mcbeal_ally 29.10.03, 21:58 Nie przepadałam za nią, ale jak oddała swoją różę koleżance..., coż pozory mogą mylić..., Brrr., ale Maja została:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airishka Re: Brawo Grodecka! 29.10.03, 22:04 Rany... Co za program. A to napięcie, gdy Joanna JakaśTam zrobiła dramatyczną pauzę zanim powiedziała, że przyjmuje różę od Bartka... Ta kłótnia Justyny i Mai czy co to było, wypowiedź byłej misski, że ma wiele zalet, ale Bartoszek ich najwyraźniej nie dostrzegł, skoro wyleciała. Jejku, jejku... Widziałam tylko ostatnie pół godziny, a ileż tam emocji było! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Brawo Grodecka! 29.10.03, 22:07 poniewaz nie mam jak ogladac tego pasjonujacego widowiska prosze o konkretniejsze opisy odcinkow.. szkoda ze Vincent Vega nie oglada tego;-) albo Sonny (chyba ze sie myle?) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Brawo Grodecka! 29.10.03, 22:10 mallina napisała: > poniewaz nie mam jak ogladac tego pasjonujacego widowiska prosze o > konkretniejsze opisy odcinkow.. zapraszam na watek ponizej. (kawaler do wziecia-15 postów.tam sa nieco dokladniejsze opisy). :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Brawo Grodecka! 29.10.03, 22:14 czytalam wlasnie:-)))dzieki nawet jest juz strona prezentujaca dziewczyny, wiec przynajmniej wiem jakie sa;- )) ech i tyle rozrywki mnie omija;-))))))))))))))))) kiedys widzialam fragment podobnego programu amerykanskiej tv...tam byly panny!! naprawde na te polskie nie ma co narzekac;-) a i tamten kawaler (milioner ponoc..) byl taki sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Brawo Grodecka! 29.10.03, 22:17 mallina napisała: > czytalam wlasnie:-)))dzieki > nawet jest juz strona prezentujaca dziewczyny, wiec przynajmniej wiem jakie sa; > - > )) > ech i tyle rozrywki mnie omija;-))))))))))))))))) > kiedys widzialam fragment podobnego programu amerykanskiej tv...tam byly panny! > ! > naprawde na te polskie nie ma co narzekac;-) a i tamten kawaler (milioner > ponoc..) byl taki sobie.... "nasz"kawaler tez jest taki sobie. Fizycznie-ok.Głos-niezbyt ciekawy..Ale sposob bycia, jego niezdecydowanie, jego "gogusiowatosc"-jest nie do zdzierzenia. W dodatku teraz to sie juz robi z tego -kawaler i jego harem.. Czy ktoras z nas potrafilaby sie odnalezc w sytuacji, gdzie facet,najpierw jedna trzyma za raczke, potem druga, z trzecia sie caluje, a z czwarta "maca"..brrr :)) Odpowiedz Link Zgłoś