angella.a 16.09.10, 22:26 witam serdecznie chciałabym się dowiedzieć czy byli by Państwo zainteresowani otwarciem " klubu maluszka" - "żłobka" w Radzyminie dla dzieci w wieku od 5-go mieś. do 2,5 r. życia ? Bardzo proszę o opinie na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.radz.1 Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 16.09.10, 22:38 myślę,że to świetny pomysł zwłaszcza że w Radzyminie jest tylko jeden żłobek-przedszkole LITTLE ANTBEE . Słyszałem ,że zmienili się tam właściciele? Ktoś coś wie na ten temat? Odpowiedz Link
f-olka Antbee 21.09.10, 17:19 tak zmienili się właściciele. Nie wpłynęło to na pracę żłobka, bardziej wkurzający jest ciągnący się remont, ale jest nadzieja, że niedługo się skończy i wszyscy odetchną z ulgą zwłaszcza Panie nauczycielki, które mają teraz łączone grupy. Ale im więcej klubików malucha tym lepiej. Różnorodność także cenowa jest potrzebna , bo nie ma co ukrywać Antbee jest drogie, chociaż z drugiej strony opiekunki żłobkowe są fantastyczne i moje dziecko bardzo je lubi. Odpowiedz Link
karolkaka Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 19.09.10, 13:24 Zdecydowanie tak! Tylko żeby godziny otwarcia dostosowane były do osób pracujących w Warszawie... Chętnie dowiem się więcej nt. tego projektu Odpowiedz Link
mamcia3dzieci Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 19.09.10, 15:08 TAK, TAK i jeszcze raz TAK. Zwłaszcza jeśli godziny pobytu dzieciaczków (i ceny) byłyby rozsądne. Odpowiedz Link
angella.a Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 20.09.10, 18:43 witam cieszę się, że pomysł się podoba czekam na propozycję z Państwa strony jeśli chodzi o cenę i godziny otwarcia.... pozdrawiam Odpowiedz Link
angella.a Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 26.09.10, 02:22 witam cieszy mnie zainteresowanie powstaniem KLUBIKU DLA MALUSZKÓW czekam na Państwa cenowe propozycje za opiekę nad Waszymi pociechami pozdrawiam serdecznie Dominika Odpowiedz Link
packersowa Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 04.10.10, 20:16 ale zaraz, halo... My mamy podać ofertę? To podajemy - max.400 zł, przedszkole czynne od 6-18. Co TY na to? Źle się za to zabierasz koleżanko Zrób analizę lokalnego rynku, zobacz co oferują podobne punkty w Markach, Kobyłce, Wyszkowie , za jakie pieniąde i dostosuj swoją propozycję pod radzymińskie realia. WYdaje mi się, że jako potencjalny założyciel takiego punktu powinnaś nam coś zaoferować, a my jako potencjalni klienci powinniśmy poddać ofertę dyskusji To my czekamy na ofertę i informacje: 1. od kiedy rusza przedszkole 2. gdzie się będzie mieściło 3. w jakich godzinach będzie czynne 4. jaka cena 5. jakie zajęcia wchodzą w cenę itp. CZekam z niecierpliwością W przyszłym roku będę ogromnie zainteresowana tematem Odpowiedz Link
anna.quality Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 05.10.10, 15:46 Popieram wypowiedź koleżanki w 100%. Również będę zainteresowana w przyszłości. Oby tylko ofetra była konkurencyjna,bo płacenie ponad 1000 zl za żłobek to jak dla mnie (i wiekszosci moich kolezanek) zbyt dużo. Odpowiedz Link
angella.a Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 05.10.10, 20:20 ok. podkreślam , że to ma być KLUB MALUSZKA nie przedszkole dzieciaczki od 5 mieś.do 2,5 r.... wstępna oferta: czynne od 6.00 do 18.30 czesne do 900 zł. (max) możliwość zostawiania dziecka na godziny... oczywiście najlepsza opieka i super zabawa dla maluszków pozdrawiam serdecznie Dominika Odpowiedz Link
f-olka Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 06.10.10, 15:05 jeśli mogę Ci coś doradzić to wiekowo do 3 rż. Bo to trochę nie prawda, że 2,5 latki zostają z marszu przyjęte do przedszkola (zwłaszcza państwowego). Nikt nie przyjmuje dziecka w połowie roku jak w grupie większość maluchów zaczynających jako 3 latki ma prawie 4 lata . W dobrych przedszkolach grupy 3 latków są zamknięte i w połowie roku zazwyczaj dawno nie ma miejsc. Ja z moim ponad 3 letnim dzieckiem czekałam na miejsce do września, bo grupa była utworzona. między 2,5 latkiem a prawie 3 latkiem różnica w zachowaniu nie jest ogromna I faktycznie dobrze wszystko policz Powodzenia Odpowiedz Link
packersowa Re: nowy klub maluszka-żłobek w Radzyminie 11.10.10, 14:51 900 zł? Sporo! myślałam, że to będzie wydatek rzędu 500-750 zł max Ale pożyjemy i zobaczymy, bo pewnie przy większej ilości chętnych dzieci cena spadnie A w przyszłym roku będę rozglądać się za opieką dla półrocznego bobasa. Odpowiedz Link