Dodaj do ulubionych

Justyna Pochanke

IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 18:02
Jest the best! Kocham ją!

(dopuszczalne są też bardziej konstruktywne i obiektywne wypowiedzie - oby
tylko były pozytywne)
Obserwuj wątek
    • Gość: + Re: Justyna Pochanke IP: 172.16.3.* 10.01.02, 18:09
      Gość portalu: j napisał(a):
      > Jest the best! Kocham ją!
      > (dopuszczalne są też bardziej konstruktywne i obiektywne wypowiedzie - oby
      > tylko były pozytywne)

Sorry, ale kto to jest?

• Gość: Jachu Re: Justyna Pochanke IP: *.pl 11.01.02, 21:30
        Właśnie, kto to?
        • Gość: j Re: Justyna Pochanke IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 13:28
          Naprawdę nie wiecie????
          • Gość: Bart Re: Justyna Pochanke IP: *.csioz.gov.pl 14.01.02, 13:33
            Niestety, ale nie napiszę o niej pozytywnie. Denerwuje mnie jej jąkanie się.
            Może i jest ładna i mądrze mówi, ale jak słyszę to jej: yyyy, eeeeeeeee...to mi
            się nóż w kieszeni otwiera. Co z niej za dziennikarka? Chyba powinni ją na
            jakiś kurs dykcji wysłać.
            • Gość: eva Re: Justyna Pochanke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 15:37
              to ja musze sie wybrac do laryngologa, bo nie slysze zadnych aaaa, i eeeeeee.
              Natomiast raz widzialam jak bedac na fonii (na wizji byla plansza) z
              zubilewiczem czekali na wejscie .on cos do niej zagadal a ona
              wrzasnela :cicho. malo profesjonalne.
            • Gość: Kaja Re: Justyna Pochanke IP: 217.11.141.* 14.01.02, 21:59
              Denerwuje mnie to, że ona ciągle przerywa, ale najbardziej, że zadając pytanie
              patrzy na stół a nie rozmówcy w oczy.
              • Gość: Kaja Re: Justyna Pochanke IP: 217.11.141.* 14.01.02, 22:05
                a gdy 11 września i przez kilka kolejnych dni często była na wizji z Beatą
                Borocką, ciągle jej przerywała, dominowała, tak jakby to właśnie ona (Pochanke)
                miała przekazywać najważniejsze, najświeższe informacje
                • Gość: fragola Re: Justyna Pochanke IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 15.01.02, 00:14
                  Nie mam tvn24:( Oglądałam ją 11 września i wcześniej słuchałam jej serwisów w
                  zetce.Lubię ją i doceniam.
                • Gość: Kama Re: Justyna Pochanke IP: 149.156.213.* 13.06.02, 17:49
                  Podoba mi sie. Wole jednak Borocka, ktorej glos i zachowanie do mnie lepiej
                  trafiaja. Ogladam rzadko 24, wiec moze moja opinia moze byc powierzchowna.
    • Gość: ' Re: Justyna Pochanke IP: *.pl 31.08.02, 14:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka