Dodaj do ulubionych

Kawaler do wzięcia.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 00:54
Właśnie skończyłem to oglądać.Dziewczyny są tragiczne.Nie chciałbym mieć z
żadną bliżej do czynienia.I jeszcze ta Drozdowska.Wygrana w konkursie miss
Polonia to jest jakiś sukces aytentyczny.Żeby po czymś taki brać udział w
takim programiku....ech....
Obserwuj wątek
    • johnny_tomala Re: Kawaler do wzięcia. 08.10.03, 08:39
      noooooo, pisałem z tydzeń temu o tym jako kawaler i brzydule - ale odzewu nie
      było. może ludziska jeszcze nie wiedzieli. koszmar młode w większości kobitki a
      zrobione na srare babsztyle (te fryzury i makijaże) strasznie wyreżyserowane-
      zero nauralnego wdzieku. a po za tym po prostu w więkoszości zupełnie
      brzydkie . straszne to bo gdyby były jadne to jeszcze może by się to od czasu
      do czasu oglądneło a tak nie ma po co.
      • Gość: lola Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:58
        Oglądnełam dzis pierwszy raz.Juz wiadomo kto to, wiadomo kto został, nie
        wiem,ale cos ta misską sie interesuje chyba najbardziej.Nie było by dziwne.
        Nie rozumiem tylko jak mógł zostawic te 2 pudernice, które wygladaja jak
        wyciągniete z agencji- taka czarna i druga ta najwyzsza,brr...
        Mysle ze na tym 1 razie zakonxcze ogladanie tej sztucznej chały.
        • Gość: alenna Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.pool80182.interbusiness.it 08.10.03, 22:04
          Ale kawaler wyglada calkiem calkiem :) Jak dla mnie oczywiscie, kwestia gustu.
          Natomiast ta platynowa, co sie nie usmiecha jest okropna!
          • Gość: max Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.chello.pl 08.10.03, 22:23
            na temat kawalera się nie wypowiadam ale fajnych lasek pare jest, zgłaszam się
            do następnej edycji.
          • Gość: lola Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 22:58
            Ale w tym szalenstwie jest metoda. Odróznia sie od innych szczerzących zeby
            kandydatek.Ma troche dziwny sposób bycia, ale wole to niz te nadete miny
            wampów, sa tam takie dwie.
            • Gość: tical Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 09.10.03, 00:00
              Festiwal pasztetów :-P
    • maniaczytania Re: Kawaler do wzięcia. 09.10.03, 09:31
      Obejrzalam wczoraj pierwszy raz. Facet jest nawet przystojny, chociaz mi sie za
      bardzo kojarzy z Durczokiem. dziewczyny niektore sa bardzo ladne, inne mniej,
      ale najbardziej wkurzyla mnie taka jedna czarna w kreconych wlosach (chyba
      Maja), ktora zaczela mu opowiadac, ze musi go poznac, to moze sie zakocha i
      zdecyduje na wspolne zycie ?! , a pozniej jak dziewczyny sie zegnaly, to
      podeszla do niego sie przytulic (!) i powiedziala, ze nie cierpi sztucznych
      lez, a te laski, to tak placza na pokaz. Glupia koza, mysli, ze jak bedzie zle
      gadac o innych, to cos zyska?
      • Gość: malinka Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:17
        mania - dokladnie te same odczucia - ta czarna krecona laska - tupeciara i jaka
        wredna..,ledwo przeszla, a juz intryguje:)
        Dziewczyny uwazalam za atrakcyjne, po pierwszym programie - ale drugi odcinek
        ogladalam z moim chlopakiem i on twierdzi, ze zadna mu sie nie podoba, i
        ogolnie paskudy. Nie zgadzam sie. Uwazam ze sa ladne.
        Rozczarowala mnie miss polonia - tzn z urody owszem owszem, ale jak buzie
        otworzyla, to taki pustak..brrrrr...
        ta co sie nie usmiechala, jednak jak dostala roze, to zmienila zdanie

nie ogladalam poczatku drugiego odcinka - powiedzieli cos o kawalerze? skad on
        sie wzial? kto to jest?

a wogole to uwazam ten caly program z glupiutkie szol - haremik na wczasach.
        ale oglada sie przy kolacji lepiej, niz jakis program publicystyczny z lepperem
        w roli glownej albo o celi i wiezniach
        • Gość: baba Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.acn.pl / *.acn.pl 09.10.03, 12:13

Dziewczyno, jakiego Ty masz wspanialego chlopaka !!!
          Gratulacje, musisz byc babka na poziomie, skoro Ci sie udalo takiego
          poderwac...
          Co do urody, to uwazam, ze emanuje ze srodka. Jesli ktos chce zalatwic jedna z
          najwazniejszych dla kobiety zyciowych spraw metoda telewizyjnego ubiegania sie
          o wzgledy zamoznego faceta, to dziwne rzeczy chyba w tych dziewczynach siedza.
          No chyba , ze od poczatku do konca SZCZERZE traktuja ten program w kategoriach
          towarzyskiej zabawy typu " Randka w ciemno", to jakos moge pojac.

Facet nie robi na mnie dobrego wrazenia - nie w moim typie w kazdym razie.
          PZDR
      • Gość: kaela Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 12:17
        zgadzam się, ta kręcona Maja przegina, najpierw gada, że musiałaby go lepiej
        poznać zanim zdecyduje się związać na całe życie hehehehehe a potem knuje,
        wredota jedna!
        ta platyna z grzywą i bez uśmiechu brrrrrrrrr

a kawaler taki ślimokowaty, myślę, że bez odrobiny szaleństwa

jakbym była facetem to byłyby fajne ta z ćwiekiem w brodzie i Inga, która miała
        niebanalną fryzurkę, bo obie się wyróżniają, są niebanalne

no i nie gadać mi tu o intuicji, kawalerze, bo kawaler po prostu odrzucił
        najmniej urodziwe i myślę, że odrzuciłby jeszcze ze 4, no ale mógł odrzucić 8,
        a nie 12
    • Gość: fanta9 Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:27
      wg. mnie to program rokuje duże szanse rozwoju całej stacji TVN.
      1) wieczorem wersja normalna, soft dla ogółu
      2) 23- Kawaler Extra - kamery pod prysznicami i codziennie Kawaler wybiera do
      lóżka nową dziewczynę ( wersja LIVE na stronie TVN-u) pełny podgląd,
      penetracja itd.
      3) rano Kawaler zamiast Klaudiusza reklamuje minigrille i maszynki do golenia
      swetrow lub samochodowe odkurzacze ( nie wspominając o oczyszczaczach
      parowych )
      4) Fakty - kawaler zamiast Lisa
      5) Kawaler zamiast Moniki Olejnik w programie "Pieprzyk nad sutkiem"
      6) Kawaler zamiast Huberta
      7) Kawaler zamiast ....
      może jakies inne propozycje...
      • dziecko_wiatru Re: Kawaler do wzięcia. 09.10.03, 12:29
        a wg. mnie...dziewczyny niesamowite jesli chodzi o urodę. najbardziej rzuciła
        mi sie w oczy taka czarna, proste włosy, duże oczy. Nie wiem ,czy wiecie o
        ktora chodzi. Troszkę mi się źle kojarzyła- bo przypomina mi byłą mojego
        narzeczonego, ale nie zmienia to faktu, ze ejst śliczna wg. mnie, i chyba
        dałabym wiele,by tak wyglądać
        • kaa3 Re: Kawaler do wzięcia. 09.10.03, 13:49
          A wg. mnie jest to program totalnie naciągany i
          wyreżyserowany.Dziewczyny "urodą nie grzeszą", no może ze 2 by sie znalazły
          ładne, ale tak naprawdę o wiele więcej pięknych,zadbanych Polek chodzi po
          ulicach. Te z programu są po prostu "zrobione".Nawet z brzyduli można
          zrobić "pieknisie".Progoram totalna chała. Kawaler: opalony laluś.Szkoda czasu
          na oglądanie.
          • Gość: happy G Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 11:16
            Mam przeczucie, ze w finale programu natapi jakies wielkie siurpaiz. Nasz
            kawaler vel Opalony Lalus moze okazac sie biednym jak mysz koscielna i golym jak
            swiety turecki kawalerem vel Opalonym Lalusiem. A wtedy okaze sie, czy ta jego
            wybranka poszla na kase czy raczej zaufala goracemu uczuciu... Niech tak sie
            stanie. Amen
    • mcbeal_ally Re: Kawaler do wzięcia. 09.10.03, 21:59
      Obejrzałam też. "Drętwota" niemiłosierna. Za dwa miesiące zainteresuję się,
      którą wybrał, i tyle.
    • oryginal Re: Kawaler do wzięcia. 09.10.03, 23:46
      A czy ten kawaler to nie był kiedyś wziętym modelem???
      Program oglądałam wczoraj i wyjątkowo mi się nie podobał. Harem w RPA.
      Dziewczyny ładne, inne mniej ładne, jeszcze inne brzydkie. Niektóre brzmią
      inteligentnie, inne nie. Ale jakby sama idea programu jest denna. Jeszcze to
      jego podobieństwo do "Agenta"...Brrr...no more tears...
      • Gość: max Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.chello.pl 09.10.03, 23:49
        a co sądzicie o prowadzącym, mirusiu z samego życia?
        • Gość: jane Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 00:24
          Tak samo wylakierowany, jak ten cały kawaler. Totalna beznadzieja, w filmie
          jeszcze jakoś grał, ale tutaj to juz pobił wszelkie rekordy nijakości. Ja nie
          wiem naprawdę czemu oni muszą byc tacy correct, śliczni, uśmiechnięci i
          nijacy. Beznadziejny program, tym bardziej, że już sama idea mi się nie
          podoba, czemu do cholery to facet ma wybierać spośród 25 dziewczyn? ja bym
          wolała, żeby to dziewczyna wybierała sobie faceta - no ale pewnie mieliby
          problem ze znalezieniem 25 idiotów, którzy dla sławy gotowi byliby wystąpić w
          takim show - ale właściwie czy ja wiem? Dziewczyny też szkoda mówić -
          wszystkie o inteligencji zerowej, no i te uśmiechy, to podlizywanie się,
          brr... ohyda. Jedna tylko miała odwagę nie wdzięczyć sie do tego ślicznego
          cukierkowego gogusia, ale poźniej i tak się złamała i przyjęła różę.
      • Gość: MArgaret Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.10.03, 09:05
        NIe wiem kim byl Kawaler..ale jak dla mnie ten facet jest okropny.
        Przeslodzony, z jakims lalusiowatym glosem" czy przyjmiesz ode mnie ta roze"-
        powiedziane niby to erotycznym szeptem, brrrrr.. Chyba bym mu ta roza w twarz
        strzeliła ;0
        Owszem, twarza ma symetryczna, spelniajaca kanony urody wspolczesnej etc ;),
        ale - calosc nie sprawia dobrego wrazenia.IMHO.
        • Gość: zeta Re: Kawaler do wzięcia. IP: 217.153.152.* 10.10.03, 09:52
          Cały ten program łącznie z kawalerem i pannami wydaje mi się bardzo "sztuczny"
          te ich wypowiedzi (pewnie kilka razy nagrywane i powtarzane). Sam kawaler
          sztywny, jakby połknął kij od szczotki, rozważny, ułożony, a jednocześnie jakiś
          taki dziecinny. Nie jest w moim typie. Swoją drodą to ciekawe co robią pomiędzy
          nagraniami programu....
      • michal_82 Re: Kawaler do wzięcia. 15.10.03, 17:54
        Cóz, obejrzałem sobie wczoraj wieczorem ten program. Jednym słowem - próżny.
        Dziewczyny generalnie ładne, ale te w wieku 18-24 lat nie wyglądają na swój
        wiek - starsze co najmniej o 5-10 lat. Kilka dziewczyn jest głupich jak but,
        część zachwuje się tak, że od razu trzeba by pokazać im gdzie jest ich miejsce.

Co do kawalera. sztuczny, przygotowane wcześniej dialogi i jakiś taki
        zmaniewarowany (picie szampana z Miss Polonia). Denerwuje mnie też jego
        uśmiech. On jest chyba nadal modelem. Kojarzę go na obecną chwilę z dwóch
        reklam i z programu "Rozmowy w toku".

Reklama nr 1 - pierwsza reklama soków Tymbarku z piosenką Skaldów (oryginał bez
        remiksów). Rodzinka na pikniku, potem na rowerach, kawaler gra tatusia.
        najfajniejsze w tej reklamie było jak woda z węża psika na najmłodzą latorośl,
        a dziecku zbiera się na płacz i trzeba je udobruchać.

Reklama nr 2 - wczesniejsza od tymbarku, to jakieś towarzystwo ubezpieczeniowe,
        gdzie również jest rodzinka, a kawaler ma kwestie, że od kiedy urodziła nam się
        Kasia to bezpieczeństwo jest najważniejsze. (coś w tym stylu)

A w rozmowach w toku to był w programie o podrywaczach gdzie w studiu było
        trzech facetów, którzy ce chwila mają nowe partnerki, na widowni z kolei jacyś
        życiowi nieudacznicy, a Bartek - kawaler był też zaproszony, ale jakby w roli
        eksperta siedział i wypowiadał się z widowni. W kazdym razie pamiętam że
        Drzyzga się spytała dziewczynę na widowni "czy podoba jej się bartek?", ona że
        tak, ale to nie wystarczy, żeby już tworzyć związek, po czym Bartek podziekował
        jej, za miłe słowa o jego urodzie.

Ktoś tu jeszcze się pyał czy powiedzieli o kawalerze coś więcej. Tak, była
        krótka notka biograficzna ze zdjęciami z okresu młodości. Zapamiętałem, że mama
        biolog, tata chemik (lub odwrotnie), on studiował psychologię (ale nie było o
        tym, że skończył) i między innymi zdjęcie z bodajże studniówki gdzie miał
        długie włosy do ramion.

Facet się nazywa Bartosz Okowity
        Tu jest kilka jego zdjęć.
        www.mangomodels.pl/boys/adver/bokowity.html
    • Gość: andrzej Re: Kawaler do wzie˛cia. IP: *.chello.pl 10.10.03, 10:12
      Od jakiegos czasu TVN serwuje nam programy dretwe i nijakie. Co moze
      byc interesujacego w zabiegach 25 dziewczynek o jednego chlopaka? To
      ze beda nawzajem podgryzac sie i oczerniac? Jakie przeslanie ma ten
      program? Zadne, a wrecz zalosne.
      Do tego uczestnicy programu dobrani sa wg. zasady: ladny wiec moze byc
      glupi. Kogo to zainteresuje?
      Niestety TVN dryfuje w kierunku telewizji banalnej i prowincjonalnej. Cos
      w rodzaju Polsatu B (biorac pod uwage wiekszy zasieg Polsatu).
    • Gość: kaela Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:03
      przypomina mi się dialog kawalera i blond panienki przy barze, ona zagadała go
      po angielsku, on coś tam coś tam, wtedy ona "I'm studying English" po czym
      poprosiła barmana o drinka zaczynając od słów "I want"
    • Gość: a to ja Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.iig.pl / *.iig.pl 11.10.03, 15:31
      Wieje sztucznością.
      Kto im pisał dialogi???
      Za kogo TVN ma nas, widzów???
      Czy finał programu to ...ślub kawalera i "wziętej" dziewczyny?
      Czy przewidziano testowanie w łóżku?
      Jak dotąd - landrynkowa chała.
      AGENT przy tym programie to thebeściak ;-)
      • Gość: Riki Kawaler ogólnie do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 10:44
        Obejrzałem wczoraj powtórkę. Jedyne co dobre to to,że wzbili się ogólnie na
        wyższy poziom artystyczno-realizacyjny niż PolSzmat z ich produkcjami
        typu "Łysi i blondynki". No, ale w tej beczece miodu jest też sporo dziegciu.
        1) Kawaler jest prima sort ale na zjazd pięknych chłopaków do leśniczówki-
        gejówki. Po prostu, landryniarz od wystawiania naoliwionej dupci... Panie
        (przynajmniej niektóre) były nim raczej zdegustowane, jak sądzę.
        2) W zachodnich edycjach występował autentyczny milioner, w polskiej zawodowy
        model i czwartorzędny aktor stylizowany na milionera. Po co ładować się w
        oszustwo? Te Panie też rażą sztucznością, na siłę wbite w wytworne kreacje i
        rozmówki w stylu "oąąąą, ęęęę, giętkie meble" są kompletnie nieautentyczne.
        3) Cel programu jest mglisty. W oryginalnym formacie kończyło się to hucznym
        ślubem, tutaj niby coś się może, ale nie musi zdarzyć. Więc o co te podchody i
        cała walka? O złote kalesony???

Nędza, wolę już roztrajblowaną Frytę, rurę-Tomalę i blondi Magdę z Baru.

• Gość: misza Re: Kawaler ogólnie do bani IP: *.kim.pl 15.10.03, 10:57
          odkad zobaczyłam kawalera na zdjęciu z wprost to nie mogę sie oprzeć wrażeniu,
          że powinien on raczej jako tancerka w barze pod błękitną ostrygą występować.
          • Gość: krochmal Re: Kawaler ogólnie do bani IP: *.crowley.pl 15.10.03, 11:20
            wczoraj obejrzałem ten program.
            istotnie ten kawaler to jakis pedałkowaty mi sie wydał. no i sposób w jaki
            mówił: zniewieściały szepcik. nie oglądałem od początku więc niech ktoś mi
            wyjaśni co porabia ten facet bo podobno to czlowiek sukcesu. panienki w
            większości średnio urodziwe. naprawdę chodząc po ulicach mozna spotkac
            ładniejsze i naturalniejsze. za to Kapsztad i krajobrazy - cudo.
            • Gość: a to ja Re: Kawaler ogólnie do bani IP: *.iig.pl / *.iig.pl 16.10.03, 23:32
              Może ten kawaler dorobił się też na...reklamie pewnej duuużej firmy
              ubezpieczeniowej: on, ona i ono na kanapie, czyli namawianko do wykupienia
              polisy "rodzinnej".

WSZYSTKO w TV jest wyreżyserowane.
              Więc...albo przymrużam oko i oglądam, albo...przyciskam czerwony przycisk na
              pilocie.

P.S. Co tam słychać u naszego kawalera? Zatrzymałam się na etapie wręczania
              dwudziestu iluś róż.Czy któraś powiedziała mu już, że jest gogusiem?
              Krajobrazy są w tym programie baaardzo potrzebne, bo kolejnego kawałka z
              Sękocina nie łyknęlibyśmy tak gładko;-)))
          • Gość: saavage Re: Kawaler ogólnie do bani IP: 62.181.161.* 15.10.03, 15:41
            Misza, a pamietasz moze, ktore to bylo Wprost? Tez bym sobie popatrzyla ;)
            Thx
            • Gość: misza Re: Kawaler ogólnie do bani IP: *.kim.pl 15.10.03, 15:57
              ktoś tu dawał linka do tej okładki - kawaler z uzdą w gębie w stylu BDSM, a na
              nim babka, tylko tak jakoś ulizany i wyczesany był, ze zaraz skojarzył mi się z
              chłopczykiem z baru pod błękitną ostrygą.
              • Gość: verte Re: Kawaler ogólnie do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 16:00
                www.wprost.pl/cover/?I=1024
                • saavage Re: Kawaler ogólnie do bani 15.10.03, 16:35
                  oh my god....................
                  tragedia............
                  ale dzieki za linka :)
    • dun-ka Re: Kawaler do wzięcia. 15.10.03, 17:18
      To bylo dobre :-)))
      • Gość: happy G Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 11:38
        O qrwa!!!!

Ale hardkor... Szkuda, ze kawaler nie pokazal swoich wielkich jak fistaszki jaj,
        bo bym ze smiechu umarla...yh yh.
    • Gość: nesto Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 17:30
      Program bez zadnej spontanicznosci, wszystko wyrezyserowane. Dziewczyny
      normalne, nie przesadzajdzie, ze pasztety, bo pewnie same znacznie gorzej
      wygladacie. Natomiast facet totalnie bez jaj. Zbyt wyglaskany i wylizany. Do
      tego poziomu dostosowal sie prowadzacy.
    • Gość: kix Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 18:48
      jezuuuu, co za koles z tego kawalera. masakra.
      przeciez zrobili te laski w konia, to mial byc "kawaler do wziecia" a nie
      koles, ktory reklamuje majtki i gola baba siedzi mu na plecach (swoja droga
      niezly motyw :D)
      wstyd sie potem przyznac, ze sie ma takiego kawalera.

tvn wzial jakiegos przechodzonego modela z drugoligowej agencji, chociaz z
      drugiej strony, czy jakis naprawde fajny facet, zgodzilby sie na udzial w takim
      programie ???

dziewczyny tez niespecjalne, no ale jaka fajna dziewczyna zgodzilaby sie na
      udzial w takim programie :)

pozdr.
      kix

• Gość: verte Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 19:20
        Gość portalu: kix napisał(a):

> jezuuuu, co za koles z tego kawalera. masakra.
        > przeciez zrobili te laski w konia, to mial byc "kawaler do wziecia" a nie
        > koles, ktory reklamuje majtki i gola baba siedzi mu na plecach (swoja droga
        > niezly motyw :D)
        > wstyd sie potem przyznac, ze sie ma takiego kawalera.
        >
        > tvn wzial jakiegos przechodzonego modela z drugoligowej agencji, chociaz z
        > drugiej strony, czy jakis naprawde fajny facet, zgodzilby sie na udzial w
        takim
        >
        > programie ???
        >
        > dziewczyny tez niespecjalne, no ale jaka fajna dziewczyna zgodzilaby sie na
        > udzial w takim programie :)
        >
        > pozdr.
        > kix
        >
        >
        >

Ale jaki uczuciowy koleś,studiował psychologię i chce zostac psychoterapeutą i
        pomagać ludziom......tak mówił.
        • Gość: s_l Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 19:27
          obejrzalem raz i nie sadze, zebym mial jeszcze kiedykolwiek narazac sie na ten
          program, taki megapusty balon za kosmiczna kase, lepiej by tvn wydal to na zly
          dotyk, przynajmniej moglbym wtedy uwierzyc, ze maja szczere intencje...
          troche przesadzam, ale kawaler + laski sa nizej dna
    • Gość: Alka Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.chopin.edu.pl 20.10.03, 22:37
      Wiem kto wygra ten program
      tak sie akurat sklada ze szlam sobie niewinnie pare dni temu alejami
      jerozolimskimi i zobaczzlam kawalera z jego wybranka gdyz chzba kazdz wie iz
      ten program sie juz zakonczyl tak naprawde.ja akurat mam to gdzies ale moja
      babcia bedzie na pewno zrozpaczona jak sie dowie!!!!czy przypadkiem nie ma
      tego w kontrakcie ze powinni sie ukrywac.coz jezeli nie ma to ja zdradze
      kazdemu co napisze na maila rozamundablog na onecie.nie dziala mi klawiatura i
      nie moge wstukac znaczku malpa...
      • itsola Re: Kawaler do wzięcia.Do ALKI 22.10.03, 23:10
        Czesc !

Probowalam do ciebie mailen ale nie funkcjonuje. Prosze napisz mi kto
        wygra ,jestem taka ciekawa. Pa Ola
        • mahoney iza to suka ! czemu tak naskoczyla na maje , jak t 22.10.03, 23:20
          o sie zaczelo ktos wie , a iza i maja to dwa pzreciwienstwa kobiet z ktorymi
          bym nigdty i za nic nie chcial byc , przynajmniej z tego cio widzialem
          dzisiaj , z jednej strony czepliwa i majaca zbyt duze poczucie wlasnej
          wartosci , rozdmuchujaca wszystko co jest przeciwko niej babe , wredna jedze a
          z drugiej cichutka i bezbronna kobitke co nie potrafi nawet dobrze odpowiedziec
          na takie prawie dreczenie psychiczne i osmieszanie izy , zastanawiam sie na ile
          iza to grala to znaczy na ile sie chce pozbyc maji z programu i na ile to gra a
          sama taka nie jest ,
          • Gość: verte Powinni przeprowadzić kontrolę płci. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:28
            Oglądałem to tylko kątem oka ale jedna z nich,niestety nie kojarzę po imionach,
            frankenstein chyba nosi w majtkach kutasa.Ale kawalerowi zdaje sie to nie
            przeszkadza.
            • mahoney Re: Powinni przeprowadzić kontrolę płci. 22.10.03, 23:45
              Gość portalu: verte napisał(a):

> Oglądałem to tylko kątem oka ale jedna z nich,niestety nie kojarzę po
              imionach,
              >
              > frankenstein chyba nosi w majtkach kutasa.Ale kawalerowi zdaje sie to nie
              > przeszkadza.

heh :) to prawda , ale tez nie znam imiona , bedzie niezle jak mamy na mysli
              dwie rozne kobitki
              • Gość: verte Re: Powinni przeprowadzić kontrolę płci. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:59
                mahoney napisał:

>
                > heh :) to prawda , ale tez nie znam imiona , bedzie niezle jak mamy na mysli
                > dwie rozne kobitki

Mój typ ma chyba na imię Iza.
                • mahoney Re: Powinni przeprowadzić kontrolę płci. 23.10.03, 00:12
                  Gość portalu: verte napisał(a):

> mahoney napisał:
                  >
                  > >
                  > > heh :) to prawda , ale tez nie znam imiona , bedzie niezle jak mamy na mys
                  > li
                  > > dwie rozne kobitki
                  >
                  >
                  > Mój typ ma chyba na imię Iza.

to wlasnie ta co napadla na maje , chyba , bo moze ich tam wiecej , ale ona dla
                  mnie taka obojetna , nie pociaga mnie wogole taki typ kobiet , szcegolnie ze
                  jest tak strasznie wredna
      • suffron Re: Kawaler do wzięcia. 23.10.03, 10:03
        Ja też ich widziałam w niedzielę w Cafe Brama.
        • Gość: Anja Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 10:10
          A kogo? Pewnie Joasię Miss? Wiecie jakoś tak mi się wydaje,że całość jest
          wyreżyserowana, i kawaler ma w kontrakcie obowiązek wybrania Miss....
          • suffron Re: Kawaler do wzięcia. 23.10.03, 10:16
            Nie, to nie była miss. Była to brunetka, ale nie będę pisała która, bo może
            komus popsuję zabawę. Jak chcesz wiedziec to napisz do mnie.
            • Gość: tygrys Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 10:29
              pochwal sie kto to???
              a widzieliscie nowy CKM!!!
              tam jest juz jedna z uczestniczek programu!!
              niezla!!! :-)
              Nazywa sie Ramona..... to pewnie ona wygra skoro miala juz sesje !!!
        • Gość: kalipso Re: Kawaler do wzięcia. IP: 194.29.176.* 23.10.03, 10:27
          nie badzcie tacy, powiedzcie ktora to
          • Gość: tygrys Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 10:32
            ja stawiam na Ramone, kupilem dzis CKM no i super cialko!!!! jest na czym oko
            zawiesic!!!! musiala miec juz dawno ta sesje, dlatego tez zgadzam sie z tym ze
            to wszystko wyrezyserowane!!
            • maniaczytania Re: Kawaler do wzięcia. 23.10.03, 10:39
              Ramona wczoraj odpadla
              • Gość: Tygrys Ramona??? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 10:50
                no wlasnie sie dopiero dowiedzialem!!! pojebalo go?? to dlaczego miala sesje??
                taka smieszna babke na luzie wywalil!!! chyba dlatego ze tak za nim nie
                latala!!! ale zdjecia w CKM sa super i tak!! mi sie podobaja!!
        • Gość: monia Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.gdynia.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 23.10.03, 14:21
          Czy ktos w koncu powie, ktora wybral ten nasz "cudowny" kawaler ??
          Jesli nie na forum to na maila: agatkus@interia.pl. plissssss........ ;)))
          • suffron Re: Kawaler do wzięcia. 23.10.03, 14:45
            Ponieważ zainteresowanie wybranką kawalera przeszło moje najśmielsze
            oczekiwania, postanowiłam udzielić odpowiedzi na forum, gdyż odpowiadanie na
            maile zajmuje mi zbyt dużo czasu. Jeśli ktoś nie chce, niech nie czyta...

Kawalera widziałam z Izą Miką. Obejmowali sie czule i całowali, więc zakładam,
            że to ją wybrał w programie :)
            • Gość: hmm Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:28
              To chyba dobrze :) Całe sczęście, że nie widziałaś Go z 2 Izą, Mają czy
              MISSką :P Iza Mika jest spoko dziewczyna, bardzo ładna i zgrabna, tylko się za
              mocno maluje :P Prawdziwa kobieta! Jedyny minus to to, że popala hehe ;)
              • Gość: Anja Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:35
                O Boże.. Ta Iza Mika wg mnie jest wulgarna, bez klasy, elegancji itp. No ale o
                Bartku nie mam też zbyt wysokiego zdania..
            • Gość: Monia Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.gdynia.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 23.10.03, 16:20
              No, moze to i dobrze, ze wybral ja, nie jest ta Iza Mika taka zla, gdyby tylko
              sie delikatniej malowala to moze nie wygladalaby jak z serialu
              wenezuelskiego ;))
            • Gość: alenna Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.pool80182.interbusiness.it 23.10.03, 16:21
              Kawalera widziałam z Izą Miką. Obejmowali sie czule i całowali, więc zakładam,
              że to ją wybrał w programie :)

Dzieki :)) Tez pisalam na maila i niecierpliwe czekalam odpowiedzi.
              Iza wczoraj swoimi wypowidziami jakos mnie pozytywnie do siebie nastawila,
              pieknie tanczy - moze byc :)))))
              • alenna Re: Kawaler do wzięcia. 23.10.03, 16:24
                A w ogole to dopiero teraz zobaczylam, ze zalapalam sie na osobista mailowa
                odpowiedz - jeszcze raz dzieki i pozdrawiam :)))
                A.
    • warta Re: Kawaler do wzięcia. 23.10.03, 14:17
      Wczoraj obejrzałam ten program pierwszy raz. Mam więc pytanie - proszę mi
      wytłumaczyć czemu on wybrał tą tlenioną z grzywką???? Ile ona ma lat - 40???
      Ja nie rozumiem skąd się ona w ogóle tam wzięła. Ona jest całkowicie
      nieatrakcyjna - ja rozumiem, że każdy ma swój gust, ale to już chyba przesada.
      Ona się od całej reszty strasznie odróżnia - i to na minus. Nie wiem, może
      gdyby zmieniła fryzurę.... Bo teraz wygląda przerażająco.
      • Gość: verte Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:00
        warta napisał:

> Wczoraj obejrzałam ten program pierwszy raz. Mam więc pytanie - proszę mi
        > wytłumaczyć czemu on wybrał tą tlenioną z grzywką???? Ile ona ma lat - 40???
        > Ja nie rozumiem skąd się ona w ogóle tam wzięła. Ona jest całkowicie
        > nieatrakcyjna - ja rozumiem, że każdy ma swój gust, ale to już chyba
        przesada.
        > Ona się od całej reszty strasznie odróżnia - i to na minus. Nie wiem, może
        > gdyby zmieniła fryzurę.... Bo teraz wygląda przerażająco.

Ciekawy jestem jak ty wyglądasz.Zanim kogoś zjedziesz spojrzyj lepiej w lustro.
        • Gość: Bizon Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:33
          Czy ten program ma jakąs stronę www?Gdzie mogę zobaczyć gęby tych panienek?
        • Gość: warta Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 16:51
          spojrzalam - wyglądam zdecydowanie lepiej od niej. A mimo to miałabym opory
          aby robić z siebie kretynkę na oczach telewidzów.
    • achatka Re: Kawaler do wzięcia. 23.10.03, 17:48
      nie oglądałam... ale jak tylko przeczytalam temat to mi sie ekhem skojarzyło...
      jednoznacznie: Kawaler do ścięcia.

coś w tym jest ...:P
      pozdrawiam.

-----
      zielone misie na różowym słoniu grają w polo...
      • Gość: aaga Re: Kawaler do wzięcia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 20:11
        Ogladala wczorajszy program i juz patrzec nie moge na Ize z dlugim ogonem,
        przepraszam warkoczem. Czy ona sie nie widzi? Nie moze w koncu zamknac buzi,
        najezdza na Maje (ktorej tez nie lubie) ale sama jest jeszcze gorsza.

A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka