Gość: Piotr IP: 80.51.57.* 23.08.06, 18:35 Czy ktoś się orientuje gdzie w Częstochowie się zakłada zamki centralne do samochodów? Właściwie zamek centralny mam tylko chciałbym żeby otwierała się na pilota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxx Re: Zamek centralny na pilota IP: *.34.pl / 80.51.236.* 23.08.06, 21:06 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Czy ktoś się orientuje gdzie w Częstochowie się zakłada zamki centralne do > samochodów? Właściwie zamek centralny mam tylko chciałbym żeby otwierała się > na pilota. Jak widać w Cz-wie i okolicachreklam w tym temacie pod dostatkiem jest !! Ale, trzeba jeszcze chcieć je czytac a nie dupę zawracać na forum. Poza tym, w roznych gazetach tez "fulllll" tego mozna znalesc, ale !! TRZEBA CHCIEĆ !! chyba, ze czytac sie nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxXXXxxxXXXxxxXXX Re: Zamek centralny na pilota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:28 a jakie są ceny takiego zestawu i jaki montować najlepjej zeby sie niedac zrobic ani nieprzeplacic i neidac sobie wcisnac jakeigos zlomu ? polecie cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bangi Re: Zamek centralny na pilota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:38 Miałem podobny dylemat kupując radyjko samochodowe w pewnej firmie dokonałem zakupu straciłem mnóstwo pieniędzy i byłem bardzo rozczarowany. Sytuację uratował sklep przy stadionie żużlowym ul olsztyńska. Fachowo doradzili sprzedali właściwe głośniki sprzęt działa super. o ile mi wiadomo to chyba alarmy też montują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Zamek centralny na pilota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 23:08 Jeśli masz nowoczesny alarm i centralny zamek spasowanie tego, to kwestia dołożenia jednego przewodu między centralką alarmu a centralnym zamkiem. Na Olsztyńskiej albo Główna 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Zamek centralny na pilota IP: 80.54.173.* 28.08.06, 20:04 Na ul Olsztynskiej Odpowiedz Link Zgłoś