Dodaj do ulubionych

kto wygra bar 3?

IP: *.chello.pl 20.12.03, 17:29
stawiam na Maćka. Chyba trochę za szybko chcą wypuścić 4 edycję.
Obserwuj wątek
    • Gość: grazynka-lubicz Re: kto wygra bar 3? IP: *.acn.pl 20.12.03, 17:32
      Mnie się tez wydaje,że będzie to Maciuś.Swoją drogą niezłą miał taktykę przez
      cały program i dlatego dotarł aż do finału.
      • Gość: nina Re: kto wygra bar 3? IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 17:37
        nie mial taktyki....glupi ma zawsze szczescie co powszechnie wiadomo!
        • Gość: grazynka-lubicz Re: kto wygra bar 3? IP: *.acn.pl 20.12.03, 17:54
          Ależ miał. Jego taktyką było zjednanie sobie żeńskiej części
          uczestników "Baru". Dla każdej był milutki, przyjacielski, przytulał je,
          pocieszał , wysłuchiwał zwierzeń. Czy naprawdę każda z nich- Amanda, Magda,
          Ting, Frytka czy Iwonka- tak mu się spodobały i fizycznie i mentalnie ? Wątpię.
          To była zwykła gra , od panienek kosił same plusy i nie zasiadał na gorących
          krzesłach.
          A jestem pewna,ze po wyjsciu z programu, będzie miał głęboko Frytkę i całą
          resztę tych niuń a dopiero bedzie rwał panny na swoją popularność.
          • Gość: nina Re: kto wygra bar 3? IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 18:04
            jakos ciezko mi uwiezyc w to ze nawet takie lalunie jakie mielismy okazje
            ogladac (i jednoczesnie ubolewac nad ich losem) byly tak ociemniale zeby nie
            spostrzec ze maciek mydli oczy kazdej...a jak wiemy z programu konkurencji
            gdzie 25 klaczy tam strzepy z kawalerzysty! wiec wniosek taki ze mu sie
            fuksnelo i tyle...zreszta co taki chlopaczek moze wiedziec o taktyce skoro
            nawet naczelnej kobiecie wyzwolonej w polsze nie wyszlo mimo iz ma w sobie
            mnostwo charyzmy jak twierdzi...i dzieci ja lubia!
    • Gość: grazynka-lubicz Re: kto wygra bar 3? IP: *.acn.pl 20.12.03, 18:38
      Czasem niestety człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego,że jest manipulowany.
      Zwłaszcza gdy jest w środku takiego reality show. Laki wszystko brały za dobrą
      monetę, a Maciuś po prostu był dobrym graczem. Zdawał sobie sprawę z tego,że
      jest przystojny i ma dużo uroku, wiec tymbardziej łatwo mu było okręcac sobie
      panny wokół palca.
      A jego gadanie "Nie wiem o co w tym chodzi", "Nic z tego nie rozumiem" " nie
      wiem czy ona mnie kocha" "Nie wiem czy ja ja kocham"- zwykłe odgrywanie cwanej
      gapy. On dobrze wiedział co się dzieje i w co gra.

• Gość: nina Re: kto wygra bar 3? IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 18:56
        schlebiasz mu...ze niby co - taki cwany jest? sorry, ale ja tego nie kupuje
        ponadto bar nie jest jednak typowym reality bo uczestnicy nie sa zamknieci w
        chatce na kurzej stopce tylko maja kontakt z otoczeniem i maja dostep do info...
        • Gość: caro Re: kto wygra bar 3? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 22:45
          A ja myślę, że wygra Damian-tylko dlatego ze jest o 30 lat starszy od Maćka.
          Jeśli tak sie stanie to będzie czysta manipulacja.
    • Gość: fka Re: kto wygra bar 3? IP: *.chello.pl 20.12.03, 23:12
      !!!! szok wystep krzyska ibisza!!!!!!!!
    • Gość: eroll no i wygrał maciek IP: *.chello.pl 20.12.03, 23:32
      dobrze się stało.
      • Gość: helunia Re:dla niego napewno dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 01:55
        chlopaczek pewnie jeszcze przed programem mial niezle branie bo nie dosc ze
        dobrze wyglada to jeszcze tu bajerek tam bajerek, a teraz z ta popularnoscią
        no i z ta kasa!!!!!!!!!!!! Biedna fritolina szans juz najmniejszych nie ma jak
        sie na niego poł zenskiej czesci narodu rzuci:)
        • Gość: eroll Re:dla niego napewno dobrze IP: *.chello.pl 21.12.03, 10:06
          heh będzie miał też za co pić.
    • autowidol Re: kto wygra bar 3? 21.12.03, 12:02
      Jakiś prostak, albo ździra. Innych tam nie uświadczysz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka