Dodaj do ulubionych

do roboty !!!!!!!!!!!!

26.07.06, 19:30
jak powiadał pan premier no belka

ja sie kurde nie dziwie ze my spadamy, jak ostatni post tu byl o 17.45

a te 3 nad nami fora nadaja NONSTOP!

fstyd fsytd tak zaniedbywac obowiozki bezottkowe!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 19:36
      w kwestii roboty liczmy tu na was obywatelko Mnietko:)
      ja zara browara wyciągam i meczyk ogladam
      stosowny watek bede ciagnał
      uff ale gorąc
      • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 19:42
        Ja robiłam w tak zwanym międzyczasie pomidory faszerowane. Posprzątałam także
        mój pokój :) Jutro przychodzi koleżanka i będzie nocowac, więc z mojej strony
        siły będą mniejsze :)

Ale teraz to faktycznie trza zacząć coś działać :)
        • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 19:45
          skoro nabijamy posty, to może romy się nie wkurzy

mnietka odbierz pocztę :)
          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:00
            ja zaglądam, ale z pewnych powodów cały czas tu klikać nie dam rady :)
            • rozmowy_kontrolowane Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:08
              Toż jestem! Irasiada sobie oglądałam jeszcze;)
              • 1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:22
                A głos cichej wspólniczki też się liczy?
                • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:25
                  każdy głos sie liczy, zwłaszcza jak ktoś nowy pare słow o sobie powie :)
                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:37
                    no i co tak zacichli?
                    może jaką flaszkę postawię na zachetę?
                    • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:39
                      Właśnie, Around, zajrzałam, żeby poprawić statystykę, a tu cicho trochę, ale to
                      nic. Możemy se we dwie pogadać i wypić wirualną flaszkę z wiadomej okazji:)))
                      • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:45
                        no to dzidzia- najlepszego!
                        • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:47
                          zdrófffffffko:)))
                          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:49
                            oby nam się...
                            :)))
                            chlup!
                            • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:51
                              zaraz zaczniemy spiewać, usłyszą i się zejdą, zobaczysz:)
                              Ja już zaczynam...
                              Góraaaaaaaalu, czy ciiii, nie żaaaaaaaal.....
                              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:52
                                góraaaaaaaaaaaluuuuuu wracaaaaaj do haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!
                              • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:53
                                tylko patrzeć chętnych na krzywą buźkę.
                                A tu guzik- bilet wstępu- flaszka dowolnego alkoholu i obowiązkowo kawa i
                                wuzetka
                                • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:54
                                  i w krawatach
                                • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:54
                                  i dla każdej po kffffiatku :)
                                  porządek musi być
                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:55
                                    i w czystym obuwiu :)
                                    • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:56
                                      no???? gdzie ci goście???ululamy się chiba na smutno:(((we dwie
                                      • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:57
                                        to na drugom nóżkie, co bedziemy tak o suchym pysku czekać?
                                        • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 20:57
                                          o, jest mnietka, może muze jakom zapoda
                                    • mnietka.kokietka ktos się tak drze???? 26.07.06, 20:56
                                      aż musiałam przylecieć i sprawdzić!:)))))))
                                      • dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 20:59
                                        impreza jest imieninowa, a bo co?
                                        • aari Ja s Tequlom .. to co ?? 26.07.06, 22:17
                                          ogem siem dosionść?
                                          Wezmnę jeszcze solniczkę i kilo cytryn
                                          Gites?
                                          • around_the_sun Re: Ja s Tequlom .. to co ?? 26.07.06, 22:18
                                            może być, hyk, a bedziesz spiewać? bo nam didżejka klapła:(
                                            • aari Re: Ja s Tequlom .. to co ?? 26.07.06, 23:23
                                              Bende śpiewać, grac i tańczyć ... hola hola hola . taaaaka moja dola ...
                                      • mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 20:59
                                        muze
                                        to ja wam powiem
                                        ja to ma ciągle w głowie
                                        lambadę:))))))))))

i 1
                                        2
                                        3

soł anfuszifor
                                        kejumdzijanosifaszfuraaaaaaaaaaaaa

soł anfuszifor la l ala la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:)
                                        • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:01
                                          no to ruszamy bioderkami i w tany
                                          • around_the_sun a strój organizacyjny? 26.07.06, 21:02
                                            muszem beretke z moli obtrzepać i kwilke wywietrzyc
                                        • dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:02
                                          a ja się pokiwam w rytm bluesa...bo do lambady chlopa by jakiego trza, a tu
                                          posucha:(babska impreza
                                          • mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:03
                                            telefon do romana jak sie masz:)
                                            • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:04
                                              i machamy łapkamy sprawa na lewo i z powrotem
                                              • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:05
                                                błękit paryski, bardzo gustowna :)
                                                • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:05
                                                  czopki to sie wydłubuje z bigosu ale już po imprezie zazwyczaj
                                                  • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:08
                                                    no to dziewczyny polewam, nadstawiajta kielonki
                                                    jeeeeeeszcze jeden i jeeeeszcze raaaaaaaaaz!
                                          • dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:03
                                            a beretka jaka? fijoletowa?
                                            • mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:05
                                              pamiętam cos o czopkach:)
                                            • dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:05
                                              bo fijoletowa gustowna bardzo i wiadomo kto zacz, kto ją na głowie nosi:)
                                              • aga_ata Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:09
                                                dżamprezka tu taka, a ja ciągle na dochodne :)
                                                Ale jestem z Wami, czuwam, przekazuję telepatycznie myśl:
                                                NABIJAMYYY POSTYYYY :-D

mła :*
                                                • aga_ata Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:09
                                                  po raz drugi : mnietka meilaaa maaaasz (śpiewająco) :)
                                                • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:09
                                                  Oooo, teraz to nie nabijanie postów, teraz to my świętujemy całkiem na poważnie :)
                                                • aari Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 22:22
                                                  No a ja dzieci obrabiać musze, puki co nie piję ...aż żal patrzyć.
                                              • dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:11
                                                Around, nie odchodź, nie zostawiaj mnie samej!!!!! Mniecia!!!!!Kurza twarz,
                                                muszę sobie chlapnąć, bo ssstresa dostałam....sama w taką noc!
                                                • dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:11
                                                  noo, bo sie już przestraszyłam:)
                                                  • mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:14
                                                    cos ty zgłupłaś? jestem przecie
                                                    tylko musiałam emalię przemalowac no:)))
                                                  • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:14
                                                    jezdem jezdem, do 23 mogem być, potem musze kompa odstapić, wakacje pszeca :)
                                                  • mnietka.kokietka Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:15
                                                    bosz dlaczego po arbuzie i ogórkach siem tak beka no ......
                                                  • dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:15
                                                    ja też grzecznie niedługo lulu pójdę, a tak by się chciało poszaleć!
                                                  • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:15
                                                    jaaa riba ja riba,
                                                    portki se dre, portki se dre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • around_the_sun Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:17
                                                    mniecien, no wiesz? bekający didżej?
                                                    to jeszcze nie ta pora, hyk!
                                                  • aari Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 22:24
                                                    A mnie wciąz drzejmsa tak brakuje ... gdzież on ???
                                                  • dzidzia_bojowa Re: ktos się tak drze???? 26.07.06, 21:17
                                                    a pamiętasz niejakiego Drupiego?Jak to było? Kooooziii pikolaaaaa eee frażileeee
                  • 1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:16
                    No, to jadziem!
                    Urodziłam się w normalnych czasach czyli dość dawno, szkoły pokończyłam
                    mundurkowe, a i ministry od edukacji były jakieś rozumniejsze:)
                    Obowiązek demograficzny wypełniłam w stopniu wprawdzie minimalnym, ale za to
                    śpiewająco.
                    Lubię szyć makaty-obrazy ze szmatek, haftować, gotować, pisać wiersze, grać na
                    pianinie jedną ręką, bo druga leniwa była i się nie nauczyła, łamigłówki, gry
                    escape, ludzi i koty - mam dwie czarnulki - lubię dużo wiedzieć o świecie,
                    czytać książki popularno-naukowe, dawniej też beletrystyka, zimę, ale krótką,
                    życie i to długie. Nie lubię mycia okien, horrorów, upałów i kiedy ta diablica,
                    moja kotka, bez pozwolenia zmienia miejsce oczyszczania swojego przewodu
                    pokarmowego. Jestem niepoprawną optymistką i, choć może się niektórym wydawać,
                    że stoi to w sprzeczności, realistką. Czasem gadam do siebie. Częściej do
                    telewizora, kiedy nasi przenajmądrzejsi wpadają na mało przemyślane pomysły.
                    Przynajmniej raz na tydzień wygłaszam formułkę: a myślałam, że nic mnie już nie
                    zdziwi.
                    I tak w ogóle, to fajna ze mnie babka!
                    Miało być kilka słów, a napisało się kilkadziesiąt, ale tak to jest jak się nie
                    ma do kogo gęby otworzyć:)
                    Jestem u Was codziennie; odpowiada mi Wasze poczucie humoru, ale sama nie
                    piszę, bo nieśmiała jestem:) Dzisiejszy elaborat, to jakiś wybryk mojej natury.
                    • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:17
                      a znasz romana?
                      • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:20
                        mniecia ma obsesję na punkcie...ZADNYCH ROMANOW JAK PIJĘ bo mnie się niedobrze
                        robi, błeeeeee
                    • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:18
                      pijesz karniaka, bo nie zauważyłaś, że tu impreza trwa, ale witamy, witamy:)))
                      • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:19
                        witamy i polewamy.
                        • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:19
                          1oo
                          ma odpowiedniego nika
                          wiec odrazu sete!!!!!!
                        • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:21
                          Drupi?
                          Ragazzo da Napoli zajechał mirafiori
                          na sam trotuar wjechał kołamiiiiiiiii
                          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:21
                            ja też mam odruch wsteczny na romana
                            • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:23
                              ja tez
                              ale fajnie jest miec taka lalke wudu:)
                            • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:24
                              nooo, a ta romana i romana:))
                              Mniecia, zapodaj jakąś muzyczkę bankietową:))
                              • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:24
                                bankietowom?
                                bosz, odrazu mi sie villas skojarzyła
                                bo takie na bankietach so zawsze:)
                              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:25
                                kiedys robiliśmy liste imprezowych przebojów,
                                a Ty mniecien pewno znowu płyt nie poukładałaś
                                • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:26
                                  sie polewa, prosiem bardzo
                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:27
                                    ja moge rzucac nawet i jajami,
                                    jak szalec to szaleć, Plum!
                                • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:26
                                  ja? ja mam wsjo ułozone
                                  tyle ze nie we łebie chiba:(

