flojd2 21.04.09, 22:04 Po dwóch tygodniach tancerze powracaja:)) ciekawe czy dostali w związku z taką przerwa dodatkowy układ, czytaj jak wykorzystali czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 11:19 Może być, że dostali przepustkę do domu i wrócą rozleniwieni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 13:51 Jeden z uczestników jest z mojego miasta i niedawno widziałam go w sklepie, więc na pewno nie trenują 24/7.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 11:22 onet rzecze, ze jedna z uczestniczek ma zapalenie wyrostka i zamiast sie zoperowac leczy go farmakologicznie, zeby nie stracic programu. Dziwne priorytety :/ jezeli jednak wybierze zdrowie, to do programu wraca Basia. Ciekawe kogo zobaczymy a nowy styl to wacking. ktos wie, czym to sie je? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 13:57 kubissimo napisał: > onet rzecze, ze jedna z uczestniczek ma zapalenie wyrostka i zamiast > sie zoperowac leczy go farmakologicznie, zeby nie stracic programu. nie wierzę. z zapaleniem wyrostka to ledwie można chodzić a ona chce tańczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 14:07 wacking - hmmm... teraz to się mi kojarzy ;-) ekhm z... wackiem ;-) danceflowing.pl/kat,1017365,title,Wacking-od-gejowskich-klubow-do-Madonny,wid,10272077,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 14:08 kubissimo napisał: > jezeli jednak wybierze zdrowie, to do programu wraca Basia. aaa... no i niech wraca! za którąkolwiek! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 14:15 niee tylko nie ta zmanierowana Baśka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 14:19 a i owszem tak, tak, tak! Jak ja już nie widzę jej zmianierowania, to raczej nie może taka być ;-) Proszę zapytać się Kubissimo! ;-) on napewno za mnie poręczy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 19:15 ja tam bym chętnie Basię widziała z powrotem :) doczytałam o tej Ani z wyrostkiem. Że ona jest młoda i głupia to jeszcze mogę pojąc ale czy ona nie ma rodziców?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 23:26 ręczyć mogę, ale Basia naprawdę jest zmanierowana. W 2 edycji wydawala sie duzo sympatyczniejsza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 23:48 hmmm, znowu mam wrazenie, ze jurorzy widzieli inne wystepy niz ja. Nawet sie w trakcie zastanawialem, czy oni kiedykolwiek skrytykowali choreografie, ale chwile potem Pirog to zrobil, wiec troche sie uspokoilem. Niemniej moim zdaniem to byl slaby odcinek. Kaja i Pawel - nuda/nędza (wszystko przez choreografie) Ania i Piotr - nuda (wszystko przez choreografie i wyrostek. czy producent swiadomie wybral ryzykowne wyjscie? ja mam na swoim koncie rozlany wyrostek i nikomu nie polecam) Ada i Kuba - mi tam sie podobalo. I nie dlatego, ze moje rola jest nieokreslona :D tylko dlatego, ze bylo lekko i wesolo, a do tego wszystko w punkt. Eliza i Łukasz - kolejny dobry wystep, ale poprzednim razem chyba bardziej mi sie podobalo. Czy ktos wie, co na codzien tanczy Łukasz? Ania i Rafał - nuda/mizeria. (wszystko przez choreografie) Jadźka i Jurij - mizeria (na pewno to byla najciekawsza choreogriafia ustawiona przez Natalie, ale to nie znaczy, ze byla dobra. Wykonanie cieniutkie, ale o tym ze Jadzka bedzie slaba w nie swoich klimatach prorokowalem przy pierwszym lajfie) Julia i Maks - rzeznia (wyjatkowo to nie wina choreografa, ktory jak mogl to pomogl. po prostu Max kompletnie nie trafil w swoj klimat, a Julia niestety trafila na Maxa) osoby zagrozone jak najbardziej slusznie solowki - podobali mi sie Rafal i Julia. Reszta nudno (Jadzka, Ania) lub slabo (Jurij), albo nudno i slabo (Max) wynik - szkoda Ani i troche szkoda Jurija. Ja dzis podziekowalbym Jadzce (pomimo wielkiej sympatii dla niej) i Maxowi, ktory w tym momencie jest najslabszym ogniwem w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 19:28 mają jeden odcinek mniej, więc podobno mogą polecieć dwie pary... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 21:31 no to kto ogląda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 21:43 ufff już myslałam, ze nikogo nie ma;) Paweł i Kaja mi się nie podobali. Jakim cudem ta dziewczyna ma 16 lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Kaja i Pawel 22.04.09, 21:43 jak Wam sie podobalo? Mnie tak srednio, jakos tak bardziej skupili sie chyba na poprawnym technicznie wykonaniu choreografii niz na tym, zeby jakies emocje przekazac Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Ania i Piotr 22.04.09, 21:49 głupota tej dziewczyny mnie przeraża tego piotra to skąds kojarze ale nie wiem skąd... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Ania i Piotr 22.04.09, 21:53 dokladnie jak dla mnie glupota totalna, dziwi mnie tez to, ze produkcja sie godzi na jej wystepy, przeciez wyrostek moze niestety w kazdej chwili peknac i sie rozlac, co jest bardzo grozne. A tak poza tym, to srednio, widac, ze nie czuja tego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Ania i Piotr 22.04.09, 21:55 ha, mnie tez zadzwily te zachwyty Agustina Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Ada i Kuba 22.04.09, 21:56 i nowy styl - troche dziwnie, ogolnie mi sie nie podobalo :( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Kuba i Ada 22.04.09, 21:57 nie wiem co takiego wyjątkowego w tym tańcu, że niby tego jeszcze w polskiej telewizji nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kuba i Ada 22.04.09, 22:15 no jak to, kto to widzial, zeby w katolickim kraju ktos wychodzil na scene i jawnie sie przeginal??? a propos przeginania, to strasznie mnie rozbawila ta "nieokreslona rola" Kuby. Widac nawet w (pseudo)liberalnym tvnie nie mozna powiedziec na wizji GEJ. Lepiej mowic o wczuciu sie w role kobiety. I tylko ta choreografka ze zgnilego zachodu powiedziala bez zenady zakazane slowo (mam nadzieje, ze potem kazali jej isc do spowiedzi). W kazdym razie podpowiadam Kini brakujace slowa: Kuba mial byc przegiety, przerysowany, przejaskrawiony, zniewiescialy i pedalski. (dodalbym jeszcze scwelowany, bo ostatnio uslyszalem takie slowo, ale ponoccw...owanie oznacza przedszkolna metode zaklepywania ciastek poprzez dotkniecie ich poslinionym palcem) wracajac do Kuby przeginal sie koncertowo :) strach pomyslec co to by bylo, gdyby kazali to tanczyc temu wiecznie spietemu chlopcu od kochamcieroxy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Eliza i Łukasz 22.04.09, 22:03 nie wiem, dlaczego, ale jakos darze sympatia ta pare i bardzo mi sie podoba jak tancza :) Dzis jak na razie najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Eliza i Łukasz 22.04.09, 22:05 ja nie oglądałam poprzedniego lajfa ale Eliza zwrociła moją uwagę na warsztatach. Trzymam za nią kciuki :) A Łukasz też się wydaje fajny. w ogole tworzą sympatyczną parę Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Rafał i Ania 22.04.09, 22:07 stroje do bani, choreografia byla jakas dziwna :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Rafał i Ania 22.04.09, 22:08 a w sumie szkoda, bo Ania to moja cicha faworytka Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Jadźka i Jurij 22.04.09, 22:18 a po tańcu jeszcze większe NIE. Blagam, niech oni dziś odpadną! Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jadźka i Jurij 22.04.09, 22:18 no cos Ty! jest fajnie :) Dynamicznie, zywiolowo, super ! No i nie myslalam, ze to powiem - Jadzka wyglada pieknie :) A ta klata Jurija ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Julia i Maks 22.04.09, 22:22 kolejna co nigdy szpilek na nogach nie miała? gdzie te panienki żyją? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Julia i Maks 22.04.09, 23:51 Paulina a ile Ty mialas lat jak pierwszy raz ubralas szpilki? a kiedy w nich pierwszy raz tanczylas? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Julia i Maks 23.04.09, 10:37 to bylo tak dawno, ze nie pamietam;) ale na pewno przed 16 rokiem zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Julia i Maks 23.04.09, 13:59 ja mialam pierwszy raz majac jakies 19 lat:) cala droge wtedy zalowalam ze te buty ubralam Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania do solowek 22.04.09, 22:26 typuje: Julie i Maksa, Anie i Rafala oraz Ade i Kube Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: do solowek 22.04.09, 22:27 jadźka i jurij obowiązkowo solowki a najlepiej od razu do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 22:38 Czy ja dobrze zauważyłam, że nie było żadnego komentarza odnośnie wyglądu prowadzącej, rozumiem, że dziś nie razi;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 22:39 razi aż szkoda słów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 08:44 Kinia nie razi, bo ma w końcu zakryte ramiona i ręce! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 10:39 ale te przylizane wlosy... i ta opaska... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Do wylotu: 22.04.09, 22:43 hmm, mam maly klopot - z dziewczyn najbardziej nie podobala mi sie Jadzka, a z chlopakow Rafal i Jurij Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Do wylotu: 22.04.09, 22:46 ja nie mam kłopotu;) mnie te solowki byly niepotrzebne;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Do wylotu: 22.04.09, 22:59 Wow, Paulinaa - polowa sie udala :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 23:48 jeju malo kogo pamietam:-) szczegolnie dziewczyny mi sie zlewaja, oprocz Jadzki rzecz jasna. co to ona wymyslila za solowke, to chyba improwizacja jakas byla, bo beznadziejne ogolnie mialam wrazenie ze program wcale nie idzie na zywo. Maks i Julia w pare sekund sie przebrali..i jakies pociete to wszystko mi sie zdawalo wypowiedzi skromne, szczegolnie Pirog jakos dzis slabo Kinga w koncu z rekawem, ale jedno zakryla a drugie sie uwypuklilo:-)) kompletnie nie wiem komu kibicowac, po dzisiejszym dniu nikt az tak mi sie nie spodobal zeby juz teraz zyczyc mu zwyciestwa. a Jurija mi szkoda, z tych wszystkich chlopakow z programu to chyba najlepiej wizualnie sie prezentowal.. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 23:52 na miejscu Jurija zainwestowalbym w prostownice do wlosow. Zupelnie inaczej wyglada bez tych glupich loczkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 22.04.09, 23:58 musze Ci przyznac racje. zdecydowanie lepiej sie tak prezentowal. na tle pozostałych chlopakow prezentowal sie wg mnie:-) mesko, reszta po prostu chlopieco. pomijajac Artura czy jak on tam sie nazywa, tego dziwnego z charakteru, bo tego to mi ciezko sklasyfikowac Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 10:40 jurij meski? a z ktorej strony? :D w ogole chłopcy z tej edycji jacyś mało męscy są... Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 11:10 Zgoda, ale moze to też kwestia wieku? Jedyny który podchodzi pod określenie męski to najstarszy Paweł. A reszta to takie mniej lub bardziej chłopięce typy. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 13:50 paulinaa napisała: > jurij meski? a z ktorej strony? :D > w ogole chłopcy z tej edycji jacyś mało męscy są... i wlasnie na tle tych chlopcow on wypadal najbardziej, ten no, męsko:-) Jack is back! www.fox.com/24/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 07:44 Gejowski taniec super, świetne zatańczony, fajny pomysł, chłopak bez problemu wszedł w nieokreśloną:), przegietą rolę - i brawa. Nie wiem jakiej Kuba jest orientacji, ale 95% heteroseksualnych facetów strzeliłoby focha na taki pedalski taniec. Ania i Piotrek fajnie, ale nie żebym miała mdleć z wrażenia. Tak samo Eliza i Łukasz - te ich jazzowe tańce są dobre, ale brakuje mi 'tego czegoś' - ciagle mam w pamieci cudny modern jazz Justyny i Kryspina. Reszta nie zrobila na mnie wielkiego wrażenia, solówki też nie. Wynik przewidziałam (znowu:), tzn. wahałam się miedzy Maksem a Jurijem, ale stwierdzilam, że Maks jest za ładny i nastolatki chwycą za komórki.:) Mnie sie Juri bardziej w loczkach podoba, a zbudowany jest zacnie.:) Zaskakuje mnie, że słabo wypada Paweł - wydaje mi sie, że on i Jadźka są za bardzo wrośnięci w swoje style. Maks rzeczywiscie radzi sobie kiepsko. A Kaja zamiast na 16 lat wyglada na 23, ale zauważyłam, że wygladanie na starszą o 5 - 10 lat to domena współczesnych nastolatek. W tym odcinku telenoweli była wzruszajaca historia rodzinna Maksa i opowieści typu "bad boys" by kumple Pawła. Czy ktoś jeszcze nie miał swojej historii? Za to Augustin na szczęście w miarę sie spreżył przy wynikach - no ale to szargające nerwy "napięcie" sprzed dwóch tygodni ciężko byłoby przebić, więc po co próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 08:38 Fajny ten wacking ;) Nie wiedziałam, że tego typu podrygiwanie się tak nazywa ;) I uważam, że bardzo im się to udało. Ania od wyrostka to rzeczywiście bardzo głupie dziewczę i mam nadzieję, że odpadnie (nie z powodu pęknięcia wyrostka). Cieszę się, że nie ma Jurija czy tam Jury czy jak to się tam odmienia. Jakoś nie zapałałam do niego sympatią. A jak go zabaczyłam w wyprostowanych włosach z daleka, to mi się Grigorij przypomniał. Ania mnie ani ziębi ani grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 09:14 Pierwsza rzecz to jestem zażenowana zachowaniem chorej Anny..ok jej decyzja, ale jak mozna miec takie siano we łbie i jeszcze mowic publicznie, ze dopiero jak sie bedzie zwijac z bólu podejmie sie zabiegu..oby los nie był przewrotny i nie stało sie cos powaznego :/ Co do osób które odleciały - Jurij, pomimo ogromnej sympatii do tego człowieka, mysle ze werdykt był sprawiedliwy, bo zaprezentował sie on najsłabiej..Anna natomiast miała cos w sobie co mnie bardzo drazniło - takie lelum polelum- nie jest mi jej szkoda...no i ta fatalna choreo Forysiowej - przeciez laik ułożyłby cos takiego, okropieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 23.04.09, 10:22 Fajnie, że ktoś, a konkretnie Piróg, odważył sie skrytykować choreografię. Gdyby zaczęli ocenianie od Egurolli, to ten, znając życie, wyniósłby Marysię na wyżyny. A to było bardzo słabe, Szkoda mi Ani - dobra tancerka, śliczna dziewczyna. Moja faworytka z castingów. Chociaż myślałam, że jest bardziej rozgarnięta. I jakoś tak nieskładnie się wyraża - ja rozumiem, że na scenie są nerwy, emocje i czasem zdarza się coś palnąć. Ale Ani zdarzało się też na filmikach. Mam nadzieję, że program dodał jej pewności siebie i pomógł trochę w przezwyciężaniu nerwów - bo z tym miała straszny problem. Jurij też mógł jeszcze zostać. Byłam niemal pewna, że odpadnie Maks. Nie widzę nic specjalnie interesującego w jego tańcu, solówka była najsłabsza - sympatyczny chłopak, ale to nie wystarcza. Poziom odcinka ogólnie słaby, nie chcę mi się pisać o poszczególnych tańcach. Eliza i Łukasz mieli dobry występ, ale znacznie mniej mi się podobał niż ten sprzed 2tyg. Poza tym miała wrażenie, że było nierówno, ale moze wynika to z tego, że Eliza tańczy "mocno", akcentuje ruchy, a Łukasz tak "łagodnie". Ciężko to ująć :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 24.04.09, 09:38 a ja nie moge doczekać się,kiedy odpadnie Rafał- wielki zarozumiały dzieciak. A Ani mi żal, tak jak i Basi z poprzedniego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Shubi Shubi You Can Dance LIVE 2 24.04.09, 09:58 nie taki znowu wielki. widzialem go w Zlotej Teresie. Siegal mi nieco ponad lokiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Mariola i Leon 24.04.09, 14:26 Mariolka supcio. świetny struj lateksowy podkreślał doskonałą sylwetke. Podarte kabaretki i pejczyk dodały troche ostrzejszych klimatów. Ma dziewczyna wyczucie rytmu. Natomiast Leon zdecydowanie przegięty. O ile jestem w stanie zrozumieć skórzany pas z narzędziami wokół bioder to wielki indiański pióropusz był pomyłką a przede wszystkim te wstęgi oplatały się miedzy nogami - to jak mógł to dobrze zatańczyć????!!! Za to różowe piórko w tyłku Leona, którym później rzucił w Pieroga - no pierwsza klasa! Nie wiem tylko, czemu uparli się zatańczyć lambetłoka i poleczkę z opoczna. To już przeżytek. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Mariola i Leon 24.04.09, 14:29 e tam, poleczka z opoczna wesoła bo skoczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś