Gość: foqs IP: *.aster.pl 10.09.07, 16:48 Jak wyglada tam praca w call center???? Jakie warunki pracy, płacy i jacy ludzie??? Prosze o info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
expedit54 Re: Praca w LINK 4 10.09.07, 19:28 Gość portalu: foqs napisał(a): > Jak wyglada tam praca w call center???? > Jakie warunki pracy, płacy i jacy ludzie??? > Prosze o info! Z tego co wiem to minimalna stawka godzinowa jakieś 4,5 - 5 PLN na godzinę ale wysoka prowizja. Rozumiesz liczy się efekt a jak ktoś wg nich nie sprzedaje tzn że się opie.. i pieniądze się nie należą. Domyślam się że mają tam straszne ciśnienie bo jak dzwoniłem tam wyliczyć składkę to doradca strasznie mnie męczył żebym zgodził się na oddzwonienie z jego strony czyli plany sprzedażowe mają wysokie że tak ganiają za klientem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foqs Re: Praca w LINK 4 IP: *.aster.pl 11.09.07, 07:37 Dzięki! Czy orientujesz się czy praca w call center to tylko "opcja" sprzedazowa czy też info, poł. przychodzące też????? Odpowiedz Link Zgłoś
expedit54 Re: Praca w LINK 4 11.09.07, 12:27 Na infolinie nie masz co liczyć. To jest twarda sprzedaż, czyli klient niby tylko dzwoni poznać ofertę L4 ale doradca ma go tak przekonać by to właśnie od niego wziął ubezpieczenie. Z tego co wiem połączenia są tylko przychodzące , czyli "sprzedaż przychodząca". Jeśli chodzi o wychodzące to mogą to być raczej telefony do klientów którzy mieli się zastanowić i doradca dzwoni "docisnąć" taką osobę do zakupu. Szczegółów nie podam bo nie pracuję w L4 ale z rynkiem CC mam 5 lat doświadczenia i porównuję to do poprzednich miejsc mojej pracy. PS Jest grono L4 i jeśli jesteś kobietą to polecam zajrzeć. Podobno dzietność w tej firmie jest strasznie wysoka, więc jeśli szykasz męża/żony szybko zatrudniaj się w tej firmie hehehe. Taka firma przyjazna matkom ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foqs Re: Praca w LINK 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:50 Nieeee...męża nie szukam bo posiadam już takowego! Chyba, że wymienię go na nowszy model samca! Ja rownież pracowałam w call center przez 3 lata ale tam miałam raj na ziemi!To była najlepsza i najlepiej płatna praca w mojej karierze zaw. Niesety firma już nie istnieje a ja jutro mam rozmowę w L4!Wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foqs Re: Praca w LINK 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:07 Dzienki, dzienki!:-) Odpowiedz Link Zgłoś