazetach jak to jest ze zwiazal sie ze swoja studnetka/absolwentka, ale czy
                        to cos zmienia?
                        Natomiast Scibakowna latala po tygodnikach, tlumaczyla sie, opowiadala, jak to
                        mieszkaja w kawalerce i zaczynaja od zera itd.

Mnie sie wydaje, ze mechanizm jest ten sam, tylko rynek prasowy wygladal inaczej.

w dodatku u nas ostatni rok to wzrost - niebywaly - wplywow Pudelka, wiec byc
                        moze kazdy, kto udziela wywiadu w Vivie chce jakos Pudelka ubiec (na ile pozwala
                        cykl wydawniczy). Nie wiadomo.
                    • baba67 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 30.03.08, 15:43
                      Dla jasnosci-naprawde mam do SP Holoubka wielki szacunek jako do aktora i
                      czlowieka.To ze nie byl bez skazy szacunku mojego nie umniejsza.
                      Podalam ten przyklad zeby napisac ze nie zawsze tak jest ze facet opuszcza
                      jedna, a kiedy mu sie znudzi nastepna.Nigdy nie bylam fanka Lisa a ni
                      Smokturnowicz, ale istnieje spore prawdopodobienstwo ze dni swoich dozyja
                      wspolnie.Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie :-)
    • lilith76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 11:41
      Zgodzę się, choć jestem po inne stronie barykady/
      Rozwody, zdrady, przetasowania partnerów się zdarzają, ale opowiadanie po kilkunastu miesiącach wszem i wobec jaki to związek cudowny, szczęśliwy jest śmieszne. Cała przeszłość pokazuje, że związek może być rzeczą kruchą i ulotną - odrobina pokory nie zaszkodzi.

Byłam zniesmaczona, gdy zobaczyłam Smoktunowicz i Lisa w zeszłorocznym numerze "Pani", w serii o parach. Na tle innych przedstawianych w cyklu par, z kilkudziesięcio, kilkunastoletnim stażem (gdzie początki też nie bywały niewinne), ich związek jawił się jako kuriozum. Bo jaki oni mają dorobek jako para? Gazecie się nie dziwię, bo zespół redakcyjny nie takie ma głupie pomysły, ale dziwię się im, że zgodzili się wystąpić. Pod koniec roku czytelniczki magazynu przyznają "Złote Jabłko" jednej z par tego cyklu i kolejnym kuriozum było dla mnie, że tandem Smoktunowicz-Lis zdobyli drugie miejsce. Nieważne ile jesteście razem, nieważne ile razem pokonaliście, nieważne jak długo dajecie światu świadectwo, że wybór partnera był dobry.
      • luka76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 12:04
        Mozambique - ciesze sie ,ze przyznalas sie ze jestes kobieta bo mialam bardzo
        duze watpliwosci kto kryje sie pod tym pseudo. Jestem bardzo zdziwiona i
        zaskoczona / widocznie jestesmy z innych swiatow/ , mowisz ze Kinga "przynosi
        ujme twojej / bo na pewno nie mojej a tez jestem kobieta/ plci"? nie moge
        uwierzyc w to co przeczytalam to chyba kobieta, ktora rozbija malzenstwo
        zwlaszcza "pseudoprzyjacioleczka" powinna ci przyniesc ujme prawda? a moze ty
        jestes po tej "drugiej stronie" co moze jestes jedna z tych co wlasnie "rozbila
        czyjes malzenstwo"? a tak na marginesie skoro nie pamietasz tresci zalozyciela
        watku - to nie zmieniaj tematu bo ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
        • tele_sfor Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 14:34
          Kinga zasługuje na szacunek, bo
          nie rozbiła cudzego związku zwłaszcza swojej przyjaciółki,
          stara sobie radzić w zyciu nie czekając na to, az jakiś facet za
          lody załatwi jej intratną posadę,
          nie frymarczy swoją prywatnością.
          Jest uśmiechniętą samodzielną i nowoczesną kobietą mimo przykrych
          doświadczeń życiowych.
          A Hania cóz - typowa blondi, farbowany lis.
          • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 14:51
            t6o chyba o jakeijs innej Kindze mówimy - ta o której mysle -
            - dostaał intarnta posade dzieki facetowi ( byłemy bo byłemu ale
            zawsze)
            - frymaczy swoja pryawtanoscią az do rzygu , głownie dziecmi
            - i tak bardzo podoba sie innym porzuconym , któreej w niej widza
            swoja ikone , obecnie w lub w przyszłosci, zaiste, kazda z was. ma
            jakas przyjaciółke która moza wpasc w oko waszemu kochanemu misiu,
            czyz nie ?
            • niki_maus Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:04
              te, mozambik, wrzuć babo na luz i przestań się pluć po raz kolejny.
              Temat nie dotyczy KINGI RUSIN a Twoje obsesje na jej punkcie są męczące i w
              sumie obrzydliwe. W wolnej chwili spróbuj skontaktować się z lekarzem.
              • niki_maus Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:06
                A tak przy okazji - nie wiem dlaczego odnoszę wrażenie, że ty chyba masz na
                koncie podobne osiągnięcia jak Smok czyli dawanie doopy cudzemu misiu tylko Ci
                gorzej poszło niż Smoktunowicz
                • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:12
                  zazdraszczasz ?????????????????
                  • mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:13
                    nie ja ruszyłąm team Kini tylko ktos inny

jak widac nie tylko ja mam obsesje
                    • kira_koslin Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:48
                      mozambique napisała:

> nie ja ruszyłąm team Kini tylko ktos inny
                      >
                      > jak widac nie tylko ja mam obsesje

Ciekawe zjawisko! jak zaczeły pojawiac się w tabloidach inf o
                      zarobkach K. Rusin, niektórych szlag trafił. I bardzo dobrze nie ma
                      nawet dwa razy tyle. Pracuje na to wiec załuzyła.
                      O wiele bardziej dyskusyjna jest wielkosc zarobkow Lisa chocby
                      dlategoze prauje w TV publicznej finansowanej min z abonamentu.

A Ty mozambique czego bardziej zazdroscisz Kindze, kasy,
                      niezaleznosci, popularnosci?????
                      mam nadzieje że nie wszystkiegoi bo Cię ten Twój jad zabije:):):):)
                    • luka76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 15:51
                      Hahahahahah - Mozambiq sie przyznala ze "daje dupy cudzemu misiowi" i sie
                      przyznala ze ma "obsesje" - oj biedna babo - do lekarza
                      • tele_sfor mozambiq 27.03.08, 17:21
                        Czy dawanie doopy cudzym misiom przez panienki z tele_okienka to
                        sposób na karierę i trzecie małżeństwo?

• mozambique Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 31.03.08, 10:49
                        luka ,

nie skomentują
                        od zenujacego topwrzystwa tipsiar usyłowych trzymam sie z daleka

• kira_koslin Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 31.03.08, 11:32
                          mozambique napisała:

> luka ,
                          >
                          > nie skomentują
                          > od zenujacego topwrzystwa tipsiar usyłowych trzymam sie z daleka
                          >

cudne, ktos ma inne zdanie i już został wyzwany. Widac ze
                          mozambique posiadła sztuke wymiany atgumentów. A co!!!
                          Gratulujemy rozwoju intelektualnego:):):)
    • romy_sznajder Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 17:09

> Nie znam a i może nie do końca przepadam za Kingą Rusin
      > bądź za Weroniką Pazurą, ale czy to nie musi być przykre dla
      > tych kobiet, jak zachowują i publicznie demonstrują
      > swoje nowe JA ich ex-mężowie? W imię czego to robią?

1. Kinga Rusin (mniej) i Weronika Pazura (bardziej) zrobiły olbrzymie kariery
      dzięki mężom z branzy. Weronika byla właściwie nikim przed tym zwiazkiem, choc
      trzeba przyznac, ze za "jej czasow" Cezary byl troche powazniejszy.
      Kinga z kolei byla znana jako trzpiotowata panienka z okienka, a dopiero przy
      mężu stala sie jakos tam szanowaną osoba z branzy. Inna rzecz, ze teraz wrocila
      'do korzeni' i uwaza sie zupelnie serio za "Bohaterke Masowej Wyobrazni".

Ale praca praca a związki zwiazkami, mozna miec w koncu nadzieje, ze milosc
      bedzie wieczna....? No niestety. A poniewaz there is no business like show
      business, to sie dzieje publicznie.
      Moze im byc glupio, ale tez wyglada na to, ze - przynajmniej Kinga, bo
      Weronika powoli i na mniejsza skale - ze probuja to "wygrac" i stac sie
      rzeczniczkani kobiet rzuconych, ktore sie nie poddaja, sa samodzielne, licza na
      siebie itd. Tak mi to wyglada troche.

cdn.
      • romy_sznajder cd 27.03.08, 17:11

2. Co do pytania "W imie czego?" - jestem pewna ze na chwile obaj panowie sie
        zapomnieli, a potem nie wypadalo odszczekiwac (Wywiady sluza do kreowania
        wizerunku w koncu a nie do mowienia prawdy). Zakochali się, zachlystneli
        nowoscia, mlodoscia, nowa miloscia. Cezary bardziej, Lis mniej, choc jemu wyszlo
        bardziej spektakularnie, bo nie jest komediantem z zawodu, wrecz przeciwnie,
        zawodowo znamy go...Wroć. Zawodowo znalismy go z powagi.
        Lis w koncu calkiem niedawno, jeszcze przez rozwodem, ukrywal swoj zwiazek z
        Hanna, zmowe milczenia przerwala dopiero bodaj 'Rewia', kiedy poszly te pamietne
        fotki z wakacji.
        Wczesniej Lis POSZEDL NA UKLAD Z FAKTEM, pamietacie?
        Czytelny i uczciwy uklad: Wy nie piszecie o mnie i Hannie, ja pisze dla was
        komentarze polityczne. I pisał. Lis w Fakcie. Pisal. Za to, zeby Fakt nie pisal
        o nim. Lekka prostytucja ale - uwazam - wygral to.
        Cos puscilo przez Kinge, bo to Kinga w Polityce zaczela o "niedzielnym tacie" i
        poszlo. Napisala komentrz do wypowiedzi Lisa o ojcostwie (Lis z kolei komentowal
        ksiazke "Plac zabaw" Marka Kochana)
        Jednak mysle, ze sie ciut zapomnieli, ze dostali lekkiej zacmy.

> FUJ!

Hanna przezyje duzo, wiadomo. Zajac nie wiadomo, moze bedzie szczesliwa
        malzonka, jakas Weronika-Bis przez nastepne pietnascie lat. Kinga pewnie nie
        zrobi kariery na kremach, ale zdobedzie potezna pozycje w Tvn-ie i ktos sie z
        nia wreszcie zwiaze. Choc gdyby byla mezczyna bylaby niestety lepsza partia,
        zyciowo i biznesowo.

• kira_koslin Re: cd 27.03.08, 17:41
          Wyważona wypowiedź romy.
          Moim zdaniem wciąz w tej wojnie medialnej wygrywa K.Rusin. Tak jak
          piszesz ( brw czytałąs wywiad z Jandą) wywiady słuzą do kreowania
          wizrunku a nie do mówienia prawdy. i Kinga to bardzo dobrze rozumie,
          natomisat Hanka i Lis a takze również Pazura dali się podpuscic i
          probuja zbudowac wizerunek na wielkiej miłosci i chyba zeby jakos
          sie usprawiedliwic i wybielic. Niestety zaleciałao żenadą!!!
          • romy_sznajder Re: cd 27.03.08, 17:50
            Tak, tak, czytalam wywiad z Janda:)
    • kaskoss101 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 27.03.08, 17:55
      A ja mysle tak: w Stanach kazda gwiazdeczka opowiada o wszystkich
      szczegolach swojego zycia. Jeszcze niedlugo i u nas beda reality
      shows w stylu zalosnego "Hey Paula!" z Paula Abdul, "Just Married" z
      Jessica Simpson i Nick'iem Lache itd. Taki jest niestety trend i
      nasze media do niego daza.
      tylko czym innym sa wynurzenia osobek znanych z tego, ze sa znane, a
      czym innym jednego z najbardziej szanowanych dziennikarzy
      politycznych w kraju. Bardzo szanuje Lisa zawodowo, ale tu widze, ze
      sytuacja wymknela mu sie spod kontroli. zal po prostu. A kinia i
      Hania niech sobie nawet oczy w tabloidach powydrapuja. Ich sprawa...
    • stara_dominikowa Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 31.03.08, 11:18
      w całej tej dyskusji i wydrapywaniu sobie oczu w obronie honorów king i hanek
      najistotniejsze jest to, że lis i hanka jako jedyni w tym towarzystwie
      pretendują do tzw. "poważnych" zawodów.

widać nikt już nie uznaje pracy, rzetelnej i ciężkiej za dobrą drogę do
      zawodowego sukcesu. lisy powróciły na rynek medialny uchylając rąbka kołdry.
      hanka - dziennikarka newsowa, lis - to samo + ambicje publicystyczne. ich
      wiarygodność po szlajaniu się z prywatą po tabloidach dąży do zera.

reszta towarzystwa to kuglarze medialni i nic im nie zaszkodzi.
      • luka76 Re: Hanka i Tomek Lis + Pazura i Zając i cała res 31.03.08, 13:41
        Bardzo dobra wypowiedz - o to mi wlasnie chodzilo . Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka