Dodaj do ulubionych

trzy tysiączki

14.03.06, 19:16
Tak się zagadaliśmy o polityce, że nikt nie zauważył, jak nam się form
rozwija. Już przekroczyliśmy trzeci tysiąc wpisów. Brawo! Gratuluję :-)
Obserwuj wątek
    • zodiak72 Re:Congratulations - from Sieradz ;-) n/t 14.03.06, 21:51

• edmurphy Re:Congratulations - from Sieradz ;-) n/t 14.03.06, 23:56
        Dzięki Zodiak, pozdrawiam Sieradz :-)
    • dinozaurka 3333 03.04.06, 22:46
      ładna liczba.... prawda? :))))
      • zodiak72 Re: A Lowicz już na horyzoncie;-) 04.04.06, 14:34
        I zaraz bedzie Wasz;-) A potem to już rzut beretem do Pabianic;-)
        • dinozaurka Re: A Lowicz już na horyzoncie;-) 04.04.06, 16:49
          Jeszcze tylko małe 200 z hakiem i znajdziemy sie przed nimi ;) Ha!

Widzę, Zodiak, że trzymasz rękę na pulsie:) ale nie obawiaj się, Sieradz leży
          poza zasięgiem naszych mozliwości ;> Jesteście bezkonkurencyjni! I tak trzymać:)
          • zodiak72 Re: A Lowicz już na horyzoncie;-) 05.04.06, 08:50
            dzis stuknęło nam 15 000 - z tej okazji trochę harcujemy - tańce, hulanki, swawole itp;-)
            • dinozaurka Re: A Lowicz już na horyzoncie;-) 05.04.06, 12:28
              GRATULUJE okrągłej liczby :)
              ech, a ja w pracy...........
              ale jak mi się uda wyrwać, to na chwilkę do Was wpadnę, i przez okno będę
              podglądała jak się bawicie ;), bo miejscowe towarzystwo zapadło chyba w
              sen....................... tym razem wiosenny
              • edmurphy Re: A Lowicz już na horyzoncie;-) 23.04.06, 16:22
                Ej, łowiczaki, już Was mamy!
                • realista133 Re: A Lowicz już na horyzoncie;-) 23.04.06, 17:38
                  To już księżaki za naszymi plecami.
                  Brawo!!!!!!!!
                  • edmurphy Re: Na Pabianice ! :-) 24.04.06, 01:42
                    Hej, Pabianiczanie, trzymajcie się! Nadchodzimy :-)
                    • dinozaurka Re: Na Pabianice ! :-) 24.04.06, 11:01
                      fakt, do Pabianic już nie mamy wcale tak daleko, ale czy uda man się później
                      pokonać Zgierz? ........... to może być już trudniejsze....... chociaż nie
                      niewykonalne ;)
                      Nasi górą! :))))
                      • zodiak72 Re: Na Pabianice ! :-) 25.04.06, 14:08
                        gratulacje;-) Lowicz za Wami - ale to bylo proste zadanie, w Lowiczu od dawna marazm;-) Z Pabianicami bedzie trochę trudniej;-)

A u nas w Sieradzu ostatnio ostro wywijamy szablami z Piotrkowem, którego plecy juz widzimy;-)
                        u nas: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=166&w=39815130
                        i u nich:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=40017607
                        Trochę się chlopaki w Piotrkowie na nas wkurzyli;-)
                        • paenka Re: Na Pabianice ! :-) 25.04.06, 17:03
                          Oj i to bardzo wkurzyli :D
    • dinozaurka 4000 26.05.06, 21:18
      no i jak nam to ładnie idzie :))) 4004 wpisy na forum udało nam się juz
      popełnić :)
      • niegoscinny Re: 4000 09.06.06, 00:06
        pękają kolejne tysiączki ale nie ilość a jakość ważna. w każdym bądź razie w
        ilości na 6 a w aktynwości na 3miejscu. sporo tego jak na taki nudny Żychlinek
        • edmurphy Re: 4303 23.06.06, 04:07
          No i Pabianice mamy z głowy :-))))))))
          • edmurphy Re: 4303 24.06.06, 02:10
            Zajrzałem do rankingu! No, teraz przed nami schody :-)
            Jak myślicie, kiedy dogonimy Zgierz?
            • edmurphy Re: 4303 29.06.06, 01:23
              Uwaga Zgierz! Nadchodzimy! :-))
              • dinozaurka Re: 4303 29.06.06, 01:25
                może niezbyt szybko, ale sądząc po aktywności zgierzaków i po przedwyborczym
                zaangażoaniu naszych forumowiczów, forum Zgierz jest w naszym zasięgu :)))
                • dinozaurka 4400 29.06.06, 02:44
                  no i dobrze :))) 4400 wpisów....... :))) ładnie to wygląda..........
                  prawda? :))
                  • elibeth Re: 4700 12.07.06, 17:51
                    Przed chwilką pokonaliśmy 4700 wpisów. Ładnie, naprawdę ładnie. A mówimy naszym
                    Panom, że nie ważna ilość, a jednak dziewczyny zwracamy uwagę na cyferki. To do
                    zobaczenia przy piątym tysiączku.
                    • edmurphy Re: 4700 12.07.06, 22:44
                      I tak trzymać, kochani, tak trzymać! I rozszerzyć tę naszą aktywność poza forum :-)
                      • dinozaurka Już 4760 13.07.06, 01:59
                        i jak tak dalej pójdzie, to Zgierz pokonamy zanim Oni się zorientują :) Gdy my
                        mieliśmy 4000, oni mieli 6060, a teraz? sami spójrzcie :)
                        forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1892241.html?x=1270804
                        Poza tym, dzieki temu, że w Sieradzu zaczeły się wakacje, jestesmy na pierwszym
                        miejscu pod wzgledem aktywności w województwie. Oby to jeszcze miało
                        przełożenie na sytuację naszego miasta "w realu" :) Ale w końcu od nas to też
                        troszke zależy......
                        • dinozaur.57 Re: Już 4760 14.07.06, 08:36
                          Mnie się wydaje, że to forum to jedyny sposób na kształtowanie sposobu myślenia
                          i kuźnia dostępnej wiedzy na temat życia w NASZEJ GMINIE. Dość spore grono
                          chętnych odwiedza i aktywnie bieże udział w tej "zabawie". Należy zauważyć, że
                          skoro władze samorządowe nie pomyślały o takiej potrzebie aby na gminnym WWW
                          udostępnić nam w takiej formie możliwość wymiany poglądów na różne tematy więc
                          zrobił to Podróżnik na forum gazety.pl za co jesteśmy mu bardzo wdzięczni.
                          Dzięki, dzięki, dzięki...... i pozdrowieńka.
                          • dinozaurka Re: Już 4760 16.07.06, 10:55
                            tak Dinozaurze, masz racje, coraz wiecej osób wyraża swoje zdanie na tym forum -
                            i dobrze, że tak się dzieje. Jednak jak widać, w weekendy forum zamiera.

Natomiast jeśli chodzi o ewentualne forum na gminnej stronce :))))) Czy nie
                            wydaje Ci się, że było by to tak jak na pewnej znanej komedii "mówienie do
                            szafy" ? Przeciez był by tam na pewno moderator, który wpisy niezadowolonych by
                            od razu kasował, żeby nie psuły "niektórym" dobrego humoru. Zawsze przyjemniej
                            się żyje / rzadzi gdy wwszyscy biją brawo i nikt nie krytykuje :)

Takze uwazam, że Podróznk zrobił fajną rzecz zakładajac to forum..... ciekawe,
                            czy gdyby kiedyś Podróznik tego nie zrobił, zrobił by to później ktoś z nas?
                            Tego się nie dowiemy.......

Wiecie o czym tak sobie myślę? mam czasem będąc na forum ochotę zadać pytanie z
                            grupy tych przewrotnych :)))): Podroznik niczym Wielki Brat obserwuje nas,
                            maluczkich piszących, a czy sam cały czas powstrzymuje sie od pisania? Czy może
                            pisuje tu pod innym nickiem? Ciekawe, prawda? MAło jest postów popełninych
                            przez Podroznika, a najstarszy jaki znalazłam jest wiecie z jaką
                            datą? ? ? ? :)))) 1. 10. 2003............
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14630&w=8276450&a=8276450
                            czyli forum ma juz prawie 3 lata, bo myślę, że jest to jeden z pierwszych
                            wpisów na forum w ogóle.... I wiecie co jest jeszcze ciekawe? TEN WĄTEK CAŁY
                            CZAS ŻYJE, nie jest zarchiwizowany ! ! !
                            I kolejna ciekawostka: dopiero 5 sierpnia 2005, czyli prawie 2 lata później i
                            na dodatek niecały rok temu zdobyliśmy 600-tny wpis......... Jak z tego widać
                            dopiero ostatni rok to pełen rozkwit forum.....

No i dosyć statystyki na niedzielny poranek. Mam ochotę jeszcze "policzyc" ile
                            nicków "zaistniało" na tym forum....... ale to już nie teraz
                          • dinozaurka Re: Już 4760 16.07.06, 11:13
                            zapomniałam dodać linku do 600-tnego wpisu :))) to tu :)
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14630&w=27392904&a=27392904
                            autor: Podroznik :)
      • dinozaurka przekroczyliśmy 4800 16.07.06, 11:16
        ....................... fajnie, prawda?
    • biniu58 Re: trzy tysiączki 18.07.06, 11:25
      Forum zbliża się do czterech tysiączków. Dziś jako aktywne forum woj. łódzkiego
      przed nami jest Sieradz. A byliśmy już liderami.
      • biniu58 Re: trzy tysiączki 18.07.06, 11:26
        Przepraszam pięć tysięcy tuż, tuż.
        • edmurphy Re: trzy tysiączki 18.07.06, 23:28
          Sieradz to aktywne forum, a my przez weekend troche leniuchowaliśmy :-) Ale
          zaraz to nadrobimy !
          • niegoscinny Re: trzy tysiączki 19.07.06, 20:52
            nie ilośc mój drogi kolego a jakość się liczy! to do roboty!
            • dinozaurka Re: trzy tysiączki 20.07.06, 00:22
              ale na naszym forum ilośc jak do tej pory zwykle idzie w parze z jakościa
              • realista133 Re: trzy tysiączki 29.07.06, 10:52
                5 tys
                • dinozaurka 5000 ! ! ! ! ! ! :))) 29.07.06, 10:57
                  no własnie, ubiegleś mnie Realisto, bo miałam w tej chwili o tym napisać :)
                  Ciekawe, czy Niegościnny poczuł że popełnił wpis z numerkiem 5000 :)
                  Famfary (czy tak to się pisze?) dla nas :)
                  • realista133 Re: 5000 ! ! ! ! ! ! :))) 29.07.06, 11:03
                    Soryże Cię ubiegłem, chociaż należysz do tych z forum z którymi zgadzam się w
                    wielu kwestiach.
                    Obiecuję,że podprowadzę cię przy 10 tys
                    pozdrawiam
                    • dinozaurka Re: 5000 ! ! ! ! ! ! :))) 29.07.06, 11:24
                      ech, nie szkodzi, byłeś po prostu szybszy :) a miło mi, że nie zawsze gadam
                      głupoty i że czasem zgadzasz się ze mną często.
                      A te 10 tysięcy...............to tak licząc że czas wyborów będzie czasem
                      gotowania się klawiatur a dwutysięczny wpis był 5 stycznia br i od tego czasu
                      szło w tempie piorunującym, to myślę, że z 10 000 uporamy się około Bożego
                      Narodzenia. Ktoś typuje inaczej? robimy zakłady? :)))
                      • niegoscinny Re: 5000 ! ! ! ! ! ! :))) 29.07.06, 12:07
                        uuuuuuu się znowu zagalopowałem! ale jak już przysiądę to tak jadę na maaaaxa! ;)
                        stawiam że 10000 pęknie 12 listopada. ale wiesz dinozaurko że jak wygram to
                        stawiasz kafusię!?
                        • dinozaurka Re: 5000 ! ! ! ! ! ! :))) 29.07.06, 12:50
                          nie ma sprawy :) a jeśli ja wygram, to Ty postawisz? tylko, że ja lubię
                          rozpuszczalną z dużą ilością mleczka :))))
                          • edmurphy Re: 5000 ! ! ! ! ! ! :))) 29.07.06, 16:41
                            Dobrzy jesteśmy! Gratulacje z okazji 5000! Hura!
                            Myślę, ze bliższy prawdy jest Niegościnny, ale żeby nie obstawiać tak samo -
                            stawiam na 11 listopada. A kafusi też się chetnie napiję :-)
                            • dinozaurka Re: 5101 ! ! ! ! ! ! :))) 02.08.06, 23:18
                              no i pierwszą setkę na szósty tysiączek mamy za sobą.......... oj,chyba panowie
                              macie racje typując listopad......i to ja będę tą cafusie stawiała...:)))
                              • niegoscinny Re: 5101 ! ! ! ! ! ! :))) 03.08.06, 19:30
                                dinozaurka napisała:

> no i pierwszą setkę na szósty tysiączek mamy za sobą.......... oj,chyba panowie
                                >
                                > macie racje typując listopad......i to ja będę tą cafusie stawiała...:)))

Dinozaurko nie trać czasu na liczenie tylko zacznij zbierac na duży 24 osobowy
                                serwis do kafy! jak ci się wszyscy do domu na tę kawę zwalimy to...
                                no ja węzmę kilka paczek delicji. niech stracę.
                                • edmurphy Re: 5101 ! ! ! ! ! ! :))) 03.08.06, 23:52
                                  Weźmiemy jednorazówki :-) Ale za to kafusia musi być super wzmocniona :-)
                                  • dinozaurka Re: 5101 ! ! ! ! ! ! :))) 04.08.06, 13:01
                                    aaaa...taka wzmocniona kawusia jest rewelacyjna.......... mniammmm...... :)
                                    Tylko.... skąd chcesz wziąć Niegościnny taką ilośc osób? czyżby nas tu az 24
                                    sztuki po tym forum się błąkało? Na dodatek wszyscy uważaja, że dycha stuknie
                                    nam okólo 11...12 lisopada? ? ? ? ? ? ? Echhh...przegrałam chyba ten zakład z
                                    kretesem....... Ale nic to, więcej nas na tej kawusi bedzie to bedzie
                                    weselej ;) Tylko, że do wzmocnionej to raczej gril by jakis pasował, a nie
                                    delicje :))))

a w ogóle to nie wiem...coś gorzej ze mną..... na "polityczne tematy" zaczęłam
                                    się wypowiadać.... ja, niepolityczna zupełnie istota.... ale moze do tej kawusi
                                    jakoś dożyję.....
                                    • niegoscinny Re: 5101 ! ! ! ! ! ! :))) 05.08.06, 00:03
                                      nie ma ludzi niepolitycznych dinozaurko. nawet anarchiści uprawiają politykę.
                                      politykę chaosu ;) po prostu w twoim uznaniu jst to sprawa pięcio a może nawet
                                      dziesięciorzędna podczas gdy dla mnie i edmurphy stała sie tematem na topie.

masz całkowitą rację co do tych delicji. ja po prostu nie przewidywałem kaffy z
                                      wkładką. nie chciałem rozpijać nieletniej! edmurph powinieneś sie wstydzić.
                                      poczekaj aż dziewczyna chociaz ogólniak skończy to uczcimy lampka wina jej
                                      maturę. dobrze nawijam Dionozaurko?
    • niegoscinny Re: trzy tysiączki 01.09.06, 03:25
      no kuffa! chwile mnie nie bylo a wy tu zdrowo zaszaleliscie. jak tak dalej
      pójdzie to już niedługo pęknie kolejny tysiączek do zaczarowanych 10 tysiaczków
      nie dobijemy tak szybko więc to ja wstawiam wodę.
      • edmurphy Re: trzy tysiączki 01.09.06, 23:57
        Tempo szalone, zaiste! lecę po śmietankę :-)
        • niegoscinny Re: trzy tysiączki 03.09.06, 02:32
          taa ale jeszcze trzeba kupić szkło...!
          • dinozaurka Re: trzy tysiączki 03.09.06, 14:38
            spokonie, panowie, spokojnie, szkła ci u mnie dostatek ;)

ale, ale.....wódka, śmietanka, to co to za komplet? :))) chyba, że macie na
            myśli malibu i mleczko, to rozumiem, przysmak jak sie patrzy :))))
            • dinozaurka Re: trzy tysiączki 03.09.06, 14:39
              a tak w ogóle......to gdzie w tym wszystkim jest kaffusia? ;P
              • edmurphy Re: trzy tysiączki 03.09.06, 14:49
                Kaffusia ze smietanką, wódeczka z lodu.... ech. Chyba walnę jeszcze parę wpisów:-)
                • edmurphy Re: trzy tysiączki 04.09.06, 00:23
                  No to walę: trzy tysiączki! kiedy to było kochani, kiedy? Toż za chwilę sześć
                  tysiączków nam strzeli! :-)
                  • jolka905 Re: trzy tysiączki 09.09.06, 08:46
                    Czy mogę wprosić się na kawę do Dinozaurki?Ja sądzę,że bliższa prawdy jest właśnie Dinozaurka-10000 może być raczej bliżej Bożego Narodzenia niż w okolicy wyborów.To wyglądałoby na to,że kafffusia będzie u Niegościnnego,ale,czy Niegościnny lubi przyjmować gości?A zresztą ja obstawiam ok.8500 na Nowy Rok.To kto wtedy stawia kawkę?
                    • edmurphy Re: trzy tysiączki 10.09.06, 01:29
                      Jak na kaffusię do Niegościnnego to tylko na jego nocna zmianę. Ma wtedy wenę
                      twórczą i sypie dowcipami. Na pewno przygotowałby coś specjalnego na taką
                      okazję. Ale chyba nie ma szans. Moim zdaniem dycha pęknie nam przed wyborami.
                      Niech no tylko na poważnie ruszy kampania wyborcza. A nastąpi to juz niebawem,
                      bo do 13 września prezydent ma czas na ogłoszenie terminu wyborów. Jeszcze
                      chwilka...
                    • dinozaurka Re: trzy tysiączki 14.09.06, 23:17
                      Oczywiście Jolu, że mozesz :)A Niegościnny też juz wstawił wodę na tą
                      kawusie ;) więc myślę, że nie taki on niegoscinny jak sam o sobie mowi :)
                    • dinozaurka Re: trzy tysiączki 14.09.06, 23:18
                      jolka905 napisała:
                      A zresztą ja obstawiam ok.8500 na Nowy Rok.To kto wted
                      > y stawia kawkę?

Noooo.....wtedy to chyba wszyscy pozostali :)))
                      • edmurphy Re: trzy tysiączki 15.09.06, 00:07
                        Jak bedziemy tacy niemrawi, jak przez ostatnie kilka dni to możemy tej kawy się
                        nie napić. Nic się ciekawego w mieście nie dzieje?
                        • jolka905 Re: trzy tysiączki 16.09.06, 00:52
                          Wszyscy pojechali na grzyby,obierają,suszą,marynują.A,że rączki przy tym się brudzą,to nie siadają do komputera,bo ubrudziliby klawiaturę.
                          • edmurphy Re: sześć tysiączków 17.09.06, 23:16
                            Właśnie wykonałem 6000 wpis. Choć raz udało mi się uprzedzić Dinozaurkę :-)
                            Do roboty kochani, do roboty :-)
                            • acid33 Re: sześć tysiączków 19.09.06, 15:48
                              Oj nie chwal się, nie chwal. Daję Ci fory, bo przyglądam się i wczytuję tylko.:)
                              A gdybym tak pisać zaczął? Tylko nikt już czytać nie chce. Pozdrawiam!
                              • dinozaurka Re: sześć tysiączków 19.09.06, 22:31
                                acid33 napisał:

> Tylko nikt już czytać nie chce. Pozdrawiam!

Coś Ty, Acid, Ty wiesz ilu jest czytających?
                            • dinozaurka Re: sześć tysiączków 19.09.06, 22:29
                              Eeetam, raz ;)
                              Dinozaurkę po prostu leń dopadł i jakoś tak pisać przestała. Ale czyta wszystko
                              bardzo uważnie.
                              • dinozaurka Re: sześć tysiączków 19.09.06, 22:30
                                no i oczywiście zapomniałam Ci Edi pogratulować popełnienia 6000 wpisu ;)
                                • edmurphy Re: sześć tysiączków 20.09.06, 00:32
                                  No!
                                  • edmurphy Re: sześć tysiączków 20.09.06, 00:34
                                    To oczywiście była odpowiedź z uśmiechem :-)
                                    Dinozaurko odkąd sie lenisz to nasze forum straciło sporo wdzięku. Zacznij więc
                                    pisać! Acid, nie odzywałeś się tak dawno, że sądziłem już ześ wyemigrował w
                                    jakieś bezinternetowe strony! :-) Brakuje tu Was, więc wracajcie :-)
                                    • edmurphy Re: sześć tysiączków 20.09.06, 00:35
                                      I dzięki za "fory", Dinozaurko :-)
                                      • danl16 Re: sześć tysiączków 20.09.06, 16:05
                                        ja gadam ed :)

nie żadam ale -(czasami moglibyscie na konin luknąc :) )
                                        bo ja na żychlinie juz z 50 postów napisałem :)
                                        • edmurphy Re: sześć tysiączków 24.09.06, 23:33
                                          Okey, już lukam :-)
                                          • edmurphy Re: sześć tysiączków 25.09.06, 01:07
                                            Zajrzałem do statystyki i na KFŁ. Ciency są :-) Do 12 listopada mamy ich w
                                            zasięgu :-)
                                            • edmurphy Re: sześć tysiączków 26.09.06, 22:19
                                              Zasuwamy w takim tempie, że KFŁ to pestka :-))
                            • dinozaurka Re: sześć tysiączków 11.10.06, 08:11
                              17 września było 6000 wpisów....... czy do 17 pażdzernika będzie
                              7000 ? ? ? :)........ :))) brakuje 180 postów ;)
    • jolka905 Re: trzy tysiączki 12.10.06, 18:14
      Czy dobijemy dzisiaj do 7000?
      • niegoscinny Re: trzy tysiączki 12.10.06, 22:53
        jak to się mówi? intensyfikuje swoje wysiłki w tym celu :)
        • niegoscinny Re: trzy tysiączki 12.10.06, 23:35
          szkoda że ostatnio tak rzadko mam okazję przyłożyć rączki do śrubowania rekordu
          a gdzieś tam na mieście woda się sama wstawia na kafffusię
          • edmurphy Re: trzy tysiączki 13.10.06, 00:26
            Sie nie martw Niegościnny. Nie zapomnimy o Tobie parząc kaffusię :-))
      • dinozaurka 7098 wpisów 14.10.06, 20:43
        No, kochani, idziecie jak burza w strone tej kawusi...... ale.... dlaczego nikt
        nie "zaznaczył" 7 tysiączków? ? ? ;)))) nie zauważyliście jak wpadła szczęśliwa
        7 z zerami? :))))
        • edmurphy Re: 7098 wpisów 15.10.06, 02:32
          Ja przegapiłem, ale liczyłem na Ciebie :-)
          • dinozaurka Re: 7098 wpisów 15.10.06, 10:49
            :))) byliście tak zajęci dyskusją wyborcza, że nie chciałam przeszkadzać ;)
            • edmurphy Re: 7098 wpisów 15.10.06, 19:35
              Takie wydarzenie jednak warto uczcić. Oj, cos mi się wydaje, że sprawa kaffusi
              robi się coraz pewniejsza. I co więcej, głowę dam, że kaffusia będzie "po
              góralsku" :-)
    • jolka905 Re: trzy tysiączki 25.10.06, 21:17
      Uwaga! Dzisiaj stuknie 8000! Brakuje tylko 27 wpisów!
      • edmurphy Re: trzy tysiączki 25.10.06, 21:22
        Jak ten czas szybko leci :-) To kto stawia kaffusię ?
        • edmurphy Re: trzy tysiączki 26.10.06, 00:07
          już tylko 14 :-) !
    • jolka905 Re: trzy tysiączki 26.10.06, 00:56
      Już zostało 7.,ale,czy to jeszcze jest dziś,czy może już-jutro?
      • dinozaurka 8001 26.10.06, 12:13
        nooo dooobrzeee..... :)) chociaż na tyle się tu przydam, że licznik
        poprowadze ;))))
        • edmurphy Re: 8001 26.10.06, 23:28
          Jak widzę udało się :-) Gratulacje dla wszystkich forumowiczow :-) Dinozaurko,
          jaką kaffusię lubisz?
          • dinozaurka Re: 8001 27.10.06, 19:06
            oj Edi... DOBRĄ ! ! ! ! :))))
            Ostatnio rozsmakowaam się w tchibi gold rozpuszczalnej, słodkiej i zabielanej,
            najlepiej mleczkiem skondensowanym.......... mniammmmmmm.................
            A jeśli to się jeszcze wzmocni czymś dobrym ;) to już w ogóle będzie
            cód_miód_malina ;P
            A tak w ogóle to kto wstawia wode? :)
            • podroznik11 Re: 8001 28.10.06, 06:39
              A jeśli to się jeszcze wzmocni czymś dobrym ;) to już w ogóle będzie
              cód_miód_malina ;P
              ........Wzmocnij tę kawę czymś dobrym....i stanie się "CUD"...jak przestaniesz
              robić fajne błędy ortograficzne.....:))))))))))).

Pozdrawiam piszących inaczej........ .
              • dinozaurka Re: 8001 28.10.06, 08:17
                powiem tak: "czep się Podróżniku tramwaja" a nie mojej kawusi, bo się jeszcze
                na nią nie załapiesz ;P Moja po wzmocnieiu będzie "cód_miód_malina" i tyle ;)
                Ja nie o cudach mowiam tylko o kaffusi ;P

No cóż......... dyslektycy są wśród nas, a ja nie zawsze mam czas na
                skorzystanie z edytora..... :/ Chyba, że zacznę w drażliwych miejscach puste
                okienka zostawiać, tak jak w ksiązce do ortografii w młodszych klasach
                podstawówki ;] i wtedy z mojej kaffusi wyszedł by "c...d_mi...d_malina" Jak Wam
                się podoba? ;)

Też Cię lubię, Podróżniku ;P
          • dinozaurka Re: 8100 27.10.06, 19:51
            no to ile czasu zajęło Wam / nam wstukanie tej setki? :))
            • edmurphy Re: 8100 27.10.06, 23:45
              Policzyłas? Bo też się wczoraj zastanawiałem czy dobijemy do 10 tys. ?
              • dinozaurka Re: 8578 04.11.06, 23:22
                Nie liczyłam, Edi, ale ... nie dobijemy do dychy do dnia wyborów. ;>
                Ale jak by na to nie patrzeć, to nie było mnie przez kilka dni, a Wy nieźle
                żeście zaszaleli w tym czasie :)))prawie 500 wpisów, no, no,,,ale mam co czytać
                teraz ;)))
                • realista133 Re: 8578 05.11.06, 21:27
                  Udało mi się przechwycić 5000 wpis a teraz jak obiecałem wtedy chcę
                  podprowadzić Dinozaurkę na 10000 wpis.
                  Najlepszym sposobem na zwiększanie tempa wpisów jest denerwować dyżurnych
                  kłapaczy p. Materki.
                  Kłapią wtedy jeden za drugim.
                  • art724 Re: 8578 05.11.06, 22:15
                    Witam!No tak.Tych wpisów to się całkiem sporo zrobiło ostatnimi czasy.Ale
                    czasami to leci taki rynsztok,ze nochol wykręca.Mam nadzieję,że po wyborach to
                    nasze forum się trochę przewietrzy.
                    • edmurphy Re: 8578 06.11.06, 23:39
                      Spoko, Art, niektórych wywieje.
                      Realista, dawno się tak szczerze nie roześmiałem :-))))))) Masz rację, wkurzanie
                      kłapaczy Materki to wyśmienity sposób na kaffusię :-))))))))))))))))) Cholerka,
                      chyba wrócę do właściwych watków, żeby ich podkręcić. Dwa dni i będzie
                      posprzątane. O ile znów nam wiatr kabelków nie poszarpie :-)
                      • realista133 Re: 8578 06.11.06, 23:57
                        Klapaczy szef uspokoił, bo mu chyba definitywnie przerżnęli wybory i smutek na
                        forum zaległ.
                    • mordor81 Re: 8578 06.11.06, 23:49
                      to co- lecim na Łódź!!!:) jak tak dalej pójdzie to łykniemy łódź jak młode
                      pelikany;)
                      • edmurphy Re: 8578 07.11.06, 00:08
                        łódx łykniemy, jak nic :-) Ale co z kaffusią? Zakład był, że do wyborów będzie
                        10 tysiączków! A tu jeszcze daleka droga :-)
                        • edmurphy Re: 8722 07.11.06, 00:14
                          No!!!
                          • dinozaurka Re: 8723 07.11.06, 00:19
                            no cóż, Panowie, całkiem możliwe, że stawiacie tę kaffusię ;P Chociaż z drugiej
                            strony, ja stawiałam na Boże Narodzenie, o ile dobrze pamiętam, więc........
                            wygranych może wcale nie być :)))) I CO WTEDY?!?!?!?!?!?!? :))))
                            • edmurphy Re: 8723 07.11.06, 00:33
                              I tak ją wypijemy :-) Jesteśmy przecież bardzo blisko tych dziesięciu tysiączków
                              :-) A klakierzy i kłapacze jeszcze nie dali za wygraną :-)
                              • dinozaurka Re: 8723 07.11.06, 00:47
                                edmurphy napisała:

> I tak ją wypijemy :-)

Pewnie, że tak, przecież każda okazja jest dobra :)))

> :-) A klakierzy i kłapacze jeszcze nie dali za wygraną :-)

Ci to do samego 11.11 będa stali na stanowiskach i pełnili
                                swoje "obowiązki" :)))
                              • edmurphy Re: 8815 08.11.06, 01:22
                                Do 10 tysięcy brakuje nam jeszcze 1185 wpisów. Odliczamy.... a potem bierzemy
                                łódź z marszu :-)
                                • edmurphy Re: 8816 08.11.06, 01:23
                                  i idziemy na kaffusię do Dinozaurki :-))) już się cieszę :-))
                                  • dinozaurka Re: 8816 08.11.06, 16:00
                                    no to w takim razie nie pozostaje mi nic inego jak już zacząć smażyć jabłka na
                                    szarlotkę, i zagniatać ciasto, bo kruche to lubi sobie troszke poleżeć :))))
                                    Ale odliczać mi się proszę, bo niewiem jaka blaszkę mam szykować :)
                                    A.......... co z innymi przysmakami? ;)
                                    • dinozaurka Re: 8900 08.11.06, 23:02
                                      uffff......... 8900 wpisów dokonanych.................. a jabłka same obierać
                                      się nie chcą ;)
                                      • edmurphy Re: 8900 09.11.06, 02:14
                                        Do szarlotki i kaffusi ... no cóż, może coś "słodkiego. Panowie co Wy na to? A
                                        może któryś lubi obierac jabłka? :-)
                                        • edmurphy Re: 8925 09.11.06, 02:15
                                          a może tę szarlotkę to już? :-)))
                                    • jolka905 Re: 8816 09.11.06, 12:54
                                      To może podrzucę te jabłka - bo mam w piwnicy już przesmażone pyszne papierówki?
                                      • dinozaurka Re: 8816 09.11.06, 23:21
                                        No Jolka, nawet nie pytaj, tylko dawaj je tu szybciutko :))) Pewnie, że tak, a
                                        ciasto już się chłodzi i odpoczywa w lodówce :))))
                                        • dinozaurka 8990 09.11.06, 23:23
                                          a w ogóle to ten poprzedni mój wpis miał fajny numerek :))) 8989 ...
                                          lubię "ładne" liczby :)
                                        • jolka905 Re: 8816 09.11.06, 23:33
                                          A pasuje do tego żubróweczka z "trawką" i sokiem jabłkowym?
                                          • dinozaurka Re: 8816 09.11.06, 23:41
                                            pewnie, że tak,,,, mniammmmmm.... :) to też szarlotka, tyle, że w wydaniu
                                            płynnym :)))
    • jolka905 Re: trzy tysiączki 09.11.06, 23:36
      Stuknie 9000 przed północą?
      • dinozaurka Re: trzy tysiączki 09.11.06, 23:42
        jak popracujemy nad tym , to w czym problem, dla nas, kobiet? ? ? ;))))
        • dinozaurka 9001 10.11.06, 00:12
          no i nie udało się....;) 9-cio tysięcznego wpisu dokonano 2 minuty po
          północy.............. ale za to kto go dokonał! ! ! ! Sama POLA !
          Brawo Pola :)
          • edmurphy Re: 9001 10.11.06, 01:24
            Brawo! Brawo dziewczyny! :-))))
            • edmurphy Re: 9016 10.11.06, 01:35
              żubróweczka z sokiem jabłkowym? piszę się na taką szarlotkę :-)
              • jolka905 Re: 9016 10.11.06, 08:04
                Teraz tylko trzeba ustalić czas i miejsce! Dużo nas będzie! Sala w Domu Kultury?
                Działki- na Osadzie czy na Łukasińskiego? Kontener przy Spółdzielni? Inne
                propozycje?
                • dinozaurka Re: 9023 10.11.06, 08:36
                  albo......... każdy przy swoim komputerze ? ;P Tak jak tu.....
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14630&w=44675981&v=2&s=0
                  • realista133 Re: 9023 10.11.06, 17:36
                    Chyba nasza czcigodna Dinozaurka nie klapnie sobie 10000 wpisu w najbliższym
                    czasie, bo za parę godzin cisza wyborcza.
                    Jedynym wyjściem jest wprowadzenie trochę adrenalinki do dyskusji.
                    Ale jakim tematem uaktywnić
                    • dinozaurka Re: 9100 10.11.06, 23:45
                      :) Realisto, być moze pamietasz, ze 10 000 wpis na 12 listopada nie ja
                      przewidywałam... Ja stawiałam na okolice Bożego Narodzenia, może Nowego
                      Roku... Fakt, że osatnimi czasy bywało na forum gorąco i w wątkach niemal
                      wrzało, ale..... chyba jednak masz rację, ze na dzień wyborów ta dycha nie
                      padnie :))) Co prawda myślę, że echa wyborów jeszcze przez to forum przejdą i
                      zaowocują sporą ilością wpisów, ale na pewno ja zakładu z kretesem nie
                      przegram ;))))
                      Był ktoś, kto przewidywał jakiś termin "pośredni"..... pamiętacie kto to był i
                      jaką datę obstawiał? :)))
                      A obawiam się, ze forum ponownie ożyje tak, jak ostatnimi czasy dopiero
                      za...... kolejne 4 lata. Chociaz i tak bedzie nas tu teraz troszke wiecej, bo
                      mam nadzieję, ze niektórzy forumowicze zwabieni tu wyborami pozostaną z nami na
                      dłuzej. Może zrobimy po wyborach taką listę? ;)

Kurcze.... ta "czcigodna" to zabrzmiało jak byś pisał Realisto o jakiejś
                      dostojnej matronie, a nie o szalonej nieco dinozaurce ;)))
                      • edmurphy Re: 9113 11.11.06, 02:49
                        Cholerka, a myślałem, że się uda :-) Do dziesięciu tysiączków jednak nie
                        dobijemy. Kto obstawiał 9 ? Jak się wyśpię to może znjadę ten wpis. Ale i tak
                        jestem z nas dumny :-) Pociągnęliśmy :-))) A teraz pociągnięmy zubróweczki :-)
                        Oj, będzie wesoło.
                        Zaludniło się to nasze forum w ostatnich tygodniach. Wielu szacownych gości tu
                        mieliśmy, myślę oczywiście o kandydatach :-) Spodziewałem się co prawda, że
                        pojawi się tu nieco więcej osób, ale i tak nam było miło. Na pewno osiągnęliśmy
                        sukces marketnigowy i wypromowaliśmy nasze forum. Ogromna ilość ludzi nas czytała.
                        Podróżniku, czy jest tu jakaś statystyka odwiedzin? :-)

Też sądzę, że kilka osób z nami zostanie na dłużej: Adcox, Jadwiśka, Jolka (?),
                        Zniesmaczona (?), może ktoś jeszcze? A po wyborach dołączą ci, którzy chcieli
                        ten mętlik wyborczy przeczekać. Wszystkich, jak zwykle mile powitamy.
                        Myślę też, że ten polityczny wątek, który przecież był na forum cały czas, po
                        wyborach będzie jeszcze ciekawszy. Choćby dlatego, że bardzo ciekawe były
                        propozycje programowe naszych kandydatów. Teraz będziemy pilnować wykonania.
                        Ulotki pieczołowicie zbieraliśmy, ostrzegamy - rozliczymy z każdego przecinka i
                        zażądamy tym razem zwrotu kasy od tych, którzy się nie wywiążą.
                        To gdzie oblewamy nasz zakład i kto stawia? :-)
                        • jolka905 Re: 9113 11.11.06, 06:44
                          Ed,ja zawitałam na Forum w okolicy kwietnia,a nie z okazji wyborów! Więc
                          dlaczego ten znak zapytania??? Szarlotka upieczona.Żubrówka na półce w Polo
                          czeka,żebyśmy ją zakupili. Tylko muszę znależć posłańca,który nam to
                          przyniesie.Może chłopak rozwożący pizzę się zgodzi?
                          • edmurphy Re: 9113 12.11.06, 00:35
                            Och, przepraszam Jolu-weteranko forumowa :-) Jakoś tak bardziej wyborczo mi się
                            skojarzyłaś, a "wieku" nie sprawdzałem, wszak nie uchodzi :-) Miło więc, że
                            jesteś już stałą bywalczynią. Na pewno z Tobą będzie łatwiej śledzić te ulotkowe
                            "przecinki".
                            W sprawie zubróweczki to chyba zaraz po wyborach się zmówimy na jakąś okresloną
                            godzinkę i razem spijemy się okrutnie przy tych komputerach, tak, że nawet
                            żychliniak nas po pisowni nie rozpozna :-) Juz słyszę te nasze rozmówki po
                            pierwszej trawce, ... po drugiej... a po trzeciej to ho, ho, ho!!! :-)
                            Przed wyborami to juz raczej nie zdążymy?
                            • edmurphy Re: 9167 12.11.06, 15:13
                              Od kilku tygodni jesteśmy najaktywnieszym forum w rankingu. Strasznie się
                              rozpolitykowaliśmy :-) Powoli doganiamy też łódź :-) Ciekawy jestem jakim
                              wynikiem zakończymy dzisiejszy dzień. Dinozaurko, jak tam jabłuszka na
                              szarlotkę? :-)
                              • edmurphy Re: 9167 12.11.06, 15:40
                                No to było tak:
                                29 lipca, czyli na długo przed ogłoszeniem terminu wyborów Dinozaurka "rzuciła
                                rękawicę". Napisała, że 10 tysięcy stuknie nam na Boże Narodzenie. Niegościnny
                                przyjął zakład prognozując, że "10" zrobimy na 12 listopada. Do zakładu
                                dołączyłem ja stawiając na 11 listopada, żeby nie powielać Niegościnnego. Trochę
                                zbytnim optymistą się okazałem :-) Ale obaj z Niegościnnym byliśmy blisko. Jolka
                                dołączyła do nas 9 września zakładając, że "10" stuknie na Boże Narodzenie, a
                                najpewniej na Nowy Rok.
                                Z tego podsumowania wynika mi, że Dinozaurka i Jolka przegrały z kretesem.
                                Niegościnny i ja okazaliśmy się dobrymi prognostykami. A więc dziewczyny to
                                chyba Wy stawiacie kaffusię? :-) Niegościnny obiecał delicję, ja jednorazówki,
                                chyba że Dinozaurka wyciągnie zza szkła swój 24-osobowy serwis :-)
                                Mamy tylko mały problem: Niegościnny ostatnio się nie odzywa!!!!!!! Hej stary
                                dziewczyny do kaffusi zaproponowały szarlotkę i żubróweczkę z trawką! Odezwij
                                się chłopie :-)
                                • dinozaurka Re: 9182 12.11.06, 20:24
                                  edmurphy napisała:

> Z tego podsumowania wynika mi, że Dinozaurka i Jolka przegrały z kretesem.
                                  > Niegościnny i ja okazaliśmy się dobrymi prognostykami. A więc dziewczyny to
                                  > chyba Wy stawiacie kaffusię? :-)

Poczekaj Edi, poczekaj :))), ja tam się przed kaffusią nie wzbraniam, ale
                                  jeśli teraz, po wyborach przejdziemy na tempo jakie bylo na dluuuugo
                                  przed_wyborami, to ta dycha może być właśnie około Świąt :)))), bo brakuje
                                  jeszcze prawie 800 wpisów :)))
                              • dinozaurka Re: 9167 12.11.06, 20:18
                                no jak to, jak? ... :) Przecież Jolka podrzuciła ;) grunt to współpraca :)))
                                • edmurphy Re: 9167 12.11.06, 22:51
                                  Przyznaj Dinozaurko, że nie spodziewałas się takiego tempa! To 800 to bedą
                                  komentarze powyborcze :-) Poczekaj tylko na wyniki :-)
                                  • edmurphy Re: 9167 12.11.06, 22:51
                                    Byłbym zapomniał: nie wiesz co z Niegościnnym?
                                    • dinozaurka Re: 9200 13.11.06, 01:30
                                      oczywiście, że nie spodziewałam się takiego tempa :) Jestem nim mile
                                      zaskoczona :)
                                      A co się dzieje z Niegościnnym....... nie mam pojęcia. Jutro powieszę kilka
                                      ogłoszeń, o jego zaginięciu, może ktoś go widział....
                                      A teraz 9200 i idę spac ;)
                                      Dobrej nocki wszystkim :))))
                                  • dinozaurka Re: 9248 13.11.06, 11:15
                                    edmurphy napisała:

> Przyznaj Dinozaurko, że nie spodziewałas się takiego tempa! To 800 to bedą
                                    > komentarze powyborcze :-) Poczekaj tylko na wyniki :-)

Masz rację Edi.... do drugiej tury przekroczymy tą 10 i to z poważną górką.....
                                    • dinozaurka Re: 9342 13.11.06, 23:57
                                      EEEdiiiiiiiii....... 11 godzin i około 100 wpisów...... ! ! ! ! !
                                      • edmurphy Re: 9342 14.11.06, 00:10
                                        a mnie po zapoznaniu się z wynikami wyborów, mam na myśli radę, mowę odjęło!
                                        • dinozaurka Re: 9342 14.11.06, 00:20
                                          a ja, jak może zauważyłes, rozgadałam się za trzy... chociaż nasza nowa rada to
                                          poczęści....brak słów
                                          • realista133 Re: 9342 16.11.06, 20:16
                                            Spadło zainteresowanie forum i ten 10tys wpis może długo nam się nie wyświetlić.
                                            Paskudne żychlińskie społeczeństwo utłukło Materkę i Wołoszyna i naganiacze
                                            wpisowi przestali pracować na forum
                                            Szczególnie nam brak szczekaczy tego pierwszego
                                            • dinozaurka Re: 9490 16.11.06, 21:47
                                              ale za to teraz kąsają Klarę ci, co jej się boją. Tyle, że jest ich
                                              zdecydowanie mniej i są znacznie mniej aktywni od dotychczasowych klakierów
                                              • jadwiska Re: 9490 16.11.06, 22:03
                                                Jeszcze teraz są wpisy i przed dogrywką wyborów będą się pojawiać aby
                                                nokautować jednego z kandydatów na burmistrza ( a widzę, że teraz nagonka jest
                                                na Klarę Adamską). Później po wyborach chyba tych wpisów będzie jednak dużo
                                                mniej. No cóż pożyjemy-zobaczymy.
                                                • dinozaurka Re: 9490 16.11.06, 22:18
                                                  jadwiska napisała:

> widzę, że teraz nagonka jest
                                                  > na Klarę Adamską).

Najwyrażniej Młody ma więcej "swoich" w sieci, a poza tym ci co odpadli boją
                                                  się o swoją przyszłośc gdy zapanuje nam w mieście Klara i zacznie sie w ramach
                                                  robienia porządków trzepanie starych brudów.

Później po wyborach chyba tych wpisów będzie jednak dużo
                                                  > mniej. No cóż pożyjemy-zobaczymy.

Po wyborach, to jeszcze jeden, max dwa dni będziemy komentować wybór..... a
                                                  pożniej wszystko wróci do swojego starego, czyli przedwyborczego tempa.
                                                  • dinozaurka Re: 9622 19.11.06, 00:01
                                                    NIEGOŚCINNY! ! ! ! ! ! EDI! ! ! ! !
                                                    Ggdzie jesteście?!?!?!?!?!?!? czy chociaż czytujecie to forum?
                                                    Nie dość, że Was nie ma, to i Dinozaura chyba też dawno tu nie
                                                    widziałam........... :[
                                    • dinozaurka Re: 9905 23.11.06, 22:24
                                      ostatnia setka z tego dziesiątego tysiączka rozpoczęla.....
                                      Ale z tych co mieli świętować ten jubileuszowy wpis jakoś tak.. malutko nas
                                      zostalo.... już chyba tylko Jadwiśka, Jolka, Ralista, no i może Acid i DanI.
                                      Nikt więcej?
                                      Edi! Niegościnny! Dinozaurze! ....gdzie jesteście? opuściliście definitywnie
                                      ten nasz mały kawałek Żychlina? Tak to można się z Wami chłopaki umawiać na
                                      kaffusię...... to znaczy szarlotkę z żubróweczką :(
                                      • edmurphy Re: 10417 05.12.06, 21:17
                                        Ech, jak ten czas leci... trzy tysiączki! kiedy to było? Ale się "posunęliśmy" :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka