buraque 19.11.08, 20:59 Na razie widzę, że Richardson ma na głowie kalafiora, a Kammel naleśnik. Na szczęście za chwilę mecz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraque Re: Róże Gali hehe 19.11.08, 21:18 malange napisała: > Faktycznie - kalafior i naleśnik :D najpiękniejsza para: Raczek i jego facet :) i to w TVPis... niebywałe Odpowiedz Link Zgłoś
kontomiarka Re: Róże Gali hehe 19.11.08, 21:21 a ona czasem nie w ciąży? taki ma jakiś brzuszek wypukły... pewnie mi się zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Róże Gali hehe 19.11.08, 21:24 Wygląda jak kolumna jońska lub koryncka. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Róże Gali hehe 19.11.08, 21:26 kamapka21 napisała: > Wygląda jak kolumna jońska lub koryncka. raczej jak gargulec podtrzymujący zwieńczenie, który zwie się kariatydą :) w Dublinie wygrywamy 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Róże Gali hehe 19.11.08, 21:30 matko, czy ona widziała się w lustrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Róże Gali hehe 19.11.08, 21:36 co się stało Reni?jakas spuchnięta taka Odpowiedz Link Zgłoś
buraque o qu... : Hołdys nominowany 19.11.08, 21:40 do kategorii "piękni dziś" :O Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: o qu... : Hołdys nominowany 19.11.08, 21:43 buraque napisał: > do kategorii "piękni dziś" :O też w pierwszym momencie tek myślałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Gala obrzydliwych nosów 19.11.08, 21:40 Chyba będę miał koszmarną noc... Steczkowska, Lipnicka a teraz Rusis. Same obrzydlistwa z haczykami, co ja mówię, z pogrzebaczami na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque ale jaja 19.11.08, 21:45 Różę dostał Boruc, z taśmy odtworzono, że gra mecz, a przecież siedzi w warszawie i "leczy" kontuzję. Dziś "Sun" napisał i pokazał, że baluje i liże się z jakimiś małolatami. Tymczasem różę odebrała jego żona, biedna kobiecina... Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: ale jaja 19.11.08, 21:53 buraque napisał: > Tymczasem różę odebrała jego żona, biedna kobiecina... Nie żona, tylko siostra. Piękna zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque a to przepraszam 19.11.08, 21:56 oglądam dwie rzeczy na raz i mi umknęło Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Róże Gali hehe 19.11.08, 21:45 Figura chyba zaczyna wracać do swojej poprzedniej figury;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 09:50 czy ktoś zwrócił uwagę na to CO oni tam wyśpiewywali? same cmentarne numery... bez ładu i składu, byle z różą w tekście: a to, ze róża na grobie, albo w ustach topielicy, to juz nieważne czemu mają służyć takie imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek trzebiatowska też dostała róże:) 20.11.08, 10:18 do przewidzenia:) ale jakoś sie zmieniła na twarzy ..zauważył ktoś to? a jaki adam król siedzący na widowni dumny z niej jego martunia wszędzie najlepsza i taniec z gwiazdami też wygra. och ach ech:)sam miód z tej martuni. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia36 Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 10:17 Czy możecie mi pomóc? Jak się nazywa ta Murzynka/Mulatka , która śpiewała na Różach. I jaki tytuł ma piosenka, którą śpiewała? Bardzo mi się podobała Odpowiedz Link Zgłoś
bianka2008 Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 11:04 agniesia36 napisała: > Czy możecie mi pomóc? Jak się nazywa ta Murzynka/Mulatka , która > śpiewała na Różach. I jaki tytuł ma piosenka, którą śpiewała? Bardzo > mi się podobała Pani nazywa się Ayo. Tytułu piosenki niestety nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_a Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 12:44 bianka2008 napisała: > agniesia36 napisała: > > > Czy możecie mi pomóc? Jak się nazywa ta Murzynka/Mulatka , która > > śpiewała na Różach. I jaki tytuł ma piosenka, którą śpiewała? > Bardzo > > mi się podobała > > Pani nazywa się Ayo. Tytułu piosenki niestety nie znam. Down on my knees - Ayo Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 12:38 Para gejów piękna, bo powiedzieli,że są gejami; Boruc piękny, bo w niego parę razy piłką wcelowali, prezydent nazwał brzydko, a do tego się modli na pokaz i prowokacyjnie; aktorzystka Żmuda piękna, bo robi OSZOŁOMiastą karierę w serialach, których poziom zahacza o twórczość słabszych zespołów disco-polo... "Czytelniczkom Gali" gratuluję gustu, a TVP współczuję durnoty decydentów, którzy uważają, że takim szajsem spełniają misję - Kammel wam na grób. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 12:58 Boruc piękny, bo w niego parę r > azy piłką wcelowali, prezydent nazwał brzydko, a do tego się > modli na pokaz i prowokacyjnie; A ja się dziwię,że Boruca wybrano, bo Boruc wiarołomny! ostatnio z kochankami się obściskuje! Co się stało „czytelniczkom Gali”, że nie wzięły tego pod uwagę, gdzie solidarność kobieca? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 13:20 Jakby się obściskiwał z Beenhakerem, to by najpiękniejszą parą zostali :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 13:25 > Jakby się obściskiwał z Beenhakerem, to by najpiękniejszą parą > zostali :) O! i tu bym sie nie dziwiła! :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 13:18 > "Czytelniczkom Gali" gratuluję gustu A czego ty wymagasz od czytelniczek "Gali"?! GUSTU? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 14:33 the_dzidka napisała: > > "Czytelniczkom Gali" gratuluję gustu > > A czego ty wymagasz od czytelniczek "Gali"?! GUSTU? > :-D) dodam tylko, dla grega. że Gala za to telewizji zapłaciła. więc nie ma dramatu Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 12:41 mało nie umarłam ze śmiechu przy kategorii "piękni w sieci":))) a od okrągłych podziękowań nagrodzonej Kożuchowskiej zrobiło mi się po prostu niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 17:03 Mnie się robi niedobrze jak widzę choć minutę tego typu gali. Towarzystwo wzajemnej adoracji:/ Dla kogo to jest robione, czemu służy? Jednym słowem PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Róże Gali hehe 20.11.08, 18:12 kelle1986 napisała: > Dla kogo to jest robione, czemu służy? Jednym słowem PO CO? to jest bardzo długa reklama dwutygodnika dla pań Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: Róże Gali hehe 21.11.08, 00:26 a mnie najbardziej zszokowało nie tylko przyznanie róży w kategorii "Piękne pary" parze homoseksualnej ile w kontekście tego emisja tego programu z zielonym kółkiem,czyli że program dozwolony dla wszystkich a więc również program dla dzieci. Chyba TVP tu przesadziła,zdecydowanie w/g mnie powinno być od lat 12-tu przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Róże Gali hehe 21.11.08, 00:36 hehe no powiedz prosze co moglo zbulwersowac biedne dzieci? para zlozona z dwoch panow? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Róże Gali hehe 21.11.08, 11:36 ale DODA to nikogo nie bulwersuje? Moim zdaniem powinna za każdym razem gdy pojawia sie w TV mieć nad sobą takie czerwone kółeczko a tu, z tego co widze w rekalamie, będą ją pokazywac w najbliższym programie od przedszkola do opola. do pani od kułeczka: zaraz, zaraz a co dziecko robiło o tej porze przed telewizorem? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Róże Gali hehe 21.11.08, 11:37 anie , to był PAN pan andrzej, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś