mnietka.kokietka 26.07.06, 19:30 jak powiadał pan premier no belka ja sie kurde nie dziwie ze my spadamy, jak ostatni post tu byl o 17.45 a te 3 nad nami fora nadaja NONSTOP! fstyd fsytd tak zaniedbywac obowiozki bezottkowe!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 19:36 w kwestii roboty liczmy tu na was obywatelko Mnietko:) ja zara browara wyciągam i meczyk ogladam stosowny watek bede ciagnał uff ale gorąc Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 19:42 Ja robiłam w tak zwanym międzyczasie pomidory faszerowane. Posprzątałam także mój pokój :) Jutro przychodzi koleżanka i będzie nocowac, więc z mojej strony siły będą mniejsze :) Ale teraz to faktycznie trza zacząć coś działać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 19:45 skoro nabijamy posty, to może romy się nie wkurzy mnietka odbierz pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:00 ja zaglądam, ale z pewnych powodów cały czas tu klikać nie dam rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:08 Toż jestem! Irasiada sobie oglądałam jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:22 A głos cichej wspólniczki też się liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:25 każdy głos sie liczy, zwłaszcza jak ktoś nowy pare słow o sobie powie :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:37 no i co tak zacichli? może jaką flaszkę postawię na zachetę? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:39 Właśnie, Around, zajrzałam, żeby poprawić statystykę, a tu cicho trochę, ale to nic. Możemy se we dwie pogadać i wypić wirualną flaszkę z wiadomej okazji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:45 no to dzidzia- najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:49 oby nam się... :))) chlup! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:51 zaraz zaczniemy spiewać, usłyszą i się zejdą, zobaczysz:) Ja już zaczynam... Góraaaaaaaalu, czy ciiii, nie żaaaaaaaal..... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:52 góraaaaaaaaaaaluuuuuu wracaaaaaj do haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:53 tylko patrzeć chętnych na krzywą buźkę. A tu guzik- bilet wstępu- flaszka dowolnego alkoholu i obowiązkowo kawa i wuzetka Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:54 i dla każdej po kffffiatku :) porządek musi być Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:56 no???? gdzie ci goście???ululamy się chiba na smutno:(((we dwie Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:57 to na drugom nóżkie, co bedziemy tak o suchym pysku czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:57 o, jest mnietka, może muze jakom zapoda Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka ktos się tak drze???? 26.07.06, 20:56 aż musiałam przylecieć i sprawdzić!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 20:59 impreza jest imieninowa, a bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Ja s Tequlom .. to co ?? 26.07.06, 22:17 ogem siem dosionść? Wezmnę jeszcze solniczkę i kilo cytryn Gites? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ja s Tequlom .. to co ?? 26.07.06, 22:18 może być, hyk, a bedziesz spiewać? bo nam didżejka klapła:( Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Ja s Tequlom .. to co ?? 26.07.06, 23:23 Bende śpiewać, grac i tańczyć ... hola hola hola . taaaaka moja dola ... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 20:59 muze to ja wam powiem ja to ma ciągle w głowie lambadę:)))))))))) i 1 2 3 soł anfuszifor kejumdzijanosifaszfuraaaaaaaaaaaaa soł anfuszifor la l ala la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:01 no to ruszamy bioderkami i w tany Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun a strój organizacyjny? 26.07.06, 21:02 muszem beretke z moli obtrzepać i kwilke wywietrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:02 a ja się pokiwam w rytm bluesa...bo do lambady chlopa by jakiego trza, a tu posucha:(babska impreza Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:03 telefon do romana jak sie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:04 i machamy łapkamy sprawa na lewo i z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:05 błękit paryski, bardzo gustowna :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:05 czopki to sie wydłubuje z bigosu ale już po imprezie zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:08 no to dziewczyny polewam, nadstawiajta kielonki jeeeeeeszcze jeden i jeeeeszcze raaaaaaaaaz! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:03 a beretka jaka? fijoletowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:05 pamiętam cos o czopkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:05 bo fijoletowa gustowna bardzo i wiadomo kto zacz, kto ją na głowie nosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:09 dżamprezka tu taka, a ja ciągle na dochodne :) Ale jestem z Wami, czuwam, przekazuję telepatycznie myśl: NABIJAMYYY POSTYYYY :-D mła :* Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:09 po raz drugi : mnietka meilaaa maaaasz (śpiewająco) :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:09 Oooo, teraz to nie nabijanie postów, teraz to my świętujemy całkiem na poważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 22:22 No a ja dzieci obrabiać musze, puki co nie piję ...aż żal patrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:11 Around, nie odchodź, nie zostawiaj mnie samej!!!!! Mniecia!!!!!Kurza twarz, muszę sobie chlapnąć, bo ssstresa dostałam....sama w taką noc! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:11 noo, bo sie już przestraszyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:14 cos ty zgłupłaś? jestem przecie tylko musiałam emalię przemalowac no:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:14 jezdem jezdem, do 23 mogem być, potem musze kompa odstapić, wakacje pszeca :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:15 bosz dlaczego po arbuzie i ogórkach siem tak beka no ...... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:15 ja też grzecznie niedługo lulu pójdę, a tak by się chciało poszaleć! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:15 jaaa riba ja riba, portki se dre, portki se dre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:17 mniecien, no wiesz? bekający didżej? to jeszcze nie ta pora, hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 22:24 A mnie wciąz drzejmsa tak brakuje ... gdzież on ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:17 a pamiętasz niejakiego Drupiego?Jak to było? Kooooziii pikolaaaaa eee frażileeee Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:16 No, to jadziem! Urodziłam się w normalnych czasach czyli dość dawno, szkoły pokończyłam mundurkowe, a i ministry od edukacji były jakieś rozumniejsze:) Obowiązek demograficzny wypełniłam w stopniu wprawdzie minimalnym, ale za to śpiewająco. Lubię szyć makaty-obrazy ze szmatek, haftować, gotować, pisać wiersze, grać na pianinie jedną ręką, bo druga leniwa była i się nie nauczyła, łamigłówki, gry escape, ludzi i koty - mam dwie czarnulki - lubię dużo wiedzieć o świecie, czytać książki popularno-naukowe, dawniej też beletrystyka, zimę, ale krótką, życie i to długie. Nie lubię mycia okien, horrorów, upałów i kiedy ta diablica, moja kotka, bez pozwolenia zmienia miejsce oczyszczania swojego przewodu pokarmowego. Jestem niepoprawną optymistką i, choć może się niektórym wydawać, że stoi to w sprzeczności, realistką. Czasem gadam do siebie. Częściej do telewizora, kiedy nasi przenajmądrzejsi wpadają na mało przemyślane pomysły. Przynajmniej raz na tydzień wygłaszam formułkę: a myślałam, że nic mnie już nie zdziwi. I tak w ogóle, to fajna ze mnie babka! Miało być kilka słów, a napisało się kilkadziesiąt, ale tak to jest jak się nie ma do kogo gęby otworzyć:) Jestem u Was codziennie; odpowiada mi Wasze poczucie humoru, ale sama nie piszę, bo nieśmiała jestem:) Dzisiejszy elaborat, to jakiś wybryk mojej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:20 mniecia ma obsesję na punkcie...ZADNYCH ROMANOW JAK PIJĘ bo mnie się niedobrze robi, błeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:18 pijesz karniaka, bo nie zauważyłaś, że tu impreza trwa, ale witamy, witamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:19 1oo ma odpowiedniego nika wiec odrazu sete!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:21 Drupi? Ragazzo da Napoli zajechał mirafiori na sam trotuar wjechał kołamiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:21 ja też mam odruch wsteczny na romana Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:23 ja tez ale fajnie jest miec taka lalke wudu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:24 nooo, a ta romana i romana:)) Mniecia, zapodaj jakąś muzyczkę bankietową:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:24 bankietowom? bosz, odrazu mi sie villas skojarzyła bo takie na bankietach so zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:25 kiedys robiliśmy liste imprezowych przebojów, a Ty mniecien pewno znowu płyt nie poukładałaś Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:26 sie polewa, prosiem bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:27 ja moge rzucac nawet i jajami, jak szalec to szaleć, Plum! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:26 ja? ja mam wsjo ułozone tyle ze nie we łebie chiba:( co do listy to pewnie fp ma w archiwum ale on mecza ogląda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:25 albo porzucamy sobie rzutkami w podobiznę, o! I w ogóle będziemy dziś rozrabiać, taką mam koncepcję Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:27 rozrabiamy tak do 65500? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:25 Romana nie znam, ale jeden taki ma nazwisko pochodne i też taki jakiś romanowy. Dzięki za powitanie:) Trochę się już ochłodziło więc też się napiję, ale tylko dla towarzystwa, tylko dla towarzystwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:27 nie zna romana, mój boooosz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:33 No nie, no ... Romananie znać .. Bój się Boga kobito. Ale by mi roman dał za wzywanie nadaremno, Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:27 Ja ino na jednego kieldonka :) Zdrowie Wasze! Mykam znów :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:28 zdrówko! ta dzisiejsza młodzież miejsca nie zagrzeje Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:29 ino tylko my moherówki dajem rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:29 ja wiem! ze starymi nie chce się zadawać( prowokacja taka, hi, hi) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:31 hyk, hyk, hyk......czkawka, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:32 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! strasze Cie żeby czkawka przeszła, hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:29 długo jeszcze tego meczu? Chłopa ani na lekarstwo hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:31 ale musimy kształtować młode forumowe pokolenie, polewajta kubitki, hej, hej, heeej sokoooooooołyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:32 o to,to o sokołach zapomniałam omijaaaajcie góóóóry, laaaasy, doooły zapomniałam co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:34 omijajcie pegeery, tam roboty od cholery, hej, hej, heeeeeeeeeeeeeeeej sokooooły Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:34 wina, wina, wina wina dajcie!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:36 no jak co? dzwoń dzwoneczku, mój stepowy skowroneczku hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:36 siadaj feberka, nakładaj beretke i balujemy, hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:38 Oj aga_ata, widać, że młoda. Zeszłego roku bez stroju organizacyjnego i beretki nie było imprezy, hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:38 a ja bym cos z gryla przekąsiła Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:37 Ale chyba nic co miało kiedyś oczy ... cooo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:34 CO DALEJ???? czarna dziura w pamięci góry, lasy, doły i co????? Upał mi zaszkodził, a może co inne??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:35 co jeszcze mamy w meni, bo coś zgłodniałam Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:34 Pijta, dziewczyny! Jutro Wam zrobię kanapki z pomidorem i cebulą na kaca:) A Romana znam, ale nie chcę znać. Moja babcia mawiała: z jakim przestajesz takim się stajesz, no to się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:36 kto moherowe berety?! Wy? Chyba jokujecie ( stworzyłam nowe słowo, możecie zacząć go używać:P ) :) Piję z Wami nieustannie. przybywam tylko po nowego kieldonka i ... mykam :D Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:35 to ja pije Wasze zrowie, dziewczyny :) z wiadomej okazji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:39 nie nadążam już, wy teraz śpiewacie, czy pijecie, bo już nie wiem? hyk, hyk, hyk nie pomogło, Around, może jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:40 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:42 no to po je cha łam z tym straszeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:42 pijemy a w przerwach spiewamy, nie! znaczy sie odwrotnie, chyba... :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:43 mnietka się coś z tym didżejowaniem obija, hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:42 no, zaczekam pół godziny, jak się nie powtórzy, to jestem wyleczona Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:46 zamówmy może chociaż jakom pizze? hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:46 śpiewamy: gdybym miał gitaaaaarę, to bym naaaa niej graaaaaał a wszystko czarne oczy, te czarne oczy....inannananananna Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:47 włoskiego żarcia mam po dziurki! Żądam pierogów! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:49 ło jezuniu, pcia męska przyjszła, Grzesiu, zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:47 za te czaarne cudne oczęta serce dusze bym daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłł Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:47 Wpadlem sprawdzic co tu i sie dzieje i widze ze imprezka, niestety dlugo nei pobede moge walnac kielonka za zdrowie pan i spadam lulu. A co do meczu to kicha chyba bo bramki zadnej nei widzialem, widac te nasze legionisty to jakies przeplacone i przereklamowane jak amatorom w ciagu 45 minut gola nei potrafia strzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:49 o nie, nie, nie tak łatwo się gregoru wywiniesz.Wpadłeś w łapy babskiego klanu! Już po Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:50 ja chcę gołąąabków! hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:52 no:)))))gołompki:)))mniam Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:42 Gołompki tesz mieli oczy ... mordercy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:53 no dobra to kielichy w dlon i jeszczeeeeeee jedeeeeeeeeennnnnnnn i jeszczeeeeeee raz stoooooooooo latttttttt stttttttttooooooooo latttttttt niech zyjeeeeeeeeee nam. Stooooooo lattttttttttttt stoooooooo lattttttttttttt sto llllllllaaaaaatttttttttt niechhhhhhh zyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! Ale pociagnelem conajmniej jak Pavarotii :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:54 no widzisz, od razu inaczej:))) A flaszkę masz? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:55 dzięki Grzesiu, pięęęęęknie! to ja pojade Mandarynom, jak sie bede zacinać hyk, to wiadomo I wanna say Do you know How I feel When you're awaaaaaaaay When you're not In my arms This is gonna Make me feel How my life Move go on If you don't come back to me Can't you see What you do When you act like you do Nothing again Show me you can I want to be With you alone Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:56 Grzesiu, aż mnięu monitora brakło takeś zaśpiewał :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:56 ze co????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:57 no az z tym spiewem za monitor mięu wyjechał zez prawej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:57 i choćbyś upadł na kolanaaa i choćbyś błagaaaał to już nie działaaaa na mniee żegnaj Twoja straaaaaataaaaaaaaaaaaa poleciałam SŁYNNĄ kasią cerekwicką, którą wszyscy znaaaaaaamy i kochaaaaamy, nie?:D Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:00 m jak miiiiiiiiiiiiiiłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:01 co to hyj kurna hyk hymnu zapomnieli? hyk, hyk, hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:58 a kysz stom mandarynom, a kysz co ja taka dzis wybredna jestem? i marudna juz nie będę śpiewaj Around, śpiewaj dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:02 i tu łzę otarłam bo mi się przypomniało...a to jeszcze miesiąc najmarniej emjotycznego postu Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:03 wieeele imion ma m jak miiiiłoooość niepozorna tak dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:04 no to spiewajmy, szkoda łez wiele imion maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:05 wiesz, jak człowiek wypije to łatwo nastroje zmienia, zaraz będę się chichrać Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:05 o, jak hymn to nam od razu chórek wyszedł, hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:06 ku...wa(romy, nadal mogę?)zaczęło mnie wylogowywać. Czyżby strażnicy morrrralności??? hyk? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:07 dawno polewane nie było, dzie kielonki? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:07 mnie tysz wylogowywuje Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:09 no to znowu się napijemy Around, co pijesz? Martini czy łiskacza? czy zwykłą siwuchę preferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:11 jeszcze 100 postow i:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:11 Agatko, a Ty? co ci nalać( jak juz przy barze jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:10 a 100 ka to sie pewno wystraszyla takiego hyk! towarzycha i uciekła. A my pszeca tradycje forumowom podtrzymujemy, lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:11 ja dzisiaj preferuje wszystko bo towarzystwo najwazniejsze jest! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12 ja sklapłam wiecie ze siedze w robocie jeszcze ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:14 mniecia sklapła:) w robocie:))biduuula:)))Współczuję, serio....w taki ciepły wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12 dla mnięu piwo :D obojętnie jakie:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12 mnietka, Ty graj a nie posty liczysz, to ępreza czy księgowość? hyk Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:13 prawda Dzidzia, byli tu czasy, ech! hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:15 aga_ata, wpadywuj i jakom przepitke przynieś nastepną razą :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:16 mniecien wykonała wczoraj nadprodukcję to i sklapła. Trzaby Jej znowu szaleju zapodac Odpowiedz Link Zgłoś
serencia Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12 Tak gadaliście o gołąbkach, aż zadzwoniłam do babci, żeby mi na jutro zrobiła :) A jak... i zapraszam wszytskich... Babcia doskonale gotuje! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12 kurde, jak sobie przypomnę co tu się działo jeszcze za Zgredka, o matko! to dopiero sie działo! dziś jest bardzo grzecznie, aczkolwiek hałaśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:13 no dobra, znowu mykam :) Co nie zmienia faktu, że Was uwielbiam i piję Wasze zdrowie i tego naszego złotego Foruma :) Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:18 1oo się nie wystraszyła, tylko posłusznie wypiła karniaka i z letka ją zawiało. No, i zastanawiam się, co by Wam na tego kaca jutro ugotować, bo to i pierogi chcecie, i gołąbki, i flaczki, a ja moc przerobową mam tylko pojedynczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:19 ja sie ustosunkowywuje pozytywnie do flaczkow zarównież. I Dzidzia będzie zadowolona i ja tysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:23 No, to zamówienie przyjęto. Idę wyjąć z zamrażalnika. Wasze zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:19 musimy się pilnować, żeby znowu nie przenieść się z imprezą do sąsiadów,bo wstyd będzie, chociaż dziewiarze jakby odpadli z peletonu. No masz! A teraz na wspomnienia mnie wzięło.. Hyk:( Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:39 dzidzia !!!!! Te flaki mialy oczy zanim je zabito !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:18 eee przepraszam czyje to stringi własnie przelecialy nad mom głowom??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:20 o cholera, zaglądam pod spódnicę....mniecia, czerwone??????? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:21 Dzidzia, od tej siwuchy gaciami rzucasz po forumie? hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:22 taaaa, każda się wypiera.....ale jakim cudem, no jakim? Zaczyna być niebezpiecznie Dzidzia, miej się,hyk, na baczności Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:23 juz Ci Dzidzia weselej? hyk hyk hyk Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:24 Ooooooooooooo! bedom flaczki, dużo majeranku poprosze! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:25 dżejms będzie w piątek, na razie se dupe opala żeby nie mieć bladom. Jezusie, uny mieu zabije... Odpowiedz Link Zgłoś
serencia Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:24 A fajne te stringi? Tak z ciekawości pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:26 takie ładne amerykanckie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:27 stringi juz niemodne ponoć, noszę tylko po domu, fajne? eeee, zwykłe Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:28 trzymaj mniecien te stringi, kiedys wywiesimy w gablocie :) hyk! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:29 czekaj czekaj, coś mnie umkło...o Dżejmsie mówiłaś? Że się opala? I tak bez pożegnania pojechał? Z nienacka?:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:30 nie pojechał, opala sie tak przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:32 co to kurna za impreza, nie polewajom, nie spiewajo, jedynie mięu nadzieja na flaczki przy życiu czymie Odpowiedz Link Zgłoś
serencia Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:28 Niemodne? Kurczę, to nie trafiłam, bo dziś zakupiłam dwie pary... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:29 doszyjesz nogawki i bedom wsamraz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:30 stringi pijom...w pewnym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:34 stwierdziła i poszła...... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:36 ja widzialam Druha na forumie i uny sie z imprezy wylamuje, rzecz to niesłychana! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:38 Dzidzia Ty mięu nalej tej siwuchy niech se chlapne, bo cus jakbym trzeźwiała Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:43 To koniec imprezy? mam sie zbierać? biere beretke pod pache i se ide wewtakim razie. buuuuuuuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:46 ojaciepiernicze! ale impreeeeza!!!!!!!!! stooooooooooooooooooo laaaaalalalat Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:47 o, witaj Romcia, pijesz? polewać? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:49 no to chlup, bo ja mam dzisiaj ograniczenia czasowe i o 23 robie aut. Zdróffffko! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:52 kurde, ja tez. z rozsadku. mowia, ze jak niewyspany czlowiek jest, to mu zimno. dementuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:56 to ja pieknie dziękuję, dobrej nocy życzę jak i wszystkim imienniczkom najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:37 juuuusz?po imprezie? no dobra to wezme te szmate i posprzątam :( Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 00:44 dopierom z pola wróciła no. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 11:02 i co? pusty stół, na kaca nic ni ma? łeeeeeeeeeeee tam. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 11:31 Słowo się rzekło, flaczki na stole. Ja, niestety muszę wyjść napsuć trochę krwi urzędnikom niektórym, ale zapraszam, czujcie się jak u siebie:) Drzwi otwarte, lodówka z piwkiem też, koty uprzedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 12:18 oj jakbym zjadła rosół.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 12:31 a ja bym się napiła zimnego piwa :) bierę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 13:05 ja za piwem nie przepadam ale juz pare dni nie jadlam normalnego obiadu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 14:30 i ziemniaki z koperem Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 14:31 marzeeeeeeeeeeeenie!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 28.07.06, 00:02 Ja myślałam, że dziśpoprawiny bendom ... a tu góóoo .... ... no kupa ... no Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 28.07.06, 00:10 stawiasz flaszke czyco arik? Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 28.07.06, 08:57 Jak nie jak tak to co wieczorkiem imprezujemy?? Bo od rana to tak jakoś .. no .. ludzie wrobocie,dzieci nie śpiom ... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 28.07.06, 09:07 Nie no weźcie, noooooooo Komp domowy w leczeniu i mnię omijają co ... smaczniejsze wątki, noooooooo;( Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 14:38 Mniecien, zmien se nika na "Stachanowiec" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 15:57 a kto to taki ??? (nie na cczasie jazdem pewnie) poza tym ja mam bardzo ładne nazwisko i słynne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 30.07.06, 19:02 tak se zajrzałam do naszego imprezowego wątku i mniecia mnie rozbroiła tym pytaniem o stachanowca:)))) W komunistycznej ZSRR tacy stachanowcy byli, co to 560% normy wyrabiali. Mniecia, Ty po godzinach też taka normę wyrabiasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś