Dodaj do ulubionych

TUnŻ Warta

IP: *.chello.pl 18.04.08, 11:57
wyslalam aplikacje do Biura Obsługi Ubezpieczeń Indywidualnych. Jak się pracuje w tej firmie, w tym biurze? chodzi mi o atmosferę, pieniądze, szanse na rozwoj. Jesli zostane zaproszona na rzomowe to o jakie wynagrodzenie sie starac? poprosze znajacych temat o opinie.
dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: TUnŻ Warta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:23
      Też jestem ciekawa jak to wszystko wygląda.
      Może ktoś mógłby sie podzielić wrażeniami ?
      • Gość: Patafian Re: TUnŻ Warta IP: 85.222.86.* 01.07.08, 11:11
        Hej.
        Byłam na rozmowie rekrutacyjnej dotyczącej szeregowego pracownika. Dziewczyna
        była bardzo miła. Standardowe pytania. Rekrutacja z tego co wiem jest z reguły
        dwuetapowa - najpierw HR później, jeśli się zakwalifikujesz, bezpośredni
        przełożony. Płaca na szeregowym stanowisku (młodszy konsultant to ok. 1500/1600
        PLN netto. Co jeszcze? Firma, z tego co wiem, ma dość sporo naleciałości z
        poprzedniej "epoki", ale to się powoli zmienia - w końcu to już prawie belgijska
        spółka - KBC. Jest tam trochę bałaganu i biurokracji - ale tego nie unikniesz w
        żadnej korporacji. (takie jest moje zdanie) Mają prywatną opiekę medyczną w
        LuxMedzie. Są też premie - chyba kwartalne, ale nie wiem czy na tych niższych
        stanowiskach też się je dostaje. Awans? Podobno szukają kandydatów na "lepsze"
        stanowiska najpierw wśród swoich pracowników, ale jak to jest w praktyce nie
        wiem. Jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Moim skromnym zdaniem załapanie się tam
        do pracy i podnoszenie swoich kwalifikacji może zaowocować w przyszłości lepszym
        stanowiskiem - firma prowadzi wiele nowych projektów i chyba dość ekspansywnie
        chce się rozwijać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka