Gość: max IP: *.chello.pl 04.09.03, 16:09 ale głupi serial oglądałem dziś pierwszy i ostatni raz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kabaretka Re: dla Wawrzeckiego - warto! IP: 81.219.160.* 06.09.03, 18:48 Może i głupi ten serial, ale i trochę śmieszny. A dla Pawła Wawrzeckiego i Jego talentu mogę oglądać wszystko. To jeden z najlepszych aktorów komediowych naszych lat. Jego Buła z "Graczyków "jest niesamowity. UWIELBIAM GO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: dla Wawrzeckiego - warto! IP: *.chello.pl 06.09.03, 19:54 jak se przypomne scenę z wawrzeckim i tym obleśnym doktorkiem to rzygać sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabaretka Re: dla Wawrzeckiego - warto! IP: 81.219.160.* 07.09.03, 12:16 Ej, max za mocno się wczuwasz! Ale przekonująca byla ta scena. To zasługa aktorów. Jeśli jednak serial Cię wkurza - to lepiej obejrzyj coś co sprawi Ci samą przyjemność. A co właściwie lubisz oglądać...? Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: szpital na perypetiach 07.09.03, 12:16 idiotycznie glupi debilny serial ... i ta piosenka na wstepie ze niby taka kur@@ smieszna i trafnie podsumowujaca stan sluzby zdrowia , spiewana przez to beztalecie , ktoremu sie wydaje ze jak sie ma glos i umie spiewac to juz to mozna robic na skale zawodowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: szpital na perypetiach IP: *.chello.pl 07.09.03, 13:39 oglądam wiele rzeczy w tym też seriale i jestem mało wybredny ale ten to jest gorzej niz debilny i jeszcze ten wojcicki ten co śpiewa piosenkę do serialu raz to obejrzałem i nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: szpital na perypetiach 07.09.03, 18:14 Ta Aleksandra (z 13 posterunku) sztuczna i drętwa. Swoją drogą,za bardzo ją wszędzie lansuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: szpital na perypetiach IP: *.chello.pl 07.09.03, 19:47 ona jest najlepsza w tym serialu, te jej nogi, dziwne tylko ze jej bohaterka wolala tego brzydkiego doktorka od kolesia ktorego gral goszcz Odpowiedz Link Zgłoś