co do listy to pewnie fp ma w archiwum
                                  ale on mecza ogląda!!!
                              • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:25
                                albo porzucamy sobie rzutkami w podobiznę, o! I w ogóle będziemy dziś
                                rozrabiać, taką mam koncepcję
                                • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:27
                                  rozrabiamy tak do 65500?
                            • 1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:25
                              Romana nie znam, ale jeden taki ma nazwisko pochodne i też taki jakiś romanowy.
                              Dzięki za powitanie:) Trochę się już ochłodziło więc też się napiję, ale tylko
                              dla towarzystwa, tylko dla towarzystwa:)
                              • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:27
                                nie zna romana, mój boooosz:))))
                                • aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:33
                                  No nie, no ... Romananie znać .. Bój się Boga kobito.
                                  Ale by mi roman dał za wzywanie nadaremno,
                              • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:27
                                Ja ino na jednego kieldonka :)
                                Zdrowie Wasze!
                                Mykam znów :)
                                • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:28
                                  zdrówko!
                                  ta dzisiejsza młodzież miejsca nie zagrzeje
                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:29
                                    ino tylko my moherówki dajem rade:)
                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:29
                                    ja wiem! ze starymi nie chce się zadawać( prowokacja taka, hi, hi)
                                    • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:31
                                      hyk, hyk, hyk......czkawka, sorry
                                      • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:32
                                        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
                                        strasze Cie żeby czkawka przeszła, hyk!
                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:29
                                    długo jeszcze tego meczu?
                                    Chłopa ani na lekarstwo
                                    hyk!
                                    • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:31
                                      ale musimy kształtować młode forumowe pokolenie, polewajta kubitki,
                                      hej, hej, heeej sokoooooooołyyyyyyy
                                      • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:32
                                        o to,to o sokołach zapomniałam
                                        omijaaaajcie góóóóry, laaaasy, doooły

zapomniałam co dalej
                                        • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:34
                                          omijajcie pegeery,
                                          tam roboty od cholery, hej, hej, heeeeeeeeeeeeeeeej sokooooły
                                          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:34
                                            wina, wina, wina wina dajcie!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:36
                                              no jak co?
                                              dzwoń dzwoneczku, mój stepowy skowroneczku hyk!
                                              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:36
                                                siadaj feberka, nakładaj beretke i balujemy, hyk!
                                                • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:38
                                                  Oj aga_ata, widać, że młoda.
                                                  Zeszłego roku bez stroju organizacyjnego i beretki nie było imprezy, hyk!
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:38
                                                    a ja bym cos z gryla przekąsiła
                                                  • aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:37
                                                    Ale chyba nic co miało kiedyś oczy ... cooo ????
                                        • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:34
                                          CO DALEJ????
                                          czarna dziura w pamięci
                                          góry, lasy, doły i co?????
                                          Upał mi zaszkodził, a może co inne???
                                          • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:35
                                            co jeszcze mamy w meni, bo coś zgłodniałam
                                      • 1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:34
                                        Pijta, dziewczyny! Jutro Wam zrobię kanapki z pomidorem i cebulą na kaca:)
                                        A Romana znam, ale nie chcę znać. Moja babcia mawiała: z jakim przestajesz
                                        takim się stajesz, no to się boję.
                                        • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:36
                                          kto moherowe berety?! Wy? Chyba jokujecie ( stworzyłam nowe słowo, możecie
                                          zacząć go używać:P ) :)

Piję z Wami nieustannie. przybywam tylko po nowego kieldonka i ...
                                          mykam :D
                              • feber Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:35
                                to ja pije Wasze zrowie, dziewczyny :)
                                z wiadomej okazji :))
                                • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:36
                                  bigosiku bym zjadła
                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:37
                                    alibo flaczków
                                    • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:39
                                      nie nadążam już, wy teraz śpiewacie, czy pijecie, bo już nie wiem?
                                      hyk, hyk, hyk
                                      nie pomogło, Around, może jeszcze raz?
                                      • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:40
                                        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:42
                                          no to po je cha łam z tym straszeniem :)
                                          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:42
                                            pijemy a w przerwach spiewamy,
                                            nie! znaczy sie odwrotnie, chyba... :)
                                            • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:43
                                              mnietka się coś z tym didżejowaniem obija, hyk!
                                        • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:42
                                          no, zaczekam pół godziny, jak się nie powtórzy, to jestem wyleczona
                                          • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:44
                                            hyk :)))))))))))
                                            • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:46
                                              zamówmy może chociaż jakom pizze?
                                              hyk!
                                            • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:46
                                              śpiewamy:

gdybym miał gitaaaaarę, to bym naaaa niej graaaaaał

a wszystko czarne oczy, te czarne oczy....inannananananna
                                              • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:47
                                                włoskiego żarcia mam po dziurki! Żądam pierogów!
                                                • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:48
                                                  pomidorów Wam mogię dać!
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:49
                                                    ło jezuniu, pcia męska przyjszła, Grzesiu, zdrówko!
                                              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:47
                                                za te czaarne cudne oczęta serce dusze bym daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłł
                                      • gregorz Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:47
                                        Wpadlem sprawdzic co tu i sie dzieje i widze ze imprezka, niestety dlugo nei
                                        pobede moge walnac kielonka za zdrowie pan i spadam lulu. A co do meczu to kicha
                                        chyba bo bramki zadnej nei widzialem, widac te nasze legionisty to jakies
                                        przeplacone i przereklamowane jak amatorom w ciagu 45 minut gola nei potrafia
                                        strzelic.
                                        • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:49
                                          o nie, nie, nie tak łatwo się gregoru wywiniesz.Wpadłeś w łapy babskiego klanu!
                                          Już po Tobie!
                                          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:50
                                            ja chcę gołąąabków! hyk!
                                            • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:52
                                              no:)))))gołompki:)))mniam
                                              • aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:42
                                                Gołompki tesz mieli oczy ... mordercy :)
                                            • gregorz Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:53
                                              no dobra to kielichy w dlon i jeszczeeeeeee jedeeeeeeeeennnnnnnn i jeszczeeeeeee
                                              raz stoooooooooo latttttttt stttttttttooooooooo latttttttt niech zyjeeeeeeeeee
                                              nam. Stooooooo lattttttttttttt stoooooooo lattttttttttttt sto
                                              llllllllaaaaaatttttttttt niechhhhhhh zyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                                              naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                              ! Ale pociagnelem conajmniej jak Pavarotii :)
                                              • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:54
                                                no widzisz, od razu inaczej:))) A flaszkę masz?
                                              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:55
                                                dzięki Grzesiu, pięęęęęknie!
                                                to ja pojade Mandarynom, jak sie bede zacinać hyk, to wiadomo

I wanna say
                                                Do you know
                                                How I feel
                                                When you're awaaaaaaaay
                                                When you're not
                                                In my arms
                                                This is gonna
                                                Make me feel
                                                How my life
                                                Move go on
                                                If you don't come back to me
                                                Can't you see
                                                What you do
                                                When you act like you do

Nothing again
                                                Show me you can
                                                I want to be
                                                With you alone
                                                • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:56
                                                  Grzesiu, aż mnięu monitora brakło takeś zaśpiewał :)
                                                • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:56
                                                  ze co?????????????????????
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:57
                                                    no az z tym spiewem za monitor mięu wyjechał zez prawej strony :)
                                                • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:57
                                                  i choćbyś upadł na kolanaaa
                                                  i choćbyś błagaaaał
                                                  to już nie działaaaa na mniee
                                                  żegnaj Twoja straaaaaataaaaaaaaaaaaa

poleciałam SŁYNNĄ kasią cerekwicką, którą wszyscy znaaaaaaamy i kochaaaaamy, nie?:D
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:59
                                                    o matko!:)))
                                                    hyk
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:00
                                                    m jak miiiiiiiiiiiiiiłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:01
                                                    co to hyj kurna hyk hymnu zapomnieli?
                                                    hyk, hyk, hyk!
                                                • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 21:58
                                                  a kysz stom mandarynom, a kysz

co ja taka dzis wybredna jestem?

i marudna

juz nie będę
                                                  śpiewaj Around, śpiewaj dziecino
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:02
                                                    i tu łzę otarłam bo mi się przypomniało...a to jeszcze miesiąc najmarniej
                                                    emjotycznego postu
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:03
                                                    wieeele imion ma
                                                    m jak miiiiłoooość
                                                    niepozorna tak

dobrze?
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:04
                                                    no to spiewajmy, szkoda łez
                                                    wiele imion maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:05
                                                    wiesz, jak człowiek wypije to łatwo nastroje zmienia, zaraz będę się chichrać
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:05
                                                    o, jak hymn to nam od razu chórek wyszedł, hyk!
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:06
                                                    ku...wa(romy, nadal mogę?)zaczęło mnie wylogowywać. Czyżby strażnicy
                                                    morrrralności???
                                                    hyk?
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:07
                                                    dawno polewane nie było, dzie kielonki?
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:07
                                                    mnie tysz wylogowywuje
                                                  • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:09
                                                    To Roman....
                                                    CZUUUUUUWAAAAA
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:09
                                                    no to znowu się napijemy
                                                    Around, co pijesz?
                                                    Martini czy łiskacza?
                                                    czy zwykłą siwuchę preferujesz?
                                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:11
                                                    jeszcze 100 postow i:)
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:11
                                                    Agatko, a Ty? co ci nalać( jak juz przy barze jestem)
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:10
                                                    a 100 ka to sie pewno wystraszyla takiego hyk! towarzycha i uciekła.
                                                    A my pszeca tradycje forumowom podtrzymujemy,
                                                    lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:11
                                                    ja dzisiaj preferuje wszystko
                                                    bo towarzystwo najwazniejsze jest!
                                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12
                                                    ja sklapłam
                                                    wiecie ze siedze w robocie jeszcze
                                                    ludzie....
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:14
                                                    mniecia sklapła:) w robocie:))biduuula:)))Współczuję, serio....w taki ciepły
                                                    wieczór
                                                  • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12
                                                    dla mnięu piwo :D obojętnie jakie:)
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12
                                                    mnietka, Ty graj a nie posty liczysz,
                                                    to ępreza czy księgowość?
                                                    hyk
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:13
                                                    prawda Dzidzia, byli tu czasy, ech!
                                                    hyk!
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:15
                                                    aga_ata, wpadywuj i jakom przepitke przynieś nastepną razą :)
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:16
                                                    mniecien wykonała wczoraj nadprodukcję to i sklapła.
                                                    Trzaby Jej znowu szaleju zapodac
                                                  • serencia Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12
                                                    Tak gadaliście o gołąbkach, aż zadzwoniłam do babci, żeby mi na jutro
                                                    zrobiła :) A jak... i zapraszam wszytskich... Babcia doskonale gotuje!
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:12
                                                    kurde, jak sobie przypomnę co tu się działo jeszcze za Zgredka, o matko! to
                                                    dopiero sie działo!
                                                    dziś jest bardzo grzecznie, aczkolwiek hałaśliwie
                                                  • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:13
                                                    no dobra, znowu mykam :)
                                                    Co nie zmienia faktu, że Was uwielbiam i piję Wasze zdrowie i tego naszego
                                                    złotego Foruma :)
                                                  • 1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:18
                                                    1oo się nie wystraszyła, tylko posłusznie wypiła karniaka i z letka ją zawiało.
                                                    No, i zastanawiam się, co by Wam na tego kaca jutro ugotować, bo to i pierogi
                                                    chcecie, i gołąbki, i flaczki, a ja moc przerobową mam tylko pojedynczą:)
                                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:19
                                                    ja sie ustosunkowywuje pozytywnie do flaczkow zarównież.
                                                    I Dzidzia będzie zadowolona i ja tysz :)
                                                  • 1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:23
                                                    No, to zamówienie przyjęto. Idę wyjąć z zamrażalnika.
                                                    Wasze zdrówko!
                                                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:19
                                                    musimy się pilnować, żeby znowu nie przenieść się z imprezą do sąsiadów,bo
                                                    wstyd będzie, chociaż dziewiarze jakby odpadli z peletonu.
                                                    No masz! A teraz na wspomnienia mnie wzięło..
                                                    Hyk:(
                                    • aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:39
                                      dzidzia !!!!! Te flaki mialy oczy zanim je zabito !!!!
    • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:18
      eee przepraszam
      czyje to stringi własnie przelecialy nad mom głowom???
      • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:20
        nie moje! to chyba Goszy :)
      • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:20
        o cholera, zaglądam pod spódnicę....mniecia, czerwone???????
        • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:21
          jo")
          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:21
            Dzidzia, od tej siwuchy gaciami rzucasz po forumie? hyk!
      • serencia Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:21
        Hmmm...
        chyba nie moje...
        • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:22
          taaaa, każda się wypiera.....ale jakim cudem, no jakim?
          Zaczyna być niebezpiecznie
          Dzidzia, miej się,hyk, na baczności
          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:23
            juz Ci Dzidzia weselej?
            hyk hyk hyk
            • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:24
              Ooooooooooooo! bedom flaczki, dużo majeranku poprosze!
              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:25
                dżejms będzie w piątek, na razie se dupe opala żeby nie mieć bladom.
                Jezusie, uny mieu zabije...
            • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:24
              no ba:)))))
          • serencia Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:24
            A fajne te stringi? Tak z ciekawości pytam...
            • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:26
              takie ładne
              amerykanckie:)
              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:26
                s koronkom?
            • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:27
              stringi juz niemodne ponoć, noszę tylko po domu, fajne? eeee, zwykłe
              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:28
                trzymaj mniecien te stringi, kiedys wywiesimy w gablocie :)
                hyk!
                • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:29
                  czekaj czekaj, coś mnie umkło...o Dżejmsie mówiłaś? Że się opala? I tak bez
                  pożegnania pojechał? Z nienacka?:((((((
                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:30
                    nie pojechał, opala sie tak przy okazji.
                    • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:32
                      co to kurna za impreza, nie polewajom, nie spiewajo, jedynie mięu nadzieja na
                      flaczki przy życiu czymie
              • serencia Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:28
                Niemodne? Kurczę, to nie trafiłam, bo dziś zakupiłam dwie pary...
                • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:29
                  doszyjesz nogawki i bedom wsamraz.
                  • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:30
                    stringi pijom...w pewnym miejscu
                    • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:34
                      stwierdziła i poszła......
                      • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:36
                        ja widzialam Druha na forumie i uny sie z imprezy wylamuje, rzecz to niesłychana!
                        • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:38
                          Dzidzia Ty mięu nalej tej siwuchy niech se chlapne,
                          bo cus jakbym trzeźwiała
                          • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:43
                            To koniec imprezy?
                            mam sie zbierać?
                            biere beretke pod pache i se ide wewtakim razie.
                            buuuuuuuu:(
                            • romy_sznajder Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:46
                              ojaciepiernicze! ale impreeeeza!!!!!!!!!
                              stooooooooooooooooooo laaaaalalalat
                              • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:47
                                o, witaj Romcia, pijesz? polewać?
                                • romy_sznajder Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:48
                                  jo:)))
                                  • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:49
                                    no to chlup, bo ja mam dzisiaj ograniczenia czasowe i o 23 robie aut.
                                    Zdróffffko!
                                    • romy_sznajder Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:52
                                      kurde, ja tez. z rozsadku. mowia, ze jak niewyspany czlowiek jest, to mu zimno.
                                      dementuje!!!
                                      • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:56
                                        to ja pieknie dziękuję, dobrej nocy życzę
                                        jak i wszystkim imienniczkom najlepszego!
                                        • romy_sznajder Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 22:59
                                          dobranoc:)
                                          • romcia.p Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:37
                                            juuuusz?po imprezie?
                                            no dobra
                                            to wezme te szmate i posprzątam :(
                                            • aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 26.07.06, 23:45
                                              romcia .. pomogę Ci pozamiatam
                                              • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 00:44
                                                dopierom z pola wróciła no.
                                                • around_the_sun Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 11:02
                                                  i co? pusty stół, na kaca nic ni ma?
                                                  łeeeeeeeeeeee tam.
                                                  • 1oo Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 11:31
                                                    Słowo się rzekło, flaczki na stole. Ja, niestety muszę wyjść napsuć trochę krwi
                                                    urzędnikom niektórym, ale zapraszam, czujcie się jak u siebie:) Drzwi otwarte,
                                                    lodówka z piwkiem też, koty uprzedzone.
                                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 12:18
                                                    oj jakbym zjadła rosół....
                                                  • aga_ata Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 12:31
                                                    a ja bym się napiła zimnego piwa :)
                                                    bierę :)
                                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 13:05
                                                    ja za piwem nie przepadam
                                                    ale juz pare dni nie jadlam normalnego obiadu..........
                                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 14:30
                                                    teraz to schabowy
                                                    lub mielony
                                                    oraz buraczki
                                                    i ziemniaki z koperem
                                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 14:31
                                                    oraz kefir
                                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 14:31
                                                    marzeeeeeeeeeeeenie!:)))))))
                                                  • aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 28.07.06, 00:02
                                                    Ja myślałam, że dziśpoprawiny bendom ... a tu góóoo .... ... no kupa ... no
                                                  • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 28.07.06, 00:10
                                                    stawiasz flaszke czyco arik?
                                                  • aari Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 28.07.06, 08:57
                                                    Jak nie jak tak
                                                    to co wieczorkiem imprezujemy??
                                                    Bo od rana to tak jakoś .. no .. ludzie wrobocie,dzieci nie śpiom ...
                                                  • to.ya Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 28.07.06, 09:07
                                                    Nie no weźcie, noooooooo

Komp domowy w leczeniu i mnię omijają co ... smaczniejsze wątki, noooooooo;(
    • xemxija Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 14:38
      Mniecien, zmien se nika na "Stachanowiec"
      :)
      • mnietka.kokietka Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 27.07.06, 15:57
        a kto to taki ??? (nie na cczasie jazdem pewnie)

poza tym ja mam bardzo ładne nazwisko i słynne:))))
        • dzidzia_bojowa Re: do roboty !!!!!!!!!!!! 30.07.06, 19:02
          tak se zajrzałam do naszego imprezowego wątku i mniecia mnie rozbroiła tym
          pytaniem o stachanowca:)))) W komunistycznej ZSRR tacy stachanowcy byli, co to
          560% normy wyrabiali. Mniecia, Ty po godzinach też taka normę wyrabiasz:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka