arti25 14.10.08, 15:14 Ktos tam pracuje z was? jakie zarobki, atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wlak Re: Praca w Dominet Bank? IP: 213.77.7.* 15.10.08, 07:52 Jak w każdym banku, zalezy gdzie będziesz pracować (placówka, centrala?). Pracuję w DB od roku i trafiłam na bardzo zgrany i fajny zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
arti25 Re: Praca w Dominet Bank? 17.10.08, 19:39 A zarobki w jakim przedziale? na początku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlak Re: Praca w Dominet Bank? IP: 213.77.7.* 20.10.08, 09:55 Niestety to zbyt ogólne pytanie. Wynagrodzenie zależy od wielu czynników. Najważniejsze to przyszłe miejsce pracy i stanowisko. Po drugie Twoje kwalifikacje i doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
arti25 Re: Praca w Dominet Bank? 20.10.08, 13:27 To jakaś tajemnica z tymi zarobkami? Na początek, bez doświadczenia ile mogą zaoferować w Warszawie? stała pensja jaka? prowizja do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownica Dominet Re: Praca w Dominet Bank? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 21:54 powiem szczerze ze gdybym miała jescze raz sie starać o prace w tym banku to już nigdy bym tego nie zrobila, co do atmosfery to rzeczywiście wszystko zależy na jakich ludzi trafisz, ale co do zarobków to wielka masakra a co do systemu premiowania to juz klęska a nie daj bosze jak trafisz na skąpego partnera :) Wiec lepiej zastanów się i może obejrzyj się kaj indziej :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Praca w Dominet Bank? IP: *.aster.pl 03.03.09, 20:15 szczerze nie polecam! mam nadzieję nigdy nie trafić do czegoś podobnego. fatalnie niskie zarobbki - kompletnie zdemotywowani współpracownicy - kiepska kadra zarządzająca. mam na mysli centrale, w terenie pewnie nie jest lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś