Gość: Snake IP: *.devs.futuro.pl 10.01.02, 09:56 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 172.16.3.* 10.01.02, 11:48 A w czym rzecz? Też jesteś fanem i chcesz pogadać, czy wręcz przeciwnie - nienawidzisz tego serialu i chcesz zbluzgać fanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 62.233.147.* 10.01.02, 12:40 Gość portalu: P napisał(a): > A w czym rzecz? Też jesteś fanem i chcesz pogadać, czy wręcz przeciwnie - > nienawidzisz tego serialu i chcesz zbluzgać fanów? Zbluzgac? Nic podobnego. To max serial i zawsze go ogladam, ale prawie z nikim nie moge sobie o nim pogadac, bo nikt tego nie kojarzy. Czy to az taka nisza? Zawsze mi ustawia humor na kolejny dzien. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effa Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.jmk.lodz.pl 10.01.02, 12:50 serial jest zaiste absolutnie pokretny i nieslychanie zabawny:-) moj ulubieniec Harry z metalowa plytka i wybitnym wyczuciem rytmu jest dla mnie jak promyk slonneczny w najbardziej ponuer dni:-) pozdrawiam serdecznie E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 172.16.3.* 10.01.02, 12:55 Gość portalu: Snake napisał(a): > Zbluzgac? Nic podobnego. To max serial i zawsze go ogladam, ale > prawie z nikim nie moge sobie o nim pogadac, bo nikt tego nie > kojarzy. Czy to az taka nisza? Zawsze mi ustawia humor na kolejny > dzien. > Pozdrawiam. To się przyznam - jestem fanką. Ale nikt nie podziela mojego 'fanowstwa' (ba, zdarzają się represje!), stąd pytanie po której stronie barykady jesteś. Moją ulubienicą jest Sally! Przeżyłam ostatnio chwile nadziei, że w końcu rozstanie się z Donem, kiedy ten się dowie, że Sally 'jest' lesbijką. Ale - niestety... Pozdrawiam, Pat (wcześniej pod kryptonimem 'P') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Effa i Pat IP: *.devs.futuro.pl 10.01.02, 13:27 Wielu osobom polecilem ten film i teraz dziwnie na mnie patrza. Chrzanic to. Serial jest po mojej linii i tyle tu gagow, ze trudno to ogarnac. Chcialbym poznac ludzi, ktorzy to pisza. Dlugo sie zastanawialem, kto z tej 4ki moze przodowac, ale stwierdzam, ze kazdy to na swoj sposob powalona osobowosc i dedukcja. Do tego jeszcze Dupczek, DrAlbright Pat, zle oceniasz Dona. On jest bardzo tolerancyjny. Pamietasz odcinek w ktorym ukradl z prania majteczki Sally... On wiele dla niej zniesie ;-) Zastanawiam sie skad Harry bierze kreacje (szczegolnie koszule)? Sa ewidentnie trafione w gusta. A jak Wam sie podobal Dick w chorze Gospel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: ... IP: 172.16.3.* 10.01.02, 13:39 Gość portalu: Snake napisał(a): > Pat, zle oceniasz Dona. On jest bardzo tolerancyjny. Pamietasz > odcinek w ktorym ukradl z prania majteczki Sally... On wiele dla > niej zniesie ;-) Fakt! Przez chwilę zapomniałam, że to mężczyzna idealny! Ta Sally to ma dobrze... > Zastanawiam sie skad Harry bierze kreacje (szczegolnie > koszule)? Sa ewidentnie trafione w gusta. Po prostu potrafi je wypatrzeć na wystawach. Spróbuj wybrać się do jakiegoś domu towarowego i nie otwierać do końca oczu - na pewno coś fajnego znajdziesz... > A jak Wam sie podobal Dick w chorze Gospel? Wdzianko ekstra! Ale dziwię się, że nie pasowałby w klubie czarnych studentów, a w chórze gospel jakoś nie było problemem, że jest jedynym białym. Nie jestem kosmitką, więc może dlatego nie potrafię tego pojąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effa Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.jmk.lodz.pl 10.01.02, 11:53 są:-) a bo co;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.01.02, 13:20 Haj Snake, gdzieś już gadaliśmy, ale nie pamiętam o czym... Ale mielismy wspólne zdanie ;) A fanką jestem od zawsze i nawet nie przeszkadza mi, że znowuż powtarzają. Uwielbiam Sally. Pod jej wpływem wygoniłam kiedyś faceta z knajpy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 172.16.3.* 10.01.02, 13:30 To co, Ina, zakładamy tym razem fanclub Sally? Każdego członka obowiązuje garbienie się, tępawy wyraz pysia i zmiana partnera na rozlazłego grubasa (najlepiej policjanta, ale w związku z niedoborem kadr w policji może być przedstawiciel innego zawodu). Pa, Pat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.devs.futuro.pl 10.01.02, 13:38 Gość portalu: Ina napisał(a): > Haj Snake, gdzieś już gadaliśmy, ale nie pamiętam o czym... Ale mielismy > wspólne zdanie ;) > A fanką jestem od zawsze i nawet nie przeszkadza mi, że znowuż powtarzają. > Uwielbiam Sally. Pod jej wpływem wygoniłam kiedyś faceta z knajpy... Czesc Ina. Milo Cie widziec. Widze, ze nadal je mamy, a gadalismy oczywiscie o Dexterze. Kojarzysz namietna scene w kuchni Harrego i corke Dupczek z indykiem na glowie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 172.16.3.* 10.01.02, 13:44 Gość portalu: Snake napisał(a): > Czesc Ina. Milo Cie widziec. Widze, ze nadal je mamy, a gadalismy > oczywiscie o Dexterze. Ale się zrobiło 'towarzystwo wzajemnej adoracji'! Ja też jestem dexteromanką, nawet założyłyśmy z Iną fanclub Dee Dee [Może się zapiszesz? Chociaż jako facet pewnie wolisz Dextera, chłopca-geniusza...]. Doszłyśmy do wniosku, że Dee Dee i Sally mają ze sobą wiele wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.01.02, 13:49 Snake - faktycznie. Buziaka na dzien dobry, po latach... Aha o chciałam się pochwalic, ze to ja namówiłam Pat do oglądania ich. Pat - nie zakładamy nowego fanclubu, bo coraz bardziej jestem przekonana, że Sally to dorosła Dee Dee, pewnie ją kiedys Dex wysłał gdzies w kosmos no i dalej wiadomo! Co do Dona - moja koleżanka ma identycznego faceta! Jest prawnikiem, więc to całkiem blisko profesji Dona. I też sa fanami Solomonów. Czy wiecie, że jednym ze studentów jest syn Dicka, czyli Lithgowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 172.16.3.* 10.01.02, 14:06 Gość portalu: Ina napisał(a): > Pat - nie zakładamy nowego fanclubu, bo coraz bardziej jestem przekonana, że > Sally to dorosła Dee Dee, pewnie ją kiedys Dex wysłał gdzies w kosmos no i > dalej wiadomo! Pewnie wtedy jak ją Dexter podrzucił kosmitom do badań. Oni ją napewno sklonowali, przechrzcili na Sally i dawaj - spowrotem na Ziemię (w końcu 'nativ speaker')! Ale skoro Dee Dee to Sally, to dlaczego kocha Dona, a nie cały czas Chada Princely'ego albo Disco Bena? Czyżby zafundowano jej czyszczenie pamięci (i formatowanie dysku)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Don IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.01.02, 14:23 Chad poprostu się trochę roztył... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Wielki konkurs! Wspaniałe nagrody! IP: 172.16.3.* 10.01.02, 14:56 Gość portalu: Ina napisał(a): > Chad poprostu się trochę roztył... > ;) Trochę?!?! Swojego czasu widywało się go w 'Jedenastolatkowcu' i był z 10 razy szczuplejszy od Dona. Ale może rzeczywiście... Pewnie dlatego zmienił imię - żeby nikt nie poznał, że tak się rozlazł. Ale TY go przejrzałaś! Zuch dziewczynka!!! W nagrodę za rozwiązanie naszego konkursu pt."Gdzie jest Chad P.?" otrzymuje Pani talon na szaloną noc z Donem! Gratulujemy!!! Ale skoro wszyscy z Dexa przenikają do Planety, to gdzie podział się sam Dexter? Ogłaszamy konkurs dla naszych forumowiczów: "Gdzie ukrył się nasz Dex?". Odpowiedzi (z uzasadnieniem) prosimy nadsyłać na adres: www.gazeta.pl/forum/kino_i_telewizja/czy_sa_tu_fani_3_plnety_od_konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Wielki konkurs! Wspaniałe nagrody! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.01.02, 15:21 Czyzby chłopiec-geniusz skończył jako Harry??? Uzasadnienie: ironia losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Wielki konkurs! Wspaniałe nagrody! IP: 172.16.3.* 10.01.02, 15:34 Gość portalu: Ina napisał(a): > Czyzby chłopiec-geniusz skończył jako Harry??? > Uzasadnienie: ironia losu. Tak! I dlatego nie może otwierać do końca oczu, bo wszyscy by zauważyli, że ma okulary ukryte pod powiekami! Nagrodę masz już w kieszeni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.01.02, 13:57 Ona chyba nazywa się Dubcek, tak ptzynajmniej była podpisana na filmie o typowej zwykłej amerykańskiej rodzienie... :) Scenę z Vicky oczywiście kojarzę, ale to chyba nie była propozycja hi hi hi ;) A Albright, hm, ja tam bym nie była taka pewna co do niej... Pamiętacie film "Stożkogłowi"? No i kto tam był żoną Dana Ayckroyda (czy jak to się pisze...)? Rewelacyjna scena jak jej poleciały wody płodowe... ;) Ale to juz inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 62.233.147.* 10.01.02, 16:04 Ale czy Don to czasem nie Dex...? Ta anatomia, okulary i podobienstwo imion. A wiedze szlag trafil w Policji... A Sally jeszcze tego nie wie... Tyle ze Don nie jest z kosmosu. Nie jest? Poczekajmy. Kojarzycie odcinek, w ktorym Solomonom spodobala sie praca w szpitalnej Izbie Przyjec? Wbiegali pol dnia od wejscia z grupa pielegniarzy byle tylko towarzyszyc pacjentowi w drodze pod noz. Harry jako DrMoshe Pipczyk diagnozowal przy pacjencie ze zlamaniem odne pluc z zaznaczeniem "Niech Was nie zmyli poziom cukru":-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re:... IP: 172.16.3.* 10.01.02, 16:18 Gość portalu: Snake napisał(a): > Ale czy Don to czasem nie Dex...? Ta anatomia, okulary i > podobienstwo imion. A wiedze szlag trafil w Policji... A Sally > jeszcze tego nie wie... Tyle ze Don nie jest z kosmosu. Nie > jest? Poczekajmy. Bingo! Też miałam takie podejrzenia, za dużo tych podobieństw: 3-literowe imię na D + okulary + budowa ciała (łatwiej przeskoczyć niż obejść...). A na brak wiedzy i inteligencji można znaleźć wytłumaczenie w odcinku, w którym Dexowi przegrzał się mózg i cały system przestał działać. Tyle, że u Dona to przeszło w stan chroniczny, bo przy takiej dziewczynie jak Sally organizm jest cały czas rozgrzany, więc biedny mózg nie ma szans na obniżenie temperatury. Pozostaje tylko czekać aż Don (umalowany i w sukieneczce) pocałuje jakąś gąskę w pupę... Ale, ale! To oznacza, że Dex pozbawił Dee Dee dziewictwa? To zaczyna się robić chore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re:... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 08:52 No właśnie wczoraj też odkryłam, ze Dex to Don... Brzmi to okropnie i kazirodczo, ale podobieństwo jest niezaprzeczalne. Pat, mam wiersz!!! Rasizm! ;) A to jak biegali w szpitalu - rewelacja! Czy ktoś może trafił gdzieś na jakąś stronę Trzeciej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re:... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 11:38 Gość portalu: Ina napisał(a): > No właśnie wczoraj też odkryłam, ze Dex to Don... Brzmi to okropnie i > kazirodczo, ale podobieństwo jest niezaprzeczalne. > Pat, mam wiersz!!! Rasizm! ;) > > A to jak biegali w szpitalu - rewelacja! > > Czy ktoś może trafił gdzieś na jakąś stronę Trzeciej? Mowisz - masz. www.3rdrock.com/ www.epguides.com/3rdRockfromtheSun/ www.breaktv.com/nbc/3rock.html www.jumptheshark.com/t/3rdrockfromthesun.htm www.tvtome.com/3rdRockfromtheSun/ To jaka jest def. dobrotliwosci? :-)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Do Iny i Snake'a IP: 172.16.1.* 11.01.02, 12:37 Kochani, musimy się nauczyć hymnu! Dzielimy się na role: Ina przygotowuje transkrypcję 1. zwrotki, Snake - 2. Ja biorę na siebie 3. - najtrudniejszą: "Coś tam, coś tam, coś tam... statek kosmiczny!" [A żebyście nie oskarżyli mnie o lenistwo - przygotowałam też wersję oryginalną: "Something, something, something... spaceship!"] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Iny i Snake'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 13:00 Ja spisałam wiersz! I trzeba tez spisać wytyczne. No ale hymn to podstawa. Snake - wstyd mi, ale brak mi odpowiedzi!!! A nie moge się teraz wyrwać z pracy by raz jeszcze obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Do Iny i Snake'a IP: *.devs.futuro.pl 11.01.02, 13:29 Alez Pat, przeciez slowa hymnu konczyly sie juz na 1szej zwrotce, a i tu byly czarne dziury typu "cos tam, cos tam". Dalej juz tylko skoczna muzyczka i wielkie checi (mmmm lub hmmm). Ina, ale wieczorem jestes? Wiesz, 19.35. Mus. Pozdr. Acha dziewczyny, chrapiecie podczas snu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: ... IP: 172.16.1.* 11.01.02, 13:52 Gość portalu: Snake napisał(a): > Alez Pat, przeciez slowa hymnu konczyly sie juz na 1szej > zwrotce, a i tu byly czarne dziury typu "cos tam, cos tam". Dalej > juz tylko skoczna muzyczka i wielkie checi (mmmm lub hmmm). No właśnie! Powinieneś być mi wdzięczny, że dostała Ci się 2. zwrotka, a największą robotą obarczyłam kogo innego (konkretnie Inę), a Ty jeszcze marudzisz? Poza tym nie zapominaj, że ostatnia zwrotka przecież istnieje (co prawda w postaci szczątkowej), więc hymn składa się z czegoś więcej niż tylko początkowych wersów... > Acha dziewczyny, chrapiecie podczas snu? Jak traktor! Dlatego wysypiam się w dzień, żeby mężowi w nocy nie przeszkadzać. A jak on już zaśnie, to trochę sobie pooglądam telewizję w łóżku, trochę podjem... Hihi ;) Pozdrawiam, Pat PS. I co, znalazłeś jakąś fajną kreację a la Harry? Jeśli nie - mogę Ci podrzucić koszulę mojego ojca z czasów hipisowskich... Wzorek 'rzygawiczny', ale chyba o to chodzi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Iny i Snake'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 15:53 Nawet jak nie to sie nagrywa, spoko!! Do poniedzialku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Do Iny i Snake'a IP: 62.233.147.* 11.01.02, 16:18 A myslalem ze tylko ja to nagrywam. To jednak prawdziwy fanklub. Orajt w takim razie. Ale gdzie reszta ludzi, np. Effa, P ? Pat, przyznam, ze rozgladalem sie za kreacjami Harrego, ale w normalnej sieci sprzedazy nie ma szans. Facet nie jest byle kim - komerchy nie zaklada. Ide za tydzien na karnawalowe party i teraz widze, ze moge nie zdazyc z kreacja. Przeciez nie zarzuce Wolczanki. Nadzieja w szafie ojca. Kiedys takie lansowal. Kamizelke w romby i megakrawat w planety ma na bank. Gorzej koszula. Postrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Iny i Snake'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 15:57 Nie chrapiemy, ale postaramy sie nauczyc ;) Koszule Harrego super, ale zwroc tez uwage na pulowery, spodnie i buty. Zreszta wszystko. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? 11.01.02, 18:26 Jeden z lepszych sitcomow na polskich stacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozskaf Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 12.01.02, 13:44 kiedy widzę komandora w innych filmach nie mogę się oprzeć wrażeniu,że on ciągle jest komandorem.Fanem jestem również ,mam nagranych parę kaset z czecią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 18:01 Gość portalu: rozskaf napisał(a): > kiedy widzę komandora w innych filmach nie mogę się oprzeć wrażeniu,że on > ciągle jest komandorem.Fanem jestem również ,mam nagranych parę kaset z czecią Mam to samo. Czy to dramat czy kryminał, mam wrażenie, że gość puści oko i zarży głupio jak to zwykł robić w Trzeciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 64.122.28.* 03.02.02, 14:47 sa Odpowiedz Link Zgłoś
brutuska Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? 12.01.02, 20:33 to jeden z najlepszych seriali jakie ogladałam szkoa tylko że ciągle powtarzają stare odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Dick Solomon IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 09:01 Ja go uwielbiam w roli psychopatów! Czy ktoś pamięta "Na krawędzi" ze S. Stallone? No Dick był tam rewelacyjny. I ten jego tekst: "Zabijesz miliony nazwa cie zwycięzcą, zabijesz jednego nazwa cie mordercą...". Rewelacyjny był tez w "Swiecie wg Garpa" jako Roberta - transseksulastka ;) A wogóle ludzkość miałaby wiecej dzieci gdyby jadła pieczywo czosnkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Dziś rano... IP: 172.16.3.* 14.01.02, 09:55 Dziś rano (przy goleniu) tak intensywnie nuciłam pod nosem: "Przez kosmos mkniemy szybciej niż światło... coś tam, coś tam, coś tam... statek kosmiczny!", że aż mój pies zaczął wyć (hymn oczywiście!)