Gość: pat IP: *.chello.pl 16.12.07, 19:30 Co myślicie o otwarciu sklepu internetowego? Czy jest to opłacalne? Może ktoś z was ma taki sklep? Każda opinia mile widziana :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssj44 [...] 16.12.07, 20:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Sklep internetowy IP: *.chello.pl 17.12.07, 12:48 No nie wiem, myślałam moze o bieliźnie, albo kosmetykach :)) A co radzisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ssj44 [...] 17.12.07, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulla.k Re: Sklep internetowy 29.12.07, 18:50 trzeba założyć działalność gospodarczą (to najważniejsze), zorientować się w konkurencji itp. mieć miejsce na towar, mój narzeczony zajmuje się taka sprzedażą już 4 lata początkowo sprzedaż na serwisach aukcyjnych, a później sklep internetowy i sklep. i odradzałabym odzież i obuwie – duża konkurencja, w okresach letnich małą sprzedaż więc i mały zysk, u polskich producentów nie warto kupować, a u zagranicznych… jest tego pełno najlepiej wejdź na jakiś serwer aukcyjny i zorientuj się jakie jest zapotrzebowanie na co (chociaż i to się zmienia co jakiś czas) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ssj44 Re: Sklep internetowy 02.01.08, 08:43 Działalność to jeszcze nic najgorszy jest zus Odpowiedz Link Zgłoś
italtruck Re: Sklep internetowy 06.11.13, 12:52 Gość portalu: pat napisał(a): > Co myślicie o otwarciu sklepu internetowego? Czy jest to opłacalne? > Może ktoś z was ma taki sklep? Każda opinia mile widziana :) Ja prowadzę taką sprzedaż od czerwca tego roku i jak na razie trzeba trochę dokładać, ale idzie wszystko w dobry kierunku. Koszty utrzymania takiego sklepu na dłuższą metę nie porażają :) Wiele zależy od branży. najlepiej jak odnajdziesz sobie ''nisze'' nie bierz się za nic w czym wykończy Cię allegro (tak sprzedają na minimalnej marży byle poszło) Wątek bardzo archiwalny ale może komuś to jeszcze pomorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
italtruck Re: Sklep internetowy 06.11.13, 12:54 italtruck napisał(a): > Gość portalu: pat napisał(a): > > > Co myślicie o otwarciu sklepu internetowego? Czy jest to opłacalne? > > Może ktoś z was ma taki sklep? Każda opinia mile widziana :) > > Ja prowadzę taką sprzedaż od czerwca tego roku i jak na razie trzeba trochę dok > ładać, ale idzie wszystko w dobry kierunku. Koszty utrzymania takiego sklepu na > dłuższą metę nie porażają :) > Wiele zależy od branży. najlepiej jak odnajdziesz sobie ''nisze'' nie bierz się > za nic w czym wykończy Cię allegro (tak sprzedają na minimalnej marży byle pos > zło) > > Wątek bardzo archiwalny ale może komuś to jeszcze pomoże :) > > literówka :) Odpowiedz Link Zgłoś