Dodaj do ulubionych

Chore dziecko

31.05.06, 13:25
Moja Majka kaszle chyba od miesiąca. Zaczęło sie niewinnym małym kaszelkiem 2
razy dziennie, a teraz to juz jej sie odrywa ;(
Rodzice byli u lekarza, ale nic konkretnego nie wiadomo. ma syropek, daję jej
2 razy dziennie. Poza kaszlem i chrypką nie ma innych objawów, ma apetyt, jest
wesoła.
Nigdy żadne z moich dzieci nie było chore, zawsze się bałam co zrobić w
przypadkach jakiejś strasznie wysokiej gorączki czy innych okropieństw.
Obserwuj wątek
    • ajakaga Re: Chore dziecko 31.05.06, 15:08
      Przy takiej pogodzie dzieci częsciej chorują na szczęscie Max jesr dobrze
      zachartowany, chodz w poniedziałek mu się z nosa lało i miał prawie 39*tem to
      dziś jest juz dobrze. A co do chorowania dzieci to przez tyle lat mojej pracy w
      tym fachu to nie jedno sie widziało i przezyło.
      • kasiunia62 Re: Chore dziecko 01.06.06, 08:10
        kurczę, ja się rozchorowałam! cieknie mi z nosa i w gardle sucho strasznie! ;(
        biorę juz lekarstwa, oby mi sie nie pogorszyło. I zeby Maja nie załapała!!!
        • ajakaga Re: Chore dziecko 01.06.06, 09:16
          Ja też dzis wstałam ze strasznym bólem głowy i bolącym gardłem:( a na dodatek
          Max nie ma najlepszego humorku. Musze ie trzymac zaprosiłam Maxowi dzisiaj
          kumpli do domu przy takie pogodzie niec sobie pobrykaja w domu.
          • mika.g Re: Chore dziecko 01.06.06, 17:36
            Ja też się wpisuję na listę cierpiących:( Niby nie jestem chora, ale wczoraj
            wieczorem zaczęła mi się straszna alergia i ciągnie się jeszcze dziś. Miałam iść
            dziś z Laurą do ZOO, ale nic z tego nie wyszło. Przełożyłyśmy to na inny
            dzień.Na szczęście mogłam dziś wyjść wcześniej, teraz jestem "półpijana" od
            leków przeciwalergicznych, ale przynajmniej nie mam już kataru i spuchniętych oczu.
            Pozdrawiam dziewczyny, trzymajcie się:)

• kasiunia62 Re: Chore dziecko 02.06.06, 08:38
              własnie! a moze ja tez mam alergię na coś, choć to dziwne bo nigdy nic takiego
              nie miałam. Tak mnie kręci w nosie, że szok! dzis to juz mam wielandzi Katar,
              wypiłam sobie Fervex(uwielbiam ten smak!) biorę Rutinoskorbin i cieplo się ubieram.
              Pogoda dziś calkiem całkiem, nie znoszę być chora jak jest jest ciepło i słonecznie.
              • kasiunia62 Re: Chore dziecko 07.06.06, 12:36
                to juz 3 dzien jak siedzimy w domu.
                Szkoda mi Majci, męczy się z tym paskudnym katarem i kaszlem. Zwłaszcza jak
                leży, ciagle kaszle!! A zrobiło się całkiem ładnie na dworzu, my tylko oglądamy
                swiat przez okno.
                Jak tam u Was ze zdrówkiem?
                • mika.g Re: Chore dziecko 13.06.06, 11:13
                  U mnie lepiej. Już nie mam tej okropnej alergii.
                  Uściskaj ode mnie Majcię:)Mam nadzieję, że już z nią lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka