Gość: eroll IP: *.chello.pl 20.12.03, 17:29 stawiam na Maćka. Chyba trochę za szybko chcą wypuścić 4 edycję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grazynka-lubicz Re: kto wygra bar 3? IP: *.acn.pl 20.12.03, 17:32 Mnie się tez wydaje,że będzie to Maciuś.Swoją drogą niezłą miał taktykę przez cały program i dlatego dotarł aż do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: kto wygra bar 3? IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 17:37 nie mial taktyki....glupi ma zawsze szczescie co powszechnie wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: kto wygra bar 3? IP: *.acn.pl 20.12.03, 17:54 Ależ miał. Jego taktyką było zjednanie sobie żeńskiej części uczestników "Baru". Dla każdej był milutki, przyjacielski, przytulał je, pocieszał , wysłuchiwał zwierzeń. Czy naprawdę każda z nich- Amanda, Magda, Ting, Frytka czy Iwonka- tak mu się spodobały i fizycznie i mentalnie ? Wątpię. To była zwykła gra , od panienek kosił same plusy i nie zasiadał na gorących krzesłach. A jestem pewna,ze po wyjsciu z programu, będzie miał głęboko Frytkę i całą resztę tych niuń a dopiero bedzie rwał panny na swoją popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: kto wygra bar 3? IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 18:04 jakos ciezko mi uwiezyc w to ze nawet takie lalunie jakie mielismy okazje ogladac (i jednoczesnie ubolewac nad ich losem) byly tak ociemniale zeby nie spostrzec ze maciek mydli oczy kazdej...a jak wiemy z programu konkurencji gdzie 25 klaczy tam strzepy z kawalerzysty! wiec wniosek taki ze mu sie fuksnelo i tyle...zreszta co taki chlopaczek moze wiedziec o taktyce skoro nawet naczelnej kobiecie wyzwolonej w polsze nie wyszlo mimo iz ma w sobie mnostwo charyzmy jak twierdzi...i dzieci ja lubia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: kto wygra bar 3? IP: *.acn.pl 20.12.03, 18:38 Czasem niestety człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego,że jest manipulowany. Zwłaszcza gdy jest w środku takiego reality show. Laki wszystko brały za dobrą monetę, a Maciuś po prostu był dobrym graczem. Zdawał sobie sprawę z tego,że jest przystojny i ma dużo uroku, wiec tymbardziej łatwo mu było okręcac sobie panny wokół palca. A jego gadanie "Nie wiem o co w tym chodzi", "Nic z tego nie rozumiem" " nie wiem czy ona mnie kocha" "Nie wiem czy ja ja kocham"- zwykłe odgrywanie cwanej gapy. On dobrze wiedział co się dzieje i w co gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: kto wygra bar 3? IP: *.icpnet.pl 20.12.03, 18:56 schlebiasz mu...ze niby co - taki cwany jest? sorry, ale ja tego nie kupuje ponadto bar nie jest jednak typowym reality bo uczestnicy nie sa zamknieci w chatce na kurzej stopce tylko maja kontakt z otoczeniem i maja dostep do info... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caro Re: kto wygra bar 3? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 22:45 A ja myślę, że wygra Damian-tylko dlatego ze jest o 30 lat starszy od Maćka. Jeśli tak sie stanie to będzie czysta manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fka Re: kto wygra bar 3? IP: *.chello.pl 20.12.03, 23:12 !!!! szok wystep krzyska ibisza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll no i wygrał maciek IP: *.chello.pl 20.12.03, 23:32 dobrze się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helunia Re:dla niego napewno dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 01:55 chlopaczek pewnie jeszcze przed programem mial niezle branie bo nie dosc ze dobrze wyglada to jeszcze tu bajerek tam bajerek, a teraz z ta popularnoscią no i z ta kasa!!!!!!!!!!!! Biedna fritolina szans juz najmniejszych nie ma jak sie na niego poł zenskiej czesci narodu rzuci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re:dla niego napewno dobrze IP: *.chello.pl 21.12.03, 10:06 heh będzie miał też za co pić. Odpowiedz Link Zgłoś
autowidol Re: kto wygra bar 3? 21.12.03, 12:02 Jakiś prostak, albo ździra. Innych tam nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś