myshen82 18.09.03, 13:09 Jest jeszcze, a jesli tak to kiedy i o ktorej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: CO Z BOREWICZEM??? 18.09.03, 13:36 Nie ma już. Teraz chyba będzie puszczony od nowa w Regionalnej Trójce. Sam Cieślak zapowiadał, tylko nie wiem czy jedynie w Łódź 3, czy w ogólnokrajowej. Gadał coś o tym, że maja być puszczone także odcinki, które nigdy nie ujrzały światła dziennego, ale nie wiem czy go dobrze zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: CO Z BOREWICZEM??? 18.09.03, 13:44 Źle zrozumiałeś. Od niedzieli Regionalna TVP, czyli tzw program 3 TVP będzie zapodawał te odcinki z serii, które nie były pokazywane podczas wakacji na TVP1. Ponieważ 'jedynka' robiła sobie co chciała z kolejnością odcinków, to teraz będą pokazane te, których nie było.. Po odcinku nr 1 w niedzielę pokazany będzie też film dokumentalny o fenomenie por. Borewicza i serialu itp. Polecam i zapraszam, bo wypowiadać się będą w tym filmie m.in. osoby z naszego forum i z wątku 'kto ogladał wczoraj borewicza' do! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: CO Z BOREWICZEM??? 18.09.03, 13:47 No to jestem w domu.:) Wszedłem do pokoju na koniec jego wypowiedzi, więc wyrwana była lekko z kontekstu. Hehe, pooglądam sobie ten dokument.:) Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: CO Z BOREWICZEM??? 18.09.03, 15:58 no to ja chyba tez źle zrozumiałam, chociaż widziałam zwiastuny na TV3 i tam tez mówili o nigdy nie emitowanych odcinkach Odpowiedz Link Zgłoś