... Mówią, że szczerość jest lepszym rozwiązaniem niż wstrzemięźliwość seksualna... Co wy na to? Pozdrawiam ;) PS. Ina, co z wierszem? Miał być z podziałem na role... A nie ma w ogóle... Chlip chlip... [Onet mi cały czas nie wchodzi, więc maila dostaniesz później... Ale nie traćmy nadziei!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Dziś rano... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 10:22 Holender, wzięlam go ale zapomnialam o podziale... Czy może być bez podzialu? A odcinek u ginekologa to mój był zawsze mój ulubiony. Znam go juz chyba na pamięć. Snake! Dobriczynność - trzeba się nachlac i walić sąsiadów kijkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Dziś rano... IP: 172.16.3.* 14.01.02, 10:34 Gość portalu: Ina napisał(a): > Holender, wzięlam go ale zapomnialam o podziale... Czy może być bez podzialu? Może być bez podziału, byle był (mam takiego doła, że 'pocieszacz' jest konieczny)! I tak najważniejsze wiem - że to Harry mówi: "RASIZM!". Za tą rolę powinien dostać Oscara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Dziś rano... IP: *.devs.futuro.pl 14.01.02, 10:36 Gość portalu: Ina napisał(a): > Holender, wzięlam go ale zapomnialam o podziale... Czy może być bez podzialu? > > A odcinek u ginekologa to mój był zawsze mój ulubiony. Znam go juz chyba na > pamięć. > > Snake! Dobriczynność - trzeba się nachlac i walić sąsiadów kijkami! Brawo Ina. Natomiast moj ulubiony cytat to "Zryj asfalt, ha ha haa!!" Kto to powiedzial i kiedy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Dziś rano... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 11:37 Zaklinam się na "something something and space ship", że nie pamiętam... Co za wstyd! Proszę o podpowiedź! Czy wasze drinki też dziwnie smakują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Dziś rano... IP: *.devs.futuro.pl 14.01.02, 12:25 Gość portalu: Ina napisał(a): > Zaklinam się na "something something and space ship", że nie pamiętam... > Co za wstyd! Proszę o podpowiedź! > > Czy wasze drinki też dziwnie smakują? > Podpowiadam, ze akcja dzieje sie na policyjnym motocyklu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Dziś rano... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 12:39 Oh, no to musiała byc Sally!!! To jest prawdziwy porucznik! "Co dziś zrobiłaś na obiad?" "Hamburgery. Musicie tylko iść do baru i zamówić." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Dziś rano... IP: *.devs.futuro.pl 14.01.02, 13:23 Gość portalu: Ina napisał(a): > Oh, no to musiała byc Sally!!! > To jest prawdziwy porucznik! Tak, to kwestia Sally podpalonej predkoscia policyjnego motoru. Krotko potem oficer Don Orvill zyskal przydomek "Don Tartare" vel "Skwarek" dzieki licznym strupom i polamaniom podczas tej przygody. > > "Co dziś zrobiłaś na obiad?" > "Hamburgery. Musicie tylko iść do baru i zamówić." A to pamietasz: Sally: Co to jest taniec, Tommi? Tommi: ?? Sally: Harry, umiesz tanczyc? Harry: Nie wiem, ale sprawdze - tu wstaje od stolu i wykonuje kilka ruchow w rogu kuchni, po czym stwierdza - O tak, umiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Dziś rano... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 13:45 Ale rozważając, tam na poważnie, zauważyłeś pewne zmiany? Kiedyś Harry non stop siedział z nosem w tv, teraz już nie. Poza tym kiedyś Tommy był najrozsądniejszą z nich jednostką ale od kiedy zaczął wiecej spędzać czasu z wujkiem, coraz bardziej się do niego upodabnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Dziś rano... IP: 62.233.147.* 14.01.02, 15:17 Tommi jest w takim wieku, ze latwo ulega czyims, niekoniecznie pozytywnym wplywom, natomiast Harry chyba sie rozwija. Wie juz, ze ma idealne rysy i wie, ze jest potrzebny (ma w czapie antene). Sadze, ze w krotkim czasie zagrozi pozycji Sally lub bedzi chcial sie usamodzielnic. Nie raz juz uciekal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Dziś rano... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 22:01 Nie dosyć, ze uciekał, ale nawet chciał zostać dobrym alkoholikiem! No i jednak Harry dostał pracę! y robi Dickowi niesmaczne drinki, ewewntualnie żebrze... ;) Snake! Jak tam impreza???? Ciuchy gotowe? Ja tez bym chciała taka kurtkę a'la Big Foot! Dla wszystkich wielbicieli poezji, cos poniżej w poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Poezja IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 22:02 GDYBYŚMY MOGLI ZMIENIĆ ŚWIAT Gdybyśmy mogli zmienić świat Rasizm Jest wśród nas Rasizm Precz z rasizmem Precz Rasizm Precz (- stoisz na mojej stopie!) Niech nigdy więcej czarny pasażer nie będzie musiał się bać Że biały pilot zabije jego i pozostałych pasażerów Rasizm Marzymy o świecie w którym wszystkie zdjęcia byłyby kolorowe Ludzie nie robiliby zdjęć czarno-białych Żeby nie podsycać segregacji rasowej I wszystkim by to pasowało Morał: W tym świecie Amerykanie Robiliby pranie Chińczykom Wrzucilibyśmy białe i kolorowe ubrania do jednej pralki I wypralibyśmy w czterdziestu stopniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Do Snake'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 22:04 Dlaczego "Snake"? czy to od "Snake Pleaskena" (czy jak to sie pisze...) z "Ucieczki z Nowego Jorku"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Pat IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.01.02, 22:18 Pat, najdroższa, wybacz mi że kalam to forum takim filmem jak "Ucieczka z Nowego Jorku" (pewnie i tak nie wiesz co to jest...) ale Kurth Russel też cos w sobie ma! Wierz mi, świat się nie kończy na Donie, który jest tak przystojny, że, co prawda, mógłby reklamować papierosy mentolowe. Są jeszcze inny aktorzy charakterystuyczni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Do Snake'a IP: 62.233.147.* 15.01.02, 09:42 Gość portalu: Ina napisał(a): > Dlaczego "Snake"? czy to od "Snake Pleaskena" (czy jak to sie pisze...) > z "Ucieczki z Nowego Jorku"? Ksywka operacyjna Snake ma swoje zrodlo w filmie "Easy Rider", w ktorym stary Fonda i Dennis Hopper jezdzili na motorach. Cos w tym filmie jest, ze raz w roku musze go obejrzec. Pozdrawiam PS. I prosze, Harry awansowal :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Snake'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.01.02, 09:50 Jeszcze nie widziałam wczorajszego odcinka, mam poślizg :) A co było? Za to rano w Dexterze Dee Dee znów męczyła żółwia, żeby się wykluł :) Każdy ma swój film, który raz po raz musi zobaczyć. Ja mam "Dzikość serca" D. Lyncha. Pat - pobudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Już jestem! IP: 172.16.3.* 15.01.02, 10:16 Gość portalu: Ina napisał(a): > Pat - pobudka. Nie budź mnie! Może akurat śni mi się coś interesującego (jak wczoraj)... Hi hi ;) Może trochę zaspałam, ale jestem usprawiedliwiona: opijałam awans Harry'ego (na Harolda). Teraz czeka go więcej odpowiedzialnych obowiązków, a co za tym idzie - będzie go więcej na wizji (hip hip, hura!) i już nie będzie musiał uciekać w alkoholizm, żeby zwrócić na siebie uwagę (kamerzysty)... Ale to nie był jedyny powód do picia: musiałam sobie poprawić humor, bo od piątku nie widziałam Dona!!! Buhuhu... O, ja nieszczęśliwa!!! A słyszeliście, że wczoraj 'Dablju' Bush zadławił się PRECLEM oglądając jakiś mecz (jak ich, tzn. Amerykanów, znam - baseball'owy) i stracił przytomność? Ja w tym wietrzę sabotaż Sally i Harry'ego! Albo Tommy'ego - w ramach zemsty na Alissie za wylanie z pracy! > Każdy ma swój film, który raz po raz musi zobaczyć. Ja mam "Dzikość serca" D. > Lyncha. A ja mam 2: - na poprawę nastroju: "Yellow Submarine", koniecznie w wersji oryginalnej, żeby było słychać ten potworny liverpoolski akcent [Szczególnie polecam kwestię: "Would you believe me if I told you I was being followed by yellow submarine?"] - w celu zdołowania (w końcu życie nie może być wieczną sielanką): "Instytut Benjamenta, or This Dream People Call Human Life" z boskim Markiem Rylancem na osłodę... Pozdrawiam ;) PS. Ina, szykuj się na lawinę maili. Nadchodzę!!! [Powinno być: "Nadchodzą!", ale to już nie brzmi tak fajnie...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Już jestem! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.01.02, 12:17 To ta sama żólta łódź podwodna, na której przez dwa lata mieszkali Solomonowie? Snake - koniecznie zdjęcia rób na imprezie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Do Iny i Pat IP: 62.233.147.* 15.01.02, 11:36 Dziewczyny, dzieki mojemu Starszemu mam juz kompletny stroj na impreze. Koszule zdobi tematyka marynistyczna, a dokladnie takie trojkatne flagi kodu morskiego. I tu uwaga: nie jakes tam malutkie - jedna flaga na pol rekawa! Czujecie, jaki grzmot estetyczny? Max. No i te kolnierze. Rogom brakuje 10 cm do kieszeni. Kamizelka pomarancz i krawat w fale. Mimo to nie siegam Harremu do piet. Mam za mocno otwarte oczy mimo, ze sa normalne. Ide w jeansach, bo ojca spodzien jest okej, ale nie moge w nich usiasc. Wlochata kurtka jest nieosiagalna. Czuje ze wstrzasne publika. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Kreacja Snake'a IP: 172.16.3.* 15.01.02, 12:37 Gość portalu: Snake napisał(a): > Dziewczyny, dzieki mojemu Starszemu mam juz kompletny stroj > na impreze. Koszule zdobi tematyka marynistyczna, a dokladnie > takie trojkatne flagi kodu morskiego. I tu uwaga: nie jakes tam > malutkie - jedna flaga na pol rekawa! Czujecie, jaki grzmot > estetyczny? Max. No i te kolnierze. Rogom brakuje 10 cm do > kieszeni. Kamizelka pomarancz i krawat w fale. Mimo to nie > siegam Harremu do piet. Mam za mocno otwarte oczy mimo, ze > sa normalne. Ide w jeansach, bo ojca spodzien jest okej, ale nie > moge w nich usiasc. Wlochata kurtka jest nieosiagalna. Czuje ze > wstrzasne publika. > Pozdrawiam. Snake, Twoja kreacja jest boska! Cały czas nie mogę się otrząsnąć... Ale mam coś, czego Ty nie masz: włochatą kurteczkę!!! Hi hi ;) Wczesne przedszkole, więc nie nosiłam jej od jakichś 20 lat, ale czego się nie robi dla idola! Wczoraj próbowałam ją na siebie wcisnąć i udało się!!! Stanęłam twarzą w twarz z Harrym i dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że patrzę w lustro... [Nie, żebym była tak nieurodziwa... Chodzi o wrażenie ogólne.] Zaczęłam też nosić koszulę mojego ojca (tą z 'rzygawicznym' wzorkiem), ale ludzie (chyba przez zazdrość!) dziwnie się na mnie patrzą... Prostaki, nigdy nie zrozumieją... Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Kreacja Snake'a IP: 62.233.147.* 15.01.02, 14:50 Pat, nie mow. Nie wierze. A jest czerwona podszewka? A wejdzie na Snake'a dlugosci 1.84 m? Jade do Ciebie :-))) Nic sie nie przejmuj, ze ludzie patrza. To Ci sami, co patrza jak pogotowie tnie na sygnale lub gdy pytasz w sklepie czy jest kawa bez kofeiny. Ja w sobote wieczorem zamierzam wyznaczyc nowy styl na ulicy. Harry's style! Pozdr. PS. A jednak sprawdza sie stare powiedzenie, ze na rodzicach mozna zawsze polegac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Kreacja Snake'a IP: 172.16.3.* 15.01.02, 15:49 Gość portalu: Snake napisał(a): > Pat, nie mow. Nie wierze. A jest czerwona podszewka? A > wejdzie na Snake'a dlugosci 1.84 m? Jade do Ciebie :-))) Jest czerwona podszewka! I ciemnoszara (może jak wypiorę, to zmieni kolor...) powłoka futerkowa z jasnym 'balejażem'. Identyko jak Harry'ego! Tylko rozmiar 'nie tego'... Na drobniutką Pat długości 1.65m wlazło, więc jeśli jesteś szczupłym Snake'iem - nie powinno być problemu. Jeśli oczywiście lubisz nosić bolerka z krótkimi rękawkami... Jest tylko jeden problem: odkąd je wczoraj założyłam - w ogóle się z nim nie rozstaję (poranny prysznic był udręką!). Ale tak czy siak przyjedź, coś wymyślimy ;) > A jednak sprawdza sie stare powiedzenie, ze na rodzicach > mozna zawsze polegac. Na rodzicach wcale nie można polegać! Jak moja mam mogła być tak krótkowzroczna, żeby mi nie kupić takiego 'misia' od razu na wyrost, w jakimś większym rozmiarze. Byłoby jak znalazł! A przecież były ciężkie czasy... A najlepiej dwa takie 'misie', to bym Ci jednego odstąpiła. Chociaż po ojcu niektóre rzeczy (w stylu Harry'ego) zacznę donaszać, więc w sumie złego słowa nie powiem! > Nic sie nie przejmuj, ze ludzie patrza. To Ci sami, co patrza jak > pogotowie tnie na sygnale lub gdy pytasz w sklepie czy jest > kawa bez kofeiny. Nie wiem jak to jest, bo nie muszę kupować kawy w sklepie. Jak Dexter i Dee Dee całą wyżłopią - po prostu zaglądam do szafki i Carlos daje mi nową paczkę! Bo: "Kawa jest potrzebna dorosłym do porannego startu..." [Ale to już sprawa do poruszenia na wątku Dexterowym...] > Ja w sobote wieczorem zamierzam > wyznaczyc nowy styl na ulicy. Harry's style! Pozdr. Możnaby urządzić wielki ogólnopolski happening: Ina w Poznaniu, ja w Warszawie, a Ty w swoim Snake City (czy skąd tam jesteś... Skąd Ty w ogóle jesteś?), pod hasłem... Yyy... No, chociażby w celu uczczenia awansu Harry'ego. Ubralibyśmy się a la Harry (my już mamy wdzianka, trzeba się zorientować jak Ina stoi z takimi ciuchami) i krzewili ideę i światopogląd Harry'ego wśród ciemnej gawiedzi... Jakie głupie pomysły przychodzą światłemu (nie ukrywam!) człowiekowi do głowy pod koniec dnia... Aż dziw bierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Kreacja Snake'a IP: *.devs.futuro.pl 16.01.02, 15:08 Gość portalu: Pat napisał(a): > Możnaby urządzić wielki ogólnopolski happening: Ina w Poznaniu, ja w Warszawie, > a > Ty w swoim Snake City (czy skąd tam jesteś... Skąd Ty w ogóle jesteś?), pod > hasłem... Yyy... No, chociażby w celu uczczenia awansu Harry'ego. > Ubralibyśmy się a la Harry (my już mamy wdzianka, trzeba się zorientować jak In > a > stoi z takimi ciuchami) i krzewili ideę i światopogląd Harry'ego wśród ciemnej > gawiedzi... > Jakie głupie pomysły przychodzą światłemu (nie ukrywam!) człowiekowi do głowy p > od > koniec dnia... Aż dziw bierze! > Happening jest trafnym pomyslem. Moglibysmy zaczac w 3ke, laczac sie z naszych miast. Wawa-Poznan-Lodz. Na poczatku byloby skromnie, ale po 10 latach... Widzisz, co sie dzieje z Orkiestra? Cala Polska skacze w strojach Harrego. Transmisja "live", orkiestra gornicza i wolontariusze. Witamy sie haslem Harrego "O yea?". Byloby najs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat O yeah! IP: 172.16.3.* 16.01.02, 16:17 Gość portalu: Snake napisał(a): > Cala Polska skacze w strojach Harrego. Transmisja > "live", orkiestra gornicza i wolontariusze. Witamy sie haslem > Harrego "O yea?". Byloby najs. Tak! Tak! I jeszcze raz: tak! Ta wizja przemawia do wyobraźni! Takiej Polski pragną wszyscy Polacy, a my (tj. nasza trójka) możemy im ją dać! Zjednoczmy się więc w tej słusznej, wspólnej sprawie! Apeluję do wszystkich lumpeksów na terenie całego kraju: otwórzcie swe podwoje i dajcie maluczkim szansę na osiągnięcie wielkiego szczęścia! Niech wszystkie 'sekend-hendy' będą dofinansowywane ze skarbu państwa! Niech w zamierzchłą przeszłość odejdą czasy, kiedy Polak krępował się wdziać elementy garderoby gryzące się kolorystycznie! Niech żyje zgrzyt estetyczny! Hip hip - hura! Nie bójmy się pójść krok dalej: transmisja 'live' z występów wolontaryjnej orkiestry górniczej skaczącej w strojach Harry'ego! Jak szaleć, to szaleć! Euforia przed telewizorami! Uszami wyobraźni (jest coś takiego?) już słyszę ten ryk 40 milionów gardeł (wliczając dzieci i starców, bo też potrafią ryczeć)... Pozdrawiam, ogarnięta szałem organizacyjnym Pat ;o) PS. Miało być jeszcze hasło: "Wypuśćmy mole z szaf!", ale już nie wiedziałam gdzie je wcisnąć... PS 2. Musimy jeszcze wymyślić jakieś logo, które nasi wolontariusze będą rozklejać ludziom na garderobie... Hmmm... Ciężka sprawa... Może dawać każdemu po kamyku (w końcu to '3rd ROCK...')? PS 3. Pozostaje jeszcze kwestia organizacyjna: zaczynamy w tą sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: O yeah! IP: *.devs.futuro.pl 16.01.02, 16:36 Wow! Pat, ale poplynelas. Wdrozyc to wszystko, a bedzie Nas widac z kosmosu. Jump! Jump! Jump! Logo widze jedno: to oczywiscie planetka. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka? Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? 15.01.02, 11:05 Tak, tak, tak!!!!!!!! Sa. Ja i mój synek. Pies tez oglada (musi, bo wtedy chocby nie wiem co, siedzimy i sie gapimy). Mialam kiedys zeszycik z bon motami z tego serialu, ale gdzies mi sie zgubil :-(( Pozdrawiam kolezanki i kolegów po fachu :-D korespondencyjna Foczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.01.02, 12:14 Zapraszamy Foczkę częściej. Prosze koniecznie odnaleźć zeszyt! ;) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka? Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? 16.01.02, 08:52 Gość portalu: Ina napisał(a): > Zapraszamy Foczkę częściej. Prosze koniecznie odnaleźć zeszyt! ;) Dzieki za zaproszenie! Widzieliscie wczoraj jak Sally tarla ser do makaronu? Niestety ja juz mam tarke... Psia kosc! Foczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re:... IP: 172.16.1.* 16.01.02, 09:33 foczka? napisał(a): > Widzieliscie wczoraj jak Sally tarla ser do makaronu? > Niestety ja juz mam tarke... Psia kosc! A ja na szczęście wsadziłam tarkę w jakieś nikomu nie znane miejsce, więc patent Sally przypadł mi do gustu. Muszę tylko zapuścić dłuższe szpony, żeby serowe wiórki były bardziej imponujące... I udało mi się zamówić w sklepie internetowym książki Margaret Williams, więc już niedługo nauczę się robić takie urocze wianuszki na drzwi i talerze z lodu... No i oczywiście ciasteczka w kształcie sznaucerków... W końcu każdy posiłek jest okazją do świętowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Ach, ten Harry... IP: 172.16.1.* 16.01.02, 10:36 Doszłam do wniosku, że Don nie jest dla mnie właściwym facetem! Nawet nie umie zrobić z serwetki łabędzia ani pawia... Poza tym nie zamierzam łamać serca Sally. Co innego Harry... Przystojny, umie się gustownie ubrać... A jak spojrzy na kobietę tym swoim świdrującym wzrokiem! I jeszcze do tego ten awans... Dobrze, że opisał swoją fantazję - przynajmniej wiem, co mam robić. Siedzę teraz w sweterku z angory (chociaż łaskocze mnie w kark!) i próbuję wykombinować, o co mu chodziło z tymi mokrymi stopami... Snake, jako że włożyłam sweterek - futerkowa kurteczka leży odłogiem (ale tylko tymczasowo!). Więc się zgłoś, to Ci dam ponosić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Do Pat i Iny IP: *.devs.futuro.pl 16.01.02, 14:59 Gość portalu: Pat napisał(a): > Doszłam do wniosku, że Don nie jest dla mnie właściwym facetem! > Nawet nie umie zrobić z serwetki łabędzia ani pawia... Poza tym nie zamierzam > łamać serca Sally. > > Co innego Harry... > Przystojny, umie się gustownie ubrać... A jak spojrzy na kobietę tym swoim > świdrującym wzrokiem! I jeszcze do tego ten awans... > Dobrze, że opisał swoją fantazję - przynajmniej wiem, co mam robić. Siedzę tera > z > w sweterku z angory (chociaż łaskocze mnie w kark!) i próbuję wykombinować, o c > o > mu chodziło z tymi mokrymi stopami... > > Snake, jako że włożyłam sweterek - futerkowa kurteczka leży odłogiem (ale tylko > > tymczasowo!). Więc się zgłoś, to Ci dam ponosić... Chce tylko powiedziec, ze mialem dzis fantazje erotyczne z Waszym udzialem. Tak! A wszystko przez te Wasze gladkie posladki. Damn You !!! hahahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Do Pat i Iny IP: 172.16.3.* 16.01.02, 16:25 Gość portalu: Snake napisał(a): > Chce tylko powiedziec, ze mialem dzis fantazje erotyczne z > Waszym udzialem. Tak! A wszystko przez te Wasze gladkie > posladki. > Damn You !!! hahahaaaaaa Jeśli o mnie chodzi, to jeśli nie było w nich Niny (Ina może być...) - nie mam nic przeciwko! Ale nie było w nich nic o sweterkach z angory, prawda? Łaskocze potwornie! Ten Harry, jak czasem coś wymyśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Harry złamał mi serce... IP: 172.16.3.* 17.01.02, 09:56 Harry złamał mi serce! A ta pralniana ździra nawet go nie doceniła! Tak w ogóle, to właśnie sobie kupiłam takie śliczne piżamko-śpioszki, jak ma Harry. Wściekle czerwone oczywiście! Pozdrawiam i miłego dnia życzę, Pat ;o) PS. Cytat dnia: "Sikasz mi na buty i mówisz, że pralka przecieka?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Harry złamał mi serce... IP: *.devs.futuro.pl 17.01.02, 11:33 A gdzie jest Ina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: ... IP: 172.16.3.* 17.01.02, 11:37 Gość portalu: Snake napisał(a): > A gdzie jest Ina? Wczoraj była chora. Dzisiaj ma dużo roboty, ale pewnie się zgłosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Pat i Foczka IP: *.devs.futuro.pl 17.01.02, 12:13 Gość portalu: Pat napisał(a): > Gość portalu: Snake napisał(a): > > A gdzie jest Ina? > > Wczoraj była chora. Dzisiaj ma dużo roboty, ale pewnie się zgłosi... ...Mhm. Martwilem sie. Zauwazylem pizamke Harrego. Jest very stylish, ale nie do zdobycia. Do ojca nie dzwonie, bo pomysli, ze gotuje mi sie pod dachem. Z reszta to typ "zdobywcy Alaski". Nie sadze, by mial taki model w swoim archiwum. Foczka, znalazlas juz zeszyt? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: ... IP: 172.16.3.* 17.01.02, 12:28 Gość portalu: Snake napisał(a): > Zauwazylem pizamke Harrego. Jest very stylish, ale nie do > zdobycia. Do ojca nie dzwonie, bo pomysli, ze gotuje mi sie pod > dachem. Z reszta to typ "zdobywcy Alaski". Nie sadze, by mial taki > model w swoim archiwum. Ja nie wiem, jak to jest, ale Warszawa zawsze wydawała mi się mało cywilizowanym ekonomicznie miastem (np. rynek muzyczny leży w porównaniu z takim Krakowem czy Wrocławiem!), a wychodzi na to, że tylko tu można nabyć futrzaną kapotkę [A propos - dałam do przeróbki na większy rozmiar; jutro odbieram od krawca i zaczynam nosić 'outdoor'. Hi hi!] i czerwoną piżamkę (w sklepach - pełny asortyment rozmiarów). Może jednak zacznę doceniać stolicę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: ... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.01.02, 14:03 ... Tu wyobraźcie sobie jak Wam salutuję. Oj, Pat, chyba nie widziałaś jak nasi ulubieńcy salutują, coś w tej części oszczędzają tych gestów, ale 7.lutego jestem słuzbowo w Warszawie, możemy się umówić na pokaz pod Teatrem Rozmaitości. Jeden dzień nieobecności (próbowałam zjeść spaghetti a'la Sally i źle się to skończyło trochę...) i tyle straciłam. Organizację happeningu, przymiarki... Już chciałam się rozpłakać, że nie mam takich ciuchów, ale na szczęście widziałam wczorajszy odcinek i mam! Mam taką bluzkę jak Harry w samochodowym kinie! A kurtkę postaram się kupić. Pochodzę tez po smietnikach i z pewnością dorwę gdzieś spodnie w kratkę i to nawet troche śmierdzące, co się okazuje tylko moze mnie do Harry,ego upodobnić. Chociaż wolałabym byc Sally, ach, jak uroczo się garbi... I jak rewelacyjnie przegoniła tego wysokiego, dużego z pralni! A co! W końcu jest starszym poruczniekiem i byle cywil nie będzie jej podskakiwał! Acha, wszystkich wielbicieli "Trzeciej" zapraszam na kawę z serem. Pat, wyjaśniam już (dokładniej niż wczoraj) - kiedyś Sally podpytywała Mammie Dubczek o gotowanie i ta jej powiedziała, że żółty ser można dodawac praktycznie do wszystkiego. No więc Sally zaczęła do kawy wsypywac tarty żółty ser...Nie było tego widać, ale my juz wiemy, że tarła tipsami. No właśnoe Pat - własne pazury chyba nie wystarczą. "Jeśli chodzi o mnie możecie jeść stopami" "Albright do tyłu!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: ... IP: 62.233.147.* 17.01.02, 14:05 Zatem bede sie teraz ubieral w stolicy. Czy to nie bedzie zbytnia ekstrawagancja? Ale czego sie nie robi dla odpowiedniego image'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Do Iny i Snake'a IP: 172.16.3.* 17.01.02, 14:22 Czyli umawiamy się 7. lutego w Warszawie? Snake - będziesz mógł? Trochę sobie posalutujemy (żeby Ina była zadowolona), potem ruszymy na podbój lumpeksów (w celu uzupełnienia garderoby Snake'a), a na koniec zapraszam na kawę z serem (to już dla mojej przyjemności!)... To czekam na Was na dworcu! [Tzn. zacznę czekać dopiero 7.02...] PS. Ina, jak możesz być tak nieuważna - Sally tarła ser WŁASNYMI paznokciami! To melony były konsumowane przy pomocy tipsów. Nie robisz szczegółowych notatek? Zawiodłaś mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Iny i Snake'a IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.01.02, 14:55 Ale wstyd ale wstyd... Dostaniesz Pat w ramach przeprosin podwójną porcje sera do kawy. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re:... IP: 172.16.3.* 17.01.02, 15:06 Gość portalu: Ina napisał(a): > Dostaniesz Pat w ramach przeprosin podwójną porcje sera do kawy. Może być? Dobra - idę na to! Taki ze mnie kawosz (w sesji dochodzę do 6 kaw dziennie, wypijanych głównie nocami!), że zgodzę się na wszystko, byle tylko zawierało kofeinę. I w tym upodabniam się do rodziców DD i Dexa... Odpowiedz Link Zgłoś
foczka? Re: Pat i Foczka 17.01.02, 13:57 Gość portalu: Snake napisał(a): > Gość portalu: Pat napisał(a): > > > Gość portalu: Snake napisał(a): > Foczka, znalazlas juz zeszyt? Nnnieeeee... A wczoraj wpadlo pare osob i w ferworze to nawet zapomielismy wlaczyc! Dzisiaj poszukam, moze cos z pamieci odtworze? Pzdr, Foczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:02 witam ogladalem dzisiaj/wczoraj odcinek o dziurze. byl swietny tak jak i poprzednie. juz nie pamietam ktory raz go ogladalem 3 moze 4. ten serial jest boski. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? 30.01.02, 22:28 Ja tez jestem fanka! Moje ulubione texty to: 1. Odcinek, jak Dicka wywalili z pracy w szkole i poszedł żebrać do dziekana, żeby go spowrotem przyjął "I powiedziałem mu, że może mnie pocałować w naleśnik!" 2. Odcinek, w którym wszyscy biorą udział w konkursie tanecznym i Dick mówi do swojego rywala "Aha, zapomniałbym- dzwonił goryl. Prosił, żebyś mu oddał dupę, którą od miesiąca nosisz na twarzy." Nawiasem mówiąc pierwszy z textów wszedł na stałe do mojego słownika, a drugi chyba tylko dlatego nie, że nie posiadam antagonistów z brodą... I jak tam, dalej planujecie spotkanie w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: 212.191.129.* 01.02.02, 11:19 Przyznam, ze troche zaniedbalismy ten watek. Tym bardziej, ze bylo juz kilka odcinkow z nowej serii. Jak Ci sie podobal Indiana Dick i Harry turysta? Jezeli chodzi o spotkanie to nie wiem jak Ina i Pat, ale ja chetnie. Gorzej z czasem. Czesto latwiej mi wykrecic srube w powietrzu niz znalezc luke. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Czy sa tu fani 3-ej PLANETY OD SLONCA ??? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 02.02.02, 17:56 Witam po długiej nieobecności! Złe ludzie odcięły mnie od komputera. Ale spotkanie 7.lutego w "stolycy" nadal aktualne! Pat i Ina zapraszją na zlot fanów 3-ej! No i w końcu nowe odcinki! Odpowiedz Link Zgłoś