tropicielka 03.12.03, 15:29 co wy na to jakby w wieczór wigilijny nadali wielki finał??? wigilię przełożyć czy przyjąć kawalera do naszych domów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIRA Re: święta z kawalerem IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 03.12.03, 15:45 Zamknac w szfie na klucz dodatkowe nakrycie dla Niego Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna DNO! 03.12.03, 21:00 Ja myślę, że nie ma się co przejmować jakimiś wigiliami jak w telewizorze lecą takie wiekopomne wydarzenia. Przeproś rodzinkę, zaproś na drugi dzień świąt, wyłącz telefon, zasłoń żaluzje, nalej se drinola i rozkoszuj umysł i oczy. Tylko obiecaj, że nie pójdziesz nigdy do żadnych wyborów. Bo tacy jak ty mogą mi ustalać program telewizyjny i to ścierpię, bo mam w telewizorze wyłącznik. Ale tego, że w taki sam sposób wybiera się władze tego kraju (patrz: wielce zasłużony dla kraju poseł niejaki Florek i 75 % składu tego cyrku na Wiejskiej) to już nie ścierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: DNO! 04.12.03, 14:59 ale serio myślisz , że mogę tak zrobić ?a może wciągne w to rodzinę a później urzadzimy rodzinny wiec pod jakims urzędem miasta , że jesteśmy za kawalerem na prezydenta?albo jeszcze lepiej załozymy partię! o to jest myśl! sempiro pokazałas mi drogę - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś