Dodaj do ulubionych

Intymności Fryty: tylko za kasę

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.11.03, 22:12
Nie chciała nic mówić o rodzinie podczas programu na żywo, bo to ją
dotyka ...do żywego. Idę o każdy zakład, że w knidze, ktorą jak sama zesztą
przyznaje - teraz smaży w najmniejszych detalach opowie o familijnych
zakrętach. A opowie, bo jej za to ZAPŁACĄ.
Może nie pracuje w burdelu, ale nature ma: prostytucyjną.
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: *.setcom.pik-net.pl 29.11.03, 22:15
      ...bo k..... to nie zawód, tylko charakter:)
    • Gość: anti Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: *.acn.waw.pl 29.11.03, 22:20
      Jaka intymność jakie tajemnice rodzinne! Rodzina już po jej urodzeniu się na
      nią wypieła przecież mówiła o tm przy okjazji BIG brothera. A po ty co dzisiaj
      zobaczyli naprawdę im współczuje ze nosi ich nazwisko (zresztą przez przypadek)
      To przecież b,porządna rodzina a tu takie ści....o
      • Gość: nina Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: *.setcom.pik-net.pl 29.11.03, 22:26
        co do Rodziny, to ja Panstwu Frykowskich wszelkim współczuje, tych z Łodzi to
        znam i wiem że rzeczywiście Rodzina jest bardzo porządna od pokoleń i do czasu
        szanowana, oj, frycia-pycia jak Ci nie wstyd....jak można się tak
        zachowywać!!!!!??? Wstyd!!!!!Taka stara dupa a taka głupia....
    • Gość: michal Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 14:06
      A czy to jest ta sama rodzina ktorej dziadek zostal zamordowany w Ameryce
      przez jakis gang w domu Polanskiego (chyba) a ojciec w willi u Wajdy ???
    • Gość: michal Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 14:07
      polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1016486
      • Gość: max Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.11.03, 15:19
        tak to ta sama
        • Gość: alina1 Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 16:03
          Rzeczywiście sprawa bardzo dziwna. Jakoś samobójstwo do mnie nie przemawia.
          I te 4 ślady na nożu. Dziwna sprawa. Chyba przychylam się do opinii pana z
          Super Expresu.
          Domyślam się, że niemiłe uczucie ogarnia panią Karolinę widząc Frytkę na
          ekranie.
    • Gość: lilimarlene1 Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.03, 17:03
      a cóż ona może wiedzieć o tej rodzinie.Widziała swojego ojca tylko raz życiu,w
      dyskotece .On miał swoją bliską rodzinę ;żonę ,dzieci.
    • eroll1985 Re: Intymności Fryty: tylko za kasę 30.11.03, 17:33
      frytka jest beznadziejna, mam nadzieję że już wie że nie ma szans na karierę w
      show biznesie do której tak dążyła. Aldek rządzi, kto wie czy nie wygra całego
      programu?
    • Gość: ap Re: Intymności Fryty: tylko za kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 22:37
      Niech zrobią program, jak Frytka pobija Seksualny Rakord Polski Klaudi Figury -
      ok 600 facetów na jeden raz - wtedy będzie moją idolką bo na razie to jest
      słaba;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka