Gość: otodroma IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 11:16 mam licencje pilota wycieczek, troche doswiadczenia, studiuje turystyke i chcialabym znalezc prace w zawodzie. ortodroma@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: a moze jest jakas praca w turystyce IP: *.uz.zgora.pl 21.08.03, 12:20 a gdzie studiujesz turystyke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortodroma Re: a moze jest jakas praca w turystyce IP: *.acn.waw.pl 21.08.03, 14:11 warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: a moze jest jakas praca w turystyce IP: *.ofi.pl 29.08.03, 14:20 Ja też szukam pracy w turystyce, hotelarstwie. Studiuję w Wyższej Szkole Turystyki i Rekreacji w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
knasiegniewska Re: a moze jest jakas praca w turystyce 29.08.03, 20:22 Niestety mam ten sam problem, jestem przed obrona magisterki na wydziale ekonomiki turystyki, ale widoków na pracę w tym kierunku jakoś nie widzę. W biurach podróży albo zwalniają ludzi albo wymagają znajomości systemów których bez pracy człowiek nie ma szans poznać, właśnie jestem po praktykach na lotnisku w KLM rozejrzałam sie troche na prace jest szansa ale w sezonie ...następnym i to tez tylko czasowo. Turystyka zajmuje sie od liceum właściwie pravowałam w turystyce dzieci i młodzieży, na obozach żeglarskich ale chyab mi sie to wszystko nie przyda. Szukam ale coraz bardziej watpie żeby mi sie udało znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś