Gość: studentka IP: *.chello.pl 09.11.06, 22:59 ktos pracuje i moze napisac jak tam jest? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukasso Re: call center - dominium pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:53 Byłem raz na 4,5 godzinnej rekrutacji na stanowisko "instruktor produkcji". Wszystko było fajnie do momentu aż pani która prowadziła rekrutacje powiedziała jakie są zarobki: 1000zł netto(10h dziennie praca, soboty, niedziele, 3 zmieny),szkoda tylko ze powiedziała to w ostatnich minutach rozmowy kwalifikacyjnej. Straciłem tam 4,5 godziny, po to aby sie dowiedzieć że najwyżej mogę zarobić 1000zł. Aż strach pomyśleć ile zarabiają zwykli kucharze lub roznosiciele pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinn Re: call center - dominium pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:56 Pracowałem w Dominium Pizza a wcześniej MC Donaldzie...Obydwie te firmy niczym się od siebie nie różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: call center - dominium pizza IP: *.chello.pl 10.11.06, 12:01 ok dzieki ale mi mowiono ze jest system 8h, stawka niska za godzine ale sa premie i mozna miec 6.60zl za h, praca jest w biurowcu, nie bezposrednio w lokalu... Odpowiedz Link Zgłoś