malange 04.04.08, 11:10 Kto pamięta? Kto oglądał? :) Właśnie wyczytałam, że TVP kręci polską wersję. Ciekawe... czy będzie takie fajne jak francuska wersja? W każdym razie chętnie obejrzę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Ford Boyard 04.04.08, 11:15 keskese? pl.youtube.com/watch?v=QpUiB8AhuFQ Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ford Boyard 04.04.08, 12:31 007, raczej to: pl.youtube.com/watch?v=oTNl-oYmcwE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.szlifierz Re: Ford Boyard 04.04.08, 12:42 Pamiętam, oglądałem. A nie dalej jak pół roku temu latając po kanałach znalazłem na jakiejś zachodniej stacji oryginalną, aktualną wersję - z nowym prowadzącym. Więc ten teleturniej (czy jak to nazwać) nadal leci. A masz może link do info o polskiej wersji? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ford Boyard 04.04.08, 12:50 mnie sie podobalo tak dlugo jak dlogo to prowadzila Cendrine Dominquez, swietna byla i calosc tez byla znakomita Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ford Boyard 04.04.08, 12:56 ooo, tu jest z Cendrine kawalek: www.dailymotion.com/video/x39scj_fort-boyard-cendrine-dominguez_sport Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Ford Boyard 04.04.08, 13:40 Niestety linka nie mam, info znajduje się w gazecie To&Owo :) Btw we Francji leci już 18 edycja - więc jak widać popularność tego programu nie maleje (wcale się nie dziwię). Pamiętacie może na jakim poslkim kanale TV moża było to oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ford Boyard 06.04.08, 11:46 malange napisała: > Pamiętacie może na jakim poslkim kanale TV moża było to oglądać? na polskim nie bylo ogladalam na francuskim w kablowce Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Ford Boyard 06.04.08, 16:41 Było, było :) bo wszystko rozumiałam a francuskiego nie znam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ford Boyard 07.04.08, 08:02 malange napisała: > Było, było :) bo wszystko rozumiałam a francuskiego nie znam ;) hahahaha caly bajer polega na tym, ze ja rowniez nie znam francuskiego a wszystko rozumialam;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna-szamana Re: Ford Boyard 06.04.08, 16:04 był taki kanał ATV i tam leciało. był jeszcze drugi program - Pago Pago ale FB był lepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Ford Boyard 06.04.08, 16:43 Faktycznie :) pl.wikipedia.org/wiki/ATV_-_Krajowa_Telewizja_Kablowa Odpowiedz Link Zgłoś
naturmn Re: Ford Boyard 04.04.08, 13:00 ja pamiętam, uwielbiałam go oglądać szkoda, że nie jakaś inna stacja, bo jak TVP to zrobi to... no ale z pewnością obejrzę i zobaczę co im wyszło jednak myślę, że oryginału nic nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ford Boyard 04.04.08, 14:08 bardzo lubiłam a najbardzieja lubiła urocze asystentki pluskajace sie w wodzie, o imionahc Blądin !!:))))))))) tylko czy my mamy gdzies taki fort ???? wodą otoczony ? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Ford Boyard 04.04.08, 14:35 wersja francuska byla naprawde znakomita,pomysl swietny,polska wersje obejrze,ale boje sie,ze nie dorownamy oryginalowi... a moze sie myle?kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Ford Boyard 04.04.08, 14:56 jak prowadizc bedą Herbuś z Dowborem to na pewno to bedize zaje... Odpowiedz Link Zgłoś
moni197606 Re: Ford Boyard 06.04.08, 20:44 Naprawde świetne we francuskim wydaniu, ale jakoś nie wyobrażam go sobie w polskich realiach. Że niby gdzie miałoby to być kręcone? Wolę zapamiętac francuską wersję niż oglądać polską i to w dodatku kręconą przez TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: Ford Boyard 06.04.08, 21:02 moni197606 napisała: > Wolę zapamiętac francuską wersję niż oglądać polską i to w dodatku > kręconą przez TVP. Za Wikipedią pl.wikipedia.org/wiki/Fort_Boyard > ATM Grupa podczas targów MIPCOM w Cannes w 2007r. podpisała list > intencyjny na produkcję na przełomie czerwca i lipca 2008 serii 13 > odcinków formatu "Fort Boyard". > > Emisja programu nastąpi jesienią 2008 roku na antenie TVP2. Więc dla TVP a nie przez TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
moni197606 Re: Ford Boyard 06.04.08, 21:14 grzesioo_xiii napisał: > Za Wikipedią pl.wikipedia.org/wiki/Fort_Boyard > > ATM Grupa podczas targów MIPCOM w Cannes w 2007r. podpisała list > > intencyjny na produkcję na przełomie czerwca i lipca 2008 serii 13 > > odcinków formatu "Fort Boyard". > > > > Emisja programu nastąpi jesienią 2008 roku na antenie TVP2. > > Więc dla TVP a nie przez TVP. > Pewnie masz rację, to jest różnica, ale nadal nie potrafię sobie wyobrazić polskiej wersji, która byłaby tak świetna jak francuska wersja tego programu. Po prostu nie widzę nikogo kto by to mógł poprowadzić, czy też wziąć w tym udział. Odpowiedz Link Zgłoś
mikk Re: Ford Boyard 06.04.08, 21:23 krecone jest/bylo w tym samym miejscu gdzie wersja francuska Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: Ford Boyard 07.04.08, 07:04 O ile pamiętam to kiedyś już próbowano kręcić polską wersję, występował tam Siudym bodajże, po paru odcinkach umarło śmiercią naturalną, a jak widzę teraz jeszcze ATM Group znane z polsatowskich pierwszojakościowych produkcji to szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.tinkiwinki Re: Ford Boyard 07.04.08, 08:21 deniss_peniss napisał: > O ile pamiętam to kiedyś już próbowano kręcić polską wersję, Przypuszczam że masz na myśli Zamczysko. Info znalezione na Wikipedii: > „Zamczysko” – TVP, Pr. I, 1998/9 6 odcinków. Wielkie widowisko > rozrywkowo – historyczne i turniej rodzinny rozgrywającego się w > polskich zamkach – (Niedzica, Gniew). Scenariusz i reżyseria: > Sławomir Joźwik, Krzysztof Grabowski. Producent: Sławomir Jóźwik Pamięta ktoś coś więcej? Zasady, konkurencje? Odpowiedz Link Zgłoś
tiffi1 Re: Ford Boyard 11.04.08, 12:39 Och tak uwielbiałam ten program. leciał na polskiej telewizji w kablówce w piątki wieczorem. pamiętam dokładnie bo jadłam wtedy domowe hot dogi ;-) Konkurencje były super, chodzili po linie, gdzieś wybieranie pieniędzy a obok siedziały lwy i te zagadki, był taki siwy "czarnoksiężnik" i on zadawał super zagadki. Jak ktoś nie odpowiedział, to musieli jakiegoś gracza poświęcić i zakuwano go w takie kajdanki w lwich paszczach. Niech wróci ten program ;-) Odpowiedz Link Zgłoś