Gość: gohaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 19:25 a dla mnie jest normalną laska nie najmądrzejszą, ale i nie najgłupszą jaka znam!!!! i nie wiem dlaczego jazdy jej robicie jeszcze za BB, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Re: W OBRONIE FRYTKI IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 00:43 Mam gdzies ze frytka dala dupy w BB nie lubie jej bo: - ciagne przeklina a bar ogladaja tez dzieci - zachowuje i ubiera sie jak kur.. ale to szczegol - jest falszywa mowi co innego i robi co innego np. eliminacja iwony - pcha sie do TV zeby pokazac jaka to on jest fajna bo chce dostac robote - uwaza sie za super laska, bo kazdy facet chce z nia uprawiac seks - nie ma zadnych wartosc, typowa szmata widze kolego ze nie znasz sie na ludziach, albo ja sie nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: W OBRONIE FRYTKI IP: 195.116.93.* 30.11.03, 13:52 fotosek z magda lub leszkiem i frycia to szczyt czyichs marzen ? zostanow sie co ty mowisz.... czy widziles kiedys zeby ludzie z reality show robili taka kariere ze ktos sie zabija o ich autografy czy fotki z nimi ? dla mnie szmata z ich podpisem jest tyle samo warta co one same brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 x Ł Re: W OBRONIE FRYTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:39 Rzygam sie pisze przez "RZ" glabie. Ucz sie jezyka bambusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosik Re: W OBRONIE FRYTKI IP: *.chello.pl 01.12.03, 15:49 No tak widać, że uwielbiasz oglądać Bar i czerpiesz z niego co najgorsze. Człowieku jeśli z kimś się nie zgadzasz nie musisz od razu go atakować i obrażać. Chcesz sobie pokrzyczeć to idź gdzieś gdzie nikt nie będzie słyszał i wtedy się wydzieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W OBRONIE FRYTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:06 ty chyba jestes z rodziny frytki -nie ma innego wytlumaczenia dla kogos kto ja broni -albo kochasz ja (jestes les?)wstyd mi za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadLam Re: W OBRONIE FRYTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:25 Jezeli to jest dla Ciebie normalna laska to Ci szczerze wspolczuje :-((( W jakim towarzychu sie obracasz? Madlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: W OBRONIE FRYTKI IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.03, 22:39 www.cejrowski-vs-frytka.prv.pl - wszystko w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś