shatmach 06.12.08, 20:50 Jak myślicie kto wygra cały program? Ja chciałbym żeby Karolina Nowakowska, ale wygra pewnie Artur "Pipka" Chamski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronixx Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 21:01 Czemu tak masakrują piosenkę T.Love? OK, to hit z ich najmniej ambitnego okresu, ale nie da się tego słuchać. Tez wolałbym, aby Karolina wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
abbis Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 22:35 Czy tata Karoliny Nowakowskiej to nie jest jakiś znany aktor przypadkiem. Wydaje mi się, że grał w "Kryminalnych". Tak, na pewno, nawet w tym samym odcinku co Żmuda-Trzebiatowska. Mamusia Karoliny też gdzieś, kiedyś obiła mi się o oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 22:40 Matka Karoliny jest tancerką i grała trenerkę Olgi w MJM. Odpowiedz Link Zgłoś
abbis Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 22:44 No to moja pamięć do twarzy się potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 22:49 Gratuluję Arturowi, pięknie śpiewał. Karolina też fajnie śpiewała ale lepszy był Artur. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 22:53 Ibisz myli pianino z fortepianem i znowu wpycha osobe która wygrała do samochodu i każe odpalić go od strony pasażera. :) Odpowiedz Link Zgłoś
abbis Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 22:58 Artur przypomina mi wokalistę Savage Garden. Uroczy jest, z wrażenia zapomniał słów, ale nieśmiałek z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 23:26 A w czym gra ten Artur?Nie znam dziecka zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 23:48 krzaczekbzu napisał: > A w czym gra ten Artur?Nie znam dziecka zupełnie Dziecka? Facet ma 30 lat! Grał w "Na dobre i na złe" i tylko stąd go kojarzę. Jesli dobrze pamiętam to grał chłopaka chorego na raka w czasie kiedy dr Zosia chorowała. W JOS-iu wystepował jako gwiazda serialu "Fala zbrodni". Pewnie jakiś epizod (w serialu którego juz nie kręcą). Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: JOŚ - Finał 06.12.08, 23:29 > Artur przypomina mi wokalistę Savage Garden. z ktorej strony??:/ Odpowiedz Link Zgłoś