Dodaj do ulubionych

Koncert na Mantee

15.03.07, 07:50
wie ktoś może jakie gwiazdy zaśpiewają na tegorocznym koncercie na Mantee i
jaka jest data koncertu?
Obserwuj wątek
    • lezajsk1 Re: Koncert na Mantee 15.03.07, 14:19
      ponoć Brzozaki, ale jeszcze trwają negocjacje co do ceny i daty występu...
      • katarzynka62 Re: Koncert na Mantee 15.03.07, 15:37
        emmm ... Brzozaki? i tyle?? to chyba 'na przystawkę' :P mi chodzi o jakieś
        gwiazdy wieczoru typu De Mono (choć jak sądzę pewnie drugi raz ich nie zaproszą:P)
        • more-than-a-man Re: Koncert na Mantee 17.03.07, 13:38
          bajm, piasek, albo rodowicz, albo jakaś inny szit, to znaczy chcialem
          powiedzieć gwiazda.
          • katarzynka62 Re: Koncert na Mantee 17.03.07, 18:15
            słyszałam też o Kulcie, pewnie bliżej czerwca się rozstrzygnie ;) Czyżby w tym
            roku koncerty w Sarzynie były silną konkurencją dla Mantee? :P
            • katarzynka62 Re: Koncert na Mantee 28.03.07, 17:35
              ostatnio dochodzą mnie słuchy, że koncert się w tym roku nie odbędzie. To prawda?
              • mpiotrek1 Re: Koncert na Mantee 01.04.07, 20:41
                Chyba to prawda... w poprzednich latach organizowany był konkurs z wielkim
                finałem na którym zawsze odbywały się koncerty. W tym roku chyba Maante nie
                organizuje żadnego konkursu więc i o finale nie ma mowy. Patrzyłem na stronę główną

www.maante.com.pl/index.html
                i ta żadne informacji nie ma. Czyli zapowiada się że w tym roku nie będziemy
                mieć żadnych koncertów. Szkoda, po Grupie Żywiec to kolejna firma która
                rezygnuje z organizacji imprez plenerowych... Mi brakuje tego turnieju o Złoty
                Kufel. A może Lato z Radiem kolejny raz nas odwiedzi albo Radio Rzeszów??
                • obserwator0071 Re: Koncert na Mantee 04.04.07, 19:05
                  chyba nie będzie koncertu
            • kinga8621 Re: Koncert na Mantee 13.05.07, 17:34
              w nowej sarzynie podobno ma zagrac ewelina flinta (tak pisze na jej stronie że
              ma koncert w ns)w tym roku na dzień chemika (23 czerwiec), a drugi gość to nie
              wiem. co do maante - niech nie likwidują - jedyna normalna impreza .... fajnie
              jakby jakis rockowy zespol zagral lub cuś w stylu HEY, czy Iry
    • obserwator0071 Re: Koncert na Mantee 19.03.07, 17:28
      mówią że zaśpiewa Jaś Śmietana z Kamborca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka