shadok 28.05.02, 19:24 Tak się martwiliśmy o to, że nie zobaczymy MŚ, a tu taka niespodzianka. Od dziś w naszej kablówce dostępny jest Polsat Sport. W końcu jakiś ciekawy program dorzucili :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: MŚ w kablu 29.05.02, 12:12 Uszczypnijcie mnie bo zdaje mi się, że to jakis żart ! Wczoraj przecierałem monitor telewizora w miejscu gdzie znajduje się logo nadawcy bo myślałem, że coś się "Streamom" niechcący włączyło, ale gdy kobitka wyjęła ulotkę ze skrzynki przestałem przecierać....... W tym miejscu muszę pochwalić naszego operatora kablowego bo się chłopaki postawili. Może im naprawdę zależy na abonentach ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: MŚ w kablu 29.05.02, 14:56 a nie wiecie przypadkiem ile podniosa abonament(jak nie podniosa to lece zamowic)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: MŚ w kablu IP: 207.30.78.* 29.05.02, 17:20 A tak w temacie: Ile kosztuje kablówka w Jaśle? Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: MŚ w kablu 29.05.02, 18:33 kumpel mowi ze 100 nzp (w tym internet-i jest polsat sport)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: MŚ w kablu IP: 2.3.STABLE* / *.gazeta.pl 29.05.02, 18:43 pakiet polski 13zł pakiet pełny 40zł chrzanić polsat chwała stream comunication Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: MŚ w kablu 29.05.02, 20:03 Kumpel dobrze mówił. Za 100zł jest pełen pakiet TVK i łacze internetowe. Sama kablówka kosztuje 35zł. Oczywiście brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: MŚ w kablu IP: 207.30.78.* 29.05.02, 19:21 O ile pamiętam ostatnie opłaty w Warszawie za X'01 Aster City 44zł. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: MŚ w kablu 01.06.02, 19:49 A teraz z innej beczki, ale też w temacie. Jednak oglądanie mistrzows na kanałach innych niż Polsat nie jest możliwe. Każda stacja satelitarna koduje. Tym bardziej bądźmy wdzięczni Streamowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: MŚ w kablu 04.06.02, 09:14 A jak wygląda sprawa odbioru z takich stacji jak ZDF, ARD i szwajcarska wersja SAT1 ? Sprawdzał ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: MŚ w kablu 04.06.02, 17:31 Jeśli chodzi o możliwość odbioru przy pomocy dekodera Cyfry + to muszę Cię zmatwić. Nie ma nic. Tam gdzie był Sat1 jest teraz jakiś arabski program, choć tuner nadal identyfikuje program jako właśnie Sat1. W przypadku stacji niemieckich transmisje są kodowane. W czasie meczu jest plansza z informacją. Co tam jest napisane nie mam pojęcia, ale faktem jest że nic nie można zobaczyć. Nie wiem jak przedstawia się sytuacja w analou. Myślę że podobnie. Na szczęscie my "kablówkowcy" mamy Polszmat Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: MŚ w kablu 04.06.02, 18:51 tez szukalem na satelitach i nic nie ma...nawet na arabskich(a niektore kraje arabskie sa bogate)...chyba ze arabowie lubia krykieta... Odpowiedz Link Zgłoś