shatmach Re: Nowy JOŚ bez Kasi C. 07.03.09, 20:40 Jest, ale już nie prowadzi. Prowadzi wyjątkowo spasiona Joasia L. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Nowy JOŚ bez Kasi C. 07.03.09, 21:39 Przynajmniej jest dobrze widoczna :D Tak serio, to wygląda okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Nowy JOŚ bez Kasi C. 08.03.09, 00:58 heh, az zmienialem ustawienia obrazu w telewizorze, a ona wcale nie robila sie szczuplejsza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Dykiel 07.03.09, 20:59 Żałosne, silny głos, fałsz,a jury zachwycone. O matko! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Dykiel 07.03.09, 21:02 Co to było?!!! Ona sie darła, a nie śpiewała. Jury cały czas robi to samo oceniajac te bardziej wiekowe gwiazdy. One fałszuja, a oni słodzą i słodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_dwa Re: Dykiel 07.03.09, 21:05 No i jak tu znowu nie zachwycać się przesłodzoną Kasią C.? Lisza przepasiona, wylniała, z doklejonymi włosami w innym odcieniu, nieee, nie podoba mi się. Edytka piękna, czasami mówi z sensem, Ela Zapendowska, jak zwykle super, a Dykiel faktycznie fałszowała, liczyłam na lepszy głos i słuch. Chłopcy zarówno oceniający jak prowadzący niezmienni... jeden lepszy drugi jak to ktoś gdzieś napisał wieczny 15-latek. Niklińska... hmmm, czekam aż ktoś mnie zachwyci, na razie nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Nowy JOŚ bez Kasi C. 07.03.09, 21:06 Niklińska to dopiero fałszuje, to tak wypuszczają po szkole aktorskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Nowy JOŚ bez Kasi C. 07.03.09, 21:18 W nowej zajawce kolejnego odcinka "39 i pół" Patryk mówi do kogoś "Zmień dealera albo bierz połowę", jak tak dziś słucham Ibisza to mam ochotę krzyknąć to samo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Lisza 07.03.09, 22:20 Miota się, lansuje się (śpiewa co i rusz), wyglada okropnie, zwłaszcza bokiem - wielka baba o mocarnych ramionach. No i nie pamięta imion gości. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Lisza 07.03.09, 22:28 aż przełączyłam, żeby zobaczyć - rzeczywiście wygląda... nienajlepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Lisza 07.03.09, 22:32 Też przełączylam i cóż widze? Krzysio ma okulary a'la Kurzajewski i ' ymydż" też jakiś taki do niego zbliżony ;) O Saleta!!! Z włosami ! :D Fajnie z nimi wygląda :P Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: Lisza 07.03.09, 22:34 W poprzedniej edycji tak bardzo się cieszyliście jak Lisza zastąpiła Kaśkę, to teraz macie, ale w ogóle nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Lisza 07.03.09, 22:57 Tak, ja się cieszyłam i nadal się cieszę. Szczebiot Katarzyny i piskliwe okrzyki "super", "mega", "ekstra" były nie do zniesienia. Liszowska ma i zasób słów większy, i barwę głosu znacznie przyjemniejszą. Inna sprawa, że dzisiaj trudno na nią patrzeć. Ładna kobieta w koszmarnej, niestety, stylizacji. Potwornie zniszczone włosy, ciężki, przesadzony makijaż, kiepska sukienka. Na szczęście to wszystko da się poprawić, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
sntx wielka Lisza zasłania Ibisza !! 08.03.09, 07:07 nic dodać nic ująć koszmar po prostu koszmar przecież jest tyle innych lepszych od niej np Okupnik Steczkowska... Odpowiedz Link Zgłoś
phelix Re: Nowy JOŚ bez Kasi C. 08.03.09, 11:34 przeczytałem ten Wasz tutaj magiel i kurna nie wiem o co Wam idzie. po kiego takie g...wna ogladacie? tamto palantactwo to chociaz za te swoje wygłupy kaskę jakąś bierze i Wy co?!no, chyba, że o maglowanie chodzi. no to wałek zmieńcie. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky czy ja dobrze słyszałam odzywkę Górniak? 09.03.09, 13:14 Przeskakiwałam w sobotę z nudów po kanałach i natrafiłam na fragment tego nieszczęsnego JOŚ. Edyta Górniak oceniała jakąś uczestniczkę i powiedziała, że brakowało jej ruchu bioder (czy coś w tym stylu) i że może jej udzielić lekcji. Uczestniczka odpowiedziała, że bardzo chętnie, na co Górniak wypaliła "oczywiście NIE ZA DARMO". Z tonu głosu wywnioskowałam, że powiedziała to jak najbardziej poważnie, a zatem śmiem twierdzić, że sama nie kontroluje już poziomu swojego zmanierowania. Gdy na ekranie pojawiła się chichocząco-słodka Cichopek i monstrualna Liszowska przełączyłam na kuchnia.tv :P Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: czy ja dobrze słyszałam odzywkę Górniak? 12.03.09, 19:13 Moim zdaniem nie bylo zle: Bercik z Swwietej Wojny byl najlepszy. Poz atym bylo pare dosc przystojnych facetow (Kwasny, gostek grajacy Irak w MJM), w telewizyjnych programach w naszym kraju jest rzadkoscia. Odpowiedz Link Zgłoś