wszedobylska 09.11.03, 09:15 Co sądzicie o Maćku, Jego podbojach, niezdecydowaniu i podrywanu wszystkiego co sie rusza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: Maciek z BAR - u IP: *.chello.pl 09.11.03, 09:22 spooko koleś, co w tym dziwnego że lubi wyrywać laski? Odpowiedz Link Zgłoś
wszedobylska Re: Maciek z BAR - u 09.11.03, 09:27 Ok, wiem, ze lubi je podrywac. Powinien jednak mówić otwarcie, ze tylko flirtuje, a nie zawraca głowę kilku kobietom naraz. Zartowac mozna z kazda, ale całowac sie?:)): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Maciek z BAR - u IP: *.udn.pl 09.11.03, 10:07 A co zazdrosna jestes ? Jak dają to bierze nie ? Gdyby tylko chciał to ze dwie by przeleciał tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Re: Maciek z BAR - u IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.11.03, 10:22 On nie jest do tego zdolny! To jakas mamalyga a nie facet. I nie mowie tu o przelatywaniu kogokolwiek - ten facet nie ma jaj!!! Nigdy nie potrafi zajac konkretnego stanowiska - nawet jak nie chodzi o dziewczyny tylko sytuacje w ktorych ma swoj udzial. Proste pytanie "co ty o tym sadzisz Macku?" zbija tego chlopczyka z pantalyku. Rozumiem, ze chlopcy troche wolniej dojrzewaja psychicznie, ale do diaska w wieku 24 lat miec takie siano w glowie?! Jak najdalej od takich "facetow"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wszedobylska Re: Maciek z BAR - u 09.11.03, 10:33 Cleo zgadzam się z Tobą!:) Masz rację, że w sytuacjach pasowcyh Maciek nie potrafi konkretnie zajać swego stanowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariaola Re: Maciek z BAR - u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 10:43 Maciek jest bardzo sexy, ale nie wie z km chce byc. Frycia, Magdzia, a moze teraz ta brunetka Iwonka? Sadze, ze jednak bedzie chcial byc z Iwonka nowa, ale ona chyba go nie bedzie chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralik Re: Maciek z BAR - u IP: *.veranet.pl / 192.168.210.* 09.11.03, 13:53 MAciek nie wie sam co ma myśleć i jak postępować.To taki chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Maciek z BAR - u 09.11.03, 15:16 Gość portalu: Koralik napisał(a): > MAciek nie wie sam co ma myśleć i jak postępować.To taki chłopczyk Znam kogoś takiego. Identycznego. Tyle, że brunet. A więc jeszcze gorzej. Jak najdalej od takich typów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewek Re: Maciek z BAR - u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 15:03 Marcin to duzy dzieciak, powinien odpasc z programu. Ja obstawiam caly czas Magde Modra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiik Re: Maciek z BAR - u IP: *.legionowo.eu.org 09.11.03, 15:28 ściemniacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa Re: Maciek z BAR - u IP: *.icpnet.pl 09.11.03, 19:56 Prawdziwy cieluch z niego. Bez jaj w dodatku. Brak mu ikry, poweru jakiegos. Taki duzy chlopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrynka Re: Maciek z BAR - u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 12:36 Ładny chloptaś z czarującym uśmiechem i błyskiem w oku. Ale straszny bałamuciarz i łamacz serc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Maciek z BAR - u IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.11.03, 20:55 Smiech na sali.. dzisiaj sie okazało ze "Byl marionetką"-a rzeczywiscie "k..wa, chcialem czegos od niej (Frytka)". Jak to?facet lawiruje, sam sie nie moze zdecydowac, a potem zlorzeczy komus..ze to ON NIBY nim manipulował... bzdura!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Maciek z BAR - u IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.11.03, 20:55 Smiech na sali.. dzisiaj sie okazało ze "Byl marionetką"-a rzeczywiscie "k..wa, chcialem czegos od niej (Frytka)". Jak to?facet lawiruje, sam sie nie moze zdecydowac, a potem zlorzeczy komus..ze to ON NIBY nim manipulował... bzdura!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Czat z Mackiem IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.11.03, 21:51 Cześc :- ) nr2771: Czym zajmujesz sie zawodowo? Maciek Kiślewski: Studiuję gospodarkę przestrzenną. Jestem na piątym roku. nr2775: Nie uwazasz, ze Frytka cos do ciebie czuje i powinienes ja poprosic jeszcze raz o chodzenie._PASUJECIE DO SIEBIE ! ! ! nr2774: co sadzisz o Frytce?niezla jest!czemu nie chcesz z nia byc? Malutka z OSWIECIMIA nr2781: MACIEK JESTES SPOKO KOLES ALE NIE ROZUMI_ DLACZEGO UGANIASZ SI_ ZA FRYTK [.ONA DO CIEBIE NIE PASUJE.LEPIEJ STARAJ SI_ O MAGD_!ONA JEST ZAJEBISTA! WYGRAJ BAR! nr2780: Macku nie bierz czasem za zone Frytke bo niewarto.Pozdrawiam. nr2778: Daj sobie spokoj z krzykliwa Magda!Wez sie za Fryc_e!!!! nr2785: CZY KOCHASZ FRYTKE? nr2784: GDYBYS MIAL WYBIERAC MIEDZY MAGDA A FRYTKA KOGO BYS WYBRAL? nr2797: CZY OZENISZ SIE Z FRYTKA. nr2795: Jak sie masz?Czy z Frytka bedziecie razem czy tylko sie Toba bawi.Skat ty pochodzisz pozdrawiam Cie Ania z Poznania. nr2794: Czy poprosisz "Frytke" o reke. **Kasiek_15**: elo nr1737: Kochasz Frytke czy Magde? Maciek Kiślewski: Jeszcze, wcześnie by o tym mówić. nr1468: Maciek do tej pory nie byles zainteresowany frytka czemu przypomniales sobie o niej dopiero po jej pocalunku z aldkiem?nie wiesz czego chcesz! Maciek Kiślewski: :- ) Zawsze pamiętam o Frytce. Ona coś dla mnie znaczy. Przestój był spowodowany kłótniami. nr2822: czy trudno ci w barze Maciek Kiślewski: Czasami, tak. Osiem tygodni, to jednak długo. MaRiUsZ_Q: nie uwazasz ze jestes takim typem lovelasa? Maciek Kiślewski: Nie, nie myślę tak. Ja po prostu kocham kobiety. wiktoria!!!: czy byles kidys w powaznym związku z kobietą Maciek Kiślewski: Tak. Miałem jeden poważny związek, trwał dwa lata. Anulka_80: Pozdrowienia dla Maćka z Oleśnicy,pytanie: czy interesujesz się sztuką? nr2885: pozdrowki dla wszystkich,maciek jestes jedyn{ osob{ z baru ktora nie udaje i jest sob{,oby tak dalej,3 maj sie.jakie masz plany po edycji baru? *kamil* nr2818: Witaj Mackacy z tej strony Daniel'z Radomia.Jeste$ moim faworytem,trzymam za Ciebie kciuki,nie dawaj si innym jeste$ ok!Pozdrw Frytk! Maciek Kiślewski: Dzięki za pozdrowienia. Interesuję się malarstwem - Picasso to mój ulubiony malarz. nr2819: czesc co sadzisz o takiej akcji aby uczestnicy Baru wzieli udzial w teleturnieju "Awantura o Kase" a dochod przeznaczyli na cele charytatywne.Pozdrawiam nr2892: MACIEK -Frytka to swietna dziewczyna i naprawde mysli o Tobie powaznie pomysl o niej moze CI dac wiecej szczescia niz mozesz sobie wyobrazic! Aga Maciek Kiślewski: Nie mam nic przeciwko temu. Chętnie wziąłbym w takim przedsięwzięciu udział . nr2887: CO LACZYLO CIEBIE I AMANDE ? CZY ZNALISCE SIE PRZED PROGRAMEM ? POZDROWIENIA DLA CALEGO BARU OD KLAUDI W. Z GRUDZIADZA . :-) nr2894: NAPRAWDE TE OKI COS W SOBIE MAJA MILO NA CIEBIE POPATRZEC.POZDRAWIAM nr2687: SIEMANKO ! _MACIEK CO SLYCHAC MAM NADZIEJE ZE WRZYSTKO JEST O.K! _P.S:POZDROWIONKA OD MARTY! TRZYMAJ SIE "CIEPLUTKO PA" a pozdrow FRYTKE! BAROWICZY_ODPISZ CZE Maciek Kiślewski: Amandę traktuję jak siostrę, której nigdy nie miałem. nr2897: CO SKLONILO CIE DO UDZIALU W BARZE?CZY ZRANILA ZE WAHASZ SIE ZAKOCHAC? POZDRO ANKA Z GDANSKA;) nr2912: CZY LUBISZ ALDKA?-PATRYK Maciek Kiślewski: To jest kolenja przygoda w moim życiu. Niczego po wyjściu z programu nie oczekuję. : czy muglbys zlozyc zyczenia urodzinowe mojemu mezowi ktory jest w Iraku ma naimie Andrzej i konczy 6 listopada 25 lat od zony Asi i corki Natalki. Dziekuje Maciek Kiślewski: Postaram się pozdrowić. nr2921: Maciek czy nie draznia Cie Twoj cukierkowy wizerunek,jaki naprawde jest Leszek,bo dla mnie to czlowiek "nic"PEPEL Maciek Kiślewski: Nic na to nie poradzę w jakim świetle jestem przedstawiany. Leszek to spoko ziomek. monika23_les: co myslisz o legalizacji zwiazkow homoseksualnych? Maciek Kiślewski: Nic nie myślę. kotka_mimi: Maciek co sądzisz o nowych uczestniczkach ? rkdesigner: siema maciek, jak tam ci sie podobaja nowe uczestniczki? nr2908: Yo Maciek!Uwazam ze jestes wspanialym facetem i zaslugujesz na lepsza niz Frycia.Napisz czy podoba ci sie ktoras brunetka w barze. Chester jest boski linki Maciek Kiślewski: Podoba mi się Iwona. Znałem ją wcześniej, była z nami na obozie, w ostatniej fazie castingów. nr2751: CZY NAPRAWDE BYLES ZAZDROSNY O ROMANS FRYTKI Z ALDKIEM?POZDRAWIAM!ANIA! Maciek Kiślewski: Tak byłem. Japoneczka(L): KTÓRA UCZESTNICZKA Z NOWYCH JEST WEDŁUG CIEBIE NAJŁADNIEJSZA Maciek Kiślewski: Iwona. Bezapelacyjnie. !!!!!!! 988: CZY NIE PRZESZKADZA CI TO, ŻE FRYTKA POKAZUJE JUŻ W DRUGIM PROGRAMIE JAKA JEST ROZWIĘZŁA @marzenka@: cześć Maćku uśmiechnij się bo jakiś taki strasznie smytny jesteś icon_smile1 Maciek Kiślewski: Nie, nie przeszkadza mi to. Frytka jest wyjątkową osobą. Zasługuje na to, cieszę się, że tu jest. Lidia14: Odpowiedz mi naPytanko Prosze!! Słyszałam Ze Jesteś Modelem Czy To Prawda????????? Maciek Kiślewski: Tak, pracowałem jako model. To było przed programem. Dorabiałem w ten sposób. sub-zero_Brzozów: CZY KOBIETY OBLATUJA CIĘ ZE WSZYSTKICH STRON???????? Maciek Kiślewski: Nie wiem, ale fajnie by było, gdyby tak było :- ). Robert_Ś: Czy zmienisz się po wyjściu z baru ?? nr2752: MACIEK JESTES SUPER POZDROW MOJA 3 LETNIA CORCIE ONA CIE UWIELBIA aga Maciek Kiślewski: Już się zminiłem, chodzi o kwestie psychiczne, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. ank_a: dlaczego tak bardzo ruszyło Cię odejście Ting?? nr2761: MACIEK PRZECIEZ ZALEZY CI NA FRYTCE!UWAZAJ BO MOZESZ JA STRACIC.CO TY NA TO?POZDRAWIAM LUSIA I MELA.SZCZECIN nr2760: Czesc Maciusiu!Trzymaj Sie Slonko!DlaczegoDrazniszSieZFrycia!CzyChceszJaStracic? PowiemCiSzczerzeZePasujecieDoSiebie! TrzymamZaWasKciuki!Buziaczki! Olcia nr2962: Katowice pozdrawiaja 3mamy kciuki musisz byc soba do konca az wygrasz powodzenia pozdr.tez blondynki prosze pozdr.Katowice na ekranie :) nr2961: Czesc tu Aga Maciek nie przejmuj sie jak mowia ze jestes psem ogrodnika bo wcale tak nie jest jestes spoko ziomkiem i nie musisz odrazu z kazda sie prz Maciek Kiślewski: Bardzo się z nią związałem. Myślę, że będziemy przyjaźnić się do końca życia. nr2963: Witaj Maciusiu. Jestes ok. 3-mam za ciebie kciuki. Pozdrawiam. Monia ze Skwierzyny divin: Jaka jest Twoja ulubiona dyscyplina sportowa? Maciek Kiślewski: Dzieki za wszystkie pozdrowienia. Lubię piłkę nożną. !!!!*GumiŚ*!!!!: Maciek kto twoim zdaniem ma najwieksze szanse Na wygrana?????? Maciek Kiślewski: FRYTKA. ika*22: co sadzisz o Agnieszce Tomali? Maciek Kiślewski: Agnieszka to dobra dusza. nr2687: SIEMANKO ! _MACIEK CO SLYCHAC MAM NADZIEJE ZE WRZYSTKO JEST O.K! _P.S:POZDROWIONKA OD MARTY! TRZYMAJ SIE "CIEPLUTKO PA" a pozdrow FRYTKE! BAROWICZY_ODPISZ CZE nr2690: CZY CHCIALBYS WYJSC Z BARU? Maciek Kiślewski: Czasami mam takie momenty, ale wtedy idę spać. nr2801: MACKU jezeli jestes zazdrosny to czemu tego nie wyjasnisz z Frytka ? Lodzianka nr1737: Jestes zazdrosny o Frytke z powodu Aldka? nr2762: czesc maciek dlaczego dales minusa aldkowi prosze o prawdziwe uzasadnienie edi nr2964: JESTES MOIM FAWORYTEM- ODKAD ODSZEDL PAWEL. CZY NAPRAWDE NIC WIECEJ NIE CZUJESZ CZY OBAWIASZ SIE MAGDY. STARAJ SIE UDOWODNIC AF ZE JEST DLA CIEBIE WAZNA Maciek Kiślewski: Nie mam uzasadnienia, do tego Minusa. We wtorek dostał Plus, przyszedł czas na Minus. Wasze_sztuczki!!: Która z nowo przyszłych dziewczyn może zagroźić twoim stosunkom z trzema blondi!? Maciek Kiślewski: Iwona. natalia_$$*#: czy traktujesz aldka jako rywala Maciek Kiślewski: Nie, nie traktuję. Chciałbym go mieć za brata. Zobaczymy co z tego wyjdzie. SEX_22ON: MASZ COS W SOBIE Z BIGAMISTY???? Maciek Kiślewski: Nie. _aGa_oLeŚnIcA_: CZY NAPRAWDE JESTES "PSEM OGRODNIKA"? Maciek Kiślewski: hał, hał, 3 6 9 śpisz.;- ) In_Da_Club_Girl: Czy brakuje ci PAWŁA t twojego KUPLA i spox ZIOMA? Maciek Kiślewski: Tak, brakuje mi go. FAJNA_NIUNIA86: który z uczestników jest najbardzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Czat z Mackiem cd, IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 10.11.03, 21:54 FAJNA_NIUNIA86: który z uczestników jest najbardziej fałszywy i gra? Maciek Kiślewski: Czasami się w tym gubię. kingakinga: Jakie masz marzenia, pragnienia, cele ,co chciałbys stworzyc ,osiagnac Maciek Kiślewski: Nie mam pomysłu na życie. Muszę skończyć studia przede wszystkim. nr2995: CHLOPIE ZDECYDUJ SIE BO ZOSTANIESZ SAM nr2994: TRZYM SI_ MACIU_ WYGRAJ POWAL WSZYSTKICH NA LOPATKI. :-) : Z tego co pamietamy to probowales swoich sil w sexstecie jak wspominasz ten czas i czy nie zalujesz ze nie zostales w finalowej 7-mce Maciek Kiślewski: Sextet to pomyłka. Nie podoba mi się pomysł rozbierania się na scenie i bycia traktowanym jak mięso. nr2691: Maciek jaki jestes nacodzien? Kocham Cie . Maciek Kiślewski: Jestem taki sam.^KacpeR^: Prawie każdy ma swoja ulubioną pioseneczke, a Ty masz swoją ??? Maciek Kiślewski: Tę autorstwa Frytki. "Laj, laj, laj laj" uwielbiam ją. nr2823: MACIEK JAK SIE NIE MOZESZ ZDECYDOWAC NA MILOSC TO NIE ROB NIC NA SILE CO MYSLISZ O PRZEZNACZENIU Maciek Kiślewski: Dzięki za radę ;- ) Dorcia_29: LOl no IWONKA jest bardzo ladna wiec gdzie dwie sie bija wybierz trecia..... strongirl: Brakuj Ci seksu?? Maciek Kiślewski: Tak. marzena123: milo na ciebie popatrzec swietnie sie prezentujesz zajebisty_chłopa: kt óra lepsza, magda czy frytka? Maciek Kiślewski: Iwona jest lepsza. LIbgot: co myślisz na temat "Polscy rolnicy w Unii Europejskiej" Maciek Kiślewski: Dobre pytanie. Uważam, że rolnicy mogą skorzystać, ale wszytsko zależy od tego jak wykorzystają szansę. Nie wiadomo co będzie, będzie jak będzie. czaki_Ania: jakie jest twoje motto życiowe?? Maciek Kiślewski: "Zamotałem się" Dobrze_ci_zyczac: CZY NAPRAWDE WIERZYLES AMANDZIE W TO ZE TRAKTUJE CIE JAK BRATA? Maciek Kiślewski: Tak, to było prawdziwe. nr3017: Czy nie uwazasz ze magda jest wybuchowa,i ma za duzo buzie jezeli chodzi o wymiane zdan lub mowienie swojego zdania..nie trac czasu na nio. nr3018: Jestes daremny zadaj@c sie z t@ pust@ i falszyw@ MAGD@-ZAL MI CIE Jestes taki dziecinny.FRYTKA GOR@! ILONA Z KOTOW.PA Maciek Kiślewski: To, że jest wybuchowa, to mi się akurat podoba. nr2952: SIEMA MACIEK POZDRAWIAM CIE I MAM DOCIEBIE PROZBE CZY MORZSZ POZDROWIC AGE Z GLIWIC WDRUGIEJ CZESCI PROGRAMU POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Z BARU :) nr3011: POZDRW FRYTKE I LESZKA FANKA Z LAZ nr3010: czy po programie bedziesz utrzymywac kontakty z pawlem ting i amanda dominika pozdrowionka i trzymaj sie Maciek Kiślewski: Tak wszyscy będziemy utrzymywać ze sobą kontakt. kARA001: jak wygrasz to co zrobisz z wygranąnr3019: jestes super Maciek Kiślewski: Nie wygram i nic z nią nie zrobię. Nie myślę o tym. ;- ) RAFAŁRM: CO BĘDZIESZ PORABIAŁ PO SKOŃCZENIU TRZECIEJ EDYCJI BARU nr2938: KOCHAM CIE! Maciek Kiślewski: Wracam na studia. rodzynka89: jutro mam sprawdzian z biologi... przyjedź do mojej szkoły to może sprawdzian sie nie odbędzie icon_smile1 Maciek Kiślewski: Dobra, już jadę, nie ma sprawy. Zbajeruje nauczycielkę. Jaaaaaaa_ona: Maciek w ubikacji jest kamera? Maciek Kiślewski: Tak, w każdej. Zayąc_Poziomka: WYDAJE MI SIE ZE WERONIKA JEST AROGANCKA.JAKIE WRAZENIE NA TOBIE WYWARLA? Maciek Kiślewski: Nie wydaje mi się, że jest arogancka. Wywarła na mnie pozytywne wrażenie. nr3022: Jedna w gazet opisala romans frytki z krzysztofem rutkowskim.nie sadzisz ze ona leci na kase? Maciek Kiślewski: To pewnie jakaś bzdura. nr3012: Sloneczko chcialbys spedzic noc z dwiema kobietami? Kamilcia-Kielce Maciek Kiślewski: Bardzo chętnie. nr3032: MACIEK PROSZE DAJ SOBIE SPOKOJ Z FRYTKA MAGDA DO CIEBIE LEPIEJ PASUJE .FALSZYWA FRYCIA LEPIEJ BADZ NADCZCZO ! CALUJE GORACO BEATA .A CO TY NA TO . nr2945: Czy to Twoja powierzchownosc nie pozwala Ci na podejmowanie zdecydowanych decyzji? nr3028: jakiej muzyki sluchasz? Zuzia z Bytomia :-) Maciek Kiślewski: Ja nie jestem powierzchowny. nr3033: MACIEK MOIM ZDANIEM POWINNES SIE BRAC ZA MAGDE BO FRYTKA NIE JEST nr3024: MACIUS JESTES BOSKI!!!TAK TRZYMAJ!:-))) nr3025: Pozdrow Frytke na goracych krzeslach od: Leszka nr3014: ALAZ MACKU JESTES JEDYNYM KANDYDATEM NA ZWYCIEZCE TYPOWANYM PRZEZ CALA MOJA RODZINKE! NIE DAJ SIE FRYTCE! CZY NIE LEPSZA JEST MAGDA? CALUSKI ZE ZLOTORYI nr3009: Macius moj syn konczy dzis 12lat.Jesli da rade pozdrow go w programieNaZywo,Patryk Krajnik.I proszeNieOddalaj sie od FrytkiOnaCiePotrzebuje buziaki Aga Maciek Kiślewski: Każdej muzyki słucham. Do polskiego hip-hopu mam szczególny sentyment. RÓZA: BRAKUJE CI RODZINY???????????????????? Maciek Kiślewski: Tak, bardzo. Szczególnie wieczorami, kiedy dużo o tym myślę. KaM!La: jakiej kobiety szukasz? Maciek Kiślewski: Szczerej, prawdziwej inteligentnej, z takim poczuciem humoru jak ja. Asia_Hermiona: W Barze były sławne osoby. Która najfajniejsza? Maciek Kiślewski: Iwona Guzowska !! !! !! !! !! !! !! pytka: czy ten bar jest rzeczywiscie bez granic?? Maciek Kiślewski: Tak mi się wydaje. karolinkaaaaaaaa: W jakim wieku przeżyłeś swój "pierwszy raz" ?? Maciek Kiślewski: Miałem wtedy 16 lat. Było pięknie. (*!S.I.W.Y!*): Z kim ?? *M(Oo)niS*=): o kurde Jobek: !!!!! hghgjh: hi zszywcia: S ona_jarosław: cze Wrocławianka_16: jam am 16 lat heeee Maciek Kiślewski: Z kobietą. lady_princess: czy "przespalbys"sie z kims w barze,przed milionami widzow,tak jak kiedys zrobila to Frycia? Maciek Kiślewski: Nie, nie, nie bawię się w takie rzzeczy solarie: hej, brałeś pod uwagę fakt, że po twoim wyjściu z baru dziewczyny będą leciały na ciebie tylko dlatego, że byłeś w TV Maciek Kiślewski: Tak brałem to pod uwagę i boję sie tego. siemka:-): czy pamietasz swoja pierwsza dziewczyne? Maciek Kiślewski: Tak, pamiętam. anianina: CZEGO NIE ZROBILBYS ZA MILION DOLAROW? Maciek Kiślewski: Nie sprzedam siebie. nr3049: LADY: JESTES SUPER SEXY TYLKO CZEMU KAPIESZ SIE W BIELIZNIE? W DOMU TEZ TAK ROBISZ?? nr3047: Trzymaj sie cieplo Macku.Masz wygrac-zadanie nie "lada co".Wierze w Ciebie-pozdrawiam Perelka! Maciek Kiślewski: W domu nie kąpię się w bieliźnie, a tu nie mam ochoty machać fujarką przed kamerami. Alicja..........: macius masz masz sliczny usmiech Luna#: Kto cie skołonił do wzięcia udziału w programie? Maciek Kiślewski: Dziekuję. _WiŚlAcZkA_: Maciek za jaka druzyna jestes w pilce noznej ?? DDDominik: to czemu wstydzisz siE machac przed kamerami nic tam nie masz??? Maciek Kiślewski: Wisłą, Legia, Lech i Stomil Olsztym, którego już niestety nie ma ;- ( Trinity48: Czy uważasz sie za człowieka inteligentnego?? Możesprawdziłeś swoje IQ w narodowym teście? Ile ci wyszło? haneczka666: MASZ SEKSI USTA Randy_21: fani zprzemysla pozdrawiają wszystkich barowiczów żank: musisz wygrać Maciek Kiślewski: Nie sprwdzałem bo byłem wtedy w programie. !VARIAL: jak tam Maciuś przerzucamy się na brunetki czy zostajemy przy frytkach??? magda_KOCHAM_CIĘ: gdybyś musiał wybierać miedzy magdą a frytką to którą byś wybrał kacha_bebe: maciek bardzo cie lubie masz sliczny usmiech usmiechnij sie do kamery Monika@@#: jesteś super nr3058: MACIEK jestes spoko mysle ze wygrasz.Moglbys na antenie pozdrowic mojego meza LUKASZA ktorego bardzo kocham i jest calym moim swiatem! Bardzo cie prosze EWA nr3057: SIEMA MUSISZ WYGRA__ TEN PROGRAM! MACIUS TRZYMAJ SI__ GOR__CO. PS. P nr3060: Czesc Maciek czy moglbys pozdrowic Kasie Wojde w drugiej czesci uwazam ze jestes spoko gosciem bardzo cie lubie:)!! nr3059: czekamy na ciebie w ostrodzie. nr3056: Hej Maciek! Jestes super, tak trzymaj. Uwielbjam cie, na pewno wygrasz- Emilia Maciek Kiślewski: Dzięki za serdeczności. _gwiazdka14: CZY MASZ JAKIEGOŚ IDOLA ? ##Vanessa##: Maciuś jesteś extra!!!!! Masz śliczny tyłeczek!!! myszka18: Trzymaj sie Maciek nie daj sie i wygraj program Pozdrowionka od Magdaleny icon_smile1 Maciek Kiślewski: Angelina Joely roqs: JAK TYPUJESZ DZISIAJESZY WYSTEP WISLY KARKOW ?? Maciek Kiślewski: 2:0 dla naszych. Muszę właśnie lecieć na mecz. Sylvii_22: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Maciek z BAR - u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:31 Oj ten Macius, Jest śliczny i ma wielki magnes w sobie. Niesamowicie przyciaga. Chacialabym aby byl z Magda para, bo ta Iwona nowa ma jakas dziwna szczeke. Jest jakas sztucznie robiona. Zauwazcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcysia Re: Maciek z BAR - u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:50 Maciek jest przecudowny. UWIELBIAM GO I KOCHAM BARDZO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Maciek z BAR - u IP: *.chello.pl 11.11.03, 13:54 ja tam myślę że maciek wygra bar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do maxa IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 11.11.03, 14:41 ja akurat jestem przeciwna jego wygranej.. Facetowi faktycznie brakuje jaj..ale mniejsza o to.W zyciu nie pracowal zarobkowo, a teraz ma miec dozywotnio pensje?.O NIE!coto to nie. Kazdy czlowiek musi poznac smak pracy. :). POza tym, 3 raz z rzedu bar wygrałby facet..bez przesady ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: do maxa IP: *.chello.pl 11.11.03, 15:41 myślę że wygra bo jest najmniej kontrowersyjny ze wszystkich to czy pracował czy nie jest bez znaczenia bo jeśli by patrzeć w ten sposób to powinien wygrać zen albo leszek. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Dylematy MACKA 11.11.03, 16:01 Gość portalu: max napisał(a): > myślę że wygra bo jest najmniej kontrowersyjny ze wszystkich to czy pracował > czy nie jest bez znaczenia bo jeśli by patrzeć w ten sposób to powinien wygrać > zen albo leszek. MA znaczenie dla całokształtu - a niech wygra Leszek, dla mnie juz lepiej niz Macius.Najbardziej niezdecydowana i dziecinna osoba w Barze . wklejam za barpolsatem. Maciek i Iwona Sz. leżą w sypialni. Obejmują się, szepczą sobie coś, podszczypują. - To jak my będziemy spać? - zapytała Iwona. Chichoczącą parę nakrył Aldek. - A wy tu co gołąbki? - A nic, wywalamy stąd dwa łóżka - krótko i bez sensu odpowiedziała Iwona. Aldek wyczuł, że chcą być sami i od razu wyszedł z sypialni. Maciek i Iwona wrócili do rozmowy. - A co, potrzebujesz psychologa? - zapytała. - Nie, powinienem raczej skorzystać z odnowy biolgicznej. Wiesz, masaże i te sprawy... Już będzie z dwa miesiące jak tu jesteśmy.... Co się głupia cieszysz? - A co, mam płakać? - O czym myślisz? - Yhh - westchnęła. - Za wcześnie poszłam spać. - Co się cieszysz? - ponownie zapytał Maciek. - Nic, tylko przypomniał mi się list o Tingting. - Dlaczego go czytałaś? - Bo nic nie mówiłeś, że nie mogę. A nie było nic więcej? - Nie, ona ma chłopaka. Między nami była tylko prawdziwa przyjaźń, jak rzadko tutaj. A co takiego wyczytałaś? - Takiego listu, nie pisze się, jeśli chodzi tylko o przyjaźń. - To co ja mam zrobić? - A co ty nigdy nic nie widzisz, nic nie wiesz? - To nie jest tak... - Mi się wydaje, że walczysz, ale tak naprawdę nie chcesz się zakochać. - Dlaczego tak myślisz, jeszcze nie znalazłem tej jedynej, chyba będę musiał zgłosić się do psychiatry. Za każdym razem powtarzam, że nie wierzę w miłość w reality - show. Nie wierzę, że Frytka zakochała się we mnie. - Ale nie mówimy o Frytce, a o tobie. A jeśli pojawiłaby się tutaj taka kobieta? - To myślę, że nie broniłbym się. Nie rozumiesz, że we wtorek idę do psychoanalityka! - Bo jesteś psychiczny, jesteś nerwowy. Niepotrzebnie. - Ja nie jestem taki. Ten program mnie wykańcza. - A czym się stresujesz? - Na przykład każdym programem "na żywo". Za każdym razem zastanawiasz się co wykombinują, z czego będziesz musiał się tłumaczyć, tak jak ostatnim razem... - Ale to łatwo się domyśleć. - No, łatwo. Sam widzę po sobie, że stałem się bardziej nerwowy. Może teraz w sobotę, wyjadę gdzieś, narodzę się na nowo. - Chcesz wyjść? - Może wypadnę z Gorących Krzeseł... Wszystko wyjaśni się w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś