Gość: eroll IP: *.chello.pl 01.01.04, 19:55 będziecie oglądać???? Całkiem niezły film, dość szybko puszczają, zaledwie pół roku po premierze w kinach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: show w tvp 1 IP: *.chello.pl 01.01.04, 19:58 Co to jest amfiteatr? Teatr w którym sprzedają amfę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonny Re: show w tvp 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 20:01 Film widziałem. Nienajgorszy. Można obejrzeć. Niestety, tylko raz. Drugie podejście skończyło się u mnie nudnościami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oopsala Re: show w tvp 1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.04, 21:40 Calkiem niezly film, powiem! Niektore gagi sa bardzo bardzo, choc historia niezbyt interesujaca, i teraz to tylko od czasu do czasu spogladam na ekran, choc przypuszczam ze w kinach na duzym ekranie ten film musialo sie zajebiscie ogladac :) Ogolnie dosc profesjonalnie zrealizowany film - ciekawe ujecia, dobre oswietlenie, dobre filtry... naprawde, dobry film! Nie wiem ile ten film kosztowal, ale zapewne nie mial duzego budzetu, a jak widac nawet za male pieniadze mozna zrobic niezly film! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Re: show w tvp 1 IP: 80.51.237.* 01.01.04, 22:00 Z pisaniem scenariusza chyba nie było wielu kłototów - 90 % dialogów żywcem z BB...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Krytyk z GW-frustrat IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 21:52 serwisy.gazeta.pl/film/1,22535,1380988.html Hmm, tego Pana proponuję nie zapraszać na pokazy prasowe. Ewentualnie na przegląd filmu irańskiego z lat 1920-1935. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: show w tvp 1 01.01.04, 22:05 naprawde niezły. Pazura też ciekawie gra ... na małym ekranie się ogląda miejscami słabo ale w kinie musiałoby być świetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: show w tvp 1 IP: *.chello.pl 01.01.04, 22:08 w kinie oglądało się zajebiście, w tv oglądałem tylko godzinkę potem przełączyłem na idola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: show w tvp 1 IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 22:30 Nie spodziewałem się, że najlepszy film o Polsce ostatnich lat będzie z Pazurą (brawa)!!! Nareszcie ktoś zrobił film o terroryzującej inteligenta komercji, która opanowała też recenzentów GW, stąd chyba takie ich szczerbate reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: show w tvp 1 01.01.04, 22:54 slaby wg mnie tzn nie podszedl mi , sceneria , pomysl ok , scenariusz slaby , nieudolne proby udowodnienia ze film ma cos do przekazania Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: show w tvp 1 03.01.04, 13:41 a jeszcze mi sie przypomnial fajny tekst z szola " drogie dzieci oto mis chuj mnie chcial zajebac dzis " z noworocznym pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś