Gość: yeeha IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.09.03, 19:23 Jaroszy jest bratem Hanki...mam takie wrażenie :-) czy ktoś wie coś może na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: M jak miłość IP: *.chello.pl 29.09.03, 21:03 mnie dziwi dlaczego hanka porzuciła męża, tak szybko co się stało, napiszcie bo nie oglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: M jak miłość IP: *.acn.pl 29.09.03, 21:08 Hanka na zlocie wychowanków domu dziecka spotkała swoją dawną miłość Marcina i dała nogę do niego zostawiając Marka z dzieciakiem. Buhaha, stara miłość nie rdzewieje. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: M jak miłość 30.09.03, 14:23 Tak, tylko, ze wczesniej poklocila sie z Markiem, kiedy rodzina stracila przetwornie. A jesli chodzi o Marcina (jej milosc z domu dziecka) to Hanka myslala, ze on nie zyje (tak samo jaki i inni wychowankowie), a tu nagle zjawil sie na tym zjezdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 15:11 Nie sądzę - w zeszłym roku pokazali jak JAroszy odwiedza grób rodziców - na nagrobku figurowało jego nazwisko a nie panieńskie nazwisko Hanki. Jaroszy ma to wspólnego z Hanką, że też wychował się w domu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 15:28 Ja musze sie przyznac,ze tez przez pewien czas snulam przypuszczenia o powiazaniach rodzinnych Hanki i Jaroszego, ale wlasnie ten nagrobek rozwial moje watpliwosci w tej kwesti, chociaz generalnie byc moze cos tam jest... Jak to w serialach,nigdy nie wiadomo kiedy wyskoczy taki Marcin,oops chcialam napisac Filip, z konopii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: M jak miłość IP: 156.24.231.* 30.09.03, 16:33 Hanka stracila w moich oczach po tym, jak sie slimaczyla w hotelu z Marcinkiem... a fe! a taka matka polka byla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: M jak miłość IP: 62.233.183.* 30.09.03, 17:43 Marcin jest chory na białaczkę i najprawdopodobniej umrze, a wtedy hanka wróci do Marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: M jak miłość IP: *.chello.pl 30.09.03, 17:45 i marek przyjmie ją z otwartymi ramionami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:10 A gdyby ow Marcin nie byl chory i nie zszedl z tego swiata to by nie wrocila? Hmm... to mimo wszystko nie najlepiej swiadczy o tej postaci.Tak latwo zapomniala o dziecku i facecie,rzucila wszytsko i sobie pojechala.Milosc nie usprawiedliwa wszystkiego.Ale to w koncu tylko serial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: M jak miłość IP: *.chello.pl 30.09.03, 21:24 ale jak to było dokładnie, spotkała go w tym domu dziecka, on jej powiedział pojedżmy gdzieś sobie, rzuć wszystko i ona się zgodziła???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 23:12 Nie dokladnie tak,ale w ten desen mniej wiecej.Spotkali sie dwa razy, on ja zachecal a ona nie potrafila powiedziec nie.Markowi nagadala,ze go kocha po czym rankiem dala drapaka,no i efekty ogladamy.Musze wrzucic scenarzystom kamyczek do ogrodka,ze ten watek moim zdaniem jest mocno naciagany i zastanawiam sie jak oni z niego wybrneli.Pozywiom,uwidim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: M jak miłość 30.09.03, 17:48 Gość portalu: ... napisał(a): > Hanka stracila w moich oczach po tym, jak sie slimaczyla w hotelu z > Marcinkiem... > a fe! a taka matka polka byla... Ona tak naprawdę nigdy święta nie była... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: M jak miłość IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.10.03, 12:07 A kto jest ojcem dziecka Ewy? Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: M jak miłość 02.10.03, 12:17 Tego nie wie nikt. Nawet ona sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: M jak miłość IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.10.03, 12:23 nie wiadomo, to tez naciagany watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: M jak miłość IP: *.chello.pl 02.10.03, 13:22 stawiam że ewa została zgwałcona, nie sądze by to było dziecko Krzysztofa a sprawia wrażenie jakby naprawdę nie wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: M jak miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 14:35 jak ją Krzysiek rzucił to zrobiła taką balangę ,ze nie wiadomo czy dziecko nie bedzie szczekać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: M jak miłość IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.10.03, 13:33 Ja bym chciała, zeby Michał nie wrócił z Ameryki, bo on jest jakiś dziwny i nijaki... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: M jak miłość 08.10.03, 13:41 Gość portalu: S napisał(a): > Ja bym chciała, zeby Michał nie wrócił z Ameryki, bo on jest jakiś dziwny i > nijaki... Michał wróci z Ameryki, ale raczej wkrótce tam znowu pojedzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś