zredukowany 16.12.03, 08:35 mam pytanie...znalazl ktos prace przez te agencje? jakie opinie..warto do nich isc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyyy Re: Grafton Recruitment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 08:53 kiedys mnie zaprosili bardzo nieciekawie to wygladalo i w moim przypadku zakonczylo sie na jednej rozmowie do niczego nie prowadzacej ale widze ze mnostwo daja ogloszen wiec chyba interes sie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerad Re: Grafton Recruitment IP: *.tele2.pl 16.12.03, 10:25 byłem pare miesiecy temu... mimo ze agencja miedzynarod. to do profesjonalizmu im daleko, umowiony na spotkanie bylem z Pania X a rozmwaialem z Panem Y ...?! kiedyś wczesniej u nich tez bylem i wydaje mi sie, ze maja teraz mniejsze biuro... coz, powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Grafton Recruitment/dwa slowa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 16:55 Jordoleni oszusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler 4 słowa IP: *.acn.waw.pl 16.12.03, 20:45 sam jesteś jordolonym oszustem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Kilka zdań... IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 18:31 Jeżeli już nazywasz mnie jorodolonym oszustem to po pierwsze na jakiej podstawie to robisz? Pod drugie zapamiętaj sobie, że plagiatowanie jest zabronione. Po trzecie jak masz problemy z głową to zmień lekarza bo obecny najwyraźniej Ciebie oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kilka zdań... IP: *.zapora / 217.96.25.* 23.12.03, 14:01 czemu mowisz o nich tak ladnie "jordoleni", kiedys uzywales brzydszego slowa. czyzbys poczul do nich jakas sympatie/sentyment? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Jedno zdanie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.03, 15:11 Jordoleni oznacza dokladnie to samo jak slowo ktorego wczesniej uzywalem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShangHai Re: Kilka zdań... IP: *.acn.waw.pl 10.03.04, 02:15 > Jeżeli już nazywasz mnie jorodolonym oszustem to po pierwsze na jakiej > podstawie to robisz? Pod drugie zapamiętaj sobie, że plagiatowanie jest > zabronione. Po trzecie jak masz problemy z głową to zmień lekarza bo obecny > najwyraźniej Ciebie oszukuje Lekaż pewnie też jorodolony oszust :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Dwa zdania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.04, 13:15 Lekaż tak. Lekarz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany Re: Grafton Recruitment IP: *.acn.pl 16.12.03, 17:03 byłem raz na rozmowie, usłyszałem, że "idealnie się pan nadaje na to stanowisko, więc w przyszłym tygodniu pana umówię na rozmowę z właścicielem firmy" i tyle o nich słyszałem, ani niestety znalazł się ktoś lepszy ani pocałuj mnie w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jj. Re: Grafton Recruitment IP: 217.153.142.* 16.12.03, 20:41 Ha, ha! Kiedyś, zaproszony na rozmowę do ich biura, mało nie zderzyłem się z w drzwiach z ówczesnym przełożonym. Też widać miał rozmowę o (nową) pracę;)) . 5 lat temu miało to miejsce, ale skojarzenie pozostało do dziś. Tak to już jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: Grafton Recruitment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 10:28 w ogole kiedy tam bylem odnioslem wrazenie ze jestem w jakims posredniaku raz- zero dyskrecji i jakas glupia pinda zaczela mnie wypytywac (a byl tam full ludzi) na jakie stanowisko chce aplikowac dwa, rozmowa miala miejsce w open spejsie, gdzie wokol mnie mnostwo ludzi tez siedzialo rzeczywiscie mozna tam zderzyc sie ze swoim przelozonym syf jeden wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerad Re: Grafton Recruitment IP: *.tele2.pl 17.12.03, 12:23 zgadza się, też byłem/miałem w open space rozmowę..., tragedia... chyba to była jedyna firma gdzie w takich warunkach miałem rozmowę kwalifik. ..., ale i tak ważny jest klient dla jakiego pracują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest raz znalazlem... IP: 149.250.252.* 17.12.03, 12:31 Jakies 4 lata temu znalazlem dzieki nim prace, nic specjalnego ale firma ze znana marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumix Re: raz znalazlem... IP: 217.96.18.* 22.12.03, 15:55 Moja aktualna robota jest przez Grafton.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agas a co z innymi posredniakami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 11:51 ma ktos doswiadczenie z hrk/ albo tempservice? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: a co z innymi posredniakami? 10.03.04, 11:13 Gość portalu: agas napisał(a): > ma ktos doswiadczenie z hrk/ albo tempservice? Pracowałem w tempservice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Grafton Recruitment IP: 213.25.164.* 22.01.04, 09:13 Bardzo nieprofesjonalnie, wręcz chamsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.z. Re: Grafton Recruitment IP: *.plj.com.pl 22.01.04, 11:16 dokładnie to samo wrażenie! do profesjonalizmu im daleko! zatrudniaja niekompetentnych ludzi! mialem okazje rozmawiac z jednym panem konsultantem, ktory na wstepie stwierdzil, ze co najwyzej wklepia mnie do swojej bazy, bo klientowi mnie nie poleci (mimo, ze spelnialem wszystkie warunki zawarte w ogloszeniu, a owy pan konsultant na pewno nie bylby w stanie sprawdzic moich umiejetnosci z danej dziedziny, klient sam by ocenil i stwierdzil czy sie nadaje czy nie!) sama rozmowa odbywala sie jak na poczcie "przy okienku"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Grafton Recruitment IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.04, 18:08 niegdy nie wezmę ich do prowadzenia rekrutacji na stanowiska leżące w mojej gestii... tak się składa że uważam ich podejście za kretyńskie i obrażające kandydatów Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Grafton Recruitment i inni 22.01.04, 20:17 No, właśnie. To jest nalepszy komentarz. Też kiedyś byłem kandydatem, a teraz raczej występuję w roli poszukującego pracowników. Grafton jest u mnie spalony (vide posty powyżej w tym moja własna historia), na pewno też nie pójdę do firmy na Tarczyńskiej (tyły Hotelu Sobieski) - chyba coś z "Financial" w nazwie. Powód: niechęć do uczenia się widoczna u konsultantów (czy wręcz u osób powyżej tego szczebla). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryncyp Re: Grafton Recruitment i inni IP: *.warszawa.mitex.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:31 a poszukujesz aktualnie pracownika? Odpowiedz Link Zgłoś